Какво ли е да си порноактьор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво ли е да си порноактьор?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2576 пъти
Гледах кадри зад камера, докато снимат порно. Сигурно всички си мислят, че е лесно и голям кеф - просто си правиш секс с красиви жени и толкова. Според мен това е доста по-трудно от нормален филм особено за мъжа. Един 20 минутен клип предполагам, че се снима час, а може би повече. През това време мъжа трябва да държи ерекция винаги, без да може да си спира и прониква, когато той иска. Нещо повече - през цялото време трябва да изпълнява команди от сорта - сега я завърти така, сега пъшкай, сега свърши, сега застани еди как си. Има и трудни пози, които се снимат десетки пъти, докато станат. За мен трябва да си изключително потентен, непукист и да имаш такъв самоконтрол, че да си като робот и да можеш като с натискане на копче да ти става, да ти пада, да свършваш, да пробваш и това без да се стимулираш спонтанно по начина, който ти искаш, а по начина, който наредят и без никой да те пита дали мадамата ти харесва и всичко докато около теб се разхождат хора, говорят, снимат те, завират камери и светлини до задника и т.н. Според мен доста малък процент мъже имат качествата да го правят това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2d2216e1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е, доста е тегаво за всички участващи. Неслучайно сред тях, а и изобщо актьорите, психическите крахове са много често срещани. Разбира се, идеята е на зрителя да му се представи идеалният продукт, готов за консумация и да е толкова перфектен, че да иска още и още. Както ние се захласваме по романтичните и прочее филми, които ни карат да мечтаем за всякакви нереалистични работи. И често карат нормалния свят да изглежда скучен и посредствен, което е голям проблем с порното. Все пак Саша Грей казва, че Холивуд е по-гаден дори и от порно индустрията... склонна съм да ѝ вярвам. Иначе бях чела интервю с някакъв известен порно актьор, където обясняваше как тренира надървяне, докато говори с операторката за кабелната телевизия. Ако започне масово да се показва какво е зад кадър, голяма част от магията ще отпадне и филмчетата за възрастни вече няма да са един от най-консумираните продукти. Заинтересованите не биха искали това все пак...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ea2737e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм чел подобни на автора изказвания, че докато актьора си "вършел работата" , някакъв срещу него ядял сандвич до прозореца. Те за какво актьорите колкото и да са пердета понякога по 2-3 пъти им спада. Даже бях чел че зад кадър има "пенсионирана" актриса, която работата й е да го вдигне с уста, ако на актьора му спадне.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6a7510afed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да със сигурност не е лесно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8aeb726a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нещата не са точно така както ги описвате... Работх в англия 6г...
На филм ти дават между 3 и 20 хил .паунда. жените са по скъпо платени..
Много стават порно актьори след 50... Ерекция бол.. има много медикаменти и куп неща..
Относно филма.. завис, понякога се получва химията и филма сатава бързо, понякога 10 часа се снима 1 сцена.
Лошото е, че след такъв експириънс... вече нормалните жени не те възбуждат с нищо . ..
Имам 3 деца от 3 различни жени... сега живея сам, не поддържам контакти нито с децата нито с жените ..
Имам много пари и една гола и безчувствена душа..
Всеки плаща цената, въпросът е , готов ли си?
Ако знаех какво следва, не бих се захванал с тази индустрия.. и всичко е за чуждия пазар.. там плащат милиони, а ние получаваме трохи...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 97061c7016
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не знам за мъжете, но жените в тази индустрия се третират като парцали.
Особено тези които участват в порно тип bdsm. Повечето от тези момичета са бездомни, зависими, или с психични отклонения, и за това е лесно да станат обект на издевателства. Никакави пари не си струват да търпиш такива извращения, и не знам как мъже които се надървят на такова порно могат да се определят като нормални. Порното като цяло е насочено към мъжката аудитория и на голяма част от жените не им харесват тези крайни животински съвокупления.
Разбира се не всяко порно е такова, дри и да е bdsm, ако се стреми към това и двете страни да получат максимално удоволстве всичко и ок.
За съжаление канали като например Abusing her, както разбирате и от името са токсични и създават нереалната представа сред някои мъже, че жените са просто предмети за използване с цел задоволяване на нагоните на мъжете.
Това е изключително вредно за подрастващите момичета и момчета, които често черпят примери от такива сайтове. Ако едно момче гледа такива видеа често, може да стане агресивно и да мисли че може да бие партньорката си, и да се отнася зле с нея кето ще доведе до проблеми в бъдещите му връзки. От друга страна едно момиче може да помисли, че всички мъже са такива и напълно да се отврати от секса
Всичко е хубаво когато е по взаимно съгласие и в нормални граници най-добре и с партньор с който си емоционално обвързан.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3aedfc0a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Има профеионални порно филми, напълно любителски, и такива, в които продуцентът сам си е актьор. Не ги плачете порно актьорите и актрисите. Ако е толкова трудно, нямаше в мрежата да има милиони порно филми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 836297e9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-сетне малко по-интересна тема в тая секция. Много силно впечатление ми беше направило едно дълго интервю с някакъв бивш порно актьор след края на кариерата му. Вече не се сещам за името, но мисля че беше французин. Започнал е съвсем случайно на 40 когато бил закъсал с парите след теглен заем и ипотека. Приятел го уредил в порноагенция на интервю, приели го и работел за тях близо 20 години. Освен че беше разказал за това как им давали някакви хранителни добавки и често пъти виагра, имаше и други неща като че някои сцени се снимали в два или три дни докато стане достатъчно добре или че им бил подписал декларация как трябвало едва ли не да укрива парите, които му плащали за да не се знае откъде са. В интервюто признаваше и че му плащали доста добре, но цялата му енергия отивала за снимките и започнал да спи по много часове за да не е толкова уморен. Отделно беше разказвал как не можел да си намери жена и накрая заживял с една само защото й плащал за това да бъде с него. Няколко години след като започнал да работи станал към 50 и го накарали да си боядисва косата сива и да напълнее за да изглежда стар и да се снима във филми в ролята на чичко. Някъде почти на 60 се отказал повече да снима. В последния му филм му предложили много сериозна сума за да участва и той се съгласил без да знае почти нищо за какво точно става дума. Като отишъл на снимките се оказало че филма е поръчан от някакъв богаташ и трябвало две мацки да го вържат за едно легло. Вързали го и го накарали за няколко часа да изяде 20 или 30 някакво такова голямо число беше бургери и като след първите той не искал повече онези мацки започнали насила да го карат и да тъпчат в него още докато от един от шефовете на студиото не им казал да спрат. Вечерта му дали малко почивка и след това трябвало да изпие няколко виагри за да може да ги опъне. После беше казал че два дни е бил зле и никой от студиото не го е потърсил да види как е. След тази случка повече не искал и да чуе да се снима в порно. Казва че ако не са били финансовите му проблеми в началото е нямало и да се захване и че съжалява колко наивен е бил да мисли, че това е добра идея за лесни пари. Единствено е щастлив, че сърцето му било наред, защото след толкова много хапчета имал познати колеги, които се увредили сериозно. Въобще май не е лесно това порно, нищо че и ние така се шегуваме понякога колко забавно изглежда отстрани и колко им е хубаво. Като всяко нещо, и това си има лоша страна като спорта, пеенето и модните подиуми. И там съм чувал за много крайни истории.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1e18f73aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Всяко комерсиално нещо си има тъмна страна поради простата причина, че го правиш за хората и за всякакви хора - извратеняци, лоши, претенциозни и т.н. Нормално е, когато съответната индустрия иска да привлече тези хора като пазар да се получват и такива неща. А участниците в индустрията спират да го правят за лично удовлетворение и започват да угаждат на всякакви капризи и губят себе си - душата си, тялото си, личния си живот и каквото се сетите. Така е в порното, в шоубизнеса, в спорта, в проституцията, във всичко комерсиално. Забележете колко си приличат бившите порноактьори с бившите проститутка. И двата типа вече нямат душа, не могат да изпитат чувство на любов и да имат нормална връзка. Дори с децата си не могат да имат връзка, остава за любовна. От толкова себеизнасилване вече са изпразнени от към душа, психика и тяло. Точно както би се съсипал човек държан в плен, бит и изнасилван всеки ден и изобщо да правят неща против волята му, така би се съсипал и човек участващ в комерс. Разликата е, че в единия случай го изнасилват други, в другия случай се изнасилва сам доброволно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker