Приятелят ми е пристрастен към порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми е пристрастен към порно
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3515 пъти
Тази тема е повече към мъжката аудитория, но нека ако има жени с такъв проблем да споделят мнение. Казвам проблем, защото за мен има някаква граница относно тези неща. Ами нека да започна..
С приятелят ми сме заедно от две години. Не бих казала, че имаме проблеми в секса. Като представител на зодия скорпион, той е доста активен. За мен това не е проблем, тъй като съм навита за различни неща. Просто мисля, че си пасваме в тази сфера. Като двойка, която живее заедно е ясно, че не го правим всеки ден по 3-4 пъти, да кажем в седмицата 1-2 пъти, когато не сме изморени , се случват нещата. Само да вметна, че и двамата работим. Неговата работа включва каране и разтоварване на тежка стока, тъй че доста често се прибира скапан от това. До тук добре, но какво стана.
Една вечер се прибирам от работа преди него и съвсем случайно, той си беше оставил компютъра включен. В мен женското любопитство веднага надделя и освен обичайни работи като това дали си е писал с момичета, проверих историята на браузъра му. Там вече останах шашната. Всеки ден, било то след като съм си легнала или преди да се прибера от работа, той е търсил да гледа порно. Да, ще си кажете всеки човек има нужди, ами това го разбирам. Мисълта, че го прави това всеки ден ме навежда към това, че явно не съм му достатъчна, че не му се занимава да прави тези неща с мен, че иска нещо различно. По-добре да се самозадоволява сам, отколкото с други, все пак. Сега се получава така, че само това ми е в главата, как докато се прибирам или спя, нашият си отпуска душата и ми става леко противно.
Искам да чуя мъжка гледна точка: Защо човек, който си има приятелка, може да прави с нея всичко, което поиска... предпочита да гледа порно? И пак да вметна - всеки ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 63b3d670db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Питаш, защо приятелят ти предпочита да гледа порно, след като си има приятелка с която може да прави всичко което поиска.
Казваш, че сте заедно от две години. Ами за тези две години той ти е видял всеки милиметър от тялото много пъти и той е привикнал да те гледа такава каквато си. А в порното, поне аз каквото порно гледам, всички момичета са красиви, а също така и вагините им са красиви. Не само вагините им ами гърдите им, дупетата им, краката им, начина им по който реагират, макар да е изкуствено, по време на секс е стимулиращо за мъжете. Също той може да гледа порно с две, три жени и един мъж, а с теб няма начин да бъде с теб и още една жена. В порното всяка жена е различна, а ти си една и съща с приятеля ти. Ами не си така стимулираща вече след две години заедно. Еднообразието рано или късно започва да омръзва и човек, най вече мъжа, има нужда от нови стимулации. Защо не намерите още една двойка и да направите групов секс с размяна на партньорите. Може и на теб да ти хареса.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b993ee5ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Защото е свикнал да го прави и е пристрастен. Както пушачът е пристрастен към цигарите, наркоманът към дрогата, алкохоликът към пиенето, комарджията към хазарта, така и порноманиакът е пристрастен към порното. Тук има много теми, в коментарите към които е обяснено до какво води това, както и в нета, няма да ги повтарям.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 80a2489191
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Ох, щхаресае те изядат в коментарите, че си луда, обсесивна, откачена и изобщо ужасна женка... Аз пък ще ти кажа, че не е така, и чувствата ти са напълно нормални и разбираеми.
Всичко, с което се прекалява, е проблем. Порното от време на време е напълно ок - жената я няма, скучно му е, иска да си набие една и да си ляга и т.н. Лошото е, когато то започне да замества секса, както изглежда да е във вашия случай. Толкова рядко да правите секс (подозирам, че сте млади) не е нормално. Аз и приятелят ми сме по-стари от вас със сигурност, ходим от 6 години и правим секс поне веднъж дневно. Разбира се, всяка двойка има различни нужди и това е нормално, но приятелят ти гледа порно всеки ден, а правите секс 2 пъти на седмица. Филмчетата за възрастни не трябва да надвишават реалните контакти.
От личния си опит мога да кажа, че проблемът, най-вероятно, не е в теб. Ако няма някакви особени промени в отношенията и външния ти вид. И най-божествената жена след известно време е безсилна пред порнографията, ако мъжът така поиска. Порното е лесно, разнообразно, бързо. Актрисите са перфектни, правят всичко само за теб и това им харесва. Лесно е да бъдеш примамен към този перфектен и богат свят - няма проблеми, няма битовизми, те са там за теб и твоята пишка. Това е зависимост като всяка друга - наркотици, алкохол, хазарт. Ти в случая нямаш особено значение, това си е неговото мъжко нещо, неговият свят. Мъжете се подстрекават да гледат порно, това е "яко и готино, брат", това се очаква от един мъж, защото е в природата им да искат и се приема за съвсем естествено. Ако не гледа порняк, се смята, че нещо не му е наред, сигурно е смотан или гей. Жените и те се научиха да пригласят и да се правят на готини и отворени, че е съвсем приемливо половинките им да душат смока по цял ден. Иначе ще бъдат заклеймени като комплексирани и ненормални женища, олеле! Пак ще кажа: гледането на порно всеки ден не е нормално, изключително вредно е не само за хора във връзка, а и за такива без половинка. Единственото изключение, което съм виждала, беше едно мое старо гадже, което гледаше минимум по 3 пъти на ден, не мога да ти опиша какви промишлени колекции имаше, грижливо подредени папки, стотици гигабайти филмографии от кол и въже. В същото време обаче правихме секс като невменяеми - виждахме се през ден и на всяка среща не ни мърдаха 4-5-6 пъти. В същото време ставаше за работа в 5:30. Беше изключително сексуален, страхотен нагон. И никога не се почувствах нежелана или пренебрегната. Ама да, изключение.

И така, вариантите ти са два: не можеш да преживееш това и си тръгваш. Да се бориш с порното е много сложна работа и се изискват железни нерви и търпение, като основната грижа се пада на мъжа ти. Успех да накараш мъж да се замисли над злоупотребата с цици и задници... почти обречена кауза.
Много го обичаш, много държиш на него и решаваш да стискаш зъби. Трябва да се подготвиш за дълга и напоителна битка. Повдигни темата тактично, без обвинения, жалвания и драми. Подходи с разбиране и спокойствие, не му викай жалък чикиджия и порно маниак, никой не обича да го наричат слаб и зависим. Обясни му, че съотношението между реалния секс и филмчетата е доста лошо, чувстваш се пренебрегната и т.н. Явно му се иска, ама предпочита да не е с теб. Та има ли някакъв проблем, може ли да направиш нещо, ала-бала. Предложи му помощ и разбиране, а не натякване, че е жалкар. Виж дали ще има някакъв ефект, дали ще се усети. Не му забранявай да гледа, не го дебни, проблемът е в количеството и честотата на гледане за сметка на вашата интимност. Ако това не може да го разбере и не се стегне, го оставяй да си седи с ръка в гащите като толкова си го кефи, няма лошо, ама не и с теб. То щом сега започвате с тия разправии, представям си след още време какво ще е. Дай му някакъв времеви диапазон, говори с него, не се трови сама в съмнения и несигурности, няма за какво. Никоя нормална жена няма да го търпи да я полигави веднъж седмично, докато всекидневно цъка из порнхъб. И проблемът не е в натоварената му работа, това са глупости. Нагонът и желанието са по-силни от всичко, войни са се водили, с църкви са се разделяли, семейства са се разрушавали, за да могат да си го мушнат там, където искат. Ако просто беше с ниско либидо - да, ама случаят не е това.
И, моля те, не се успокоявай с "е, поне не ми изневерява наистина" и подобни. Изневярата е далеч по-достойното нещо в случая - искаш да боднеш друго, отиваш като мъж и действаш. Знаеш, че си лайно и толкоз. Докато порното е социално приемливата изневяра - да, аз ще си гледам женички по цял ден, ама няма да ходя на истинска, щото съм супер морален и отговорен партньор, сеш'се. Ебати лицемерието и псевдо морала. Предпочитам мъжът ми да изневерява, отколкото да се крие зад монитора и да се гнети, че не може да ги има всички тия жени наистина. Аре малко по-сериозно...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f13e774643
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм бил същия. Не съм го правил щото не съм бил задоволен. По скоро е навик от преди да те срещне.
Това не го одобрявам и не е нормално. Не е в теб вината. Човека е извратен колкото и нормално да изглежда на всички.
Аз съжалявам че съм правил така.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: afbd57b393
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж тук: yourbrainonporn.com; antidopamine.com
Порното е наркотик, боря се да го премахна завинаги

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1f84cd3ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   „си има приятелка, може да прави с нея всичко“ звучи страхотно! Но нямаш ли пръст в това, че го правите само 1-2 пъти в седмицата? Защо не инициираш по-често? Или, ако инициираш, защо той отклонява?

Ако свършва бързичко, може да мастурбира редовно, за да е винаги подготвен да не се изложи. Но това би могло да обясни само мастурбирането преди да се прибереш, не толкова това след като си си легнала...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ebfbb4e8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз го правя (м30 г. ) и то редовно, но моята като не ми пуска нямам друг вариант освен да и изневеря.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1792fe8b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   А ти пък защо си гледала? Бил включен и ти веднага си го преровила от-до. Щом всеки ден гледал, значи бая си се поровила. Значи имаш бол свободно време и ужасно ниско самочувствие, че ровиш в историята.
Та това не е пристрастение. Пристрастение ще е, ако и на работа гледа, ако гледа през час, по цял ден, ако постоянно това прави на компа.Ако има изтеглени гигабайти порно. Типичната женска логика, че си недостатъчна и страшна ревност те мъчи. Човекът дори и да има и секс богиня вкъщи, тя му омръзва и иска поне на екран да види друга жена. Жените трябва да се научите да не сте толкова ревниви и да сте малко по-разчупени. Гледай и ти с него порно, няма да се повредиш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 81f8cd43b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм в същата ситуация!!! Видях в историята му на телефона че доста често е гледал порно, а нямаме никакви проблеми в секса, правим го доста често... Също ми е гадно, не знам защо го правят наистина...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 98e37ccb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   И аз да имам гадже и да го правим 1-2 пъти в седмицата като старците, и аз ще гледам денонощно порно...а съм жена. Както го и дебнеш, много наподобяваш на онея типични неугледни комплексарки. Станали лели още на 20. От това по-голям търн офф, здраве му кажи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ecc1393f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До сега почти всички, които са се оплаквали, че мъжете им гледали порно, са го разбирали " случайно". При жените всичко е случайно май, изневерите също, няма умисъл.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fce408c69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От автора: Искам само да вметна, че той е голям маниак на аналният секс. С него ми беше за първи път това нещо и като цяло след това почти всеки секс ни е анален. Аз искам и от двата разбира се, но правя компромиси заради него. Не че не ми харесва, но жените си знаем, че при вагиналният секс нещата се усещат повече.
Е, порното което е гледал беше само с анален секс. Това от фетиш се е превърнало в мания. Аз му давам това което иска, а той търси още и още.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1792fe8b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   А ти защо този мъж не го съблазняваш редовно? Защо не си купиш съблазнително бельо, стриптийз, секс играчки, ролеви игри, нещо? Защо не разнообразяваш нещата, ами чакаш той да се сети? Човекът гледа порно като му липсва искра в отношенията.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 756f3f12d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз ще изкажа малко по-различно мнение, предвид някои неща, които си споменала.

С последната ми приятелка преди няколко години, лятото живеехме заедно. И понеже бачкахме на Златните, трябваше всеки ден да пътуваме до там и обратно. На всичкото отгоре, бачкахме различни неща, в различни часове. След първите 2 седмици, почнахме да правим секс по 1 път на седмица, максимум 2! Ето и как минаваше почти всеки ден за нас:

Аз ставах по-рано (да се разбира примерно 10-11, понеже и двамата работехме до късно). Пия кафе, отивам на фитнес, оправям си работата и съм готов.
Милото, става към 2-3, щот нали, трябва да се наспи. А трябва да е на Златните в 5........Демек става, и докато пие кафе се гримира, след което отлита.
Аз отивах на работа чак към 9-10 вечерта и се прибирах примерно към 12 и нещо. Тя се прибираше към след 1 (някъде час след мен). Аз съм се напил на работа, защото и пиех доста тогава, ама те и всички пиеха там.
Нашата се прибира, и те първа ще ядем, след което й е тежко....после си лягахме да спим....към 3-4.

Сега...малко биология. Тестостеронът на мъжа е най-висок сутринта/предиобяд! Сутрин се събуждам надървен.....на нея не й се прави нищо, защото не беше по сутрешния секс....

На мен пък не ми се ебе в 1000 часа на пияна глава!

Еми много ясно, че ще си лъсна една, след като тя замине за работа и имам няколко часа свободно време. Още повече след 3 години връзка, дето нищо, че сексът ВСЕКИ ПЪТ ни беше тотално разбиващ, не ми беше чак такъв приоритет да я онождам за не знам си кой път (не, че това е основната причина!).
В почивните ни дни си правехме секс, никакъв проблем.
Но тези графици ебават майката на всичко!

От тази гледна точка, на твоя му е по-лесно вечерта да си лъсна една лежерна чекийка, вместо да се бъхти за секс на изморено.

Ако искаш решение - говори с него. Не обвинително. Придържай се по-скоро към съжалителен тон, и през 2 изречения казвай, че не го съдиш или обвиняваш. Просто му обясни, че желаеш да сте интимни по-често, понеже много държиш на него, и го питай какво ТИ можеш да направиш, за да е по-удобно за него. Това дали си виновна или не, няма значение. Идеята е да го предразположиш. Защото ако го накараш да се почувства зле, той ще влезе в защитен режим и няма да постигнеш нищо. Така че ако трябва, даже (поне за пред него) се опитай да му обясниш, че се чувстваш виновна, и затова искаш да му угодиш по какъвто начин има нужда. Цялата идея е да се отпусне и да говори открито. От там нататък вече можеш да прецениш по-точно как са нещата.

Просто адски много ми хвана окото това, че си написала, че е много изморен и скапан, и най-вероятно това има нещо общо. Сексът си е секс, но чекията изисква МНОГО по-малко усилия.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: de0ed5a0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Хайде пак ВЕЛИКИТЕ ЖЕНСКИ ГЛУПОСТИ!
Авторката и разни коментиращи, дали имат идея какво значи "пристрастен".? !
Като нормален и активен мъж, мога спокойно да кажа, че всички гледат порно - както мъже, така и жени. Проблемът е, че някой понякога си забравя компютъра включен и ето докъде се стига.
Не се научихте, че не се рови в чужд компютър, телефон, таблет, тефтер, чанта и всичко лично. Независимо, колко ти е близък човека. Всеки си има право на лично пространство. И всеки си има своите "срамни тайни".
И като гледам, до какви изводи са стигнали някои от коментиращите - за любов, за чувства, за пристрастяване - явно половината население са психолози - и то от най-добрите. Друг пък развива теории кое и на каква възраст било нормално.
Направо да се застреля човек.
Разберете накрая, че гледането на порно изоооообщо няма нищо общо с отношенията, връзката и т. н. И ако авторката не беше ровила в компютъра на човека, изобщо нямаше да се филмира по този начин.
И последно, но не по важност - гледането на порно изобщо не означава, че трябва да се мастурбира или нещо подобно. Порно може да се гледа поради хиляди причини - като "учебен материал", за разнообразие, дори и от скука. Но явно повечето жени си мислят, че дори и личните занимания на мъжете трябва да се въртят около тях...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 930a8c9ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Може би ... не у стига. Какво е "често"? Някой хора искат 1-2 пъти в месеца, други искат по 2-3 пъти на ден.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3ba46d9724
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Сигурно иска да се научи как да те ебе по добре.
А какво е порното? Има ли някакви изврзщения?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 82fd569326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Казваш, че човекът се връща преуморен. Може просто да няма сили за секс и затова да разпуска набързо и мързеливо напрежението.
Ако искаше нещо друго (друга жена), вероятно щеше да го търси в реалния живот, а не в порното.
Друг вариант е да има особени или нестандартни желания, които да изпитва срам да ти сподели. И да си набавя тази емоция от порното.
Има вариант и просто да е изградил такъв навик от преди ваше време и да си го продължава.
Щом те притеснява този въпрос, попитай го деликатно (не е нужно да признаваш, че си ровила). Кажи например, че твоя приятелка се притеснява, че приятелят и гледа ежедневно порно и го попитай за мнението му.. Доста неща можеш да разбереш от един небрежен разговор. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8134f20277
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз пък се чудя как може да ровите в историята на компютъра му, в чатовете, все едно ровите в мръсно бельо. Не се учудвайте, че намирате нещо мръсно там. Всеки човек има нужда от някакво лично пространство. Грозно е така да се мишкува. Много мъже имат слабост към порното. Е, и? Виж, изневярата е друго нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2245039ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Порното в днешно време е нещо, с което много голям процент от мъжете са свикнали, и най-вероятно са започнали да гледат порно преди да започнат да правят секс. Със сигурност не е добре, ако гледа порно всеки ден. Това ущетява него, ущетява и теб. Повечето мъже всъшност не осъзнават колко ги инвалидизира порното. То създава нереална и изкривена представа за секса като цяло, защото в порното всичко е преувеличено. Също не изразходва правилно сексуалната си енергия и не влага желанията си където трябва да ги вложи-в жена си. Вместо това той си влага сексуалната енергия лъскайки, като 13 годишен загорял ученик. И вседствие на това, когато се стигне до реален секс той първоначално тръгва с изкривени очаквания, а после не знае как да действа на практика, толкова е свикнал с порното и си е изпържил мозъка, че се превръща в сексуален инвалид. Може би ако се опиташ да му обясниш тези неща, поставяйки под въпрос мъжкото му достойнство и енергия, може и да се замисли и да промени нещата, но бъди тактична, недей да бъдеш груба, прояви разбиране и недей да го съдиш. Много млади хора се сблъскват с този проблем. Подходи спокойно и с такт

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f6e8a833e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   При мен е обратния проблем с курвата сме заедно две години гледа яко порно и то основно групови, изнасилвания, златен дъжд само да я оставиш за две минути и ръката и е в бикините в почивни дни е стигала до по 16 оргазъма. Секса като цяло не я кефи ако не е груб гледа да ме източи на бързо и после да мастробира. В началото ми беше кофти но свикнах с това и ме радва как си прави кеф на пичето супер възбуждащо ми е да знам как в понеделник ходи на работа супер претъркана. Често и пращам линкове с мръсно порно да мастробира и на работата а вече и пускам черни голями патки да гледа в спалнята и се почва едно мастробиране. Поне не се крие вече че в началото доста се карахме и криехме за това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 000ab1c182
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Аз бих ти казала да се махаш от тази връзка, докато нещата не са станали по-сериозни. Имах същия проблем с моя приятел преди години и избрах да остана. Голяма грешка! Не си го причинявай. Колкото и да ти говорят, че това не е проблем и е напълно нормално, не е нормално. Първо ще ти скапе самочувствието, ще се чудиш постоянно какво не му даваш и толкова ли си смотана, че трябва постоянно горкия да се самозадоволява с други, криейки се от теб. Жалко е цялото това нещо, така не можеш да имаш пълноценна връзка. И най-красивата да си, най-идеалната и т. н. той не може да те оцени по начина, по който заслужаваш. Мозъкът му е промит, не работи по същия начин като при мъж без пристрастяване. С мъжът ми правехме страхотен секс в началото, буквално стигахме до 10 пъти на ден, като сме свободни по цял ден това правехме. След известно време явно първоначалния стимул му мина, тръпката от новото изчезна и се върна към това, с което си е свикнал. Аз спрях да съм интересна, даже имаше наглостта да ми каже, че гледал порно, за да не ми изневерява. В неговите очи проблемът беше в мен, че явно не съм достатъчно атрактивна. Излишно е да описвам как съм се чувствала. Наложи ми се да се оглеждам в очите на другите мъже, за които бях достатъчно привлекателна. Не съм му изневерявала, въпреки че веднъж бях на косъм. Имам предвид, че отношението му така ме разклати, че някак загубих вяра в собствената си стойност като жена, почти бях се убедила, че нещо в мен не е в ред. Държах на този мъж, харесвах го много, секса, характера му и т. н. Не исках да се отказвам. И поставих въпроса на масата. Дадох му да чете статии. Призна си, че като прекали с порното, секса с мен не му носи същото усещане. И се разбрахме да се опита да го спре. Или поне намали. Ами опита се човека :) Опита се наистина, пролича си и с отношението му към мен и в леглото. Коренно различно беше. Но за кратко. Няма да забравя веднъж щяхме да ходим на почивка, бяхме си я организирали отдавна, напасвахме отпуски, само двамата еди къде си, аз приготвям багаж, потрябва ми нещо от банята и нахълтвам. Той вътре с пишката в ръка и телефона. Порно разбира се. Последва страхотен скандал. Мислех, че съм го преодоляла аз самата, нито съм му ровила в нещата, нито съм го следила. Години минаха, още го помня. Та ще ти кажа следното - оправия няма. Ще получаваш вял и нередовен секс колкото да се отбие номера. За такива мъже истинския секс е в чикията. Ще ти се разклати самочувствието, ще се чувстваш като квазимодо, всички навън ще са по-хубави от теб, понеже са чужди и с тях не е спал. Единствено в погледа на някой мъж на улицата или колега на работа ще се сещаш, че си жена, при това хубава и харесвана. За жалост ако имаш очи само за този до теб това няма да те грее особено. Истината е, че ще си нещастна с този мъж, колкото и други положителни качества да има. И всъщност дали ти или която и да е друга жена до него, ще се чувства нещастна с него. Много ми харесаха някои от коментарите по горе, за което ги поздравявам. Съжалявам, че някой преди години не ми каза тези неща на мен, щях да си спестя много.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2b84a2c28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   И аз като Номер 12 мисля, че 1, 2 пъти седмично е малко... И ние с мъжа ми го правим 1, 2 пъти седмично, но сме с 2 деца и заедно от 10 години, също работим и не сме скорпиони. На мъжа ми
Възможно ли е човекът да има повече нужди, но да не иска да те притеснява? А, в конкретното порно има ли нещо специфично, което не сте реализирали, от което може да се срамува, че се интересува?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2a2356fedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   За мен лично, това не е нормално, да си с човека когото обичаш, и да гледаш порно и да се задоволяваш сам. Това е егоистично, и дори обидно, аз смятам че порното е за самотни хора.. за хора които няма с кого да го правят и си пускат. Но да си в щастлива и здрава връзка, и да гледаш порно за мен това е някакъв психически проблем. Хубаво е двамата да си пуснат, да си вземат някаква идея приятна за тях, но когато порното замести живия човек до теб... можем да говорим вече за някакъв проблем..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d94cd6a0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Имах до скоро приятел скорпион на 35 и скоро разбрах колко е бил извратен, де да беше само порното. Няма нищо по отблъскващо от мъж, на когото животът му се ръководи от онова в гащите, не мисля, че някой, който толкова активно гледа жени би отказал някоя лесна, която ще му се лепне ей там.
Ж30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker