Секс и бебе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс и бебе
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2451 пъти
Здравейте хора, искам просто да споделя нещо, но би ми било интересно и чуждо и различно мнение. Последно време връзките нещо ми куцат не знам дали аз съм виновна или човека от другата страна. Преди няколко месеца се сдобих с една диагноза, която малко ме плаши. С две думи, гинекологичен проблем и може би трудно ще забременея по естествен начин. Доста мислих по този въпрос. На 28 съм, скоро влизам в собствено жилище и имам добра работа. Имах взаимоотношения предното лято с едно момче което е на 33 г., но след няколко месеца се обърна и каза “сериозно момиче си, но аз съм боклук, не ми вярвай ако ти заговоря за сериозна връзка” и така с течение на времето спряхме да се виждаме. След като разбрах за диагнозата си, шеговито казах на момчето, “ слушай имаш хубави очи направи ми едно бебе” и той взе че се съгласи. ( обяснила съм му цялата ситуация, даже му предложих да се посъветваме с адвокат за да спретнем договор, че няма да имам притенции към него, както той към мен, и се съгласи). Няколко пъти, водих разговор с момчето, че това нещо е сериозно и трябва да си помисли добре, не бих се разсърдила ако каже “не искам, не мога”. И имам чувството, че той просто не осъзнава, ако случайно забременея ще стане баща. В същото време аз го виждам как се държи с племенницата си, и просто си личи че човека обича децата. Не знам дали той няма скрити помисли, знам ли аз си поставих картите на масата и казах директно че няма да го търся за нищо, дори не бих искала припознаване примерно. А ние се засичаме почти всеки ден, аз не знам дали се размечтах че ще имам коремче или изпаднах в някакви по дълбоки размисли, но този човек, примерно ще ме вижда всеки ден с коремче и няма да трепне ли? !? Знам ли какво ще му хрумне след време и той е малко шашав като мен. Обаче не дава назад, все ми повтаря “готов съм”. Много съжалявам ако съм го написала прекалено объркано, то и в главата ми е малко каша в момента, но имах нужда да го напиша или изговоря но просто още не рискувам да го споделя на близки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 803d02ef3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ако имаш избор, не обричай бъдещето си дете на живот без баща. Не знаеш колко трудно се гледа малко дете сам. Не си го причинявай.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e2a43252e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И като ти направи уж дете и какво? Ще го припознае ли, ще го гледа ли, ще плаща издръжка ли? Или ще го нацвъка и кой от където е? И какво момче е на 33, та това е дърто магаре за женене? ! С чиста съвест ще направиш дете без баща и семейство? Ще обречеш едно невинно дете да расте без баща, да му е празно полето за родител в удостоверието за раждане, и защо? Колкото теб съм на години, жена, но това не мога да го разбера. Чиста глупост. Сега си мислиш, че ще ти е страшно лесно да гледаш дете без баща, ама като порасне как ще му обясниш кой го е създал? Някакъв си тъпкач за пари? Някои жени наистина са луди.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4c6ec253cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не бъди егоистка! Недей, създава живот щом не си намерила подходящ човек за връзка! Знаеш ли, колко е трудно за едно дете, да има един родител? Защо искаш да причиниш такова нещо на едно дете? Ще порасне, и ще те пита " Къде е, моят тати, Защо аз нямам тати? " И ти какво ще му отговориш? А може, дори да е тормозено и подигравано защото няма баща! Хората са жестоки. И КАК ще е МОМЧЕ на 33 години? Надявам се, тази тема да е шега. Не съсипвай, човешки живот, само защото не си намерила подходящ човек за семейство. Това е от мен.

: ))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6df3a6d5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако бях на мястото на авторката веднага щях да поставя на мястото номер 2. Вие поста май сте го чели отгоре отгоре и коментара Ви е напълно безмислен. Мадамата казва че не иска припознаване и някой да я издържа камоли тъпкач... Вие разведени приятелки нямате ли ? Всичките Ви ли приятели са "щастливо омъжени" . и какво да стои да чака няколко години да срещне "любимия си" докато решат да имат дете и хоп станала на 35 и се оказало че вече не може да забременее по естествен начин и се почва ходенете по мъките. Аз пък четох доста добре какво си написала авторке и ако наистина имаш здравословен проблем, пробвай пък, хората се променят може да станете семейство знае ли човек. А и всеки един който после дойде в живота ти, дори и да си самотна майка, ще те обича с детето ти, в противен случай човек който не може да те приеме така не те обича истински, казвам го от личен опит.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 57d3e11e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ги слушай тия льохмани по-горе. Ей, б*си майката, наистина! Жалко, че едно време не е имало кой да каже на баба им да не прави деца, че война се задава. Или че много трудно се живее на село или някаква друга глупост. Просто пробвайте да създадете семейство. Явно той има резерви към себе си, това не го прави лош човек.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e2a43252e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   4 от 2
Явно авторката си няма и ни най-малка представа какво е да растеш без един родител, нито да си самотна майка. Ще и направи един случаен пич дете и после цял живот няма да го търси. Защо точно той? От историята става ясно, че ще е просто донор, не баща. Следователно ще обрече едно дете да расте без да знае кой е баща му, дали е обичал майката, без никаква информация за този човек. Някакъв си случаен там. Без снимки, без име. Ми то по същата логика да влезе в една чалготека и да се свали с двама-трима, все някой ще я забремени. Ами здравословната история на този принц, на рода му? Генетиката нещо? Ако този не припознае детето, кой ще и помога, ако нещо стане? Ще си въздиша по този пич, който иска да върже с дете. Не е това начина да имаш дете, пък и тоя не иска деца. Детето си иска двама родители.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e2a43252e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4 от 2
Ще стане семейство с човек, който и признава, че самият той е боклук? Жените съвсем изтрещяха. Дори и да се появи друг, нали тоя другия ще пита детето чие е, брак има ли, или еднократна свалка. Това ще си помисли всеки мъж-просто секс за една нощ на пияна глава. Ако изтърси, че има договор- отчаяно влюбена, но приела, че мъжа няма да е неин и само чрез детето може да има част от любовта на живота си всеки ден. Или просто бездушна сделка.
За децата е от значение мама и тати да са се обичали, да има баби, дядовци, да знае кой е тати, какво работи тати, да го вижда. А така кого ще види? Тати ще е момченце на 33, с хубави очи, който не е обичал мама, не е искал дете от мама, но за пари се е навил. Следователно тати е интересчия и незрял, а мама-отчаяна. А това дете наследство от тати няма да има, нито спомени. Просто забежка на мама някаква, но пък с договор. Мама ще е самотна майка от много акъл. Хиляди пъти по-добре е да има връзка, да има любов. Но така чрез такива далавери се създават нещастни деца.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 25c523a0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей как мога да се свържа с теб? Готов съм да ти помогна

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e47d03909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човекът ако иска сериозна връзка и брак, това щеше да ти предложи и да е с теб, не да спре да се среща с теб. И не, няма никакви скрити помисли, такива имаш ти. Че щом те види (евентуално) бременна, ще се разчувства и финалът ще е като в блудкав холивудски филм. Той се е съгласил да ти бъде един донор на сперма ин виво без всякакви ангажименти по-нататък и нищо повече.
Хората сме така устроени, че да искаме невъзможното, но ако все пак го постигнем, да се разочароваме, защото се оказва, че съвсем не е това, което сме си представяли.
Казвам ти като човек с повече жизнен опит и с две деца, внимавай и то много какво си пожелаваш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker