Мъже, защо бихте гледали порно с непривлекателни жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, защо бихте гледали порно с непривлекателни жени?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2057 пъти
Нека обясня какво имам предвид и, моля, не ми се смейте. Знам, че е тъпо, но пък ми интересно:

Поправете ме, ако не мисля правилно, но все съм оставала с впечатлението, че идеята на порното, е да видиш как оправят/се оправя хубава мадама - добро тяло, лице, младичка и т.н. Не говоря за мъже с по-нестандартни фетиши (възрастни, наднормено тегло, еднооки и т.н.), а за масовия мъж. Идеята е да си пофантазираш с някоя готина жена със стегнати дупе и гърди или пък с такава, която прави някакви по-откачени неща. Айде, дори не е нужно да е убийствена красавица, ама да е симпатична и с прилично тяло. Гледам го моя две седмици почти всеки ден или през ден разглеждал клиповете на едно девойче... знам, че ще ме обвините в завист и злоба, но честно ви казвам, че си е чисто недоумение. Ако беше хубавица, щях да разбера, няма какво да се каже на това, ама то как да ви опиша: кокалеста, но с шкембе, с много увиснали малки гърди, беличка, ама тъмнокафява между краката, огромни уши и т.н. В лице бих казала, че беше ок на някои снимки, но не и на повечето. Викам си, че прави някакви сложни акробатики, изгледах една част от клипчетата - няма такова нещо. Дилдота, вибратори, ох, ах и край. Съвсем обикновено.
Познаваме се от хиляда години, знам какво харесва и винаги е харесвал наистина красиви дами с изваяни тела. Разбирам да си падаше по висящи бозки и шкембета, няма лошо, ама не е такъв случаят. Разбирам и да беше просто един път, колкото да си начеше крастата, ама общо 10 дни да лъска на това, което дори не е нещо особено като съдържание. И други случаи е имало, в които ме е изумявало на кой нормален човек ще му стане от порнетка със силиконови цици, които са толкова криви и разместени, че са отишли почти под мишниците. Имам предвид сред толкова голям избор от страхотни мадами, които се раздават, защо фантазията ти би била с някакъв орк?
Проблемът на много жени с порното е, че мъжете им гледат по-красиви от тях. Моят проблем е, че гледа посредствени грозотии. Може би намира някакъв чар в тях като при мопсовете - толкова грозни, но ужасно чаровни.
Някакви идеи, какво пропускам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9f958e956c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо изведнъж се изтри темата"' Не м харесва да бъда родител '"и се замени с този бълвоч? Някакъв бъг ли има питам модераторите?

Модератор: авторката ме помоли да я изтрия, понеже се опасява от хейтърски коментари, които не би могла да понесе предвид психическото състояние, в което се намира.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 96da9c11b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ама скъпа За мъжете куцо кьораво, с като, има ли дупка е злато. Те не гледат, това, което ние. Примерно лице, дали е симпатична, дали е добре сложена. Най - хубавата жена е чуждата. Без значение красива иои грозна. За това или приемаш или си седиш сама като мен и няма кой да те дразни с някакви или още повече да ти изневерява. ;}}}

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9f958e956c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря на модератора за бързия отговор. И искам да кажа на авторката ако види този коментар че никой няма право да я съди, когато не е в нейните обувки, и не изпитва това което и тя. Надявам се скоро да се почувства по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9a9b2c8f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Порно с нелицеприятна жена бих гледал само ако е с красиви крака, понеже имам фуут фетиш. Това е единственият компромис. Иначе е абсурд да ми стане дори!
Но ако е грозновата, но със секси обувки, лакирани с хубав лак крака, които участват в сценария, проблем няма!
М, 36

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7f0415191a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към коментарът на н 1, ако случайно прочете жената с изтритата история.
Имах намерение да ти напиша за личният си опит. В никакъв случай никой няма право да те напада, съвсем нормално е каквото чувстваш. Притеснителното е че, изглежда да си в депресия и ще е добре да поговориш с психолог за това. Също да споделиш с мъжът си как се чувстваш, а ако вече знае, но няма адекватно отношение, само с психолог.
Не се чувствай виновна или зле от това че, си в такъв етап. Мисля че, всички минаваме през нещо подобно, особено ако нямаме близки които да се включват понякога та да си поемем въздух и отделим време само за себе си. Скоро детето ще е по- самостоятелно, градина- училище т.н. а ти ще имаш много време за себе си. Обещавам ти че, ще имаш време за което искаш и много повече.
Мила, голяма прегръдка от мен!
Само исках да знаеш че, няма нищо лошо в историята ти, просто си откровена за разлика от много които не смеят заради хорското мнение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 11cab06826
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Отговорът е лесен - просто такова понятие като непревлекателни жени няма. Има различни вкусове, има и някакви стереотипи за съвършенство набити в съзнанието на масата, която се стреми към тоя инстаграм идеал. Щом гледа порно с такива жени, значи са привлекателни за него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 38f501496a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А защо реши, че е грозна? Възможно е ти да не можеш да прецениш кое е хубаво. Като гледам повечето жени по улиците имам чувството, че нарочно искат да се загрозят. То не са противно нарисувани вежди (адски малоумна мода), някакво дебилно оцветяване на косата, ужасно силен грим около очите и изглеждат с десетки години по-стари. И тези жени ходят по улиците и си мислят, че изглеждат по-хубави така - с нарисуваните си вежди, две кила грим и неадекватно оцветените си коси. Припадам.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5350ef8706
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така и не разбрах ти към кои спадаш-красиви или грозни. Явно смяташ, че само красивите жени трябва да са желани, секси и някой да иска да спи с тях. Грозна ли е или пълничка трябва задължително да стои недокосната години наред . Страшна логика на злобна жена.
Просто приятелят ти явно не е толкова повърхностен като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e0004d6a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Предполагам, че е едно от двете:
1. прикрит бисексуален е и го възбужда как тя си пъха дилдото, защото иска и на него да му го пъхат. Девойката е заместител на прикрити желания.
2. има тежък психически проблем.
3. толкова му е хубав живота и партньорката, че от отегчение търси нещо грозно - за равновесие.

Второто е, защото при такъв избор от красавици в порното да си харесаш някоя грозна е показателно. Е, освен ако и ти си... как да се изразя - близка по вид с нея! Тогава човекът просто си има вкус, което не е престъпление! Но щом твърдиш, че само онази е грозна, ти вярвам! Имам ли друг избор?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 114c1c9dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Типичен пубер, прекалил с американскто порно. Хубава жена е нещо строго индивидуално. Ти си харесвай кльощавите ощавени кощрамби и не ми давай акъл, какво да гледам. Гледам hairy mature woman, hairy milf, fat hairy women и т. н., но задължително hairy.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker