Как да съживя половата и уринарна система? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да съживя половата и уринарна система?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1981 пъти
Половата ми система си отиде. На 30 вече не мога да се възбудя за чекия в нас един път в годината, камо ли за компаньонка или нещо по-сериозно. Никакво желание за секс. Ако изобщо се възбудя и свърша, количеството сперма е нищожно, а мускулът изобщо не работи.

Пробвах да правя упражнения на кегела, но още няма полза. Вземам и витамин B комплекс, но и от него няма полза. Вземах и добавка за половата система Спиме форте и никаква полза от него. Уринирам на често в същото време. Какво да правя?

30 дена глад биха ли помогнали? Знам, че лекарите няма да ми помогнат. Ходил съм многократно по лекари и нищо. Пълна некомпетентност от страна на лекарите. Смятат, че се преструвам на болен и нищо ми няма, а имам позиви за уриниране през половин час. Идея си нямат за моя проблем и не са чували изобщо. Занимаването с лекари е губене на време и средства. Ще направят 1000 изследвания и ще ми кажат, че съм на 100% здрав.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: f372e0c3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уринал акут или друг есктракт от червена боровинка в големи количества.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 78dd813169
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   смлени семена от коприва, по чаена лъжичка на ден разбъркана със супена лъжица мед. Много помага за ерекцията.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5bd9d7c8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Търси билколечение.Виж в Плевен има един човек,който прави диагностика по ирисите на очите,работи и с билки.Никола Алексиев се казва,може и да помогне

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e29a52008a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Без да съм лекар, само от рекламите по тв веднага ми идва на ума проблем с простатата. Недей да се отчайваш, че си попадал на кофти лекари, всички сме. Но порови да кажем в интернет за добър уролог. Видно е, че имаш проблем физически. Уриниране на 30мин не е нормално. Аз съм жена и при цистит съм така. Трябва ти лекар да се открие проблема. Не се отказвай, това си е твоят живот, само на 30 си още. Иначе за гладуването, би могло да помогне. Но! Първо много добре проучи как се прави. Аз съм го правила, но само за няколко дена. И то не пълно гладуване, а на плодове и чай. Много ми помогна, особено за кожата и цистита. Такива ми бяха наболелите проблеми тогава. Гладуване дори и за 2-3 дена се прави с постепенно захранване след това! Иначе е много опасно, можеш да си докараш страшни проблеми. Затова прочети много добре как се прави и тогава можеш да си позволиш 2-3 дена за начало, после захранване. След известно време ако видиш, че ти се отразява добре може пак 2-3 дена. Имай предвид, че и това само по себе си е стрес за организма. Първо потърси читав лекар и говори откровено с него. Имам такъв и такъв проблем, да каже какво мисли, ще отбива ли номера или ще помага. Щото ако е първото да не си губим времето и парите. Може за начало да си пуснеш една обикновена урина да ти изследват. Ако се открие проблем пускаш и урокултура. Търси, търси и не се отказвай!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 947493aadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3, един познат се лекува при него от рак на простата. Така и си отиде, взимайки билките му. Не знам, може пък на автора да помогне.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 36b48f42a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може да е простатит, ретроградна еякулация, аспермия. При всички положения не е нормално нито тялото ти да не произвежда сперма, нито да уринираш толкова често. Потърси отзиви за наистина добър специалист уролог и не се отказвай, докато не се открие проблемът. Според мен състоянието ти е сериозно и само някакви упражнения и билки няма да ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 236df5a0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спри порното и чикиите, вероятно имаш PIED - porn induced erectile dysfunction. За пикаенето, чай от риган, червена боровинка, мечо грозде. Вземи сериозно това, което съм написал имам медицинско образование, знам какво говоря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker