Порно, та порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Порно, та порно
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3293 пъти
Тук има няколко потребителя, според които ако спреш порното ставаш супермен - по-потентен, по-уверен, жените ти се лепят. Eдва ли не от гъза ти ще излизат тухли-четворки, петорки... кереч и чакъл, асфалт примесен с мидички... Както се казваше в ироничната реклама на измисления продукт Нацепин. Е, аз спрях порното от години, респ. чекията, е не точно спрях, но ги намалих до веднъж седмично, а преди го правех всеки ден по няколко пъти. Ами нито ми излизат тухли петорки от гъза, нито асфалт примесен с мидички. Общо взето никаква разлика, дори имам чувството, че станах по-тих и женствен. Пак поредното модерно движение NoFap. Те сега се навъдиха вегани, антиваксъри, нофап и всякакви глупости.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: c890f5a087
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Съгласна съм с теб, авторе. Имам един познат - веган, според когото веганите имат повече тестостерон, а ядящите месо не могат да го вдигат. Същият твърди, че мъжът не трябва да мастурбира или като го прави, не трябва да се пр*зни. Та този мой веган познат със суперсили и много тестостерон не прилича на мъж даже, а е на 23. Прилича на някакво извънземно същество - нежен, немъжествен. А бившият ми, примерно, ядеше месо като невидял всеки ден, еякулираше на воля и беше супер тестостеронов мъж, и онази му работа беше винаги надървена. Много са ми смешни и дразнещи такива филмари (като онзи, познатия).

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e4ba26fddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е в психиката. Като толкова искаш гледай си порното цял ден. За мен не е нормално някой да прекарва цял ден в мастурбиране и гледане на простотии, ама за някой явно е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: caa0a7ccdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   2, ами аз точно вече се наситих и затова не гледам и не бия чекии по цял ден. А може и ЕГН-то вече да си казва думата. Да, сигурно не е нормално по цял ден да биеш кучето, но като си на 18-20 и кипиш от хормони, няма как да издържаш повече от 24 часа без секс или чекия. Но не това е темата. Темата е именно, че от спиране на чекии и порно не ставаш супермен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 08ae56f574
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това тъй наречено Nofap движение е рекламирано супер зле. Най-вече от хора които си имат гаджета и правят секс. Целта на това движение е по-скоро за пристрастените към порното, а не че си шял да станеш по-уверен с мацките и да си с по висок тетостерон. Мен лично ми влияе по такъв начин че ако 2-3 дена не гледам или не мастурбирам ми е ок. Но ако 1 седмица н лъскам или не гледам и ставам раздразнителен. То същото и с мацките, защо някои мацки са нервни защото няма кой да ги ебе пък или те не мастурбират. Самозадоволяването е важно и това е факт имам един познам ако не лъска повече от 2 дена и откача. Тези хора които промотират това движение си нямат и на предствата колко вреда могат да допринесат на една нация. Има хора ако не се задоволят и повярвай м и иаз сък имал такива периоди и мога да пребия някой, а пък съм човек против насилието върху хора. Така че незадоволеното сексуално желание е опасно нещо. Сега и прекелното порно е кофти понеже ти взима енергията. То пък и такива хора не разбирам толкова ли си нямат работа че по всеки ден да лъскат и гледат. Но всеки с глупостите си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e23562295c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Във веганството няма нищо лошо, нито в негледането на порно, стрейт едж-а и прочее "движения". Лошото е в хората, които ги изкривяват и извращават, щото имат мозък като динена кора. Такива индивиди, независимо до какво се докопат, са в състояние да откажат стотици хиляди души от него и да зародят много негаивни мнения. Изключително вредни. Ето, аз съм веган, защото обичам животни и нищо повече. Не ми дреме дали е полезно, дали ще живея 150 години, дали ще ми се изчисти кожата или ще придобия супер сили. На никого не опявам за това, правя го поради лични вярвания. Иначе кашкавал и луканка много обичам, ама не си струва цената, на която идват. Не е реалистично да се очакват чудеса от подобни работи.
Иначе относно порното - същата история. Ако си грозен и задръстен по природа, спирането на порното няма с нищо да помогне. Пак никоя няма да те иска. Спирането на порняка (в повечето случаи) помага за възгледите върху секса, желанието към половинката ти, очакванията от акта и дори погледът ти върху женския пол. Никаква радикална промяна и прочее чудеса. Та с всичко трябва да се действа умерено и с реалистични, леко занижени, очаквания. Другото са ала-бала от филмари и прочее дефектни индивиди, които просто искат да се чувстват по-добре от плебса, който лъска и маа пръжки. Комплексари демек.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d9de60c6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Темата е именно, че от спиране на чекии и порно не ставаш супермен."

От порното и чикиите се получава комплексна деградация, която трудно и в повечето случаи не се осъзнава през целия живот и е навик, който е много труден за борба.

Както един здрав човек може да бие чикии през час, така и може да не го прави въобще. Всичко зависи от навици, възпитание, морал, душевност, воля, желание и тн. Това важи както за мъже така и за жени.

За мен най-същественото, в това да не се правят тези неща, е че се запазва чистота на духа и по този начин човек израства в съвсем друга посока в дългосрочен план.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 04af3df2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до автора на темата, въпросните ползи, ставаш супермен - по-потентен, по-уверен, жените ти се лепят. Eдва ли не от гъза ти ще излизат тухли-четворки, петорки... кереч и чакъл, асфалт примесен с мидички...
Се случват когато напълно спреш чекиите, поне за 1 месец, порното влияе по същия начин, по който влияят наркотиците, но всеки си има глава на раменете, в някой случай празна, но все пак има, да прави каквото си иска :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f7edd51183
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм си правил експерименти преди и след и мога да ви кажа че като спра да лъскам не съм толкова изморен. Не става въпрос да развиеш супер сили ами да се върнеш към нормалния си вид. Като гледаш порно си плах не ми говорете глупости.. Да не говорим че се стига и до това че не можеш да вдигнеш самолета.

Тоя дето бие това куче на колко години е не разбрах

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f09a02093e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е като да спреш цигарите. Няма да станеш супермен, но ще ти е по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 514aa07634
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Явно на някой му е трудно да вдига самолета и да се въздържа от порно и чикии.

Съгласен съм, че това за т.н. "супер сили " е доста преувеличено, но ти пробвал ли да стигнеш поне 90 дена? НЕ.

NoFap ми дава повече енергия и мотивация. Желание да уча чужд език и да тренирам по усърдно в залата. Освен това възстановяването става по добро. Преди спах 10-часа и се чувствах изморен, сега 5-часа сами достатъчни.
Повечето, които го правят по цял ден седят вкъщи, надявайки се чудото да се случи. Тази сексуална енергия трябва да се използва за нещо, било то на работа , във Фитнеса, в ученето и пр.
Освен това съм много по спокоен, когато не гледам порно.

Има проучвания, че порното влияе на мозъка, също като наркотиците, т.е. стимулирането на допамина е много над норманата. Затова и спираш да изпитваш удоволствие от нормалните неща в живота.
Мозъкът ти казва:" Хей какво правиш, ти ме правиш много по щастлив " и си изключва допаминовите рецептори, за да балансира.

Освен това порното създава нереална представа за секса. Секса не е това, което е във филмите. Там всичко е изкуствено, заснето под перфектен ъгъл и светлина. А дублите, които се правят, за да се постигне перфектният кадър са стотици.

Трябва да се прави истински секс с истинска жена, порното е синтетичен секс и има само негативи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker