Мъже, жени, вие сте... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, жени, вие сте...
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1392 пъти
Накратко ситуацията е следната. Имам роднина с психическо разтройство, абсолютно невменяема, създава проблеми на мен и родителите ми, но се понася някак. Тя е много агресивна жена и във вербален, и в невербален смисъл. Посяга, налита на бой, крещи, прави сцени и истерии. Жените в моя род като цяло са по-студени, а някои и агресивни. Мъжете са милите, внимателните. Жените манипуларат, изнудват, заплашват, мъжете мрънкат, но слушат. Тъй като аз не желая такова нещо и искам всячески да избягам от ролята на жената мъж или жената властник, защото просто не е за мен, допуснах грешката да съм мила, любяща, всеотдайна. Не ме разбирайте погрешно това са хубави неща, но не се правят за всеки. По природа съм добра, не мога да избягам от същността. Имам нужда от грижа и нежност, защото аз самата обичам да я давам. От тази моя слабост се възползват хората около мен. Усетих се, че прекалявам. Започнах да надигам глас, да се боря за своето, но все още съм по-плаха и обмисляща. Трудно се ядосвам, но повярвайте мога го прекрасно. Един мъж наскоро се възползва от добрината ми. Сякаш аз бях в ситуацията на мъжете от рода ми. Не ми хареса тази роля на мъченица и бързо избягах. Но съм объркана. Търся баланс. Не е редно да доминира извън границите на нормалното мъжът или жената. Но е трудно. Обикновено единият е по-агресивен тип. Признавам, че много рядко и аз си позволявам да си покажа рогата, но не ми харесва така. Искам хармония, а не битка за доминантност. От малка съм приела типажа агресивна и силна жена, слаб и послушен мъж, аз не искам това. Но и не искам да съм Дева Мария за мъжете, не съм им втора майка, а приятел, партньор. Какво мислите, интересно ми е да чуя. Наистина се боря със себе си и търся своя баланс. Защото съм добра, обичлива и нежна по природа, но в себе си макар и прикрито си нося и аз гнева и злобата, макар да са пак казвам в много малка степен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: e8435f4142
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам да си задала въпрос...

Човешките отношения са добри само когато са доброволни. Когато са базирани на доброволно договаряне. Добре е, че те отвращава това, на което си се нагледала вкъщи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker