Възможно ли е наистина вече масово мъжете да са така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е наистина вече масово мъжете да са така
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 5404 пъти
Здравейте.Досега не се бях замисляла над това, което ще търся мнение от вас , но една случка от скоро ме накара сериозно да се замисля...
Някои ще кажат, че историята е измислена, но тя е съвсем реална.
Най--добрата ми приятелка е пред развод , претърпя истински шок , защото хвана мъжа си, че посещава гей сайт за запознанства.
Мъж, на който по нищо не му личи , да е имал такива наклонности, баща и съпруг за пример.
Вие какво мислите, наистина ли вече масово мъжете, изневерява на жените с мъже или дори момченца на 18-20 г ?
Направо не искам да вярвам в това ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: b2891b3a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Абе май има нещо такова, защото сегашната ми приятелка като се сваляхме, страшно много ми се кефеше, че много съм харесвал жени. Явно не всичките и преди мен са харесвали само жени. И като и разказвах как харесвам класически жени, с капризите им, с рокличките им, с грима, токчетата, маникюрите, страстта към пазаруване и любовта към сладичкото и да са нежни и меки на пипане и тя направо се разтапяше. Като я питах какво толкова съм казал, тя все мълчеше. А аз съм си дърто копеле и точно такива истински жени харесвам и най-мразя мъжкараните, феминистките и жените, които се правят на мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 022d4b07fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

2.   Аз също съм семеен с деца и посещавам не само сайтове.Какъв ви е проблема на жените не мога да разбера-грижа се за семейството си,правя най-доброто за него,а в края на краищата и аз имам право на глътка въздух встрани.Дали е с жена,мъж или животно нещо притеснява ли ви?
Аман от злобарки и недоволни.....да не употребявам класификацията.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6c65dbd9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Чувам оттук-оттам от хора, които са гейове и други, добре запознати люде, че мъжете, които НЕ се определят като обратни, но ВЕЧЕ имат сексуални преживявания с други мъже СА МНОГО!

Към този момент, това се води обществена тайна. В бъдеще ще е още по-всеобхватно разпространено, както може да се досетиш и по-тежко за нормалните...(разбираемо).

Все пак жените имате ръст в процеса на извращение на мъжете, така че потърсете вината у вас, в случай че не ви харесва...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 88317c7ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На мен лично не ми се е случвало, но имам 2 приятелки, които поради тази причина прекратиха връзките си. Имам и съученик още от училище гей - казвал ми е, че 99% от мъжете, които му пишат са точно семейни и с деца с цел да правят секс или орална любов... не знам какво да кажа. Страшно е вече.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 747774b002
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да е масово, не е! А ако стане, аз не си падам по модите, така че заповядайте, дами! Гарантирам, че дори всички да станат гейове, аз ще се цепя от колектива и ще си бъда хетеро. Оригинален съм и ще си остана себе си, а не копие на някой друг.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f1f6cadbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Това е все едно аз да пиша, че масово жените са станали много глупави, защото един мой приятел ходи с една много проста, която не е могла да завърши и гимназия и не може да си напише името без две грешки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f4ee765935
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   В гей средите съм от над 20 години и наистина в последните години масово семейните мъжете правят секс и с мъже.
Даже един смеен познат има връзка с друг семеен и правят секс ту в единия, ту в другия (когато е свободно), ту в кабинета на единия, ту в колата. Даже активния покани пасивния на бала на дъщеря си.А активния лятно време носи прашки и жена му или се прави,че не разбира или е много наивна, нищо,че е докторка.
Прави ми впечатление,че гейовете дето се женят за пред хората и родата, се женят за грозни,дебели или и двете. Видите ли хубав мъж с грозна,дебела или и двете, значи на 90% ходи по другият бряг.
На много мъже не им личи. А тези,които ходят на фитнес са масово в играта. Легенди се носят, как повече ходят на фитнес заради свалките и секса в съблекалните, отколкото заради самото трениране.
А някои жени знаят за мъжете си още преди брака и нямат против. Един познат се ожени за една пълничка, тя знаеше и няма против. Той е заможен, живеят си добре, имат си две деца и тя е свободна да си има любовник, ако желае. Понякога браковете са сделка.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3c34756a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ДА,това става все по-голям проблем за жените,че мъжете се изпедерастяват,стават алкохолици и наркомани,а това им пречи,да го вдигат добре и за опрашват качественно женската част от населението !!!
За жените става все по-трудно да намерят мъж,който да ги наебе здраво, както те обичат и да се начешат,за да не подсмърчат редовно помежду си!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 428e3fffd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До номер 2 - какво право, на какъв въздух??? Ти това семейство за пред хората ли си го правил? Щото като чета ти влиза само в графа "задължение". Или параван? Те тази жена и деца да не са ти вещи, към интериора вкъщи, за цвят? Аз си мислех, че и те душа носят и имат право на нещо си. Като това да не живеят в лъжа примерно. По темата - моето мнение е, че да, масово са така. Не зная на какво се дължи, но аз също имам бивш, който се оказа, че всъщност го влекат повече мъже. Гадното е, че бях много влюбена в него. И след него за всеки следващ си мислех - а дали всъщност не предпочита мъже. Заглеждах се в маниерите, в дребни детайли. Че и до ден днешен съм така. Може да си направиш експеримент, правиш си мъжки профил в сайт за запознанства и просто стой та гледай колко мъже ще ти пишат, които иначе са уточнили, че си търсят и се интересуват от Жени. Жалкото е, че заради общественото мнение голяма част от тях са принудени да се крият. А от друга страна кой може да си заповяда какво да го влече? Но пък по ей тези причини има семейства като на номер 2. Което е... Меко казано отврат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dea197267e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не знам. Ние с моя често правим анален секс. Не е показвал слабост към мъже, но знам ли го!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 05d980a5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   След като жената не го приема, значи не е нормално. Аз също не го приемам и за мен не е нормално, но всички имаме различна представа за нормалност и реалност. Има хора, които нямат против това и аз не изпитвам възмущение, когато знам, че в една такава ситуация има съгласие от двете страни. Другото е унижение, предателство и скръб. Той много добре познава жена си и знае, че това няма да и се хареса. Да... Живота е кратък, но нека обръщаме нещата и гледаме и от другата позиция. На едни 90 процента съм сигурна, че същия мъж ще се чувства зле, ако беше хванал жената. Шокиращо е. А и като се замислим е доста излишно. Колко му е живота и важните хора в него, че да не ги зачитаме? Няма ли вече други начини за глътка въздух и развлечение!?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7e29607a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Защото обществото на Балканите е хомофобско и тях ги е страх да бъдат такива, каквито са се родили. Страх ги е от реакциите на близките, родителите и т. н., угаждат на мама и тати с жена и деца, и в един момент след 20г. брак вече не издържат и става страшно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 36f54b9861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Отстрани погледнато това изглежда много нередно! А и всеки ци се запитал "Какво толкова му липсва на този човек, вместо да си се занимава с нещо у дома-дали ще измайстори един токоизправител, с който да си прави опити, дали ще ремонтира някаква електроника, или както стана вече модерно да се вгради радиоприемник в радиоточка-всичко това е отдалечаващо от пошлите клипове в мрежата, а и тук се влага много творческа мисъл-можеш да подобриш или създадеш нещо, което ще ти служи дълго време, а стоенето пред телевизора (защото вече всички телевизори могат да се свържат с мрежата), ти отнема тази възможност! Друго си е да кажеш: "Ела да видиш какво прави тати! Ей това нещо като го сглобя, ще свири идеално! Мама също ще се зарадва какво съм сътворил! " Така прави всеки мъж, който си държи на семейството! Лошото е, че ако се влезе в този коловоз, човек трудно би излязъл от него, а точно тази е причината много семейства да се разпадат! Щом мъжът не е на място, то шансовете да си запази семейството, стават нулеви! Ако все пак мъжът иска да гледа, поне да го прави тайно! Но щом има семейство, за мен не е редно да го прави!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6956767243
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   е явно са по скоро бисексуални, щом им става от жени и мъже, имам такива познати, имам и познат, който си харесва само 3-ки с двама мъже и жена, но без мъжете да се докосват, даже ме нави да се включа, но не ми стана и се облякох и си заминах хах, явно трябва да си поне малко гей
личи си им на такива типове, че са леко тути фрути, но не виждам нищо лошо всеки да спи с когото си иска, стига всички да са съгласни

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fa1c55b99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не вече, винаги е било така. Крайно време е да се освободите от ограниченото си мислене и да позволите на хората да бъдат такива каквито са, ако не желаете да продължавате да бъдете параван за пред обществото. Не одобрявам подобно поведение, не бих си легнал със семеен мъж, но причината да съществуват в такава масовост такива ситуации е регресията и хомофобията в обществото. Мъжете ви дори са склонни да плащат солидни суми само за да сбъднат това, което обществото с неговото тесногръдие им отнема. Омразата към която и да било група от хора (ЛГБТ, роми, хора с увреждания, жени), няма как да не отразява по един или друг начин на цялото общество!
М 22

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f60f7b341f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Нямам идея, явно ги има, според коментарите. На мен и през ум не ми минава да се занимавам с обратни.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 30f12d0d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Нивата на тестостерон са намалели брутално. Така че... може и да е нормално. От една страна проблемът е замърсяването и лошата храна, липса на движение, от друга - социалната структура която идва от америка - феминизъм, педерастия анти-семейство, про аборти. Ако им слушаш пропагандата, идеята е мъжът изобщо да изчезне. Според мен той вече е изчезнал в истинският смисъл на думата... В тази култура, просто няма как да съществува. Всички сме на различно ниво на оттегляне. Аз не се интересувам от мъже, но не се интересувам и от жени... И това си е нормално течение за по-интелигентните мъже, които не са мотивирани просто от нагон и да жертват принципите си за жена. Примерно лъжейки я за секс, или нарушавайки самостоятелността си предлагайки брак. Пример - Япония, Корея, където мисля че нещо към половината мъже още от ранна възраст не се интересуват от жени. Не че задължително се интересуват от мъже. Там ги избива да се разкрасяват, т.е. - на метросексуално поведение. Тук сме още в началото на тези процеси, въпреки че ако се зачетеш в сайтове като този, има една камара мъже които са се оттеглили от социума. Стига да си намерят това което им доставя удоволствие... хей в такава култура живеем, това правят жените, дори си убиват бебетата ако не им изнася... така че ако трябва някой да бъде съден, то първо това е моделът който ни бива поднесен...

Освен това, в днешно време повечето жени не знаят как да бъдат женствени, не ги бива по ласките, не са нежни, нагли са, тъпчат те... Мъж да търси тласки у друг мъж в днешно време, честно казано - не ми е толкова странно. Естествено не знам какъв е случаят, но аз изгубих интерес към жените, просто защото видях, че в днешно време нищо не предлагат, освен една дупка... Загубих желание за общуване, разбирам им женската псиката повечето отколкото те самите, правенето на деца в това токсично общество е за хора с IQ под 50... Просто нямам интерес, нямам полза.

Иначе, да, никой не се замисля за проблемите в обществото, особено на мъжете... Ще се замислите, ама когато стане късно, като в тоя случай...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 221956b81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторе точно обратното е и със женския пол. Сещам се за доста жени които са лесбийки, но са създали семейсвто за пред хората като параван, но още си кръшкат по женски ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 81c8844445
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   МОДЕРАТОРИТЕ веднага ДА СИ СВЪРШИТЕ РАБОТА НЕЩАСТНИЦИ ЩЕ ВИ ЗАЛЯЛЯ С ГОРЕЩ БОБ

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c48238551e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Номер 1, супер си! Най-сетне да чуя, че на някой мъж му харесват момичета/ жени с грим, роклички и токчета!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dea197267e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Няма никакви изгледи да обърна резбата, въпреки, че го слагам на жена ми отзад (тя го иска).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d75a210ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   До 24

Пич да ти стисна ръка от МАЛКОТО готини и читави коментари в тази тема.. И си прав пропадането на човечеството е ФАКТ, феминизъм, педерастия, педофилия дори, всякакви простотии изляха тия уроди от ФАЩ и еврейските илюминати заляха ни с простотия и извращения, от които няма връщане.. И аз познавам "мъже" смятащи за нормално да си епилират ръце, крака, да си мажат ръцете с крем и т. н. идиотщини... А такива като тези тук дето се сношават с други мъже даже НЕ ми се коментират, че е гнусно и гадно само да си го помисля... И да прав си, че в днешно време с жени да се занимаваш СЪЩО няма смисъл, защото са толкова комерсиални, че и това е гнусно. За това и аз като теб съм спрял контактите с жени, защото ми дойдоха в повече в един момент, и им теглих една майна.. Естествено по мъже никога не съм се заглеждал дори, нито ще стане някога, защото жените са си възбуждащи и приятни за окото.. Но това че са ми приятни за окото и на допир и в леглото, не значи, че ще изневерявам на мен и моите убеждения. Но да както ти каза човечеството е отишло на майната си, всякакви извращения и абсурди вече се смятат за нормални.. И тук има няколко коментара от някакви малоумници, че видиш ли трябвало да не сме тесногръди и да си променим мирогледа и мнението за гнусни гейове, лесбийки и други сбъркани и ДОКАЗАНО болни хора.. Нека си бъдат болни, АМА да НЕ ни казват НИЕ какво трябва да си променяме за да ги възприемем тях, НИКОГА няма да стане...


И тия по фитнесите не мога да ги разбера ходят да се помпат а половината са метросексуални идиоти, другата половина половин педерасти, що за идиотщина е това, какъв упадък на ценностите, морала и всичко в което някога са вярвали (нормалните) хората. Аз деца не искам, НО ако видя семейство на улицата с дете, или мъж и жена целуващи се, ще ми е съвсем нормално, докато ако видя двама обратни да се целуват на обществено място и ям през това време, ще се задавя най вероятно от отвращение...



Тоя по горе дето беше споменал за роми, а ве Я кажи ТИ какво означава думата ром, спиртната напитка ли визираш, футболният отбор рома или римляните, Я кажи че ми е много интересно...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 79df30bcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   С каква охота педалите са се активирали, и защитават педерастията. Като направя една хронология на прочетеното в този сайт, повечето постове от мъже са от тази група, затова и постовете им са толкова блудкави и противни. Авторке, не всички мъже са такива, особено от по старото поколение. Джендърството сега навлезе като мода, привнесена от Запад, преди 89 година беше табу. Не виждате ли и рекламите вече станаха такива, все джендъри участват, истински мъже не показват. Светът се изражда, педерастията изплува, но за това имат вина и жените, превърнаха се в комерсиални кукли, които се държат по лигаво и от педалите, а това отблъсква истинските мъже. Човек се обърква с какви да общува, и едните и другите са лигави.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f4fe3eba80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Дали е масово не знам, но моите родители имат приятелско семейство, които също след 20 години брак и едно дете се разведоха, защото се оказа, че мъжът е с обратни наклонности и е изневерявал с мъж. След развода отиде на квартира с другия мъж...
Ж22

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker