Някой друг има ли такъв проблем с пениса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Някой друг има ли такъв проблем с пениса?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2351 пъти
Здравейте! Момче на 22 години съм и наследствено имам ексцентричен проблем с пениса, който съм чувал, че е рядък. Става въпрос за фимоза, или това, че кожичката ми е малко повече и не е толкова разтеглива, което не позволява на еректиралия ми пенис да се забелва, тоест да се показва главичката. При мастурбация не ме боли, защото знам как да го хвана и какво да правя, но ако жена ми прави чекия или свирка, почти на 90% от случаите ме боли, освен ако не им обясня как да го правят, защото те са свикнали да дърпат, като при нормален пенис да се покаже главичката, но при мен просто кожата се изпъва до даден момент и оттам нататък просто боли. Членът ми е 17 см, средно дебел. Досега съм правил секс с 4 жени, от които едната беше проститутка. Никоя от тях не се е оплаквала, даже обратното -казвали са ми, че имам" много хубав хуй". Проблемът е, че при проникване по време на секс, особено, ако жената е тяснa, изпитвам болка. Случвало ми се е и да ми пада, като се опитам да го вкарам, заради болката. Не винаги, но доста често, което и много съсипва самочувствието ми и заради това, най често свирката ми доставя най-голямо удоволствие, а не секса.

Момичета, споделете моля имали сте полов контакт с някой такъв по-специално пенис, който изисква повече грижа и внимание, момчета споделете някой от вас, ако има същия или подобен проблем и как се справяте с него. Проверявал съм в интернет и знам, че има операции, които буквално наподобяват обрязване, за да премахнат тази нееладтична част от кожичката, но някак си ме е страх да я предприема, или по-скоро, не искам да нарушавам естествения му вид.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 785230c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Това е масов проблем, понякога се поправя от самосебе си (но ти си вече голям) или оперативно. Моят се забелваше трудно, но с упражнения успях да го коригирам, но бях на 14. Чел съм по форуми лекари да препоръчват да се намазва стеснения участък с Дипрозон крем, кожата се отпускала и ставала по-еластична уж, но аз не съм пробвал. Ако отидеш на лекар вероятно ще ти препоръча оперативна намеса, може и да не те обрязват, просто ще изрежат стеснения участък и кожата пак ще покрива главичката ти. Добре е да се поправи, няма нищо работа, всеки хирург би извършил такава операция за 5 минути 10 мин. докато те хване упойката.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 628c09122a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   трябва да се обрежеш, кожата залепва понякога в детска възраст, спомням си родителите ми я отлепяха 2-3 пъти като бях 2-5 годишен, иначе няма оправяне, а при някои е от анатомията им

наистина се обрежи, колкото по-рано, толкова по-добре

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1ff537039b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   забрави за удоволствие от секса докато не си решиш проблема за който са виновни вашите че не са го забелвали като си бил бебе. Оперативно ще ти цепнат кожата и след месец два ще чукаш и маструбираш нормално

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 517b94316e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз също имах фимоза, с упражнения вече забелвам пениса си когато си поискам. Просто влез под душа и докато ти е мек се опитай да го забелиш, дори и да не стане от първия път не се отчайвай, малко по малко ще успееш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0f466ba9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Забелвай го, докато не е в ерекция и си играй така, без да го караш да става еректирал на 100%, докато е забелен.
Като малък и аз бях така, но се оправих сам. Даже и кожата ми беше залепнала, но просто ми беше гадно да си го забелвам, като много-малък. Също докато пикая, стисках кожата да се надува, като балон и така се оправи залепналата кожа, просто се откъсна от главичката, след това забелване, докато не е в ерекция и игри :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 49f2dd4bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имам същия проблем и от доста време търся кск да го оправя, но не намирам нищо освен с оперативна дейност което не ми допада, когато правя секс го забелвам преди да се надърви болката е по-малка, но е доста некомфортно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a0db822fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Върви на лекар, вместо да търсиш съвети от анонимни в нета, даже си закъснял. Операцията не е никак сложна и трае кратко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker