Моля ви за мнения!!СПЕШНО!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля ви за мнения!!СПЕШНО!!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3037 пъти
Здравейте на всички!
Искам да попитам възможно ли е забременяване от анален секс ако не е свършил там и да се стече или нещо подобно?Аз имам притеснения че може нещо да е станало от предеякулационна течност но се съмнявам,защото приятеля ми каза че си въобразявам и само се паниран излишно и че нищо никъде не се е стичало там долу.
Попринцип знам че от анален секс не се забременява,но веднъж докато го правихме члена му се изплъзна и се докосна до вагината ми..обаче не е свършвал нито нищо той свърши доста по-късно след това и винаги когато свършва не е по дупето или вагината а в устата ми или по гърдите или много нагоре по гърба.
Та трябваше да ми дойде на 26ти,но все още не е дошъл цикъла ми.На какво може да се дължи,защото започвам да се притеснявам..той ме уверява че няма за какво понеже нито е свършвал докато сме го правили в дупето нито нищо и ми каза че се паниран излишно.
Ще се радвам ако чуя възможно най-скоро нечие мнение тук по темата.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!♥️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 52fb7fe3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не винаги като казват, че са сигурни.. са..
Пази се. Не казвам, че може от анален да забременееш.
Но все пак взимайте за другото предпазни мерки.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3a3369a58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От анала- в устата... Пази я човекът... Купи си тест и ако резултатът е положителен, върви на лекар. Макар, че може да ти закъснее мензиса по разни причини.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 30ac9cf46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Образовай се сексуално преди да правиш секс. От въздуха не се забременява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 793fb742c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ползвайте предпазни средства, а не после да се чудиш, да забременее когато не искаш е пълен шок и евентуално аборти или раждаш дете, за което не си готов и го обвиняваш, че ти е съсипало живота.
Иначе едва ли си бременна, освен ако не са се объркали местата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b7da1b5811
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Предекулационната течност може да съдържа сперматозоиди, да. Но така като описваш нещата, е много малко верятно да си забременяла. Много по-вероятно е просто да ти закъснява цикъла. Пък и само с два дена... за швейцарски часовник ли се имаш? :D Ако се притесняваш толкова и не можеш да спреш да мислиш за това - направи си тест за бременност. Да, рано е той да е категоричен, но ако сега, при това, което знаем, вероятността да си забременяла е, да кажем, два процента, и ти много ги мислиш тези два процена, след отрицателн тест, вероятността ще е 0. 5%, с което може би би била по-спокойна. Числата ги казвам малко наизуст, но принципа е този.

И ползвайте контрацептиви, да му се не види, в кой век живеем...

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4255892f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До номер 13.
Ние го правим там без презерватив именно за да нямаме притеснения от забременяване.А и нали това му е кефа на аналния секс?И той се води един от най-безопасните именно за това.И затова избрахме вече него да практикуваме.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f362d5590d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Най-вероятно си млада (под 20, даже най-вероятно тийн си), цикълът ти е нередовен. И моята първа приятелка така ме панираше всеки месец, и после след 1 седмица притеснения, като й дойде и ми вика "а, не бе, на време си ми дойде...". Аз тогава даже понякога ме кефеше да й свършвам по вагината, и не е имало проблем, никога. Спермата умира при контакт с кислород, така че дори и да изтече, абсурд да влезе във вагината ти, освен ако не си като кофа, още по-малко пък да се стече чак до матката, да си проправи път, и да стигне до яйцеклетката. Толкова малко вероятно е, че направо можеш да го приемеш за невъзможно.

Не се забременява толкова лесно. Те 3/5 двойки не могат да заченат с целенасочени усилия, ти......

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 854525c5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да забременее една жена изобщо не е толкова лесно всъщност. Сперматозоидите имат да минат тооолкова дълъг път до яйцеклетката, че огромна част от тях умират преди целта си. Сега си представи тези въпросните сперматозоиди в предеякулационната течност, от които се страхуваш, които дори не са били депонирани във влагалището... А и самата яйцеклетка може да бъде оплодена в не много голям времеви период от няколко часа след овулация, която няма как да си сигурна дори в кой ден е била (освен ако не се тестваш де). Да се страхуваш, че може да си бременна заради такъв полов контакт е като да те е страх, че може да забременееш, сядайки на обществена тоалетна (поне според мен).
Ще те посъветвам по-малко да се стресираш, защото факторите, които водят до закъсняване на менструацията са страшно много, като стресът е един от първите! Храна, активно спортуване, тежки физически и психически натоварвания, промяна в климата и др. са най-честите виновници за закъсняването, затова дишай! Почерпи се с някаква любима храна, излез с приятелки, занимавай се с хобито си и не го мисли толкова. Все пак, за да се успокоиш, направи си и тест, но вероятно докато коментарът ми бъде одобрен, вече ще си забравила за тази "спешност"...
А ако ти закъснее повече от седмица-две и тестовете ти са негативни най-практичният съвет, който мога да ти дам, е да посетиш гинеколог. И отново да не се притесняваш излишно!

Поздрави и пожелание за много приятни мигове с твоето момче
А22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker