Сексът е мъчение за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът е мъчение за мен
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3678 пъти
Здравейте! Жена на 23 съм. Била съм само с двама партньори и проблемите бяха сходни. Не знам как ще я карам занапред , а ужасно ми се прави секс. Или е хормонално, или е психологическо, или съм фригидна. Значи, преди изобщо не мислех за секс, което не е особено нормално. А от как почнах да правя, съм вдървена, стегната, мисля разни други неща. Изобщо не се възбуждам и подмокрям. Дори при вида на гол мъж. Само когато си фантазирам.
Проблемите не се изчерпват дотук. Имам съмнения за цистит, вагоните или нещо подобно ( пропуснах да спомена че имам депресия), защото при секс почва да ми пари, напикавам се, напъва се пикочният мехур, дори ми се ходи по дълга нужда. После трудно уринирам. Принципно имам и гъбички, щот не излизам от тоалетната, болят ме бъбреците, и ми пари.
При първия път ме болят зверски, теча кръв още два пъти, все едно ме ръгат с кол. Това продължи и през следващия път. Болката бе непоносима. Колкото и сегашното ми гадже да се опитва да ме предразположи, да ме слюнчи и лиже, пак нищо ( явно съм тясна? Пък и се срамувам от тялото си, пълно дърво съм). Ако бръкне с пръсти- болката е зверска. Да не би да се лигавя? Как другите могат? И то от 12 годишни? Явно се кефят? Ясно, и за секс не ставам. Как ще го карам нататък? То ми опротивя. После ме болят краката, като убита съм, и спя. Не знам как ще правя секс, ако само дори проникването ми причинява адски болки, да не говорим за яко лашкане, твърд секс, анален и т.н ? За мен останалите жени са героини. Пропуснах, само при кучешката става, а уж била по- болезнена. Лигла съм явно. Съвети? Някой като мен? Да ида на гинеколог? Или психолог? Тук дори за оргазъм не говоря, ама повечето ми връстници яко се кефят. А мисълта да съм отгоре или да ми пъхат предмети...бррр. Явно съм сбъркана. Хем искам секс, хем ме отвращава. Ако пък е дълъг или дебел, усещането е все едно ме изкормва. Понякога се чудя какво им е на горките женици, дето ги насилват, или почват от малки, хаха. Звуча идиотски, навярно. Съвети? И ако може без хейт. Благодаря предварително.
.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 15b6059d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тия гъбички си ги отглеждаш да ги набереш и сготвиш ли? !!! Върви на каквито трябва лекари и си оправи проблемите!

Щом се възбуждаш когато си фантазираш, значи не си изначално сбъркана, а имаш решими проблеми. Като решиш медицинските, може все пак да ти трябва и сексолог или психолог.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0aa74ecb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всяка болест и болка на тялото има психическа причина. Психосоматика. Срам от тялото безсмислен. Проблемът е във вас и възприятията ви. Отражение е и депресията. Намерете себе си. Изгледайте видеата на Стояна от Щастлив живот в югюб, Мадлен Алгафари. Знанието е достъпно за всички, но ако можеш да го видиш.
Вижте таблицата болестите на Луиз Хей и утвържденията.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 62484efe32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо отиди на лекар за проблемите, които изброи с парене, напикаване и т. н. Вярвай ми, имаш ли проблем с тази област (цистит, гъбички или друго), въобще няма да ти дойде желание за секс..
Второ, ние жените се възбуждаме първо в мислите си. След като решиш вероятните здравословни проблеми, които имаш, се настройвай предварително. Фантазирай (дори по време на секс). Подмокрянето идва точно от възбудата, коята мозъкът ти създава, не от вида на голия мъж. При мъжете не е точно така. При тях водещото е визуалното.
На мен понякога ми е трудно например ако съм притеснена или ядосана за нещо, да превключа на еротична вълна. В такъв момент ако видя най-красивия гол мъж на света, по-скоро ще се подразня, че ми досажда. :)
Иначе те боли, точно защото не си възбудена, защото мислиш за друго... като мислиш за секс и се възбудиш, няма да има болка.
Нормална си, споко. Време трябва, настройка и отпускане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2b2959d469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Със сигурност, иди на психолог и на гинеколог. Може да ти се даде отговори, не знам? Може да имаш някакъв проблем и затова да се случва така. Щом не се подмокряш, значи че не си готова за секс, или не харесваш въпросния мъж? Смени го. Няма нужда да се мъчиш. Била ли си насилвана някога? Много проблеми идва и от там? Потърси помощ, за да се почувстваш по-добре. Само бъди честна и откровена с хората които са с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d7fc9e73df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ох.. тъжно ми стана, че изпитваш такава болка :(
Според мен първо си оправи здравето. Секса пречи на излекуването на инфекции. Цялото това триене също не помага ако те боли.


Относно възбудата.. Ами нормално е гол мъж само да не те възбужда.. (освен ако не е много много секси, но това са изключения)
Мен ме възбуждат целувки, докосвания, мръсни думи. Но преди да усетя удоволствие с мъж се научих да изпитвам удоволствие сама.
За клиторен оргазъм най-лесно става със струйка вода, може с маркуча за баня като махнеш приставката. Топла водичка на теб да ти е приятно и стимулираш клитора. Най-лесно става.
После като си оправиш инфекцията може и с пръстчета сама да пробваш.
Много зависи как си ти настроена спрямо своето тяло, дали се чувствал добре в кожата си. Дали имаш секси бельо. Дали ужаеш на чисто.


(На 25 съм, ако има значение. Първия ми път беше на около 17.
Лично започнах да усещам удовлетворение на около 20.. уви до тогава се правих, че ми харесва.. нямала съм болки, но не ми е било толкова приятно. После започнах сама да разучавам тялото си и нещата се промениха много)

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a960ae821f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаш вагинизъм. Отиди на гинеколог и обясни проблемите си за да ти даде хапчета и съвети.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ae9ca7d86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо, не си сбъркана. В България има едно табу за тези работи, а те са съвсем нормални.
Второ, може да се оправиш, ако го погледнеш отговорно и като голям, сериозен човек и после да се правиш нормалния, невероятен секс като всички други.
С депресията често идва леко занемаряване. Приключваш с това сега. Ако направиш каквото ти кажа сериозно и отговорно, ще забравиш, че си имала проблем. Отиваш на гинеколог и почваш да ходиш редовно на 3-4 или на 6 месеца. Споменаваш му всичко и си купуваш по препоръката му каквито продукти за интимна хигиена каже и си ги ползваш редовно. Колкото и да си депресирана (говоря за ония лошите моменти) не позволяваш да падне безупречната хигиена там долу, защото явно си уязвима на инфекции и какво ли не и бързо те налазват. И последно, което не знам дори дали в България е тема - сексолог или доктор (академична титла, не професия) по човешка сексуалност. Поне две истории съм чувал за жени, които всичко физиологично им е ок, ама в определен период от живота си или поначало като се стигне до секс, просто са в адски мъчения тип "като пустиня ставам и боли ужасно", а иначе имат желание, всичко си е ок като се докосват, но с друг човек не се получава. И в двата случая визита (или колкото са нужни) при такъв професионалист дори само за терапия с разговори оказва осезаемо влияние и заедно с другите стъпки, които ти изписах ги връща към здравословен, приятен сексуален живот както всички други. Не подценявай никоя от стъпките, вземи ги сериозно и ти обещавам, че ще видиш промяна, но само ако си сериозна и искаш наистина да си по-добре. Грижи се за себе си и сексуалното си здраве! Супер важно е и ти сама можеш да потвърдиш колко те изкривява и ти вкарва комплекси и несигурности да имаш проблем в областта и да ти се прави, а да не можеш. Просто ти скапва психиката и те изкривява като личност. Грижи се за тялото си и то ще се грижи после за теб ;)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 99fe11a465
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това ми се струва писано от мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5dafe347a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не звучиш като нова в тия неща. Уж първо само с един си го правила, уж после говориш сякаш доста си походила. Говориш идиотски меко казано. Разхвърляни въпроси и отговори Ние какво да те посъветваме тук, като ти сама си казваш, че си дърво.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 884ffd583e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторката.
Благодаря на всички коментирали!
Записах си час при гинеколог, психолог и ендоникринолог.
Надявам се нещата да се оправят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 81a84fc145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма да ти говоря за вагинизъм и лекари.
Ще ти споделя от опит, че за 1ви път изпитах разтърсващ и влудяващ оргазъм едва като се влюбих.
Не бях първа младост.
Дотогава се мъчех, никога не съм се протърквала, но и никога не ме бяха побърквали от кеф.
Беше ми кофти, защото буквално ми беше все тая, чаках да се свърши.
С правилния мъж течах като ръка само при мисълта за него; стигнах до обилен скуирт, толкова го исках и не можех да се наситя, че чак той се протри, не аз!
Ще ти се получи с точния човек, душата и тялото ти ще откликнат за него и ще е върховно, ще видиш!!!

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 2cecbc4647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разкарай гъбите с лекарства и после само с презерватив!!!! Да не стане като във вица :какво да ти донеса от командировката??? Нещо, дето се лекува. Ще ти натресе някой пак от тези буболечки и хайде пак от начало. И прави любов само с любим човек. С другите не става.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker