Тя иска само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя иска само секс
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 4758 пъти
Принципно знам, че някой ще каже "абе ти луд ли си, ръгай там", ама разни хора. Знам че е модерно да се прави секс на поразия.
Принципно съм човек, който обича страстта, от проститутка няма как да ми стане (въпреки, че съм го правил с такава, но тя си ме хареса, не съм плащал, но това е друга история). Случвало ми се е авер да ме "почерпи" ку*ва, обаче си спомням свали ми гащите и почна да ми смуче меката пишка хаха, трагедия, чувствах се като в театър викам бягай...
Иначе от 18 до 23 живеех с една мацка но не се получиха работите, а и бях много малък. Оттогава нещо се повредих, имам общо взето кратки авантюри, бачкал съм в туризма доста, там тези работи стават лесно, щото лятото свършва и кой откъдето. Но никога не са ми били безразлични жените, не мога да ги приемам като надуваеми кукли, и за една вечер съм правил секс със забърсани от бара, но общо взето не е запомнящо се, не ме кефи. Но пък и от жени, с които би станало нещо по-нормално сякаш нарочно страня.
Та миналата година една колежка много ми хареса. Като човек, просто ми се стори много готина и видях че иска да се е*е с мен (вижда се в очите на жените). След известно време напускаше работа, видях я случайно и викам какво пък, прегърнах я, уговорихме се да и ходя на гости.
Още от началото ми вика "ние сме само приятели с облаги, ти си 5 години по-малък, ще ми излезе име, не казвай на никой" :(:( аз съм на 28, тя на 33. И аз си трайкам а отвътре ми е много кофти. Виждаме се отвреме навреме, сексът е чудесен (поне за мен), свирки, лизане и силен здрав секс, точно както обичам, и на нея и харесва (уж де, знаеш ли ги всякакви актриси има). Обаче си ми е кофти бате. И се ебава, знам че не мога да я виня, ама понякога я офертирам и "ами сори ще излизам със сестра ми", "о съжалявам на маса с приятели съм" и такива работи, знам че не съм прав ама ревнувам.
Какво да направя че харесвам каки, малките като си отворят устата и ми става лошо.
Кви са тия работи в 21-ви век ще ми излезе име тъпа работа...
Нещо тия модерен тип връзки не ми понасят :(

Та така де знам че няма какво да ме посъветвате, освен да и кажа, пък и тя се досеща и да приключа нещата. Ей тъй да излея мъката, че мъжете няма с кой да споделяме :D

е*аха ми майката тия жени, честно баце...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: acb64fce3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Няма лошо,еблива е жената,сърби я,а и ти какво не си доволен,няма да се жениш я,какво толкова й придиряш,след като те чука с кеф и отдаденост.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0d13226b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бачкал в туризма,уж много вървежен,уж с хиляда бройки,а не обичал временни неща.И вземи поработи по изказа си,че ми призля.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0a78f6177b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Курвалъкът си е вроден, тя и да говори за " връзка" ще е в случай, че е намерила някой по- финансово стабилен балък, иначе зад гърба му пак ще се ебе с други. Радвай се, че не си на мястото на избраника за " връзка". Жени с курвенски наклонности май се навъдиха доста напоследък, тя щом на тези години се занимава с тва, значи така ще си бъде, дори както вече казах да успее да върже някой да я храни и пои.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e30c128e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Как разбра, че иска секс от теб интересно ми стана?
Не харесвам хора които имат само такива отношения, някак си неспособни на чувства..

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c0d8188846
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   еми разбрах, щото ми го каза

Използва "приятели с облаги", което помодерному значи "само секс". А приятели жени нямам още от училище, като бях с девствения мустак дълбоко във френд зоната. Добри познати да. Приятели - едва ли, то ако сте толкова добри приятели няма как да няма нещо повече.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c0d8188846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 3 - не съм вървежен и съжалявам ако изказът ми те обижда, благодаря

Номер 4 - може и така да е, но по-скоро всичко опира до това, че жените пред хората винаги казват "оооо не мога да съм с по-млад от мен", и ако стане нещо "оооо досега не съм била с по-млад от мен, тихо да не чуе някой" :D:D Иначе жената си вади парите, умна е, има хубава работа.

Както и да е, всичко е ок, просто някои хора могат да правят секс без чувства, не съм от тях :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0e87af4ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз пък няма да те упреквам.
Жена съм.
Особено гадно е да те употребяват само за задоволяване на нагона...
Случи ми се и на мен.
Преди изобщо да е имало секс, много го харесах, буквално хлътнах и ми се прииска връзка с него! След като тотално ме омая и разбра, че съм му в кърпа вързана, реши да си покаже рогцата, а именно “между нас ако някога има секс, ще си остане само секс! На този етап си експериментирам и си правя кефа, ти на какво друго се надяваш? ! Як секс ще ти дам, но дотам! ”
Смразих се от отвращение и възмущение.
Желанието ми, което дотогава беше на макс, тотално се изпари, на секундата.
И на следващата секунда вече го бях отписала. И изчезнах.
Така направи и ти щом искаш пълноценна връзка с всичкото хубаво и лошо в нея, до дъно, бягай от тази хедонистка дето не иска нищо повече от един гол х*й!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d261493f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малко и ти незнаеш какво искаш, е намерил си някой, в който да се огледаш. Какво си правил досега, това което тя прави с теб, с тази разлика, че вече я харесваш. Ами всеки си намира майстора. Момичето сигурно е готино, но ти като не си наясно искаш ли сериозна връзка с отговорности или не, и тази мацка ще я изтървеш. И какво толкова я обсъждате с негатив, и тя като нормалните мъже е нормална жена, която не се срамува да прави хуба всекс.!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d261493f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не приключвай нещата, поговори с нея сериозно, може и тя да те харесва, повече отколкото предполагаш. И малко намали с модите, актуално е онова, което ти харесва на теб самия, не онези мнения който се налагат за това какъв бил"мордения секс".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker