Въобръжението,нагонът и сексът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въобръжението,нагонът и сексът
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2228 пъти
Мили дами и господа, искам да споделя своето заключение във връзка секс-човек-действителност/фантазия. Ако имате какво да кажете го направете, Благодаря Ви. Ще поставя няколко въпроса в края на разказа ми. Мъж на 23години съм, нямал съм приятелка, не съм правил и секс и двете неща са по ред причини, обаче тук не искам да разгледаме това защо и каква е причината аз да съм нямал приятелка, а искам да обърнем внимание на вътрешната представа на човек в мислите му за секса, чувствата които провират тези мисли и не на последно място бъдещото въобръжаемо приемане на жените/момичетата. При първите проявления на нагона в мен възприемах секса в ума си, като време на безгранична удовлетвореност и пълна безпроблемност. Може би силното желание и това, че единствено мислех за него от хубавата гледна точка, цареше една приповдигнатост у мен не ми позволиха да анализирам многовариантно. Не казвам, че не е хубаво и неудовлетворяващо, а че в представите на човек съществува като много вълнуващо, много истинско и много, много хубаво, но всъщност когато се замислих разбрах, че вероятността фактически за е такъв, къкъвто е в ума, мечтите и фантазиите е много малка, даже бих казал и невъзможна. Все пак едни от най-красивите фантазии са невъзможни прекъснати от несъгласието на природата чрез налагане на своите закони. В действителност нещата се разминават, това е тъжен факт и още по-тъжното е, че се разминават с много. Може би многоот Вас ще възкликнат и ще кажат ''Как така говориш и знаеш, без да си го правил''. Някак си на абстрактно равнище ги усещам нещата, интуицията и логиката ме карат да мисля така. В действителността няма да е толкова хубаво или защото вече му си се насладил психически чрез мислите си или защото си бил с прекалени очаквания за нещо което заслужава по-малки. Аз пропуснах много от отношенията ми с момичетата, пропуснах общуване, любов и секс с тях по време на пубертета. Мина ми времето когато можех а и трябваше да взимам под внимание девойки на 16-17години. А сега това много ми се иска. Мисля да си купя златна халка и да си я сложа на безимения пръст, това ме успокоява и кара да се чувствам живеещ в онзи свят във фантазията ми, който е далеч от реалността. А Вие как мислите, сексът толкова невероятно нещо ли е или ние самите го преувеличаваме пред самите нас под въздействие на психостимули, какво мислите за мъже на 20-23години имащи връзки с момичета на 16-17години, има ли според вас смисъл човек да иска и да търси начин максимално да доближи своите представи до действителността, обмислете и ако имате интерес се включете по темата. Дочуване и поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: fd7e0fb0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи с кого и как го правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 601a1094de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-невероятен е, отколкото можеш да си представиш. Няма нищо общо с чекията и фантазиите. То ако беше така, хората дали щяха да си губят времето и средствата да ухажват, да завързват връзки? Емоцията, когато събличаш жената, когато докосваш изгарящата и кожа и виждаш как откликва и ти отвръща с желание няма как да ги докараш с фантазии. Нито пък удовлетвореното ленно изтощение след любовния акт може да се сравни с жалкото облекчение от мастурбацията. Самозалъгвай се, ако това те спасява, ама и ти, и ние си знаем, каква е истината.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 56156ba142
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много ги мислиш нещата. И да, няма как да знаеш без да си го правил. Все едно аз да кажа, че не обичам шоколад без да знам какъв е вкусът му. Номер едно е прав, зависи с кого го правиш. Важно е да се напаснете. Пак ще ти дам подобен пример, за да ме разбереш. Все едно сядаш да се храниш с някого, а на масата има неща, които не харесваш. Тогава започваш да си търсиш дружка, с която имате еднакъв вкус за храните, за да се наслаждавате заедно. Това е толкова просто. Ти обаче не си опитвал нищо и не знаеш кое би могло да ти се хареса, защото това, което е в ума ти не винаги отговаря на реалността. Трябва да започнеш от елементарните неща/пози и след това да пробваш нови. Първите пъти не носи голямо удоволствие, но с опита става все по-хубаво. Филмираш се от прекаленото мислене по въпроса. Много по-лесно по-правилно е да го направиш с някоя. Ако ти хареса, супер, имаш си гадже, ако ли не, просто търсиш друга. При теб от забавянето на нещата са се получили тези мисли, но има и по-тежки случаи от твоя, ако това те успокоява. Не е късно, но престани с глупостите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a1ae67b9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има хора, с които имате химия и нещата се случват точно като в главата ти и дори по-хубаво. Но без чувства няма как да получиш това, което е в мислите ти.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4edf2fa029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Теорията, друже, сух е пущинак,
зелено е дървото на живота. "
Гьоте - "Фауст"

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b550c96613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си го правил, но усещанията ти са от части доста точни. Всички се случва спиред това как го залагаш в мисълта си. Ако сте досратъчно заедно с жената която харесваш, нещата ще се случват хубаво, ако невлагаш мисли, емиция, втображение, ще е задоволяване на нагон, нищо особено. Интересът ти към момичете 16-17 се дължи на факта, че леко си пропускал възможности. Не спирай да търсиш приятелка и нещата ще ти се получат, за всичко има първи път.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b5b9ae689e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не мисля, че ни е късно да излизаш със 16-17 годишни момичета. В природата на момичетата е да харесват батковци и в природата на батковците е да харесват по-малки момичета. Останалото е или педофилия, или геронтофилия, демек извращения. Интересът ти към такива момичета си е най-нормалното нещо на света. :) (Аз пък се влюбих в един на 21, когато бях на 14. Имаше си приятелка де, не се познавахме лично, така и не разбра, че за 3 години си изплаках очите по него. Никога няма и да разбере. Сега са женени, а аз отдавна си го изстрадах и забравих. ) Пробвай си късмета. Ако изглеждаш и се държиш добре, никоя няма да те върне. Всяка мечтае за красив и свестен приятел, но такива вече почти няма.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7eeeece321
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Значи точно обратното е. Аз съм жена на 28г. За пръв път правих секс на твоята възраст, защото преди това просто не бях срещнала подходящия човек за това. В моите представи преди сексът никога не е бил нещо кой знае какво, даже ми се струваше малко гнусно да пипам нечии членове, а пък още повече да ги лапам напр. Когато дойде момента да видя и аз какво е това секс толкова много ми хареса. Просто чувството е неописуемо, разбира се, ако и с подходящия човек. Цялата любовна игра и преди проникването гушкане, докасване, всичко е неописуемо. Наистина не може да се сравнява с мастурбация. Вече 5 г съм с този човек и не ми е омръзнал сеска с него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 212489f408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами да бе, мен. То с всяко нещо е така. Човешкото въображение е по-силно от реалността. То затова е по-страшно да си представяш нещо лошо, отколкото като ти се случи. Очакването се трупа и засилва този страх.
Същото е и с положителните емоции. Мозъкът ти ги надценява, докато не преминат, не изстинат, и тогава чак, на студена глава, можеш да си дадеш реална оценка на ситуацията.
Сексът си е готин. И чекиите са готини. Сексът може обаче да има много минуси и неудобства - време, партньор, стил, напасване, и една камара други условия.
Чекиите можеш по всяко време, не ти струват нищо, не ти трябва друг човек. Абе като цяло нямат минуси. Но определено усещането при сексът е съвсем различно.
Аз примерно дори и когато правя редовно секс, все един път на няколко дена си лъсвам една. Ей така, за спорта. Кеф си ми е и сам понякога.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker