Секс срещу облаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс срещу облаги
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 3517 пъти
Здравейте. Тъй като сайтът е анонимен се надявам на наистина честни отговори от страна на жените. Темата не е провокация. Не целя злепоставяне и подигравки. Не искам в отговорите да има заяждания и обиди. Наистина ми е интересно да споделите. А основният въпрос е - изпитахте ли физическо и емоционално удоволствие от сексуалния акт с човекът, с който го направихте заради някаква облага? А някои не изпитахте ли погнуса? Под облага разбирайте реализация в службата, израстване в кариерата, уреждане на някакви бизнес отношение или пък за каквито се сетите материални, имотни и всякакви придобивки. Сетих се преди време за моя колежка - младо, хубаво и възпитано момиче. Някой беше намерил на един от компютрите чатове между нея и началника. Беше му пращала снимки и се уговаряли къде да се срещнат. А пък началникът определено не е особено симпатичен, нито пък има особено мъжки характер. И тази колежка наистина във времето се разви добре в кариерата. Давам го като пример. Наистина ще е интересно да споделите. Анонимно е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: dc0c0506e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Това, което описваш си е просто практикуване на най-древната професия. Проституираш. Но някои жрици са принудени да го правят, а тук това е избор от алчност. От това може да изпита кеф само някой супер изпаднал морално и умствено индивид.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 52a387c50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Подобна тема вече имаше.
Защо искаш отговори само от жени? Секс срещу пари и облаги, придобивки и пр. правят и мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a354b751db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все пак трябва да се уточни дали въпросните жени са го направили с мъж, който не им харесва или с такъв, който им допада или поне го намират за симпатичен. То и от симпатичните мъже има облаги.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d6a042f3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторът съм. Добре, нека и мъже, които са го правили също да се включат

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9881123451
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мъж на 30те съм. Преди години имах предложение от по младо момиче което обаче си имаше свойте забележки и не беше просто мой тип. Отказах, защото смятах че само времето ще си загубя и едвали щях да свърша някаква работа. При мен тез неща не минават, ако няма тръпка или поне малко да ми е симпатична няма как да ми се получи. Интересно ми е да чуя как става тази магия все пак при хората които го правят за пари или материални вещи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f4cfae6285
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   През живота ми съм се запознал с няколко жени който открито признаваха, че правят секс за облаги. И не говоря за проститутки а за съвсем порядъчни дами. Всички те бяха в средата или началото на 20 си, и всички бяха добре образовани. Едната използваше секса за да осигури добър начален пласък на кариерата си и това изключително много и помогна, защото в момента е доста успяла в работата си. Другата го използваше за да осигури по повърхностни развлечение, като екскурзии в чужбина, скъпи хобита и забавления. Казвали са ми, че нито секса е кой знае какво нито има чувства, просто това е средството им да постигнат целта си.
Иначе познавам и мъже който са правили секс за придобивки. В университе имахме една млада и непривлекателна колежка, която по никакъв начин не хващахме окото. Докато един ден не разбрахме, че баща и един изключително успешен и заможен адвокат с доста имоти зад гърбъси. След това интереса към нея изкопи изключително рязко. Момчета където не я поглеждаха преди това и станаха първи охажори.
За това всеки който иска лесни придобивки и може да се продаде го прави. Който не иска се бори и работи за тях!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c245468fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Човек, не съм правила това, но искам да насоча мисълта ти на другаде. Аз хич не харесвам стандарта за красота при мъжете. Приятелките ми жени ми се смеят, че харесвам само грозни мъже. Например, Ейдриан Броуди и този високият от " Белите не могат да скачат". Имала съм гадже без пръсти на едната ръка, така се е родил, но аз го обичах. И това на 17, когато обикновено човек е повърхностен. Тогава знам, че хората около мен се чудиха, пари ли й дава, страшен е в леглото ли, заради баща му ли, че е клечка? !
Нищо такова, обичах го, защото с него можех да се отпусна, да бъда себе си и да съм приета. Защото той самият се беше научил да се приема и да се обича, да харесва живота си. Искала съм да науча това - как човек, въпреки че не е съвършен може да се обича и да е ок със себе си, понеже аз не можех, въпреки, че нямам недъг.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f549a42d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е стар остатък от социализма и практика на Директорите и Партийните Секретари от едно време!
И Правешкият Циганин Яшар така действаше, спомнете си каква кариера направи мъжът на Дража Вълчева, след като тя му стана куртизанка!
И тъй като днес Другарите станаха, , Бизнесмени", то тази практика процъфтява отново с пълна сила!!!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 750fdfd839
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз съм млад лекар. На малкото останали добри места за специализация в България масово се назначават основно красиви момичета. Да се зачудиш кога е успяла да прелиства огромните учебници, кога е успяла да се нагримира, кога е успяла да отиде на фитнес. Дава им се път и биват бутани напред, а трудещите се и учещи колеги масово биват спъвани. Огромна част така се реализират. Още с появяването в съответното отделение започват да гледат с мили очи и да флиртуват с чичкото началник, който като млад не е имал особен успех с жените. И същият този вече на седмото небе, че млада и красива жена е проявила интерес към него и е готов всичко да направи заради нея. Свидетел съм как дългогодишен началник на голямо отделение в столична болница успя в рамките на няколко месеца да съсипе отделението и да му избяга 2/3 от персонала заради новоназначена медицинска сестра с вид на силиконова фолк певица. Т. е. оряза на останалите заплатите и започна да и дава на нея почти петцифрени суми. Естествено бе уволнен и от там на сетне не знам. Но до колкото ми е известно са му заведени няколко дела от незаконно ощетени колеги. Та такива работи. Не е глупав този дето яде баницата. Много често мъже, които имат власт и пари в никакъв случай не означава, че са с мъжки характер и че са харесвани от жените. Финансовият или кариерният успех в никакъв случай не те правят автоматично мъжкар, а и в никакъв случай не са гаранция, че нямаш някакви тежки комплекси. В 99, 9% тези мъже биват харесвани от златотърсачки и то единствено и само заради материална облага. Дори бих казал, че тези същите златотърсачки ги презират в някаква степен. Такива мъже заради хубава жена са готови да хвърлят пари, да я уреждат в службата, дори чрез нея скришом да подкрепят и уреждат и съпругът/приятелят и, ако тя има такъв. Готови са чрез властта си да съсипват други хора и какви ли не още поразии да направят заради тази жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f549a42d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ДА,и ако мен ме,,лекува"такава,,сексуална палавница"която не подбира с кого от докторите ще се изчука,дори в работно време,значи съм умрял !!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f3e3ef642b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   N5, то затова проституцията е основно женска професия. За да свърши мъж работата, мозъкът трябва изпрати команда един орган да бъде натъпкан с кръв. При жените няма такава необходимост. Хубаво е да са овлажнени, но не е от първостепенно значение (най-после може и с плюнка).
Става въпрос за реална възможност за осъществяване на акт, а не за изпитване на удоволствие от дамата. При жените основният въпрос е да си разтворят ли краката или не. Факт е, че се случва да им ги разтворят и принудително (това не е по темата), но те принудително не могат да се надянат на мъжа (иначе, вярвай ми, щеше да има и не малко изнасилени мъже от жени).
По принцип. Иначе с известна находчивост (почти) всяка жена може да изпрати до мозъка на мъж "нужната информация" за пренасочване на кръвния му поток ... Спънка може да е основно някакъв "морал" или друга претенция (генетично заложена или формирана чрез възпитание).

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d6a042f3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторът съм. Моля ви, коментирайте. Няма ли сред вас такива хора?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b7ab5cdd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Фактът, че няма мнения на практикуващи това, е показателен. Такива неща не се признават. Без любов не ставало... А дано, ама надали... По принцип, сексът за жените е разменна монета.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 03d938bc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Разбира се че крият. Даже и из този сайт е пълно с някакви надути кариеристки, който обаче ни спестяват надуването на шефския Дудук!
Бил съм свидетел на различни места и по невзрачните пак се бутат да бъдат ебани за позиции спор няма.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 3573cac819
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   до 10
Дрънкаш глупости! Не знаеш какво е по държавните структури. А за изцепките на сегашния Яшар - Бойко се носят легенди. Аз познавам поне 3 жени, на които е предлагал секс. Само една е отказала. Това си е заложено в доста жени - да продаде каквото има сега, защото няма да го има вечно... Амбициозната жена е готова на много неща... Някои мъже - също...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker