Секс с мъжа ми..над 60.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с мъжа ми..над 60....
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 5056 пъти
Както се вижда от заглавието... сексът почва да става рядък..
Няма да потъвам в обяснения.
Единственото ми желание е да бъда с него до гроб.
Обичам го и знам, че той също ме обича много.
Но не знам как да действам. И аз не съм млада! Страдам от критическата...
Втори брак и за двамата. Две доведени деца, по 1 за всеки, едно общо, сега на почти 16... За инфо.
Идеята е как в секса да му помогна.
Обича свирки, Правя му. с кеф. Но виждам, , ... че му е... малко мек...
Има инфаркт и стендове преди няколко години.
18 години сме заедно.
Какво да правим и да сме доволни още няколко години??
Моля хора под 40 да не коментират!!
И се надявам да се пусне темата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 35934e55ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена с мъж на тия години няма да пусне тема за секс.

Интимният живот няма нищо общо със секса.
Темата е пусната от някой абсолютен профан в семейния живот.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f6e53b587f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай по-перверзни неща,може анален или турска чекия,удължи любовната игра,преди да ти го вкара,накарай го да се почувства специален,покажи му,че си еблива путка,която иска все повече секс !!!
За накрая остави тройка с друг мъж или жена,а може би и групов секс....

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e6e59afacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Намери си млад тъпкач след като толкова много ти се ебе и не можеш без секс, иначе с мек е мисия невъзможна. Друг вариант е ако не искаш да му изневеряваш да си купите от секс шоп пенис колан, тогава може да те лашка часове с него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 70f793d840
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   — Здравейте! Защо не опита той с езиче да Ви свърши? Или пък, защо не опитате с играчки?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6690b2a19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Освен мек, му е и малък? И какъв точно е проблемът: сам не може да свърши или ти не можеш да свършиш? Той се чувства кофти, че не може да те свърши? Или на теб ти се ще малко по-добро (и повече ) ебане? А той прави ли ти "свирки"? На теб те допадат ли ти ...но не ти стигат? Ползвате ли помощни средства? Допустими ли са "други фантазии" в леглото ви? Колко често го правите? В зависимост от уточняващите отговори бих могъл да препоръчам нещо конкретно от своя опит (вероятно и други).

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ae3a65653a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   ЗАЩО мъчиш човека, и го караш да си набива комплекси заради теб? Какъв секс искаш от 60-65-67 годишен? Направо ме разби! Секса между вас е трябвало да стане отдавна мираж! Отвратена съм! Бъди благодарна, че ти обръща някакво внимание....много егоистично. Поне да си беше написала и ти годините. Ето го и моят съвет, остави го намира него комплексирай замълчи за секса, ако той поиска нещо чак тогава....И на него не му е лесно, силите му си отиват, а жена му иска, ли иска...помисли и за него.

Ж-23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 333dc0be2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко е до време, не го мъчи човека. При нас е обратното - на мен ми се прави секс и още имам сили за това, но жената вече не е във форма и няма никакво желание. Не я насилвам, още си я обичам и на стари години не бих тръгнал по други жени.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a3e7ee9f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напротив, н 1, реална и истинска ситуациия.
Не търся идеи за мен /любовник, играчки... /а за НЕГО.
Имаме голяма разлика в годините. Така се е случило. Как би могло да бъде другоячек... само Господ знае...
Аз съм от редките вероятно жени, че свършвам само като ме пипне 5 минути. Той се справя чудесно с пипане, целувки и нежност... А обичта е в основата на секса.
Не всички на 50 сме задръстени. Точно защото соца навремето ни повреди, сега сме освободени. Не трябва да мълчим, защото сме поостаряли. Имаме желания, тяло, а те си остават винаги. След соца откриваме сексуалността си.
Какво би могъл той да пие, без виагра, а простамоли нямат кой знае какъв ефект...
В секса си пасваме чудесно и от самото начало. Не си падаме по анален и тн... и двамата. Рядко срещано е да си съвпаднат двама...
Но всяко начало има своя край.
И как да се държа, и да му помагам, да съм до него...
Да ми е жив и здрав, но той се чувства сам зле от неизбежното остаряване... Ще иска, а няма даможе.
Вижда се, че пишат млади хора...
Автор

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 390cd8ad35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом има инфаркт не го рискувай. Давай кротко и внимателно. А за секс си намери някой млад. Ако си симпатична и стегната лесно ще намериш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3ec3fa34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До Авторката.
Мъж съм нс 65 години, семеен.
Не искам да давам съвети и препоръки за подобряване на секса Ви или как мъжа ти да стане по-добър любовник.
Само ще споделя нашата семейна история в секса ни, а може и да бъде от полза и да приемете някои идеи, които да помогнат на мъжа да бъде добър в секса.
Нашия брак е от 41 години и в началото бяхме като зайци - по цяла нощ секс и даже и през деня. Но след раждането на детето и постдесепресивното състояние на жена ми, изпадна във фригидно състояние и изгуби интерес към секса. Какво ли не опитвах- специални вечери с компании, интимни ласки(лизане), допълнителни предмети за нейното задоволяване и какво ли не, но ефекта беше незначим.
И така близо 5-6 години и тя се измъчваше от нейната фригидност, която смяташе за временна, но така и не отминаваше. Единственото на което се съгласяваше беше да легне до мен гола и да ме свърши с ръка и толкова. И така 4-5 години. Обичахме се много, радвахме се на детето, но истински секс както преди нямаше! .
Тя е много добра и проявяваше съчувствие, че ми липсва много секса. Един ден ми каза, че мога да си намеря любовница при условие, че ще ми бъде само за секс, без да развивам чувства и т. н. И само с презервативи.
Мина доста време докато се навия, а тя непрекъснато ме подтикваше към това. Звучи перверно от нейна страна и тогава не разбирах истинката причина да настоява да чукам навън и да задоволявам сексуалните си нужди.
Направих го и то не с една жена. Бях доволен и от това, че тя приема това добре. Не преставах да й показвам колко я обичам и даже още по-голямо внимание й оказвах.
Тогава ми светна, че нейната фригидност може би е на психическа основа и започнах да чета Фройд и друга литература, за да открия и й помогна за нейното сексуално възстановяване.
Когато тя отново започна работа видях у нея рязка промяна и подобряване на самочувствието и настроението й. Но в секса си оставаше същото положение. Уж на шега един ден й казах, че е време и тя да си намери любовник и така да й се разпали желанието й за секс. Едва на втората година тя каза, че един неин колега я свалял и че и тя го харесвала. Препоръчах й да му пусне, ако тя желае. Същата вечер след този разговор и след едно питие, за пръв път от толкова години направихме страхотен секс, при който тя свърши 3 пъти.
И така се разпали огъня в лвглото ни. Един път в седмицата тя преспиваше при нехо и като се връщаше сутринта правихме невероятен секс. Имашме късмета и двамата, че не си развалихме любовта и бяхме наясно със секса ни навън.
Споделям само като опит, а не като препоръка към никого, вкл. и към авторката.
Има още много да описвам за тези години, но ще се спра на поста на авторката. Когато годините ни напреднаха и след напредването на технологиите и порното в интернет, започнах да й пускам клипове и филми от различните категории и наблюдавах какво й харесва и от какво се възбужда. Опредлено се заглеждаше по тройките с двама мъже, грубия секс, БДСМ. Това още повече я предразполагаше за бурен секс и това ми харесваше. Попитах я веднъж дали иска да си направим тройка с друг мъж, на което тя реагира негативно, но каза накрая, че когато е готова за това, сама ще ми каже.
Междувременно от клиповете с БДСМ взехме някои идеи, които работеха при нас и особено на нея. Опредяхме си вечери за практикуване на нестандартния секс и това много я разпалваше. Няма да описвам как сме се забавлявали, само кажа, че тя много бързо разви мазохизма си, макар и доста късно за годините си. С тези практики влечението ни един към друг се засили невероятно много. Освен секса през седмицата, с нетърпение чакахме да дойде събота и да се отдадем на БДСМ.
И сега когато сме вече на години сме на върха на сексуалната вълна.
И така към авторката: няма нищо неприложимо в секса, стига да се открият скрите в главата на партньора неподозирани желания, от което да се отключат и разпалят желанията за секс.
П. П. Пия Простенал Перфект и ерекцията и продължителността на секса е на ниво.
Ако авторката или други във форума имат въпроси, на разположение съм да коментирам.
М-65 Ж-62

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 49654dd2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Тази отвратената на 23 -върви се отвращавай другаде. Първо авторката изрично посочи, че не иска мнение от ненавършили 40г. Но ти реши да се включиш. Може би реши, че като се "праскаш "от 12 годишна на 23 вече може да си донор на акъл. Жената ясно каза, че мъжът и обича това онова. Тоест доколкото разбирам и на него още му се занимава със секс. Вероятно и в други предизвиква погнуса и нейната нужда от секс. Щот в родината ни тя е вече бабка едва ли не. Лично мен ме радва. Значи живота продължава и след 50. Това е приятно да го разбереш когато вече преваляш 40. И също е похвално че последните позиви за секс авторката иска да ги получи от мъжа си. А и да му даде!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9dde57fcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Масаж на перинеума и скротума, с или без докосване на ануса на мъжа, според мен ще засилят значително ерекцията.

Другото е описано от 10 - фантазии, желания, експериментиране. Може да харесва да те напляска, а може и той да харесва да го напляскат... Обсъдете, открийте...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ae3a65653a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз съм номер 6, "отвратената"

Ти коя си, да ме съдиш и да ме сочиш, номер 11? Как разбра аз каква съм, само от няколко изречения. Ако си на 40 години, и толкова си осъдителна, значи си много ниско духовно. За което мога да те съжаля, и да се моля за теб. Не съм казала, че на 40-жената е БАБА не ми вкарвай думи които не съм казала! Казах, че съм отвратена от нейните напъни при положение човекът е 65-70 годишен... ужасно егоистично ми се видя. А ти преди да се заяждаш с някой, първо няколко пъти прочети какво е написано. А такива дето започват секс на 11-12-13 годинки ми се гади от тях!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3e7ee9f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторката.
Благодаря на н. 11 за коментара.
И на другите разбира се.
Н. 13, посочих че темата е за хора над 40, но ти реши да се напъхаш в нея. Аз не се вра в теми на млади, защото съзнавам, че времето е различно сега и нямам право да се меся.
Отвращавай се колкото щеш - къде пише, че сайтът и СЕКСЪТ е САМО за млади хора? ! ТИ ли определяш това?
Начинът по който пишеш на 11, не говори добре за теб. И не се моли... не става с молитви, а със сърце... ако го има де..
И къде в темата ми ТИ прочете, че "напъните" са МОИ? ! Те са ВЗАИМНИ.
Едно общо има за всички нас- имаме нужда от любов, да, и от секс. И млади, и възрастни. Докато сме живи.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c397baf551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, на 66 съм. При мен е подобно, но не чак толкова "меко". Проблема е, че жена ми е в критическата и въобще не и идва на акъла за такива работи/за разлика от теб/-никаква инициатива и участие. Стои като дърво с надеждата да свърша по-бързо-прави всичко само заради мен, но без всякакво желание. Втори път през седмицата и "идвал вповече"... Така че проблеми на тази възраст-всякакви. Вземам простенал перфект. Опитвал съм чай от бабини зъби-има го и на чай и на капков екстракт - помага, опитайте. С тия стентове не е за виагра. Има и други билки за случаи като вашия. За случаи като моя билки няма:))-e, любовница, но това е друга тема. Много ми харесва последния ти постинг - отговора на 13 и най-вече последното изречение - де ги такива жени като теб...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker