Имат ли значение сантиметрите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имат ли значение сантиметрите?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2240 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 22 години. Ще се постарая да бъда кратка, за да не ви отегчавам и да не се налага да четете хиляди редове... Тъй като платформата е абсолютно инкогнито - спала съм с 9 момчета, като съм имала винаги сериозни намерения къч момчетата, но за жалост само две сериозни връзки.
С момчето, с което съм в момента всичко е прекрасно, добър човек е, грижовен е, ноооооо.... Имаме малък проблем - размера на прниса му. Още първият път, в който правихме секс, малко след като свърши думите му бяха нещо от сорта на "комплекс ми е, че ми е малък". Реално не е много малък, някъде около 14-15см е, но не е и много де беличък.
Предполагам, че освен това той за себе си има и друг проблем - бившият ми приятел беше с около 18см, доволно дебел, изпълваше ме доста добре, даже прекалено на моменти (връзката ни беше 3 години и малко).
Освен това в началото правехме често секс, сега не правим толкова често - около 1 път на една/две седмици, като в 90% от случаите е по мое желание. Доста пъти ми е и отказвал, аз си искам, а той става от леглото, защото му се пишка, има много работа.. Намира си оправдания като цяло. Имам няколко въпроса към вас, но преди това искам да отбележа няколко неща - приятелят ми както ви казах не е с голям размер, нито е дълъг, нито е много дебел, но НЯМА проблем с ерекцията. Въпросите ми са:

1. Има ли шанс поради факта, че съм правила 3 години секс с надарено момче "да ме е разширило" и сегашният ли приятел да не изпитва удоволствие или поне не такова, каквото трябва? Не бих го попитала такова нещо, защото не мисля, че е редно да му казвам, че бившият ми е надарен, сексът е бил животинско брутален и уникален... Защото не искам да го депресирам или пък да се чувства зле, реално той не е виновен, че не е надарен.
2. Как мога да му покажа според вас, че размерът му не му пречи? Не искам да му го казвам, а да му го покажа. И в същото време не да ме мисли за разгонена кучка, а за човек, който го желае на първо място, а на второ място - че има сексуални нужди.
3. Ако трябва да съм честна никога до сега не съм му правила свирка, той самият ми е казвал, че не са му правили хубави свирки и не му е било кой знае колко хубаво, а и никога не са го изпразвали с уста. Причината, поради която не искам да му правя свирка е, че с бившият ми приятел стигнахме наистина прекрасен секс и реално свирките, които му правех бяха без никакви задръжки - лягала съм по гръб на края на леглото, докато той ми го подава в устата над мен, буквално ме давеше. Това, което ме притеснява при сегашният ми приятел е, че... няма с какво да ме задави, не знам просто как да му доставя удоволствие орално...
4. Обичам аналният секс, той е пробвал само веднъж, но работата не е станала, а не иска с мен - винаги ми отказва, защото за него това било просто един "изход" и нищо повече.
5. Имам големи гърди, на които не обръща внимание. Това малко ме комплексира. Как да му покажа, че просто е хубаво да опознаеш тялото на другия, но в същото време не искам винаги аз да показвам, аз да съм инициатора и едва ли не аз да го изнасилвам.

П.с.: Разликата ни е 9 години. Живеем заедно, работим много и сме от 7 месеца заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6b962e167d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Често да ти кажа, заприлича ми на гей както го описваш.
Тоя размер 14-15 не е изобщо малък, че дори мисля, че се намира в "над средния" размер.
Ако не е гей, то както го описваш се държи доста сдухано. Може да опиташ да му кажеш "да не говори", да замълчи и ти да действаш. Да го оправиш както си свикнала с предишния приятел. Може да му харесше. Иначе все ще ти разваля настроението. Според мен трябва да се опиташ да му го повдигнеш.

Струва ми се омърлушен и не знам дали причината е размера.... Мисля, че е гей (или нещо съвсем друго, но не размера)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8f803e1d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само това като прочете човек -"Има ли шанс поради факта, че съм правила 3 години секс с надарено момче "да ме е разширило" и сегашният ли приятел да не изпитва удоволствие или поне не такова, каквото трябва?", - и то написано от уж 22 годишна жена, става ясно, че е писано от комплексиран чикиджия. Знае, че с писане на подобни теми пишльокът му няма да порасте, но иска да прочете, как жени ще започнат да го успокояват, че пишльокът му е нормален за секс. Едно е голямо парче да ти опъне маточната шийка, друго е, малък пишльок само да те раздразни и да те олигави!?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6e59caa0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Личи си,че си разработена,еблива и яка путка,с големи цици,което би изкефило всеки нормален мъж-аз точно такива хубавици харесва и ги чукам с взаимно удоволствие !
Явно тоя тип е асексуален,комплексар и задръстеняк,клонящ към гей !!!
Ти обичаш секса,запълваш доволно всички дупки и истинското ебане все повече ще ти липсва,а с този,,юнак" това все повече ще те тормози !
Помисли си добре-няма нищо по-страшно от недоебаната жена !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7b6019d886
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Просто подсъзнателно осъзнава, че не може да те задоволи пълноценно и това го блокира. Докато не приеме този факт, все така ще е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 50ba8691ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дълбоко гърло, анален и големи цици, какво може да иска човек повече...

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9d54869708
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сменяй го докато е време, след време нещата само ще се влошават.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1e19216673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До номер 1: Според мен другият проблем е, че работи наистина прекалено много, а това съм изпуснала да кажа...

Авторката

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5f4880de8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И да не е гей е много комплексиран. Размерът не е зле като дължина, но ако е тънък каква полза? Той няма фантазия в леглото, няма желание да експериментира, да направи удоволствие и на теб и на себе си, това е по-важно от размера даже. Такава му е природата, няма и да се промени. Т и си прецени искаш ли с години такъв вял, скучен секс.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6f5063e4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако се фокусираш върху размера дори по някакъв косвен начин, ще го комплексираш още повече. Така че няма драма, няма какво да показваш и да му обясняваш. 80% от мъжете имат комплекси за размера си (порното е основният виновник), но го крият. Започни да му правиш изненадващи свирки докато гледате филм примерно, ще се почуства добре. Ще му се вдигне самочувствието и тестостерона, ще иска повече секс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1e19216673
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички за коментарите. Може би и аз не съм се постарала достатъчно, като за начало може би не трябва да сравнявам предишната ми връзка с предната.

До номер 4: Извинявай, но историята ми нито е измислена, нито съм мъж. Ако ти звучи нереална - съжалявам. Аз също никога не съм си представяла дори, че ще ми се случи такова нещо. Всичко съм очаквала - изневери, лъжи, но някой да не иска едва ли не да прави секс с мен - никога! И не го казвам, защото всеки би си легнал с мен, а го казвам поради факта, че аз живея с този мъж!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6b962e167d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към 9. От 1.

Нивото на стреса е обратно пропорционален на либидото. Така че ако бачка яко и е стресиран, може и заради това да е. Пробвай да го отстресираш с 1 цица, или ти си знаеш как :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker