Притеснение от голота и секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснение от голота и секс
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2724 пъти
Здравейте.
Започвам направо с проблема. Изпитвам огромно притеснение от тялото си, от голотата и секса. Момче на 18 съм и още не съм правил секс макар в последно време все повече да ми се иска. Май това е съвсем нормално, но няма с кого. Срамежлив съм по природа, а по отношение на интимността и секса това достига ненормални размери.

Най-просто казано ме е срам от тялото ми, винаги гледам недостатъците в него, а то може би е съвсем нормално - не съм дебел или нещо такова, даже съм висок и слаб. Въпреки това супер много се притеснявам да се съблека пред някой, още повече пред момиче. Изпитвам параноичен страх от това някой да ме види гол например, особено момиче, с което искам да имам нещо общо. Имам чувството, че тя ще вижда само недостатъците, че няма да бъде перфектно, че ще се случи някоя засечка, че ще свърша бързо, че ще ме погледне накриво, че няма да ми хареса пениса, че ще направя нещо грешно и куп подобни неща.

Имам някаква много перфекционистка представа за секса и си мисля, че няма как да я изпълня и визуално, и физически и затова ме е страх да правя секс. От този стремеж към идеалното не мога да се отпусна и да стигна до нещо с момиче. И това ме отказва от опити да си намеря приятелка изобщо - как ще правим нещо, когато аз съм срамежлив и ме е страх да се съблека дори.

Знам, че е откачено, но просто си представям как ще се съблека и тя ще ми се изсмее за някой недостатък, ще ме погледне накриво, или пък ще си замълчи за момента, а после никога няма да се видим пак. Сигурно звуча много неуверено, но всичко е така. Не мога да възприема голотата и секса за нещо нормално и не мога да се отпусна, колкото и да искам.

Знам, че трябва да сляза на земята, но не мога. Може би трябва да го направя веднъж, за да се успокоя, но няма с кого. Мислил съм дори за проститутка, но така сигурно само ще се почувствам още по-зле. Моля за някакъв съвет възможно ли е да се измъкна от този страх и как. Дали да ходя на психолог, колкото и да не искам да говоря за това пред някой или не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 44e1a23206
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Споко пич, излишно се притесняваш, защото никой не е съвършен. Ако се стигне до секс, бъди уверен, че мацката те е преценила с какво тяло си и те е приела такъв. А и жените понякога държат на съвсем други работи, когато си избират някой за приятле или само за секс. С риск да се повторя от други коментари, ще ти дам съвет. Поддържай много добра хигиена, купи си прилични дрехи, изрежи си ноктите, подстрижи се, сложи си хубав парфюм, дръж се мъжки и не бъди стиснат. Това са необходимите условия, за да не отблъснеш някоя жена още при първата ви среща. Нататък каквото се случи. И да не збравя, ако искаш да впечатлиш някоя дама със секс, не се учи от порнофилмите. Прави любов а не хард секс.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b78d1848fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Прочети за нудистите и нудизма, натурализма. Твоето лечение е свързано с това. Ако го практикуваш, ще откриеш неподозирани качества, заложени дълбоко в теб, а и ще имаш хубави преживявания.

За секса и гаджетата. Притесненията и комплексите ти са заради самите момичета, които се представят в социалните мрежи за перфектни. Добре знаеш - гримове, филъри, дрешки, прашки, хубав фон, коли и прочее, всичко е така нагласено, че да изглеждат като от корица на модно списание. Това е трик, който ти играе лоша шега. А фотосите, които виждаш, са далеч от реалността за женската красота.

Ако съдя от написаното от теб, има много мацки, които са с по-големи кусури.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c2a8f867b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз бях така на твоите години, но като почнах да правя секс видях, че жените са със същите комплекси, ако не и повече. Имал съм гаджета дето искат секс само на много тъмно, защото се страхуват, че ще им видя някой "недостатък" ако има дори една нощна лампа отстрани.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0e4aeaeb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Перфектни неща в света (почти) няма. Хич не си мисли, че сексът е като в холивудските бози, на свещи, върху розови листенца и пр. псевдо романтични измишльотини, нито пък като в порното и мадамата ти ще е с формите на мис Свят. Нито пък, че от първия път ще се случи някакво чудо. По-притеснените изобщо не вдигат самолета или той бързо пада. Сексът е първо психика, а после физика.
Ако не преодолееш страха и комплексите си, ще я караш на ръчки и вечна неудовлетвореност от живота. Като отидеш на психолог, трябва да говориш за проблема си, друг начин няма. Тоест, ще направиш първата стъпка, но всичко зависи от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e0194eb9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като във вица:в: В първата брачна нощ,като си свалила миглите и екстешъните,младоженеца припаднал.И ти така:я по спокойно,никой не е съвършен

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b3c4768349
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз се чувствам по-комфортно с мъже на моето ниво, дори не поглеждам някакви красавци с оформени тела и прочее. Не принадлежа там и ми е ясно, затова си гледам своя гьол. Насочи се към момичета от твоята черга, така ще ти е по-лесно и няма да се притесняваш толкова, защото няма с какво да те превъзхождат. Красивите партньори са за хора със самочувствие и трябват големи топки, за да се поддържа такава връзка. Като се сближите, ще видиш, че има пори по лицето, някой косъм повече, стрии, целулит, криви пръсти на краката и прочее. Нормален човек всъщност. Така ще видиш, че не излизаш с някакво божество, което веднага ще те съди и подиграва, ами с индивид като теб и като още толкова много други. Ще свикнеш и ще започнеш да се приемаш. Просто не се цели прекалено високо поне в началото, докато не започнеш да се чувстваш ок с тялото си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f0aa724dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Еми идеално няма, за да се стигне до секс, значи те харесва. Аз имам тлъстини на корема, но мъжа ми също е с корем например. След бременности те е много отпуснат и изглежда ужасно, но той мъжа ми ме знае. То пред друг и аз ще се притеснява, ако съм гола защото не съм перфектна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 049bd2cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ме слагай каруцата пред коня. Първо си намери приятелка, на която ще имаш доверие, и после няма да е проблем да се покажеш пред нея гол. И да не мислиш, че само манекени и фотомодели правят секс? Всеки човек си има недостатъци, но това е съвсем нормално. Спри да се притесняваш за глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ec93c1cf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Излишно се притесняваш. Перфектни хора няма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0b91df60a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Щом си висок и слаб, това е супер, стига да не си твърде слаб, но това може да се промени. Иначе всички момичета точим лиги по високи, височината е нещо изключително привлекателно, красиво, сексуално и т. н. Ако си и бял, без бенки, значи си бонбон. Защо не качиш снимка в прикачи. нет? Може и да си скриеш лицето. Ще ти кажем мнение. Сигурна съм, че имаш страхотно тяло и напразно се тревожиш.

Бонус съвет: Не ходи по проститутки! Не копирай порното, както правят много извратени глупаци! Прави всичко както ти идва отвътре. Успех! ❤

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d8ffdf9a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей! Момиче съм на 18 и преди 2 месеца правих секс за първи път. Имам приятел от вече 10 месеца и дойде момомента в който се реших че ще го направим, момчето не ме е карал на сила да го правим но сме говорили на тази тема. Та по въпроса, мен също много ме беше срам от тялото ми, от това че на него няма да му хареса как изшгеждсю гола и тн. Понеже съм леко пълна и имам доста притеснения в това как изглежда тялото ми и с него сме говорили много на тази тема при което той ми каза, че няма нужда се притеснявам, че той ме обича такива каквато съм и тн, въпреки всичко в момента в който започнахме да се събличаме ме удари страшен срам и страх понеже и първото момче което ме вижда гола, дори ме беше страх да се съблека и той ми помогна но след няколко минути просто всичко ми мина, нямаше го това притеснение и всичко мина прекрасно. Така че не се притеснявай, намери подходящото момиче за теб и тя ще те харесва и обича такъв какъвто си, в началото ще ти е притеснено, но след това ще за правиш за всичко и ще се наслаждаваш на момента. Успех :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d68da58fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво за това, че споделяш за това открито. Не предполагах, че при момчетата също има притеснения относно външния вид. Идеални хора няма( идеалното е само в главите ни). Ако наистина се харесвате и си имате доверие, нещата ще се получат добре, спокойно и споделено. Удоволствието от секса идва постепенно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker