Не знам с колко човека съм спала и всички са ми скучни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам с колко човека съм спала и всички са ми скучни
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3441 пъти
Здравейте,

Жена на 23 години съм. Живея в чужбина на от четири години. Аз съм много индивидуален и самостоятелен човек. Издържам се сама от три години. Откакто заминах в чужбина винаги съм работила и учила едновременно. Проблемът с това е, че обожавам да правя секс, но не мога да се задържа при някой мъж за дълго. Това е така защото всички мъже са ми ужасно скучни. И съм така от две години вече. Всичко се случи след като се разделих с бившия ми приятел с когото имах дълга и прекалено драматична връзка. Щом се раздедлихме не спрях да излизам с момчета през свободното ми време. Знам, че хората обиквено много съдят подобно поведение, но аз не го намирам за грешно, тъй като е личният ми живот и никой освен мен няма нужда да знае за него.
Спах с голям брой момчета с надеждата да почувствм някаква тръпка, дори съвсем малка. Стигнах до там, че наистина нямам представа с колко човек съм спала. Да, обаче с никое от тези момчета не почувствах нищо, нито желание за връзка, нито желание да прекарам повече от 3-4 вечери с тях. При никого не видях някакъв огън или нещо в характера му, което да ме накара да си кажа, че си струва да си дам от енергията. А съм привлекателна жена и доста момчета ме свалят, но дори това не ми помага да си намеря някой за повече от месец. Наистина не знам какво ми има момичетата около мен, правят всичко за да приятелите си, а аз дори не искам да съм с тези, които ме преследват.
Моля, кажете ми как да си задържа вниманието на някой мъж или какъв мъж трябва да търся.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: ba566b8594
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В този живот не може да я караш без морал.

От това, което написа, си за лечение.

Потърси добър психолог, които да не е заквасен с идеята за "опитността идва с яденето". При психолозите има различни направления и групи, които поддържат едно или друго виждане.
Животът може да си е твой, но животът, на което и да е човешко същество, е подчинен на определени закони. Живот отвъд допустимите човешки граници е изроден, болен и опасен не само за теб, но и за околните.

Ти не си още съзряла емоционално жена и изградена личност!

Излишно е да натрапваш твоите виждания за "свободно изживян живот". Свободата винаги ходи заедно с отговорността и осъзнатостта, които на теб ти се изплъзват. Така че е добре да разбереш, че досега си водила един ограничен, налудничав и опасен живот. Иначе нямаше да пишеш тук с надеждата за помощ, нали така?

За да имаш ползотворна връзка с мъж, която да те изпълва вътрешно, носейки ти емоционален и психически заряд, чувствайки се намястото си, то първо трябва да се върнеш към нормалността, да започнеш да изпитваш топли чувства към себе си и тогава да се концентрираш към опознаването на мъжете и тяхната природа.

Може да си спала със 100, 200 мъже и пак да си неспособна да обичаш мъж. Обичта, любовта са основата, а сексът е част от тяхното най-силно проявление. Без тях сексът си е чисто и просто едно лашкане.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5d7cb3b61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто не си намерила човек с когото секса да ти хареса или пак да е сексуално компактен с теб и физически и емоционално.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4dd01f7145
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Давай,не спирай,има време да усетиш тръпката навсякъде,ако им даваш !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1f7d3a3f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи, ти хубаво не смяташ, че това курвеене дето го вършиш е грешно, но ситуацията в която си, е точно резултат от тези действия.
Пренасищането води до притъпяване.
Така, че като решите да правите простотии, не е въпросът просто да обясните как сте силни и независими и не сте длъжни на никого, ами да се замислите над това как дадените ви действия се отразяват на собствената ви психика.
Броят на партньори при жените е обратнопропорционален на способността им за емоционално обвързване.

Всеки сам да си преценява, ама после да не се жалвате.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d3d4b00378
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Моето момиче, прочети за "телегония" и премисли всичко, което си правила до сега. Като мъж ти казвам, че толкова много енергия си пропиляла в безсмислен секс, че вече и мъжете ще започнат да те усещат. Аз лично освен да ти го бутна 1 път, друго не бих искал. Пък камо ли да ти показвам пламъка на характера си... Съжалявам, но сама си влязла в такъв порочен кръг и толкова си напреднала по "трасето", че не знам дали въобще ще можеш да се върнеш в правилните релси. И след като личния живот си е твой, за какво го споделяш с нас? А, да, защото по-скоро искаш да го споделиш ама анонимно, че иначе те е срам, Защо след като сама казваш, че не намираш нищо лошо в това да излизаш и спиш с различни? Е това ми е много интересно. Хем не намира нищо лошо, хем обаче е мишка и не може да застане да си каже истината, да сподели с някой, защото я е срам ... Нон сенс просто

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e287a9e295
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, и на мен са ми споделяли момичета, че някак сковано се действа спрямо тях. Аз имах връзка с една 23 и друга на 28, беше много запомнящо.. Тая на 28 е сменила 7, а по-интересното беше, че не е правила секс без лубрикант, с мен за пръв път. Това е страшна работа и е жалко за мъжете преди мен, нямат усет и въображение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d7212d2e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Като за начало си купи вибратор и с него се задоволявай. Някои болести, включително нимфоманията, имат подобни признаци. Върви на генекологичен преглед и преглед при невролог и психиатър (не психолог, а психиатър), и си пусни изследвания, за да отхвърлиш някои притеснителни диагнози. Бъди откровена и кажи, че имаш силно повишена сексуалност и не се здържаш с един партньор. Обърни внимание на здравето си, ако няма проблеми, значи просто трябва да работиш върху себе си и себеуважението си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6fdc09e7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мисля, че грешно свързваш тръпката, която търсиш, със секса. Да, секса е важна част, но тръпката идва преди да сте си легнали. В идеалния случай си лягате заради нея. Щом искаш мнение: търси си някой по-зрял. Това са опитни мъже с подход. Може пък някой чичко да те заинтригува и да не ти е безинтересен. А и секса с такъв ще ти е ново изживяване заради натрупания опит. Само съвет е разбира се. Ти си знаеш най-добре какво точно те вълнува. Но ако е само за бройките, не си струва, мила.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3e8e170120
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Мило момиче, не си губи времето да четеш коментар 11, телегонията никога не е доказана от науката и не съществува такова нещо, освен в болните глави на някои мъже, които мислят, че жените са под тях само защото те, милите, се били родили с член и мислят, че трябва да държат в подчинение жената.
Млада си, ще намериш и ти своето щастие. Правилно правиш като не споделяш на никого за личния си живот и бройките. Ще те съдят и плюят в повечето случаи, защото завиждат и искат и те да са толкова освободени, но се подчиняват на някакви псевдоморални норми и това им пречи да бъдат такива. Тайно обаче отвътре и на тях им се иска.
Ж22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c7c8d72a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Като за начало въобще не търси никого. Проблемът е, че си излизала с толкова мъже, че мислиш как няма какво повече да видиш от един мъж. Да, ама не. Няма как да разбереш кой какъв е от една среща. Остави теб да те спечелят. Трябва нещата да се случат спонтанно, ще се появи някой, който ще ти привлече вниманието доста повече от другите.
Иначе винаги съм се изумявала на този двоен стандарт при мъжете... Ако им се отдаде възможност да спят с някоя готина мацка, която не познават - веднага ще ѝ отидат в леглото. Но на жена прави ли ѝ се секс, трябва да спазва общественият морал и да се държи като монахиня. Това дали ти е по-голяма бройката не те определя като човек.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6446a286b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Скучни ти били мъжете, ами ти дали си много интересна за тях? Явно им се струваш лесна и дашна и усещат, че освен един секс не можеш да им предложиш друго.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a14d29bc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Бъди уверена,че ще си намериш добър и стабилен мъж.Това ти го казвам без да съм врачка и без да редя боб.Живота ми го е показвал нееднократно-най-читавите мъже вземат точно жени като теб,които не помнят бройката на мъжете с които са спали.Елементарно за обяснение-такива жени знаят и две,и двеста,знаят как да манипулират мъжете.Едно скромно момиче обикновено се подлъгва по първия,обикновено най-неподходящия.Никак не е случайна народната мъдрост-най хубавите ябълки свинете ги ядат.Извинявай,нищо лично.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 22f56cd48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Я опитай с ГРУПА МЪЖЕ :):):) Може пък да се появи Интереса ти или там каквото и ти Не знаеш че търсиш!! :):):)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 99eb5561cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Стискай се 2-3 месеца без секс и после излизай с някого пак без чукане. Да видим дали няма да решиш, че го обичаш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ae16c76198
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мило момиче, продължавай да се ч*каш, без да ти пука от нищо, както казва номер 15. На 30 ще смятате, че ви се полага добър мъж за семейство, ама като разбере, че сте били с цял легион, ще ви зареже и с право.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1ad9d1173a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Идея: Опитай с жена!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ced1d2c381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   до авторката и до номер 15 - След като са ви такива вижданията по този въпрос кажете с по колко мъже сте спали, сайта е анонимен. Не обръщайте внимание на "моралистите" които от злоба и завист ви оплюват. За една жена 5 може да са много, а за друга 50 да не са толкова много. Зависи от гледната ви точка. При вас как е, за да ги определяте като много.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 11aa69d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Виж, когато силно искаш нещо и се бориш за него, ще намериш начин. Също така няма нищо лошо да правиш секс с непознати момчета. В един момент ще си на 35 и вече няма да в същото. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b03db1edf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Като не знаеш с колко човека си спала как така знаеш че всички са ти скучни? Може някой от тези за които не знаеш че си спала с тях да не са ти скучни.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c48673b711
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Здравей Авторке,

Мога абсолютно да разбера, какво изпитваш и какво търсиш. Ще ти кажа, да не слушаш другите какво ти казват, какъв морал изкуствено ти налагат, и как те съдят. Била съм на твое място, спала съм също с много мъже, все търсех, все нещо не ми стигаше, но аз в съзнанието си бях наясно какво искам. И го намерих този мъж. Изпитвам огромна любов към него и благодарност, че се появи той. И имено защото знам какво е некачествен секс, некачествен мъж, некачествени отношения, което идва с опита с различни мъже, сега когато го имам, го оценям многократно повече. Просто бъди наясно с теб самата кое е само секс, кое е любов, върви по твоя път с ясна увереност, че теб те чака най доброто. Колко бройки си имала преди това не е важно изобщо. Сърцето и чувствата няма нищо общо с това. Те мъжленцетата си мислят, че само те могат да ч*укат без чувства, а жените видиш ли не могат и им вредяло. Хаха Това само неопитни и неориентирани момиченца ще се вържат.
Успех ти желая и съм сигурна, че щом искаш, ще намериш твоя човек.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 265d1345fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Хахаха тука са смотани всички. Не знам защо търсиш съвет, но тоя форум не е за разкрепостени жени. Аз съм като теб, с тая разлика, че знам с колко горе долу съм спала, броя ги. Ммм трудно се намира ок партньор, ако не си смотана. Причината е, че мъжете, с които ще си пасваш, са женкари. Т. Е. Обвързват се сериозно предимно смотаняците. Затва са ти скучни. Иначе не си преодоляла още раздялата с бившия, осъзнай го и спри. И психолог ще ти го каже, че търсиш негов заместник и затова ги сменяш. Забрави го!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 72387131d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Тук имаше доста коментари, защо са изтрити? Свободата на словото е най-ценното нещо!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d22fcae2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   до номер 29. защо не продължаваш да се чукаш с женкари и така единд ен ще чукнеш 35-40 години и вече ше ти е късно зза детенце, докато "смотаняците" и другите жени ще си имат прекрасен съвместен живот. Дори и да успееш, не може да върнеш годините назад, през които другите ще са се научили какво е да живееш с друг човек, в беда или лошотия. Това е красотата на една връзка. А, сигурно ако "смотаняка" има престижна професия и изкарва кинти, не е толкова смотан нали? А женкара ако бачка по строежи или е шофьор, ще живееш ли с такъв? Курвенско мислене, успех да си намериш някой, с такава бройка и мислене. Ако останеш сама цял живот един ден ще си една злобна дърта п№тка. Жената е атрактивна до 30-35, след това ако не е обвързана, тоест да е намерила някой "смотаняк", успех.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 56cff580fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Изглежда много жени минават през подобен период след раздяла. Причини различни: секса лекува депресията ми, търся да намеря подобен, искам да опитам от всичко докато мога, прекалено дълго се пазех. Това лесния достъп до секс за жената и може лесно да доведе до безкрайно търсене на подходящия мъж. Не знам дали изобщо си дават сметка, че спят с едни и същи мъже. Като мъж, нямам много приятели, които някога са водили подобен живот. Сещам се за повече жени, а имам повече мъже за приятели. Стабилните мъже не го правят. Само обърканите. Това го споделям, за да се замислиш поне малко, какво общо ще имаш след това с останалите мъже. Сексът е страст и може да доведе до зависимост. Като всяка зависимост следват проблеми. Запълни времето си с нещо полезно. Слушай музика, чети, излез от социалните мрежи и приложенията за запознанства. Ако не можеш да се спреш, потърси психиатър. За много хора е нужно повече време, за да преодолеят раздяла. трябва време, за да си способна да харесаш друг отново. Това е нещо нормално. Не слушай съвети на хора, които не ти помагат, а водят само до объркване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker