Девственост: три години заедно и все още не сме правили секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девственост: три години заедно и все още не сме правили секс
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2593 пъти
Да, това е истинска история. Всъщност не съм я споделяла никъде досега, защото знам как ще реагират хората около мен.

На 21 съм, а приятелят ми е около 13 години по-голям. През целия си живот винаги е бил много сексуално активен и е спал с много на брой момичета. Имал е много приятелки и доста си е поживял.

Аз съм пълната противоположност, той е първият ми приятел и единствения човек, с когото дори съм се целувала.

Проблемите обаче възникват тук: в началото на връзката си бяхме доста влюбени и между нас имаше страст. Тъй като още не бях готова да спя с нехо обаче, първите 2 месеца не сме го правили. След един момент обаче нещо се случи с него и му се появи проблем с ерекцията. Вече бях готова напълно за това, но не исках да го притискам или карам да се чувства неудобно затова изчаках да се оправи. Мисля, че ходи на уролог и с негова помощ се подобри. Сега е добре, но проблемът вече е в мен.

Не изпитвам абсолютно никаква страст към него. Вече сме доста време заедно и това е нормално, знам, че страстта не е вечна. Обичам го обаче и ми се иска да го желаех поне мъничко. А аз изпитвам таковва неприятно чувство като се опита да ме докосне, че не е истина.

Не си обяснявам нищо от това. Имала съм желание за секс с него преди това. Сега също имам такова желание, но сякаш с всеки друг, не и с него. С приятелите ми и други близки момчета, понякога изпитвам такава остра нужда от допир и близост. Не разбирам защо с него не е така.

Опитвам се да контролирам мислите и тялото си, но просто не се получава. Не искам да му изневерявам,не искам и да се разделяме за такава глупост от моя страна. Простп исках да споделя всичко някъде, както казах никой не знае.

Аз самата дори не знам какъв е проблема и какво е решението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9bf052ea22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямате бъдеще заедно в този случай ,щом не го желаеш сексуално няма как да го обичаш ,не ни заблуждавай с това-"обичам го"!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1d3504e53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Момиче,не си длъжна да се насилваш да се опитваш да контролираш мислите и тялото си,именно те ти дават сигнал,че нещо с приятеля ти не е наред и не трябва да бъде така. И този сигнал е природен и напълно безпогрешен,така че не трябва да го пренебрегваш. Приятелят ти с толкова много бройки със сигурност не е най-качествения и праведен мъж за теб,особено когато ти си девствена,и със сигурност няма да те пази много при първия ти път. За теб може и да е нещо специално,но за него няма да е нищо особено,ще си просто поредната 500-на бройка в тефтерчето му,и ще я кара джаста-праста,т.е няма да е много внимателен с теб,както ти очакваш,а ще те "отвори",само колкото за идеята,че е дефлорирал девствена жена,а после ще те зареже и ще скочи на друга. Не те съветвам да останеш с него,защото такива мъже като него само нараняват жените и ги оставят със травми за цял живот. Жена Скорпион

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e2699040f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако можеш да стоиш без секс, продължавай както досега. При жените е лесно, веднага като решат могат да си намерят някого за секс. По- добре девствена на 21, отколкото на 16 и вече мината от 6- 7 човека. Като ти се прави секс прави, все пак имаш предимство, че си жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0edf37be17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че го обичаш, но не като мъж, а като човек. Привързана си към него и не искаш да го напуснеш, но не го желаеш. Тази връзка няма бъдеще обаче. Може да му кажеш да си дадете "малка почивка", и така ще свикнеш лека полека без него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 30b1e5a500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нито е любов това, нито е пълноценна връзка, просто губене на време. Остави човека да си намери жена, на него му е време за по-сериозна връзка, семейство, деца, не да прави компания да момиче, което изпитва физическа непоносимост към него.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3fa2b3c24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   И си мислиш, че три години той стои на сухо!? Ако продължиш с тези разбирания, този може и да ти е пръв и последен!? Щом за три години още не те е опънал, той е по зле и от тебе, само се прави на играч!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4e3cbf1c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто вече нямаш влечение към него. А това, че преди теб е бил с много жени също не е добре за теб де, скоро ще си остане само с хвалбите и секс няма да видиш. То ти не си и видяла де! Имахме същата ситуация с балдъзата ми и нейния приятел който също беше по голям от нея. Накрая се разделиха след няколко загубени години. Тази случка да ти прилича на някоя???? А и скоро на твоя приятел съвсем няма да му става ииии ти ще си останеш монахиня. Оставай го и поемай напред в живота докато си още млада! Не губи никакво време и се радвай на живота.
М

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 942507ae13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако така откарате до пенсия, то може смело да кандидатствате за Книгата на Гинес!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 35bd83ef4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе ти си тотално неопитна и инфантилна. Вземи прави секс с някой, преди да станеш на 30 и престани с тези глупости. Нито го обичаш, нито си влюбена, нито знаеш какво р любов изобщо. Виждала си я само на филмите. Това е ученическа тръпка твоето, която отдавна е изчезнала. Той отдавна ти е противен, а ти се чудиш как да се оправдаеш за тва, че не го искаш. Много сте изпуснали момента и като гледам причината е в него. На няма и 30 да ходи по уролог, си е чиста импотентност. Нормален мъж за 3 години или ще има много любовници, или ще спи с теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 66466bebec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си на 21 години, а той с 13 години по голям, какво ти липсва мила че си с такъв човек? Ти този човек не го обичаш сигурна съм, а просто си го приела като приятел който те е прибрал, да не си сама. Не го обичаш, но просто се страхуваш да не останеш сама, това е проблема ти. Но имам въпрос, какъв мъж би чакал жена 3 години? Как така не те е натиснал нито веднъж? Наистина ли никакъв полов контакт нямате? По-точно с него нещо не е нормално. Но със сигурност нямате бъдеще, рано или късно ще надделеят нуждите ти. Търси си, сродна душа, този не е твоят човек...

Жена -23

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 34ceac994d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Охоо, този хем си причинява мега страданията, хем е и супер затрит и си го заслужава. Както и да е, жалко за този след него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a79c122b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мъжът ми няма никакви проблеми с ерекцията на 34, нито една засечка за 10 години заедно и пак не е като, когато беше на 24. Правихме секс с дни, тогава. Хубавото, е че и аз не съм като на 24 и вече не ми се прави секс с дни. Взели сме си го един от друг, не сме се амортизирали с разни други хора, нито физически, нито психически. Това отвращение, за което говориш не идва от много близост. Не мога да се отвратя от мъжа си и ако е оакан и 90 годишен, искрена съм. Просто това не е твоят мъж, вие не сте интимни, различни поколения, различни етапи.
Аз наистина ти вярвам, че го обичаш. Но не вярвам, че можете да бъдете щастливи заедно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f1fec2a8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм последният, който ще се прехласва по важността от секса във връзката /мога да споря с години на тази тема/, но ще ти обясня нещо: разликата между теб и приятеля ти и мен и съквартирантите ми в момента е минимална. Допускам, че поне се целувате и имате някакви минимални прояви на нежност /оттам минималната разлика, иначе ако просто живеете под един покрив, говорите си и тук-там си помагате за нещо, значи сте на същото дередже/, но това вашето не е точно връзка.

Ако искаш връзка, смени мъжа! С този явно няма да го бъде. Все едно той ли има проблеми с ерекцията, ти ли нещо - факт е, че 3 години не сте правили нищо! Жена, аз съм имал по-дълги сухи серии като необвързан! Считай! И човекът е на 34, т. е. не е толкова стар, че да не му се прави секс. А както ти води с 13 години, ще стигне до този момент доста преди теб и тогава какво правим? Тези връзки с по-възрастни са добри, ако ти се прави секс толкова, колкото на политик му се говори истината, но за да ни питаш тук, явно си по-местна от политика, затова бягай!

Защо въобще си се вързала на пропагандата, че възрастта няма значение? Има определена разлика в годините, която е ОК, но 13 години... Какво следва - бебетата да се "обвързват" с 80-годишни ли? Това трябва да се спре или поне ограничи до онези, които поради една или друга причина държат на него. Няма как да си във връзка с човек, с който сте на различни стадии от живота - това е повече от десетилетие разлика, все пак!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker