За девствеността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За девствеността
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 4885 пъти
Aко някое красиво момче си пази девствеността до брака как ще го възприемат момичетата които ще бъдат около него без значение дали това момче ще е на работа или ще ходи на училище дали това ще се приеме за възхищение от страна на момичетата или просто ще го мислят за някой смотаняк въпрос към момичетата нека само момичета да отговарят ако се запознаете със някое красиво, възпитано и добро момче без значение дали ще бъде във училище или на работа и се заговорите за живота и за други неща и изведнъж той да ви сподели че е девствен и че ще си пази тялото за своята съпруга как ще го виждате това момче като някое специално момче добре де нека да не е специално но въпроса ми е как ще го виждате дали ще му се подигравате зад гърба или по скоро му бихте казали че това е много хубаво и приятно за него какво ще му кажете и как ще го виждате ще му се подиграватели или леко бихте се възхитили на това.
Извинете ако имам правописна грешка

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5461d68b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Без значение какво е момчето или мъжа, почти всички момичета ще го приемат за невменяем или сдухан, защото сеш се, да си на 15 и да си девствен вече не е нормално. Те и тия, които си мислят такива неща не са нормално, но няма как да го приемат, щото мислят неща, за които на тях им е изгодно.

Гаро

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9ea5705240
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   За един мъж не е такава важна ценност да бъде красив. По-важно е да има правилен подход и отношение към жените, да има важните качества за един мъж - да е храбър, оправен, да е умен, с добро чувство за хумор и т. н. Иначе за мен е по-добре да има някакъв сексуален опит, но ако съм влюбена или обичам момче, няма да е проблем, че е девствен. Самата аз изгубих девствеността си на 24 и не смятам девствеността за чак такава ценност. Досега всички мъже, с които съм имала взимане-даване са били над 30, тип "мъжки к*рви" с богат сексуален опит и много връзки, които умело манипулират жените и са правили каквото си искат с мен, особено този, с когото правих секс. Бих била с някое по-неопитно и скромно момче, макар да харесвам зрели мъже, в някои отношения неопитният ще е с предимство.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf7a874b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Да разгледаме подробно, , красивото девствено момче", съществуването на подобни индивиди, показва ясно падението на женското съзнание и възприятие. Безспорен факт е, че нормалните жени, ако са нормални, ще се нахвърлят и на неуверени красавци, а те не го правят. Което означава, че са комплексирани, заблудени и търсещи неправилното и химерното в живота. Безспорен факт е, че в България се налага едно внушение, че девствеността е бреме за мъжете. Въпросното бреме, не се усеща. Трябва да си вглъбен в това.
Има много девствени мъже, на които не им личи нито в общуване, нито в сексуално действие. Проблемът не в девствеността, а в това как я приемаш. Днес, ако трябва да сме честни, вървежните момчета са твъъърде смотани визуално и поведенчески, не виждам с какво го превъзхождат автора. Съвет към момичетата, хващайте си истински мъже, като автора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3727ae137a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Това е велик избор само мога да го поздравя. Има такива жени защо не и мъже.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 87eb764a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Който има волята да направи това, няма да го спъне това „какво ще кажат момичетаТА“. На него ще му е ясно, че според МАСАТА момичета това ще заслужава присмех, но ще му дреме на шишарката. Такъв човек ще се бори за някоя от 10-те процена, които имат малко повече акъл и принципност от масата.

Важно уточнение - горното важи само за човек, който наистина така е решил и го прави умишлено, а не за мухьо, на когото ПОНЕЖЕ никоя не му връзва, той постфактум се самозалъгва, че всъщност не е и искал. Разликата между единия и другия е от земята до небето. И ако си двествен мъж на немалко години, може хич да не е лесно да разбереш кой от двамата си, защото самозалъгването е доста сериозна работа.

Според мен, общоприетия разврат е отвратителен, но „без секс до брак“ пък ми се вижда много голямо залитане в другата крайност. По-меката и разумна вресия според мен е следната. Даваш си сметка, че като правиш секс може да се получи забременяване. И се питаш ако с този човек след 9 месеца станете семейство с дете, това би ли било ужасно. Може да не е най-мечтания ти съпруг/съпруга, но този сценарий трябва да е приемлив.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4877138e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз лично не бих съдила никого за това, че е девствен или не е. Даже би ми станало приятно, ако разбера, че потенциалния ми партньор е девствен. Така поне ще съм сигурна, че не е носител на полово-предавани болести.
Ж18

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dd0462d638
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ще го приемат като педерастче или нещо такова. Устройва ли те?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 41c01fe924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И защо трябва да споделяш на хора, които са ти само едни познати от училище или работата, толкова лични неща? Запомни, колкото по-малко си разкриваш личния живот, толкова по-малко ще те коментират, подиграват и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7fba0e801d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче да си "пази" девствеността - хайде иди-дойди, ама момче?!
Писали сме много пъти по тази тема, но пак ще го напиша:
Девствеността след определена възраст, да речем 17-19 години, означава най-малкото пропуснат житейски опит, пропуснати отношения с другия пол и въобще не е някакъв плюс! Плюс е била в миналото, когато девствеността на жената е гарантирала, че при брака първородното дете е наистина от мъжа, и обикновено то е наследявало имането на двата рода.
А пък девствеността след 25 годишна възраст направо си говори за сериозни личностни проблеми, най-малкото за невъзможност да се изградят пълноценни отношения с някого от другия пол.
Да заживееш с някого пък, (или да сключиш брак) без да си го пробвал в леглото ми се струва напълно абсурдно като ситуация... Гаранцията за не-пасване и разочарование е много голяма!
Това за "красивото" момче ме разсмя :) Тези момчета, които разчитат на "красотата" си, са или стават обикновено педалковци..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf7a874b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Какво надграждаш при един и същи процес, всеки път е едно и също и омръзва. Липсата на способности, да изразиш чувство, желание, да развиеш фантазията.. Това са неумения, неумения и на хора с 10-20-40 пъти секс. Това е вътре в теб. Реално, повечето мъже, които уж общуват с жени и правят секс, са манипулатори, с малко секс зад гърба, не усещат нещата и действат заучено, а жените, като неспособни да взимат адекватни решения, връзват на такива. Девствеността е бреме за жените, мъжете знаят как да процедират. Аз, като човек с много малко на брой актове, мога да се наредя в топ 3 между 100 мъже от 25 до 40 годишна възраст, като един от докарващите оргазъм и овлажняващи жените по естествен път. И да, мога да се бия в гърдите, заслужил съм. За първото си момипе съм бил първи между няколко, айде дъроайте с тия жалки хипотези.


До 10

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 10ab8aeac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хей,никой не е казал кога човек трябва да си изгуби девствеността. Направи го с човек,когото обичаш и когато се почувстваш готов.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 07462fabf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   10, значи, трябваше след като навърша 19, да скоча на първият срещнат, защото все още бях девствена тогава? А исках човек, с когото да правим секс с чувства, а не просто ч*кане, защото в к*рвенските времена, в които живеем, е срамно да си девствен/а дори на 15. Ами, не става да щракнеш с пръстчета и такъв човек да се появи по поръчка. Понякога отнема повече време. На всеки животът протича различно. И ти ще ми говориш за житейски опит. Липсва ти достатъчно такъв, приятел.
На 21 изгубих девствеността си със сегашния си приятел и все още съм с него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f929834f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Зависи от момичето. Ако е с добро възпитание и ценности и е вярващо, ще оцени това и то самото ще се е пазило девствено или поне ще има много малка бройка партньори. Ако не е такова, то пука ли ти въобще какво ще й е мнението и трябва ли ти такова момиче? Търси си свястна приятелка, която има същите възгледи като твоите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 742097cb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ако я пази, то мнозинството няма да е много "накефено", но от читавата част ще си намери жена със себеуважение, а не парцал.. с извинение.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ee1cf1f7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Момчетата нямат девственост, и не знам кой би ти повярвал сещаш ли се?
Жената е символа на чистотата и чистокръвието. Ако ти си правил секс, може да не се омешаш, но жената се.

Ако жената е девствена, би било оценено, но лично не виждам да е възможно жест от мъжкия пол да бъде оценен толкова силно по този начин. Ти носиш спермата, ти я слагаш на място, което се променя след това, ти не се променяш на колкото и места да я слагаш тая сперма. Сещаш ли се?

Ако ти искаш просто да се пазиш, за да жена ти да знае, че ти си за нея единствения, да й кажеш, че щом си решил да го направиш с нея значи си я избрал. ОК. Но ако жена ти не е и тя девствена, се губи смисъла, който дори в момента е трудно да се отъждестви.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b9db0ab949
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   То ако жените харесват такива мъже, те няма да са девствени и веднага ще ги вземат. Аз съм си девствен и всички жени ме отбягват. Така, че е по-добре за мъжа да има опит, докато за жената не винаги е задължително.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f931acfcbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Защо да се подигравам на такъв човек? Тъкмо обратното. Всеки е свободен да прави с тялото си каквото пожелае, независимо какво смятат околните. Ето, номер 10 смята, че девствеността след 25-годишна възраст е признак за личностен проблем, за мен пък това да се "праскаш" на 15 е проблем. Разни хора, разни идеали. Важното е ти самият да не изневеряваш на принципите си и да се харесваш такъв, какъвто си, другите да си гледат работата. А точният човек, със същите разбирания като твоите, ще оцени това.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7fba0e801d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   16, не - не трябва!
Но за всяко нещо в живота си има определено най-подходящо време, което е с не много широки граници.
И ако твоето развитие е нормално - и като порастване, и хормонално, и като социализация в обществото, то този процес протича и приключва долу-горе в определеното време, и без ти да го форсираш или пък да се дърпаш нарочно, защото някой ти е промил мозъка.
Така че, като станеш на 19 и още нямаш подобни контакти, мислии т. н., това е индикатор (червена лампичка), че нещо с твоето развитие не е съвсем наред. И ако на 19 тази лампичка едва тлее в тъмното, то на 25 тя вече така блещи, че вади очите на всички наоколо. И говори, че е много вероятно, нещо при тебе наистина да се е объркало, и че даже и на 40 е по-вероятно да останеш сам/а, отколкото да си с някого.

Опитвайте се да хващате смисъла и идеите, които стоят зад думите. Недейте да се хващате за конкретните думи... Не е във ваш интерес, просто!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9130c500a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не знам колко от хората, които подкрепяте идеята на автора, сте девствени. Аз ще си кажа мнението от позицията на мъж, който е над 30 години и не е правил секс. Не виждам нищо положително в това мъжът да е девствен след определена възраст и нека сме наясно, че по-голямата част от "старите девственици" не са такива по своя воля. Авторът на темата вероятно е младо момче с идеалистична представа за живота, което само по себе си не е лошо, но животът е доста по-различен от идеала, с който живее. Да си над опрелена възраст и да нямаш сексуален опит в повечето пъти води до сериозни психологически бариери и се влиза в порочен кръг, отделно може да започнат проблеми с ерекцията. Като цяло не бих съветвал нито мъже, нито жени да стоят девствени до късна възраст - никой не казва, че трябва да правят секс с всеки срещнат, но другата крайност може да е не по-малко вредна.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 74699b2aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Ужаса за една жена е точно девствен мъж и незнаещ какво да прави... Ами ако и тя е с малко опит, а и се падне девствен? Това ще е травматизиращо..

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 41c01fe924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Всичко е относително. Да си девствен на 18-20 е едно, но на 30 и нагоре вече не е чак толкова ценно качество, а даже предизвиква известни подозрения. И се превръща в бреме, от което самият мъж иска да се отърве. А кога ще я срещнеш онази единствената и достойната, гаранция няма. Даже и дали ще я срещнеш не се знае.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d3c9554744
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   24, младо и зелено си, непонятно ти е, че тук става въпрос за възприемане, нагласа и други неща свързани с психиката. Нямаш представа и от природна сексуалност. Тъжната за теб реалност е, че жените трудно мога да усетят един комуникативен и добре изглеждащ мъж, като девствен. Самият факт, че твърдиш неща от сорта на "опитност" с друго човешко същество и особено в интимен план, говори за крехка възраст и липса на познания в психологията, която не е само теория, а дълбоко заложена на природно интелигентните хора, от които ти очевидно не си. Нищо лично, но практически твърдението ти е просто мнение в пространството. И да, жените наистина избягват такива мъже, защото много от въпросните мъже са глупави и стресирани, подхождат грешно. По тази покъртително дебилна логика, никой не трябва да прави секс. Очевидно, ако един 21 годишен ще е правил секс, ще го е направил за пръв път, след това за втори, трети.. Така и при по-големите и по-късно започващи сексуален живот. И понеже е 100% факт, че в сексът опит не се иска, а се иска въображение, няма как това да бъде пречка. Жените отбягват, защото са подвластни на стереотипи и тъпотти, които слушат. Човек, жените са най-сдуханите и робско мислещи същества, ако излезеш на улицата, бързо ще забележиш, че дебилите с маски са предимно жени, не мъже. Сега, друг безспорен факт е, че жените ходят с мега тоталните и наистина природно несексуални мъже, на които се възхищават и само се хвърлят в прегръдките им. Не спори с мен, защото няма да излезеш на глава. Ти и който и да е тук, няма да ми обаснявате на мен, дали съм опитен и дали ме желаят, след като аз знам какъв съм бил, какво съм видял и усетил и какво съм днес, разбра ли ме? :) Да не ти разправям, че момичето, с което го правих се чукаше, като за последно с мен всеки скапан ден, в който го правихме. А, тия, на които мислиш, че им връзва яко и са опитни, те са едни мишоци припкащи към аптеката за лубриканти, всички. Така, все пак някои от нас са родени за алфа мъже. Както един приятел казва " такива, като теб трябва да са изчукали толкова момичета, колкото всички момчета тук са се празнили на розови филмчета. И реално е съвсем прав, тъй като аз съм 100% алфа мъжкар, след който въпросните опитни мъже се обръщат със страх, а мацките им си представят, как са ми в прегръдките или ги пълня, като чушки. :) Влез в реалността, защото аз съм доста реален и откровен, много ще се огорчиш от истината и заблудата си, че всъщност такива мъже са не само желани, а и много добри в секса, е, има изключения, но за тях писах горе. Сексуалните умения се преценяват, когато практически ти лично си разбрала това с мъж или жена. Да живееш с информацията на мода, стереотипи, слухчета, направо може да се чувстваш безполезен. Ако сега си мислиш, че ти пиша глупости и ми цвъкнеш минусчето, мога само да те успокоя, че ще ти дойде акъла след време. Истината е в тези редове, не другаде.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 308d78b872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Е чак до брака ли? Кажи поне, че искаш да намериш жена, която обичаш и с нея да правиш секс. Ти значи искаш първо брак, а после секс. Жена съм и не бих се съгласила на такова нещо. А пък ако искаш и жената да е девствена е почти невъзможно да се случи. Аз, която не ме бива много в общуването с мъжете го направих на 20 и бях с него 1 година. Ако някой каже, че е девствен и чака правилната жена няма да се смея, ама да се пазиш до брака ще се смея. И не е нужно да си разправяш личния живот навсякъде.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 07462fabf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   26, би ли ми казал кое в развитието ми не е наред, понеже не съм си легнала с някого на 19, а на 21? Виждам, че си голям специалист по темата, особено с тези масови обобщения.

От номер 16.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cfa30a2c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Жените търсят опитни мъже, дори и девствените. Не слуашай какво ти говорят, а гледай какво правят. Щом си решил така, не е лошо, но не споделяй. Няма да разберат. Истината е, че е почти невъзможно да попаднеш на жена, която да го оцени по начина, който ти очакваш. Освен ако не е на 16-17. Това, че ние бихме оценили такава жена, не означава същото и от обратната страна. Може и да попаднеш на разни, които биха се вживели в ролята на изкусителки на девствени момчета. Обаче това е до определена възраст.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker