Нямам желание за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нямам желание за секс
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2288 пъти
Здравейте, пиша, за да видя дали още някой е имал този проблем и как се е справил с него. Едва на 20 години съм и имам приятел от 5 години, всичко върви добре с изключение на сексуалния ни живот. Проблемът е в мен, не изпитвам никаква нужда от секс. Дори не си мисля за него, сякаш чувствам някаква апатия. Ако започнем да се опитваме мен ме боли, дори усещам гъдел там, но тялото ми не реагира както трябва. И други пъти сме имали застой, не съм от най-активните сексуално, но сега имам чувството, че няма шанс..
Имали сме и доста бурни моменти, имаше привличане, а сега сякаш всичко е изчезнало и тялото ми се е заинатило. Дори не ми е мъчно за липсата на секс, все едно на тялото ми му е добре така да си седи, без да бъде закачано. Чудя се към кого да се обърна, ходила съм на гинеколог, а той ми е казвал, че всичко е наред, може би е нещо в психиката ми, не знам вече.
А обичам момчето, с което съм и то още повече от началото на връзката ни. Това е единственият ни проблем, но не е малък. Той също ме обича и успокоява, че ще се оправят нещата, но аз не се чувствам добре, главно заради него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3bae3f4b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да си такава по природа, насила не става. Сега ще започнат да дават съвети за почивка и т.н. Съпругата ми, майка й и сестра й са така. Майката е вече разведена, сестрата е разведена, аз също съм на път. Обичта си е обич, но без интимност, ако партньора е активен сексуално - мъка е. Вие сте млади, хормоните би трябвало да са на макс. Бъди здрава и си търси мъж с подобни на твоите желания, иначе е въпрос на време.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 136aa9bc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1, как жената има две дъщери като е асексуална?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f4292a15ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 32, но имам същия проблем. Но съм убедена, че не е нещо "вродено", защото допреди 4-5 години беше точно обратното. Аз имам и тревожност и ми казаха, че можело да е от това..
Не знам как да ти помогна, защото аз самата не съм решила този проблем, но поне да знаеш, че не си само ти в това положение.
П.П. Помага ми обаче да се настроя на еротична вълна като фантазирам и спра да мисля за ежедневните проблеми преди интимност.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4e25a51fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Можи би си асексуална. Ако ли не прегледай си хормоните. Каквото и да е важно е да не се насилваш да правиш нещо което не ти харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79f714af7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моята връзка се разсипа само от това, че и двамата бяхме недорасляци, които не смееха да признаят пред себе си и един пред друг сексуалните си желания. Сексът неслучайно е табу в почти всяка култура. Естествено е да ни изглежда някак си „мръсно“, тъмно и т. н. У едно дете - чисто и невинно - като се появят нагони, това често е травматичен процес. Трябва известно количество мъдрост, за да се приеме истината за „по-тъмната“ ни част. Особено трудно е, ако родителите са задръстеняци, които не са ти помогнали в този преход - не са говорили с теб за момчета и за секс.

Покажи на приятеля си коментара ми. Само като го изкоментирате ще направите голяма стъпка. Ако не искаш да му го покажеш, това само показва, че съм прав, че криете един от друг елементи на сексуалната си природа.

Проблемът може да не е там, но смятам, че вероятността да е е голяма. В такъв случай, осмислянето на това, което казах, ще ви помогне да бъдете откровени със себе си и един с друг и ще реши проблма ви. Сексолог може да ви помогне адски много с всички стъпки от този некратък и труден процес.

Дори проблемът да не е там, добър сексолог ЩЕ ви помогне. Недейте като типичния българин с мислене от 19 век мисли, че „това са глупости и глезотии“.

Ако имате друга алтернатива - пробвайте нея, ако искате, преди да пробвате сексолог. Но ако нямате, бъдете сигурни, че връзката ви не може да оцелее дълго. Сексът не е просто „нещо приятно“, или „онова дето гамените в училище са луднали по него“ - сексът е една от най-дълбоките ни същности.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3bae3f4b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 2 от номер1: нямам отговор на този въпрос. Фактите са, че след 25-тата си година майката спира да прави секс. И да, не спи сама в леглото, а с котка. Голямата дъщеря повтаря схемата и на 27 сменя мъжа в леглото с котка. Разводите са ясни. И при двете браковете са били по изгода. Аз съм общо взето финансово невъзможен, поне при мен изгода няма видимо. Иначе имах оферта да си вземем котка - отхвърлих. Неуспешно инвитро на два пъти, лекарите ми се смеят при здрави мъж и жена да се прави бебе със спинцовка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f3b4a9f298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей. На 22 съм. Чувствам се по абсолютно същия начин. Дори самата аз не бих могла да подбера толкова точни думи. Мечтая да възвърна сексуалността си. Чета по темата. Започнах да спортувам по-активно, ще си взема ново бельо, но това ми се струват временни решения. Трябва да променя нещо в психиката си, може би в начина, по който виждам и себе си и него.. Просто знай, че не си сама в това и колкото и егоистично да звучи, и аз се радвам, че не го изпитвам само аз...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3101035ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами като нямате желание, не го правете, бе хора! Аз като не обичам риба не и купувам и не я ям. То толкова ще ви е сексът, щом го правите едва ли не насила и само за да не сте сами! Може да звучи грубо, но истината не винаги е красива! Не мъчете себе си и оставете партньора да потърси удовлетворение другаде. Котки поне има в изобилие...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8e254ee0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз не мисля, че е ненормално. Нищо в този живот не трябва да се прави насила! Но! Все пак може да провериш как са ти хормоните. От доктор съм чувал, че примерно при проблем с щитовидната жлеза може да се появи липса на желае за секс. Доктора каза, че е жалко когато това се случи на млади двойки. В разгара на силите си, а нямат желание за секс. Ако не са хормоните... Може да е нещо на психическа основа или в краен вариант си много стара душа и в този ти живот физическите ласки просто не те влекат, защото си над тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker