Секса и космите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секса и космите
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 4777 пъти
Здравейте, пише ви девствено момиче на 19. Така и не намерих ефективен начин да се обезкосмявам. Силно окосмена съм и трудно се почиствам, триъгълника да, но самите устни и вътре в тях просто абсурд. Опитах кола маска и епилатор, но ме боли много. Опитавах няколко пъти при различни козметички, но не мога, ужасяваща болка. Имам нежна кожа, търпя търпя, но не се издържа, тече кръв, подувам се и стават ранички и пак не е мека и гладка кожа. Друг вариант е бръсненето - окей донякъде, но след него резултатът не е гладък и доста боцка.
Пиша ви, защото винаги отказвам връзки и интимни отношения с някого, защото много се притеснявам. От доста години плача и обвинявам себе си, защото не мога да намеря решение. Не искам да съм момиче и да се очаква от нас да търпим какви ли не болки в името на красотата. Като сме в компания и е ставало на въпрос за секс, имаше доста коментари как са скъсали с някое гадже, тъй като не се обезкозкосмявала и не била гладка, било гнусно и нечистоплътно, ако е с косми и всички момчета потвърдиха. Как отказвали орална любов, защото не била обезкосмена. Общо взето си беше подигравка относно необезкосмените и от тогава се чувствам още по-зле. Аз съм с отлична хигиена и не смятам, че окосмяването те прави нечистоплътен.
Гадно ми е и не знам какво да правя. Срам ме е от себе си. Ако ходя с момче, да го предупредя ли преди това. Направо да действаме ли? Страх ме е, че ще ме зареже заради това. Или дори, че ще сме вече голи и той ще си тръгне.
Моля ви кажете какво да правя. Най-интересно ще ми е да чуя мнението на момчета близки до моята възраст, както и на дамите и техния опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: e7b3d9ba01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай с интимна прическа.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f0f4708e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На мен лично като жена космите изобщо не ми пречат. Досадно е все да си гладка, а и на мен лично по време на секс ми е по-хубаво, когато не съм се бръснала няколко дни. Има много гнусливи хора, не ги разбирам. Хубавият секс е гнусният секс по мое мнение. И аз преди се притеснявах и исках да съм все гладка, но не може постоянно да си така. Няма от какво да те е срам.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a0f1619a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами не е много приятно да ближеш и лапаш косми, ако ще и да са измити. Едва ли някой не би те изч... л, само защото си окосмена, но за орална може и да се погнуси.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 624592d33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Жената е по хубава и секси с естествен триъгилник. Супер си така. Ако момчето държи на теб, няма да те остави заради естествността ти отдоло.
Аз предпочитам да го правя с жени с косми отдоло

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7cad053440
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Не се тревожи, не е нужно да е напълно гладко. Оформи си един хубав триъгълник и скъсявай. На много от мъжете не ни харесва да е напълно голо, мода въведена от порното.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0ec764ff62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мен като мъж не ме притеснява окосмяването долу. Разбираемо е епилацията да те боли. Потърси си хубава самобръсначка и крем и се бръсни. Ако не искаш всеки ден го прави веднъж – два пъти седмично. Така ще имаш добре оформен триъгълник.
Но около дупето минавай по често.
Не си мисли, че всички жени са идеално гладки. Последната ми приятелка се бръснеше веднъж седмично, а момиче, с което се запознахме през сайт беше с леко буйна прическа на първата ни среща

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 433cc6d1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе миличка. Целият въпрос е да не е гора, защото тогава тези косми пречат, чисто физически. Не е яко дълги косми в устата, да ги вадиш из между зъбите си.
А това, че набождаш, никой няма да те върне. Споко. Както ти казах, въпросът е да не е гора. Набождай си. Те и те набождат. Никой не е перманентно гладък, особено пък в дългосрочна връзка. Даже съм имал приятелки дето са се опитвали да ме отказват секс, защото не били гладки в него момент, и съм се карал с тях за това, че не ми дреме и че ги желая.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5f77130199
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пробвай с лазер.... то маха всичко за винаги, но консолгирай се с няколко места а обясни проблема ти.
А като си глатка намери някой да ти прави дълга свирка.
Успех и пиши.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5809da8218
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче на 25 години съм. Като тийн и аз имах притеснения като твоите и подобен опит - чувствителна кожа, епилатор и кола маска не са вариант. И просто си използвам бръснач от години. Не е СУПЕР МЕГА ГЛАДКО С ДНИ, но работи. Не съм получавала негативни коментари от партньорите ми дори и при леко наболи косъмчета. Винаги когато съм говорила на тази тема със сериозни гаджета са споделяли, че не им пука от космите. Никой мъж, с когото си заслужава да го правиш, няма да се погнуси. Все пак и те имат окосмяване, и то доста повече от нас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d5245e6468
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Накарай приятеля то да те избръсне. Ние сме семейство на средна възраст и от 9 години бръсна съпругата си. После и тегля един хубав език и след това тя сама се надупва за задна. На жена ни много и харесва да я бръсна. Опитайте.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dcd0f737f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не се притеснявай че си окосмена, истинския мъж не би имал проблем с това, бих те посъветвал да си подържаш някаква прическа и всичко ще е ОК

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c58203368f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   ако имаш финанси потърси лазерна епилация скъпо е но космите изчезват завинагин и е гладко, не е най безболезнения процес но резултата е добър, ако нямаш финанси потърси депилиращ крем ефекта е като бръснене, но няма риск да се порежеш. иначе за окосмяването лично аз предпочитам без, но няма да откажа на жена с косми нито бих я напуснал заради това че не иска да се бръсне или епилира, все пак една двойка се формира с компромиси и от двете страни. М43

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ebea72b021
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мило момиче, мъж на 37 години съм и те уверявам, че модата на голия охлюв отдолу е чиста педофилия, пормъкнала се чрез порното през 90те най-напред на Запад, а след това и у нас. Снимането от близък план на сексуалния акт накара американските режисьори да предприемат този ход, който повлече тая педофилска мода. Интимното окосмяване на жената е повече от страхотно. Именно то я различава от малките момиченца. Истинските мъже харесваме жените да имат интимно окосмяване. Ако отдолу е прекалено гъсто, може да кастриш от време на време, но напълно гола вагина лично на мен не ми харесва особено. Сега 90% от жените се обезкосмяват отдолу напълно, което е ненужно и глупаво. Жалкото е, че и мъжете харесват напълно голи вагини, повлияни от порното. Ако космите са много дълги и гъсти, просто се пострижете! Ако ви дразни окосмяване по срамните устни и около входа на вагината, може да се пообръснете. Но да мили дами, оставете си онзи магнетичен триъгълник, просто е красиво, женствено и секси! Аз като мъж харесвам поддържани жени, които се обезкосмяват по тялото, краката, ръцете, под мишниците, но вагината трябва да си има уникалното женско окосмяване.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fff4a7e225
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Докато си девствена защо ще се обезкосмяваш? Когато нещата с някого стигнат до фаза "действие", първо ще трябва да "предупредиш", че си "без опит". В този ред на "признания", споделяш и че си натурална там. Ако за него това е достатъчна предпоставка да те изостави, няма никакъв смисъл да му се отдаваш. Много по-сериозни проблеми много скоро ще изскочат пред вас.
От друга страна, изобщо не ясно дали би ти правил орална.
Мога да кажа още куп неща в потвърждение на това, че не е нужно да се терзаеш точно за о(без)космяването ти на този етап, но не го намирам за нужно. На първо време търси човека, другото ще си дойде от самосебеси.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6a8dbdc5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   По-голямата част от хората се обезкосмяват на интимните части, те всички знаят, че това е отвъртителен процес и който го прави, той не се подиграва на другите, защото знае какво е. Бръсни се, два пъти в седмицата е добре, и един път става. Три пъти според мен са много. Когато почнах да водя сексуален живот се бръснах през ден, бе мъка голяма. Ранички, парене и кръв. Мислих, че трябва да съм 24/7 гладка. Една, две седмици след това ми писна да го правя постоянно, почнах в седмицата по два пъти. Имаше дни дето бодеше, но и приятелят ми също ме бодеше. За оралната любов както ти на него ще правиш, когато той боде, и така и той на теб когато ти бодеш! Дупето също е хубаво да си го бръснеш, него също става два пъти, аз по три пъти го бръсна, но при мен космите там са много дълги, ако пропусна да ги обръсна. Един съвет от мен, ако водиш активен сексуален живот, бръсне се често, но ако си нямаш гадже, можеш по-рядко да се бръснеш. И запомни, че един ден като си имаш съпруг, ще имате много дни в които и двамата ще сте с косми, и това не трябва да те притеснява.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: accaa9ee56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз се бръсна горе-долу. Но за мен бръсненето е пълна простотия. Ако някой мъж желае момиче или жена, не би трябвало да има проблем с малко окосмяване, малко целулит и т. н. А ако има - значи е от другата страна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker