Кугър? Тема за жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кугър? Тема за жени
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 4110 пъти
Здравейте,
въпреки че темата е насочена предимно към жените, посещаващи сайта, нямам против да се включат и мъже, стига да се получи интересна и градивна дискусия, а не поредният хейтопад.
Та, за жените кугър ми е думата.
За непосветените пояснявам, че в най-общ смисъл, става дума за жени 40+, които започват да се интересуват и да търсят контакти с мъже, значително по-млади от тях. Е, не говорим за педофилска младост, а да речем, разлика от поне 15 години, в полза на дамата.
Исторически погледнато има много такива особи - на първо място древногръцката поетеса Сафо, която според легендите се самоубива, именно защото осъзнава невъзможната си любов към двайсет години по-младият Фалон. В днешно време има доста популярни примери за това - на примависта се сещам за Деми Мур и Аштън Къчър, но е ясно, че не са единствени.
За мен - аз съм жена, на която скоро ѝ предстои да навърши 40 години, но все още не съм усетила потребност и интерес към контакти с по-млади мъже. Напротив - младите мъже ми носят едно такова чувство за несигурност, незрялост и прочее отрицателни категории.
И питам останалите дами 40 и 40+ тук - как е при Вас? Има ли го, няма ли го, ако го има - кога го усетихте, как се случи, какви типажи Ви впечатляват? Показвате ли на момченцата, че са Ви интересни или всичко си остава само в главата Ви? Бихте ли започнали връзка със значително по-млад от Вас мъж, или се страхувате от предразсъдъците? Бихте ли се решили, ако не на друго, то поне на авантюра?
Разбира се, може да споделяте наблюдения, впечатления и преживявания и извън поставените въпроси, стига да са по темата. Ще е интересно да разнищим как стои в България, въпросът с кугър дамите.
Заповядайте...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: e9531250f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Никога не съм имала нито интерес, нито влечение, нито мечти, нито нищо към мъже, по-млади от мен дори с 1 година. Съпругът ми е по-голям от мен с 3 години, за мен това е добра разлика. Ние сме хора от едно поколение, имаме общи възгледи, интереси и т.н.
Да бъда с някакво момче, което може да ми е син пък ми се струва направо абсурдно. Не желая да ме ползват като опитно поле, нито като учителка за секс, да се срамуват да излизат с мен, да ме употребят и захвърлят когато решат да създадат семейство с млада жена, твърде много уважавам себе си, за да си го причиня. Както и съпруга си, достатъчно добре ни е заедно.
Но в крайна сметка, това е моята гледна точка. Всеки да си живее живота, както го разбира.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 447c96e545
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Тази тема определено е писана от мъж! Не разбрахте ли че, не можете да копирате поведение/изказ/мисъл на жена?!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a1ab207c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Кугъри:-))))
Ама и псевдоним измислили:-)
Едно време им викахме просто "дърта ама се озърта" или "ебливи лелки".
Помислих ,че за хеликоптерите дето щяха да ги правят линейки е темата, пък то.....
Разсмяхте ме искрено, благодаря:-))))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a1f0fae04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жената възраст няма, може да прави секс и на 90 години, докато при мъжете не е така. Щом може да се осъществи секс, значи всичко е нормално, стига младият мъж да не се гнуси от разплути лелки. Ако жената е дискретна и хитро действа, без да се разчува, няма нишо лошо да се тества и да опита с младо жребче. Но колкото и да е печена, не се знае самеца колко е дискретен, той може да се похвали на свои приятели и да плъзне слух за поовехналата лелка. Тогава става лошото, да останеш с опетнено име в града в който живееш. Затова подобни лелки правят тези тестове по курорти, далеч от мястото където живеят постоянно. А ако си намерят сериозен(рядко се среща) чукач, може и да заживеят заедно, но това скъпо ще й струва, а и ще е малотрайно занимание!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1369846761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Е, не говорим за педофилска младост"

Ем мъже търсят все пак. Аз мъж под 25 години, освен тея, дето не са ходили на война, не съм видял все още.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb8d59a8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   "младите мъже ми носят едно такова чувство за несигурност, незрялост и прочее отрицателни категории. "
На 30 съм и винаги съм харесвала по-възрастни мъже - другата крайност. Като малка се влюбвах тайно в учителите си. Истината, е че всичко си остана в главата ми и всъщност не съм била и близо до такива отношения. Мъжът ми е 34. Аз нямах баща наоколо, имах обаче велик дядо, който го заместваше. Сега като голям човек, разбирам защо съм била привлечена от "сигурност и зрялост", просто съм ги нямала. Сега имам сигурност и зрялост у себе си и не ми е нужно да ги търся в друг човек.
Според мен дамите на 40 , които са привлечени от млади мъже не поставят такава висока стойност на качествата сигурност и зрялост, защото тия неща са даденост за тях. Както аз наскоро се хванах, че приказвам пълни глупости, казвайки на приятелка, че къщата и колата няма да я направят щастлива. Само, защото аз имам тези неща от 10 години и те са за мен даденост, част от ежедневието ми са и субективно не ги забелязвам като фактор за щастие вече.
Затова си мисля, че тези жени, които харесват млади мъже, изобщо не се интересуват от сигурност и зрялост, защото ги имат в себе си в излишък. Какво нямат? Ентусиазъм, тонус, лудост, умението да се забавляваш, свободата да не ти пука. Имах един преподавател, казваше "млади сте, имате време да грешите", ей сега към трийсетака схващам какво е казвал.
Ти ми звучиш малко инфантилно, като мен... Иска ни се мъжът да е по-зрелия, да е опората, главата и нм си какво. Аз, обаче стигнах до извода, че никога сигурността и зрелостта в мъжа ми няма ме задоволят напълно и реално станах доволна от него и от себе си, когато започнах да се грижа аз да си осигурявам тези неща. Така имам стабилност и се чувствам в безопасност да обичам. Такъв е моят субективен филм. Травмата ми ме кара да съм в готовност Важният мъж (преди баща ми, сега мъжа ми) да ме остави. И преди да осигуря почва такова нещо да не може да ме разруши, тоест преди да стана стабилен и зрял човек, който може да си бъде и само достатъчен... Бях отвратително изискваща стабилност и зрялост от другите, най вече от мъжа си... Да закъснее, да забрави нещо, да сгреши нещо, да не спази уговорка... Беше страшна драма за мен. Приемах, че не му пука достатъчно за да бъде нали, зрял и стабилен към мен нон стоп.
И си мисля, че и жените на 40 , ако си позволят да имат у себе си и да проявяват същите неща, които ги привличат в младите мъже -тази свобода да бъдеш себе си и да се приемаш, да се харесваш, да обичаш живота, да правиш всичко с кеф и страст. Известна доза лудост да опитваш нови неща сякаш имаш супер много време да грешиш. Мисля, че ако една жена над 40 си позволи да прояви тези си качества самостоятелно, тя ще привлече много по-подходящ партньор, отколкото би могъл да и бъде 20 годишен.
Когато човек потиска някаква част от себе си си търси такъв супер различен от него човек да му запълни дефицитите. И не се свърза с хората на ниво любов, а от страх. Както аз имах страх, че без зрял сериозен мъж няма как да имам стабилност, а се оказа, че това е било само в моята главица и тая стабилност я търся не където трябва. Тоест аз съм прекарала бая време фокусирана в развитието на партньорите си, да се грижа за тях и т. н. вместо да си гледам здравето, кариерата и изобщо себе си. Аз имам такава позната, която е супер нежна душа, изнежен организъм, страхове от високо, вода, насекоми и какво ли не, а мъжете в който най - силно се е влюбвала са едни... Адреналинови джънкита, с опасни професии, или застрашаващи живота хобита. Тя идеализизараше тия хора, защото не проявяваше никаква смелост самостоятелно. Както възрастната жена не проявява самостоятелно ентусиазъм, страст към живота и т. н.
Лошото, е че когато черпиш такива неща отвън, вместо да ги култивираш в себе си няма как да се чувстваш ок във връзка. Изобщо, ако не се чувстваш ок сам, трудно ще се чувстваш дълко ок и във връзка. Баланс няма ка да дойде отвън. Предполагам, че след като "младостта" на партньора стане даденост, дефицита само си променя мястото и чак тогава зрялостта става отново важна.
И на мен ще ми е интересно какво ще споделят дамите с опит.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb8d59a8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да, Номер 3, терминът означава буквално "агнешко месо", да те разсмея още малко ;) че и ти ме разсмя с лафовете от твоето време

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1a6cb291a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Кугър. на български е "Пума".
Да ти се*а на прънансиейшъна.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8801af86d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Кугър-мугър. Кажи просто "стара чанта, ама лачена" или "дърта, ама се озърта". Кугър е пума. Минали покрай пумата, ама нищо не са закачили. По-скоро стара проскубана хиена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b4ea141744
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спомням си, че в студентските години по баровете и по-рядко дискотеките се срещаха разни попрецъфтели лелки с нездрав блясък в очите.
Аз мислех, че са просто стари моми в сексуална абстиненция, пък то кугъри били... ццццццц
Век живей -век се учи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker