Ако е толкова погрешно, защо е толкова хубаво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ако е толкова погрешно, защо е толкова хубаво?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3842 пъти
Бисексуален мъж съм на 32г. Никога не съм се влюбвал в мъж, имал съм сериозни връзки с жени и мисля да създам семейство с жена.

Мъжете ме привличат чисто сексуално и нямам други интереси към тях за съвместен живот, любов и т.н. Харесва ми да съм и от двете страни, но особена слабост ми е аз да съм пасивния.

Всички казват че това е погрешно, че ануса е изход, а не вход...но тогава защо е толкова хубаво? Знаем, че това се държи на допира на члена с простатата, което я стимулира. Никога не съм получавал толкова силен оргазъм, както когато ме чукат. Просто не знам къде се намирам, разтрепервам се целия и изпразвам голямо количество сперма, без дори да съм си докоснал члена.

Със сигурност ми харесва и аз да чукам както мъж, така и жена, но удоволствието от анален секс, при което аз съм пасивния, е поне 3 пъти по-голямо. Винаги правя безопасен секс, с презерватив и смазка.

Предпочитам да си намеря дискретен пич, с когото да се срещаме редовно, а не всяка вечер с различен. И в момента имам такава "връзка" с един атлетичен младеж на 28. Не е напомпана батка, но има добре оформено и стегнато тяло, 18см. член и приятна мъжка външност.

Така че какво лошо има щом е хубаво и по взаимно съгласие? Да не би да е по-вредно от тютюнопушенето, алкохолизма и наркоманията. И по-морално от това да откраднеш, измамиш, убиеш?! Никога не съм се държал като жена, не обличам женски дрехи и т.н. и мразя тези неща. Но сексът с мъж е уникален. Мъжът е някак си по-сексуален, див и доминиращ от жената. И чувството че прониква дълбоко в теб е уникално. Бих посъветвал мъжете да не се страхуват от своята сексуалност и да експериментират, докато открият това, което им доставя истинско удоволствие. Сексуално удовлетворения човек е щастлив човек. Бъдете здрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3f0af0555a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ок е, но не е ок да се крият тези наклонности от жената. Това отнема правото и да избере свободно дали иска да е с бисексуален мъж.
Всеки е свободен да прави каквото иска щом не наранява други. Но когато си в сериозна връзка, тряхва да си открит и честен с отсрещният човек. Аз например не бих желала връзка с бисексуален мъж, за брак да не говорим.
Ако в последствие разбера нещо такова, ще е жесток удар за мен криенето, отнемането на правото ми да избера, да се окаже че, съм с човек когото не само не познавам, а иначе не бих била.
Бъди честен с бъдещата си жена когато имаш такава в живота си!
Живей си твоя живот както ти харесва, не отнемай обаче и нейната възможност за същото!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 01fdea3022
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре де, едно не ми е ясно. Ама наистина. И ще те питам - казваш, че не си се влюбвал в мъж, а в жена влюбвал ли си се? Убеден ли си, че изобщо те привличат жени или така ти е набито в главата, че си длъжен да ги харесваш и да създадеш семейство? Ще се радвам ако решиш да ми отговориш и бих ти споделила защо точно те питам.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4b71e07d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Послушай номер 2 - никога не крий сексуалната си ориентация от жена, с която имаш връзка. Аз също никога не бих създала семейство с бисексуален мъж, дори във всички останали сфери да е перфектен. Явно това да черпиш сексуални удоволствия от живота ти е по-важно от това да се запазиш като нормален мъж и да създадеш семейство. Ако някой ден решиш да имаш такова, остави тази своя страна в миналото. Ако пък не можеш, тогава не създавай семейство или поне не скривай тази информация от жена си, защото това е гнусно предателство. Най-добре си намери някоя много разкрепостена, която ще се съгласи да те оправя с пенис-колан или пък няма да й пречи, че ходиш по мъже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 280b336a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Съгласен съм да се намерим с теб, вместо всяка вечер с различен.
Само кажи дали те удовлетворят по-малко от 18 см, тъй като определение не ми е 18 см! И ще намерим начин да се намерим.
Дискретен съм.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5990cc3d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   “Мъжът е някак си по-сексуален, див и доминиращ от жената. И чувството че прониква дълбоко в теб е уникално.“

Смях се, сега ще опитам сериозно. Ти си си жив педе*аст бе човек! На 35г никога не ми се е случило да изпитам влечение към мъж. От малък съм с приятели, компании, веселим се по мъжки.

"Бих посъветвал мъжете да не се страхуват от своята сексуалност и да експериментират, докато открият това, което им доставя истинско удоволствие."

И какво по-точно съветваш мъжете, на които не са им интересни аналните прониквания? Да си набутат една краставица отзад със смазка да проверят дали им харесва? Не, мерси. Правиха ми клизма преди операция на счупен крак. Бях се запънал нещо и сестрата бутна по-силно да влезе. Еми почувствах се като идиот изнасилен, обезчестен. Това беше 2010, не ми е хрумвало да си го причинявам по желание.

Хайде с пожелания да си намериш жена, а тайно от нея да те лашкат все надарени пичове:P

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4232c77f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това с кого /без извинение/ се чукате е работа само на вас, партньора ви и гаджето ви, ако то не е партньора ви по време на чукането. Няма защо и никога не е имало защо да ни занимавате. Но щом го правите, какво очаквате да чуете? "О, колко модерно, да намериш начин да ползваш задника си и за нещо друго освен за прочистване на червата, че и най-накрая можете да се връткате както ви скимне, а не като с жените, които и да искат, нямат пенис, та да ви чукат! Винаги единият го набива на другия, никога обратното, никаква вариативност, братче! Ауууу, страхотно! Направо сте за Нобелова награда по биология!" Ами, няма да ви го кажат! Поне не и сериозно - сарказмът ми си е сарказъм, него винаги можете да го получите, че даже го давам безплатно.

Дори и тази тема е някакъв напън да получиш "разрешение" за това, което правиш, че даже го сравняваш с определени поведения, които знаем, че не са правилни, за да изтъкнеш, че си по-така. Казвам ти го - разрешение никога няма да получиш! Ще можеш ли да живееш с това? Защото ако не можеш, имаш по-голям проблем от това с кого правиш секс - факта, че те влудява липсата на обществено одобрение. Каквото и да правиш, все ще ти е криво, защото хората не са ти "лайкнали" поведението.

А това, братле, няма да се промени никога - сега е "защо да е лошо да ме чукат", после ще е нещо друго, но винаги ще живееш в търсене на одобрение. Като дете, чийто родител никога не му е казвал колко е горд с него и сега то постоянно тормози обществото в отчаяни опити да получи заветното "гордея се с теб" от някого, все едно кого. Ако човекът е още жив, върви и си уреди проблемите с него! Наистина, ако родителят ти е толкова критичен, защо ни занимаваш с вашите проблеми? Каквото и да ти кажем ние, това няма да промени него и неговото поведение. Той ще си остане същото перде, което не те брои за жив.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker