Ориентацията на дъщеря ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ориентацията на дъщеря ми
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3542 пъти
Здравейте

Пише ви една доста объркана майка, значи, дъщеря ми е на 18 и преди седмица ми сподели, че е доста объркана от няколко години от към нейната секдуална ориентация. Тя е доста мило и нежно момиче, изглежда добре, все пак дъщеря ми е и си я обичам, както се казва, "нащо гарже е най хуубаво". Та тя ми сподели че не знае дали харесва момчета или момичета, защото ми обяснява че много пъти се заглеждала по момичета, имала е фантазии с тях, гледала е лесбийско порно, но тя ми казва че в реалност не иска да си легне с жена. Въпреки че много я привличат, но по скоро визуално и тя обяснява че харесва нежноста от една жена и подкрепата която би получила, също така чувствала жените като опора. Колко до момчетата, нямала чак такива првличания, но пък интересното тук е, че и хресвало да говори с момчета, но някак си смята че секса с жена щяло да я удовлетвори повече, но пък в реалноста не искала да си легне с еня. Не знам, не знам много е объркано всичко, аз съю в шок, не съм казала на мъжа ми, защото най вероятно ще я набие. Каквл да праеим? На психолог ли да я карам? Многл порно ли гледа? От една страна иска семейство и деца с мъж, от друга все казва че жените я "теглят". Опитвам се да я подкрепям, но като майка вътрешно се разкъсвам че дедето ми страда и е толкова обхркано.... Моля помогнете с съвети, идеи или добри психлози в София. Дали тази Ани Владимирова практикува с норммани хора или само с извесрни и дали може да се свърж с нея...

Хубав ден
Ж на 45

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: bf0c275175
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измислица, не се хабете. Никой 45 годишен човек не пише толкова неграмотно. По вероятно е да е някой тийн без работа, и с много свободно време.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 895d8ee766
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Психолог би могъл да помогне. Ще изкристализират нещата,когато започне да прави любов.Отношението на мъжа към нея.С баща и в лоши отношения ли са, казвате че ще я набие,ако отношенията им са лошо,затова усеща топлота и разбиране от жените.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f3d2a31223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Била ли е интимна с мъж? Има ли настоящ приятел?
В тийн/студентските години съм имала моменти, когато са ме привличали жени (по подобен на описания начин), но забелязах, че се случа само, когато известно време не съм имала интимни отношения. В последствие тези влечения изчезнаха напълно.
Остави дъщеря ти сама да опознае себе си. Не я карай да ходи на психолог насила, само ако тя самата пожелае.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 51bff58699
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам дали това наистина го е писал родител, но ще си затворя очите.
Не се притеснявайте за дъщеря си, щом казва, че един ден иска съпруг и дете. Аз също съм като нея - фантазиите ми чисто сексуално са свързани само с жени и искам да опитам да си легна с жена. Но се влюбвам в мъже и в бъдеще искам семейство с мъж. Не мисля, че това е толкова лошо нещо, така че я оставете и не я карайте да се чувства виновна. Психологът не е добра идея, това само ще я накара да се почувства още по-зле.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 535e3cb91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Добре е да се каже, че в това да си хомосексуален или бисексуален няма нищо лошо. Дъщеря ви с времето ще бъде по-наясно със себе си и това какво иска. Единственото, което можете да направите е да я подкрепите да изгради себе си. Консултация с добър психолог също е опция, ако ви е прекалено тежко да приемете дъщеря си, а и тя себе си.
Успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d4adfbe460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Де да можеше някоя майка действително да слуша така и да я е грижа толкова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e2205b1fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте

Подкрепям ви напълно, има такива заплетени ситуации, и аз съм имала подобни съмнения, но като се омъжих, просто си заминаха. Най-добре на психолог я заведете, те теябва да се знаимават с нейния случай отделно.

Ж33

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7fce34a2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Баща ѝ е примат, който ще набие 18 годишната си дъщеря, вместо да я подкрепи. Защо ли тя има резерви към мъжете... И добре си се погрижила за децата си, избирайки им такъв прекрасен баща...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0a84cf644e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сексуалната ориентация е вродена и не е психично заболяване.
Ако момичето има проблем с това да се приеме, каквато е, заведете я на психолог, но иначе не е нужно.
Най-вероятно е бисексуална, което е доста по-често срещано при жените, отколкото може би си представяте.
Дъщеря Ви е вече пълнолетна, има пълното право сама да си решава с кого иска да си легне. Важното е да е щастлива!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 206d4202cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте от Авторката

Бшагодаря за подкрепата! Ами какво да ви кажа с баща и сме заедно, но от години сме все на нож, живеем по навик, доста се караме, и куп други неща които не ми се говори. Относно ориентацията и, не съм му казала, защото той ако види хомосексуалисти, прави едни такива коментари... А и ругатни.... Страшно е, и може детето от там да го е страх да сподели не знам... Относно това дали е имала контакт с момче, казва че интимно не оше, но се е целувала, казва че и харесвало. Но все същото, че някак си на емоционално ниво винаги ся привличали жени. И аз съм объркана, нямам против нишо хомосексуалните хора, мой близък братовчед е такъв (а да мъжа ми категорично не желае да се събира с него). Но когато детето ти е такова и в първия момент се сривам и аз. Не знам, ще видим, най добре явно наистина да пробва с момче и да кажа, миже да е бисексулана. Не искам да я травмирам с психолози. Именно чв баща и е толкова строг, тя има ниско самочувствие.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f25320fcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, не е, че баща ѝ е строг, баща ѝ е варварин. Въпреки това, изглежда дъщеря ти има добри отношения с теб, поне в някои важни направления. Това че имате пълноценно общуване за секуални въпроси е безценно. И че няма да ѝ създаваш допълнителни проблеми, ако е хомосексуална.

Психолозите не травмират (ако са качествени), но дъщеря ти няма особена нужда от психолог. Поне не колкото вие с мъжа си. Най-доброто, което може да се случи за семейството ви и за дъщеря ти, е ти и мъжа ти да вземете да ходите на психолог, като за толкова години до там сте я докарали. Ако мислиш, че дъщеря ти заслужава нещо по-добро от ругатни, заплахи, едва ли не бой,...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6cfc3cf22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, РАЗВЕДИ СЕ С ТОЗИ ИЗРОД! Той не е човек! Той е агресивен и неуравновесен тип. Такива хора не заслужават да имат семейство, а да са сами. Щом така се карате-по-зле ще става, повярвай ми! И в никакъв случей не му казвай за дъщера си това. Съдейки по характера му, описан в коментара ти, нищо чудно да ѝ посегне като разбере. Още повече, че е толкова строг и дъщеря ти е с такова ниско самочувствие-това ще ѝ пречи в живота, в работата, във всичко! Заради нея трябва да го зарежеш и да разкараш този боклук! Той не е добър човек!
Съветвам те да се разделите колкото се може по-бързо! За твое добро е и за доброто на дъщеря ти!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: db4aac080b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Добре е, че се вълнувате от влеченията на дъщеря си. Моята е на по-малка възраст, но някак си я усещам, че е възмутена от толкова зачестили момичета, които твърдо заявяват, че са лесбийки. Обясних ѝ, че на тази възраст все още нямат нужния опит и зрялост да решат точно какво ще правят с живота и връзките си. Като поговорихме повечко някак се наби на очи факта, че поне за момичетата, които и аз познавам от деца и са се ориентирали към същия пол важи едно и също. Били са чести свидетели на лошо отношение от бащите си към партньорките им. Може и да не решаващо това, но вярвам, че доверието към мъжете и изграждане на добра самооценка на едно младо момиче много зависи от поведението на бащата в семейството.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: d553b37a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Дъщеря ви е редно да изучи сексуалните си желания самостоятелно, вашата единствена роля е да я образовате по отношение на безопасния секс (нежелана бременност и болести).

Що се отнася до потенциалното биене от бащата, ако това се случи, има национален телефон за пострадали от домашно насилие. Ако обстановката в семейството е така описана, е нормално тя да не се чувства вътрешно свободна да изследва своята сексуалност и да блокира (нито жени, нито мъже).

Възможно е да си намери жени приятелки и след като заключи, че не я привлича, да установи че я привличат чувствителни и емоционално зрели мъже. А може и друго.

Жена на 18 години е самостоятелна.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: deac748085
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Радвайте се, че ви има доверие и че ви е споделила. Оставете я сама да реши, но й дайте да разбере че винаги може да получи подкрепа от вас. Това е безценно. Според мен не е важно кой с кого си ляга вечер, по-важно е тя да е в мир със себе си и че има родител, който ще застане зад детето си. Може да е просто период.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker