Съседката-помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съседката-помощ
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3834 пъти
От заглавието става ясно че става въпрос за моята съседка
На почти 18год. съм поради затварянето на фитнесите си направих един малък фитнес в нас, живея в къща в не голям град и имаме достатъчно място. Една вечер в нас дойдоха съседите(често се събират с нашите)стана въпрос че съм направил малка зала за фитнес, тогава съседката (тя е на възраст горе долу като на нашите на 35г. )попита дали може да я ползва понякога за да свали някой др. кг, казах и че може и още на др. ден дойде в нас, аз бях сам беше някъде по обед и още учех, но и казах да слиза да си тренира, тя каза че ще слезем когато съм готов че да и показвам какво да прави. Още щом свършиха часовете ми и звъннах и тя веднага дойде, беше се докарала много спортно макар че си е леко пълна. Показах и това онова и тя започна да прави коремни преси, попита ме дали ще и държа краката, аз веднага се навих и я хванах за глезените, но тя каза да седна на краката и и да я хвана някъде около колената за да ме осещала по добре. Когато правеше коремните преси тениската и се вдигаше почти до гърдите и, забелязах че на пъпа има пиърсинг а за клина с който беше какво да кажа щеше да се спраска по шевовете, бях се загледал в пиърсинга и между краката и, клина и се беше впил във вагината и аз някак си се възбудих. Когато свършихме с тренировката запалихме по една цигара и аз я попитах дали когато са и слагали пиърсинга е боляло а тя каза че не особенно за разлика от другия който има, не виждах друг и тя каза че другия е интимен. На следващия ден дойде отново и беше още по възбуждащо беше с доста прозиращ потник и с още по прозиращ светло сив клин, под клина ясно си личеше че е с прашки което отново ме възбуди, мисля си че тя май го осети но не каза нищо. В продължение на цял месец идваше почти през ден, главно през деня когато нашите ги нямаше, правихме си тренировки и доста се зближихме, тя ме попита имам ли гадже правил ли съм секс и такива разни, за секса я излъгах че съм правил веднъж. Тя каза че иска да свали 10-12 кг и ще е доволна. Последния път когато дойде след тренировката отиде до тоалетната, тя е само до залата в която тренираме и всичко се чува от вътре, щом влезе се чу как свали седалката и веднага започна да пикае чуваше се колко мощна е струята и и аз отново се възбудих, когато излезна пушихме по 1 цигара и тя си отиде но аз влязох в тоалетната и видях мократа и салфетка, помирисах я и отново се възбудих. Незнам дали може да се получи нещо но много искам да си направя сефтето с нея и сега тя да ме научи на нещо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: c05cf9b695
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Изиграй си правилно картите и ще я изпраскаш. Със сигурност ти е навита. Ако ти види надървена онази работа, дори през гащите, ще се зарадва.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 75022e28a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тая е готова и не трябва да я изпускаш, тъкмо ще свали повече килограми!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f2ac77df54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти си на 18 е на колко те е родила майка ти, като е на 35г. За да ходи прозрачна, да и се виждат гърди те, да те пита за секс, сигурно има интерес. Аз не бих се занимавала на нейно място и на твое, особено след като са близки с родителите. Интересно как на някой само това им е в главата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5dd5bf1c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Усещане" и всички производни се пишат с У!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ffb62e3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Първо се научи на родния си език, пък после на другото. Пише се Усетих, не осетих.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 836f36cd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До автора
Какво се случи ? Помогнаха ли ти съветите и упреците тук до някаква степен да вземеш решение ? Хубаво е да извличаш от всяко добро или лошо мнение, това което би ти помогнало на теб ! Поздрави !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker