Двойно проникване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Двойно проникване
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 52672 пъти
Здравейте,
По принцип не съм любителка на тройките. Имам сериозен приятел, с който правим страхотен секс. Но тъй като и двамата сме много ревниви, за тройка в какъвто и да е вид не може и дума да става. Напоследък тук (а и в други сайтове) чета колко готино било двойното проникване. Честно казано никога не съм вярвала, че е така. Дори съм си мислила, че за жената би било болезнено. Обаче преди няколко дни мастурбирах и реших да си вкарам дилдото в дупето, а във влагалището няколко пръста. Беше просто невероятно.

Моля, някой който е правил такъв вид тройка да ми сподели за мъжа усещането какво е? Готино ли е и за вас?
Искам да накарам приятелят ми да включим и дилдото докато го правим, защото няма да ми е приятно да има друг мъж в нашата спалня. Но както споменах той е много ревнив и особен. Познавам го и знам, че първо ще се нацупи заради това, че самичка съм правила такива неща, докато ние редовно си правим страхотен секс (имали сме преди подобни спорове). А след това ще реши, че искам тройка с друг мъж, а това не е така. Искам просто да се разнообразим с вибратора.
Вие мъже как бихте реагирали на подобно предложение от приятелките/жените ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: f64e7eb018
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   На мене би ми харесало предложението! Изобщо обичам когато приятелката ми споделя сексуалните си желания. Аз също съм ревнив и не бих се навил на тройка с приятелката ми, но да ревнуваш от нещо подобно или да се сърдиш на някого защото е мастурбирал просто не е нормално!
Мъж 29

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0bc3f629d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (918 гласа)

2.   Много е хубаво, но не скачай в такива епизоди! по-добре си избери вибратор - ако нямаш вече - и пробвайте двойното проникване с приятеля ти. той ще бъде очарован, предполагам.
бившият ми съпруг не беше. като отидох в къщи и вечерта, като заспа детето, извадих вибратора, той подлудя. чу ни целия квартал, че се гонихме из целия дом, да ми го вземе - да го хвърлял през прозореца!...
"Глупак с глупаците! - му викам - аз си го платих, май си е..." не, той щял да ми даде парите за него, но искал да го хвърли. "И какво - му викам, ако ти го дам, нали всичките комшии са се накачили по процорзи и балкони да гледат защо се трепем по нощите и ти ще ходиш гол да хвърляш на улицата Вибратора?!! какво ще си помисклят за теб хората, бе?!"
както и да е - спасих вибратора.
за да не го намери когато липсвам от вкъщи, подмолната лисица съпругът ми, аз го занесох в офиса си и го скрих в едно от чекмеджетата на бюрото си. да, но след месец разбиха офиса ми и като дошли ченгетата, намерили вибратора (а той е и розов, при това голям!...) отгоре на бюрото...
отивам аз в полицията за уточняване за обира и там всичките ченгета супер любезни с мен - "Ами Вие ли сте госпожата от втория етаж?!!"
но историята с вибратора не спря до тук. после го използвахме с любовника ми, който пък държеше да се разхождам с вибратора в чантата си - ако сме се видели извънредно, да ни е под ръка... "Ти луд ли си - му викам, да ходя с вибратор в чантата?!"
накрая сама, от инат, захвърлих въпросният вибратор.... викам си - стига толкова сериали около вибратора!

а ти си мислиш да намесиш между вас с твоя приятел и друг мъж....
виж какви истории ми се случиха с един нищо и никакъв вибратор! а къде да беше някой младеж...
е там вече трябва да приготвяте камерите и да правите комедиен филм с криминален отсенък!!!

успех!
но като удоволствие е страхотно, да ти кажа.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 91a78ad789
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Номер 2 ЧУДЕСНА СИ. Днес ми беше супер ден, смях се много, а твоята история е достойна просто за собствена тема, моля те!!!
Умрях си от смях, просто си умрях!
Най-доброто е, че си изхвърлила мъжа си, не вибратора (хе хе), доста Вибратори са по-полезни от съпрузите!
Интересно ми е също, как ченгетата ти връчиха обратно Приятеля ти? Също - къде го хвърли? Представяш ли си - 100% са го намерили цигани и сега Вибратора си води свои собствен живот номер 2!
Браво за новият ти приятел, да вземе да ти подари нов Вибратор!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: eb4ec29cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

4.   На мен също ми харесва. Ние със съпруга ми, когато правим секс, (без значение анален или вагинален) винаги имам и вибратор в свободното "място". Чувството е уникално. Не знам с двама мъже дали ще е така, но засега не искам и да пробвам.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3c65ef3752
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Моят приятел много се дърпаше когато съм споменавала тази идея. Ние също правим страхотен секс и той сякаш ревнуваше от вибратора ми. Аз обаче не му пускам често отзад. В смисъл по-рядко го правим там, някак си за нас е по-специално. Не че настоява много, но виждам че за него е малък празник когато го насоча натам. Та веднъж без да го питам, докато беше отзад си извадих вибратора и си го наврях отпред. Беше супер готино и от тогава нямам проблем. Не мрънка никак. Казва, че усеща движението на вибратора през тъканта междо вагината и аналния отвор и е готино.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 57c548ccd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Браво на №2 :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3eadd98218
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Ами, аз съм правил тройка сандвич поза-двойно проникване. Не усетих нещо особено от физическа гледна точка..Усещането по-скоро е психологично, довъзбуждаш се от факта че правиш нещо различно и от страстта на жената, за която удоволствието се удвоява.А, колкото до мъжът ти, не го познавам, но би могъл да се възмути, че си прекалено порочна...М50+

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4426700d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   Мъж съм и предложих на приятелката си двойно проникване с вибратор в дупето. На нея страшно и хареса и сега винаги го използваме въпреки, че никога не ми е давала на мен в дупето! Дерзайте мили дами и успех.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9d23c72e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

9.   Много е хубаво - и ние с жена ми сме го правили с вибратор. Редува се - в дупето, след това обръщате, вкарвате вибратора в п*тето, страхотен масаж е и за мъжа, и за жената! Дори аз съм си вкарвал вибратора в моето дупе по време на секс, много беше хубаво.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c8f699c7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе от дупето в пу**то, нещо много филмирано ми изглежда. Само като си представя колко бактерии можеш да й вкараш във вагината и... Ако отзад е с презерватив и го свалиш преди да проникнеш оптпред съм съгласна, но инак никой доктор не го препоръчва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 57c548ccd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   "... Дори аз съм си вкарвал вибратора в моето дупе по време на секс, много беше хубаво. "
То така се почва... ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ca6aaa45d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Много е ревнив, не означава много ме обича!!! това го запомни много добре! Ревнив значи те има като негова собственост, не би те поделил с трети човек и т. н. , но на него ако му се падне нещо чуждо едва ли ще пропусне шанса си, тъй както си те ревнува! Ако искаш накарай някоя твоя приятелка, която той не познава, да се срещне уж случайно с него и да се опита да го свали, и виж какво ще се случи! Много си млада още, слушай хората с опит! Стой далече от хора, които казват :много те обичам и ревнувам, ти си само моя и не можеш да бъдеш на друг! Такива хора са готови дори и да те убият, ако не се подчиниш! Избери си такива, с които ако се наложи да се разделиш, да го направиш по най-културният начин! А с ревнивец по културен начин не можеш да се разделиш! Не казвам, че непременно хората трябва да се разделят, просто ти намеквам най-лошото, ако дойде такъв момент, когато ти искаш да се разделите например! А за груповият секс, виждам иска ти се, но първо си намери партньор, който би уважил желанието ти, мисля, че с него ще си по-щастлива, отколкото с ревнивеца! Ти също престани да ревнуваш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7766e3d166
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Ама защо ще се ограничаваш? !? Я вземи два вибратора и докато приятеля ти те чука в едната дупка, ти напъхай вибраторите в другата. Така кефа ще е не двоен, а троен. А после може да си сложиш и цип на задника :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0f35fc4aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Едно мое бивше гадже беше споделила същите мераци на бившия си приятел... и знаете ли какво и се е случило - уж щял само той и един негов приятел да участват в тройката - а се намъкнали цели 7! Даже я изнасилили с шише от лимонада. От зад беше наистина грозна гледка - можеше да и влезе цял портокал... Казвала ми е че винаги преди да излезе от тях ходела до тоалетната - иначе риска бил твърде голям... два пъти се била насирала по спирките на автобуса... Жалка история.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 43f0426102
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Миличка имате някакъв проблем с твоя човек. Та нали разнообразието в секса е отдушник на ежедневните глупоости. Нали затова са измислени позите за да заздравят връзката между мъжа и жената. Естествено е да ти е хубаво нали там са част от ерогенните зони. Ние в къщи винаги си вкарваме и по един приятел с който да разнообразим секса. И тъй като не сме решили че трябва да е живо същество ползваме всякакви играчки. Поговорете си или го изненадай примерно да те хване докато мастурбираш. Тогава може и друга песен да запее. Не забравяй че мъжете в повечето случаи са воайори. Аз поне обичам да гледам.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5125024922
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

17.   15 говориш глупости. Аз съм пристрастен към фистинга. Влизали са ми наведнъж два доста дебели пениса. Поемам и портокал без какъвто и да е проблем, но никога не ми се е случвало да се изпусна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker