Изнасилване на жени! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изнасилване на жени!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 8684 пъти
В Дубай се прилага закон, според който, ако правиш извънбрачен секс, биваш наказван със затвор. Ето защо очевидно има не малко жени, които след известяване на органите на реда, че са били изнасилени, биват арестувани и обвинени в нарушаване на въпросния закон, след което получават присъди и лежат в затвор не малко време. Оправданието, че „не знаех“ и „не бях наясно с този закон“ не важи пред арабите.

Друг пример: в криминалистиката се прокрадва теория, която уж е доказана от специалисти, заети да изследват тези въпроси, която твърди, че изнасилването е единственото престъпление, при което жертвата е сама виновна за случилото се! Разбира се, отстрани звучи налудничаво, но ако се занимавате с някоя точна наука и след като впрегнете аналитичния си потенциал, ще започнете да намирате потвърждения. Едва ли на някой подобно твърдение би му се сторило нормално от гледна точка на разума, нравствеността и обективизма, който стои на повърхността на случващото се – насилник-изнасилен, извършител-потърпевш, престъпник-жертва и пр., но под повърхността ясно се открояват поведенческите характеристики на участниците, техните дефицити, социалните предпоставки, времето и пространството на настъпването на събитието, емоционалните вектори, както и куп други неща, за които се изисква сериозен, хладнокръвен анализ, но и нещо много важно – изнасилването като акт е ПРЕДОПРЕДЕЛЕН И ЗАЛОЖЕН още далеч преди настъпването на самото действие. Генезисът му не е в предпоставката на условия, които благоприятстват извършването му и физическото превъзходство на изнасилвача, а се открива на съвсем други места като психиката на хората, социална среда, емоционални и сексуални блокажи назад в поколенията и други.

Както сами виждаме, това явление няма да спре и за да дадем достатъчно красноречив пример, нека посочим една съвременна, високообразована, социално солидарна и икономически просперираща Германия. Според това, което с половин уста се съобщава по медиите, става ясно, че всеки ден броят на изнасилените жени в страната е около и над 1000 души (съвсем ориентировъчно го казвам, може само да гадаем, колко е точно реалната бройка). Огромната част от които не стигат като сигнали до властите, а останалите просто биват архивирани в деловодствата на полицейските управления, а жертвите на сексуално насилие получават едни повдигнати рамене и скръстени ръце от полицайте. Не само че не спира, но и нараства главоломно през годините назад.

Има два добре замислени геополитически проекта, които ако се сбъднат, почти няма да има незастрашена жена и незасегнато семейство от западните християнски общества. Едното е взривяването на Латинска Америка и нахлуването поетапно на десетки и стотици милиони хора на територията на САЩ и Канада, а другото е едновременното избухване на военни конфликти на няколкото добре готвените точки в ислямския свят – Либия, Египет, Сирия, Иран, централноазиатските републики, които ще предизвикат заливането на Европа от мюсюлмани.

Зная, че жените ще нададат вой: „С какво ние ще сме виновни тогава като жертви?“. Но при такава промяна на социалната среда западната жена действително се превръща не само в жертва, но и в плячка за мъжете на изтока, защото това изопачено „християнство“, което се изврати до степен на жив демонизъм, извади жената от изначално заложения ѝ от природата хабитат – семейството и дома, и я отдалечи максимално от нейната същност на вярна съпруга и добра майка, лишавайки я от мъжката опека, а всичко това придоби обществени измерения. На запад, където сме и ние, няма жени християнки, а свободни човеци, крачещи редом до другите човеци.

Нека погледнем и в Библията, и ще открием, че образът на прелюбодейцата, на грешницата, на к*рвата се умива от Христа чрез нейното разкаяние, покаяние и смирение, но грехът и вината тегнат на нейните рамене, а не на тези на мъжете спали с нея.

Виждаме, че жените са тези, които се поставят в опасна среда. И без да имат силата да се противопоставят на предизвикателствата, която новата обстановка им предлага, те ще са бъдещата жертва на своето лекомислие и лековерие, което им шепне, как жената била силна, самодостатъчна, равна на мъжа и един куп с добре звучащи, очевидни лъжи! Т.е. женският инстинкт за самосъхранение е дотолкова притъпен, че това, което се готви за западната жена, е просто да бъде агнешкото в блюдото на завоевателя от изток, добре опечено и овкусено, поставено на обилната трапеза на истинските мъже.

А какво се случва със западните „мъже“? Те също се превръщат в жертви. Безправни, безвластни, безсилни, изпедерастени, анаболни, болни – новите роби на „Нова Европа“!

Това може да бъде предотвратено, но до време. Когато събитията се наредят, обстоятелствата благоприятстват и часът удари, жертвата се превръща в жертва.

Така че лично аз НЕ смятам, че изнасилената жена е НЕВИННА!

П.П. Нека ако има жертви на сексуално насилие и имат куража да разкажат, какво са претърпели, да споделят с нас историята си.

Очаквам коментари, примери от живота и всичко свързано с темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: d524713be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Ти не си в ред.... не всяка жена си го е просила. Аз съм жертва на опит за изнасилване. Бях в 9кл. Случи се преди 25 г. Родителите ми бяха разведени. След среднощен скандал с баща ми реших да си тръгна веднага. Отивайки по пътя за майка от една дискотека излязоха двама и просто тръгнаха с мен хващайки ме всеки от една страна за ръка. Сам се досещаш че нито мога да избягам нито е безопасно да викам. Не че и можех защото се вцепених. Какво стана и как се отървах няма да обяснявам подробно. Ще кажа само че никои супер мен не ме е спасил. Имах шанса пътят които бяха поели за да ме завлекат към парка минава покрай къщата на майка. Тогава ми доите и сила и закрещях, а тъй като наблизо има друга кръчма и хора на една маса още пиеха -пишман изнасилвачите се разбягаха след писъка ми.
Макар че се стигна до изнасилване доста време ми отне да се осъзная. Бях не просто девствена, а и целувка по бузата още не знаех какво е. Единия ме лигави по врата. Другия директно ми бръкна в дънките в бельото и с пръст.... сещаш се къде. Дълго след това не можех да забравя дишането им. Ще кажеш не е кои знае какво. Но тая случка ме накара не да се гнуся от мъжете -от себе си бях погнусена. Не подадох жалба в полицията. Защото знам от край време, че настройката на всички е именно -търсила си го е. Защото нямаше сила която да ме накара да разказвам и пиша обяснения за лица които така или иначе не бях видяла добре и не бих разпознала.
Все пак съм съгласна с едно. Жените трябва да внимават. Защото това което те демонстрират като свобода на нравите и феминизъм определено се тълкува като "търси си го". А на някои нерези толкова им стига за да предприемат действия, а после да се оневинят.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8e541878f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

4.   Ти си болен индивид.
Написал си един куп глупости, които най - вероятно си прочел по фанатични форуми. Никой няма право да посяга на друг сексуално. За какви грешници пишеш в библията и говориш за курви. Жена съм, никога не съм била жертва и се надявам никога да не бъде, но за мен това е едно от най - ужасните неща, които може да те сполетят. Никоя жена не е вещ на пътя, която без мъж около нея е плячка. Болните мозъци мислят така.
И те съветвам да потърсиш помощ. Разсъждаваш като психо.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 186386c0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Авторе, не си добре. Потърси помощ.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d9d45e6dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Просто там жените са нисши, а мъжете велики.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c82e66d5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Звучиш като човек, които с мъки се опитва да събере "доказателства", че Ти не си виновен след като си посегнал на жена.... Дори тук се опитваш да събереш мнения, които да подкрепят тезата ти като си изложил многобройните си тези, че насилникът не е виновния и няма дори ред, че насиленото лице е изживяло терор. Но това съвсем не е така, а ти се надявам, че не би извършил такъв акт. Ако пък си, надявам се, че ще проумееш цялата истина за потърпевшата страна и след това ще си признаеш, че си сгрешил и понесеш последствията.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 015a8c44d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   голям миш-маш ти е в главата, брато

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 213757b997
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

9.   Пак някой недоволства, че живее във време, когато не може да си има робиня, която да може да прави каквото си иска. Само заради по-голямата си физическа сила. В тези времена, за които говориш, и ти можеше да си роб (като мъж - роб-работник), така че внимавай какво си пожелаваш. Интересно как в " лошата" Европа се живее много по-добре, а в арабския свят умират от глад и мизерия.
А вярността е нещо съвсем друго, тя не се основава на страх, а на съвсем други чувства, но ти няма как да ги разбереш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7420675d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се учудвам, че все пивече български мъже остават сами и единственият "контакт" с жена, който имат е като гледат порно. То коя нормална жена би искала мъж с такова мислене?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 648ce50a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Съветвам те да посетиш психотерапевт или психиатър.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2dd3cbb803
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се надявай, че това какво ТИ лично смяташ ще ти свърши работа като посегнеш да изнасилиш жена. И словоблудството по темата няма да те спаси, и никакви псевдоаргументи. От 100 дола вода носиш да си умиеш перверзната душа.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 17aa7bac42
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Пак ли ти, бе, дядка!?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c840f591e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Авторът е от школата на "щом жената има съответните органи, значи е очаквала изнасилване - иначе защо са и".

Ти реален ли си, ама честно? Да, някои жени си измислят изнасилвания по техни си причини /я страх от бащи или майки, когато разберат с кого си имат работа, я финансова изгода, я нещо друго/ и е било доброволно, но ти гарантирам, че по-голямата част от изнасилените въобще не са имали желание да правят нещо с този или онзи примат. Колкото и да се извратиха жените напоследък, чак да си мечтаят да ги обладае всеки не особено нормален - това е прекалено, ама наистина!

Та не знам какво си чел и какво се опитваш да обясниш, но на мястото на органите на реда бих те следил. Човек, който си позволява открито да защитава изнасилването по такъв начин е най-малкото добре да бъде държан под око. Може и просто да имаш нещо против жените и то да избива под формата на подобни "наблюдения", но обикновено изнасилвачите са тези, които приказват такива неща. Та ако не си такъв, се набутваш в доста нелицеприятна компания! Надявам се си наясно с това, за да не кажеш после, че си бил изненадан!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b3a8b6990d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Ако теб безсрамни юрде и човече те изнасилят,ти ли ще мислиш,че си виновен за случилото се? Интересно ми е-хайде да те чуем и да проведем една дискусия всички тук заедно,макар и електронно.
Само че без сорта на,,Ама аз" , ,,Ми то" и така нататък,глупав мъж

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: afa9b5b739
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

18.   Някой да каже още някоя простотия???????

Защо вместо да ме храните яко, не вземете да коментирате това:

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-23381448
https://en.wikipedia.org/wiki/Alicia_Gali
https://www.independent.co.uk/voices/dubai-woman-arrested-gang-rape-uae-sex-crime-local-laws-know-how-common-it-a7422336.html

Или ситуацията в Германия, Белгия, Швеция?
Мястото на жената в големите религии като християнството и мюсюлманството?
Сблъсъкът на двете в контекста на съвременната обстановка?

Задълбочен анализ на случаи на изнасилвания и опит за изнасилвания – изведени поуки, превенция, социални организации и тяхната дейност, справяне с последствията, добри примери за намаляване на случаите на изнасилвания. Както споменах, в днешно време те са в пъти повече в белия свят, отколкото в близкото минало.

Номер 9: „ Интересно как в " лошата" Европа се живее много по-добре, а в арабския свят умират от глад и мизерия.” – В „добрата“ Европа жените биват изнасилвани в собствените си квартали като животни, а в арабския свят жената е много добре пазена и опазена...

Номер 8 даже въобще не е разбрал, какво чете! Не в моята глава е каша, а ти не разбираш написаното.

Обидите и квалификациите въобще не са по темата и само показват, че няма какво да кажете по поставените въпроси.

До 4 – Библията се пише с главна буква! Библия е името на свещенната християнска книга. Но очевидно ти не знаеш, за какво става на въпрос...

„ Никоя жена не е вещ на пътя, която без мъж около нея е плячка. Болните мозъци мислят така.“ – според тези твои думи може да заключим, че огромната част от мъжете в ислямския свят, Африка, мъжете от жълтата раса, индийците, голяма част от тези в Латинска Америка и значителна част от белите мъже (особено тези с власт) са болни мозъци!!! Аха! А ти каква си?

Ясно написах, за какво е темата! – „Изнасилване на жени!“, „П.П. Нека ако има жертви на сексуално насилие и имат куража да разкажат, какво са претърпели, да споделят с нас историята си.“, „Очаквам коментари, примери от живота и всичко свързано с темата.“

Това, че съм на мнение, че „лично аз НЕ смятам, че изнасилената жена е НЕВИННА“, не означава, че съм изнасилвач, че толерирам подобно поведение, защитавам изнасилвачи и че твърдя, че жертвата е изцяло виновна във всички случаи! Но как да го разберат някои, когато докато четат, стоят със събути панталони върху тоалетната чиния или гледат задълбочено турска сапунка...?

Автора

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bd37ee6263
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Що за болен мозък го е издрискал това? От какъв зор изнасилените да ти разказват с подробности как са ги изнасилили? Да ти задоволяват перверзното любопитство?
Я си представи, че по някаква причина ти си попаднал в лапите на двама-трима загорели катили и те изнасилят? Ще си признаеш ли, че сам си го търсил? Ако имаш дъщеря и не дай, Боже ѝ се случи на нея, пак ли ще твърдиш, че си го е търсила? Силно се надявам да нямаш такава и да нямаш изобщо контакти с жени в реалността.
И аз ще цитирам, но нещо друго :
Чл. 152. (1) Който се съвъкупи с лице от женски пол:
1. лишено от възможност за самоотбрана, и то без негово съгласие;
2. като го принуди към това със сила или заплашване;
3. като го приведе в безпомощно състояние, се наказва за изнасилване с лишаване от
свобода от две до осем години.
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС на Република България

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5bb71ca0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Ограничените хора като теб авторе не трябва да имат срвдства за комуникация.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eae196dfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Цитирам самоцитиращия се автор:
"Ясно написах, за какво е темата! – „Изнасилване на жени!“, „П.П. Нека ако има жертви на сексуално насилие и имат куража да разкажат, какво са претърпели, да споделят с нас историята си.“, „Очаквам коментари, примери от живота и всичко свързано с темата.“
Разбрахме, бе. Искаш пикантерии и трагедии, та да лъскаш, душицо златна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e607aefa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Въпроси към автора:
Ако ти станеш жертва на някакво престъпление, да кажем грабеж - ти сам ли ще си си виновен?
В третия свят, както и допреди 100-200 години не са страдали и не страдат само жените. И твоят живот нямаше да струва кой знае колко. Щеше да работиш по 16 часа на ден и я има какво да ядеш, я не...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a906bb580b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Авторке бих искала да те поправя .В арабския свят жената е опазена от чуждите мъже по улиците (може би ).За сметка на това достатъчно я насилват в семейството и в рода. Там жени се изнасилват ,бият и омъжват без да се зачита човешката им воля.А педофилията да я коментирам ли .Обичайна практика е 12-15 г.девойка да я дадат за съпруга на мъж на годините на баща и ,че и отгоре.За убийствата на честа да поговорим ли .Не само съпругът но и брат или баща на жената могат да я убият или накажат дори в случай в които тя не е виновна ,а някои чужд мъж и е посегнал.Гледам бая си чел.Но още имаш да четеш .Хич не си наясно за какво става дума в арабските страни.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5154679773
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Първо, християнството е боклук. Това нещо, наречено библия, не е нищо повече от една книжка с противоречиви писания, които доизродяват мисленето на индивиди като теб и е по- подходяща за тоалетна хартия или за разпалване на огън.
Второ, ака твоята майка, дъщеря, баба, сестра и пр. бъдат изнасилени, ей, така, просто защото си ходят по улиците или някой е нахълтал в дома им, едва ли щеше да мислиш, че те сами са си виновни. Виновен е изродът, посегнал на невинен човек. Важи и за мъжете, и за жените. А ти какво очакваш? По цял ден да стоим в кухнята, че да не бъдем изнасилени ли? Жените също сме хора с нужди и имаме право да излизаме на вън, да се срещаме с приятели, да ходим на училище/ лекции, да пътуваме и пр.
Как би реагирал, ако аз те заваря на по- безлюдно място в някой позападнал парк, наръся те с лютивия си спрей (повярвай МНОГО люти), съборя те на земята, разкъсам ти дрехите с ножа си и ти вкарам метална тръба в г*за и започна да те опъвам с нея? Честито, изнасилен си, а виновен ли си? По собствената си логика - да. Виновна жертва.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 28ff1e9676
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Прощавй, г-н автор, но намирам за абсурдно да налагаш своята интерпретация на Библията и върху нас, останалите. Явно вярваш в христянството. Това обаче не означава, че твоята свещана книга има някаква тежест върху моралния кодекс на останалите индивиди. Това не е Турция, тук законите не са на релгиозна основа.

Виновна ли е или не изнасилената жена? Първо много интеесно как махаш мъжа от цялата схема, освен когато ги представяш като закрилници. Обаче явно ги закрилят от други мъже и то щом имаш нужда от едва ли не от непрекъсната защита, то повечето мъже биха изнасилили жена.

Какво те кара да мислиш, че по някакъв начин мижеш да предявиш претенции върху една жена? Защо си въобразяваш, че щом например е облечена по даден начин тя иска, търси или си проси секс? И дори ако тя наистина иска секс, защо си въобразяваш, че иска да го прави с теб?

В темата изговори доста неща, които са откровено болни, като по никакъв начин не отричам споменатите закони и обичаи в страните, които си назовал. Това обаче не ги прави редни. Не бива да питаш "заслужава ли си го или не" жената, която е изнасилена, а как мога да помигна да променя нещата. И ако първатата ти мисъл е "няма какво да нправя от тук за чужбина" или "това са чужди държави, мен не ме засягат", то може би не осъзнаваш какъв е сексуалният тормоз (дори ако не се стигне до изнасилване) в България.

Отвратително е когато видиш как мъж на 55 опипва момиче на 16-17 години, иоментира тялото му или го гледа похотливо, а горката девойка е в такъв шок, че не знае къде да се дяне и как по-бързо да избяга. И ако човек е свидетел на това и си мълчи, той активно участва в тормоза.

Вместо да се удиш как да прехвърлиш вината върху жените, търси отговорност при мъжете. Те са тези, които не са успели да се контролират.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a129c58513
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Разбирам какво имаш предвид, очевидно е, че си високо интелигентен. Но не си предвидил най-важното. Темата за изнасилването винаги е била табу. Повечето от коментиращите са прочели две изречения и вече са те набедили за изнасилвач и психар. Просто не е мястото тук. Хората искат да разменят клишета, така се чувстват сигурни. Никой не иска да навлиза в подробности. За болшинството всичко наоколо е добро/лошо. Убиецът е лош, жертвата е невинна. Очевидно, така е по-лесно.

Хареса ми частта за нашествието в Европа. Малко по малко обликът на целия континент се променя. Изглежда става поетапно, за да не забележим нищо. Всеки има свои грижи и не следи цялостната картина. Факт е, че жените се промениха, дали за добро или лошо, въпрос на гледна точка. Аз не бих се тревожил за тях. Жените са невероятно приспособими. Ако се наложи, ще се нагодят към всяко положение, както вече се е случвало във времена на война. По-скоро се тревожа за мъжете. Целенасочено се променя всичко мъжко. Децата биват учени да не бъдат изнасилвачи от малки(което само по себе си не е лошо, но е някак странно), да избират пола си. Тези на пръв поглед единични случаи, стават все повече и повече. Докато се превърне в новото нормално. Този процес на натрупване е измислен гениално и работи безотказно. Добави към това и щипка женска еманципация и получаваш формулата. Зачестиха случаите на жени убийци и изнасилвачи, които се измъкват с потупване по рамото. Идеята е да втълпим на хората колко беззащитни са жените, докато в същото време правата им стават безкрайни и при всяко провинение биват оставяни да се измъкнат безнаказанно. Така настъпва когнитивният дисонанс и чувство на неудовлетвореност. Хората също подпомагат процеса, като заливат интернет с истории за "лоши" мъже и колко са ненужни, освен за разплод
, и статии от типа "Учените доказаха, че жените са по-умни, по-добри, незаменими и т.н." А едно нещо втълпявано милиони пъти, се превръща в истина. По този начин например, се наложи идеята, че мъжът трябва да е висок точно, колкото някой е решил, да не плаче, да търпи всичко и да не проявява чувства. Натискът на обществото е огромен фактор. Ако не правиш същото като останалите, по същото време и начин, си странен. И биваш остракиран.Така всичко, което кажеш бива автоматично дискредитирано и обявено за несъстоятелно. Хитър прийом.

Всичко е навързано и има една цел. Промяна на цялостната световна парадигма и връщане към богинята майка. Ще настъпи тежък матриархат, под предлог, че мъжете са издевателствали над жените твърде дълго. Проблемът е, че всяка крайност води до проблеми и въпросният строй също няма да продължи вечно. Ще поживеем в антиутопия от типа "Добре охранявани мъже" и колелото пак ще се завърти. И както винаги всичко, което е било, пак ще бъде. Интересни времена. Аз наблюдавам с нарастващо внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e5fceafc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Искрено ти пожелавам вечер прибирайки се късно да те обладае някой анално. Все пак живеем в модерни времена и изнасилените мъже също не са рядко срещани. Поздрави и със здраве!
Ж22

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8576ed8706
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Глупости. Авторът явно не е живял в западните страни. Там мъжете са нормални, истински мъже. Жените са нормални жени. Тук в България нещата са объркани- жените са принудени да се справят с мъжки задължения -без секса. От странното и объркано време, в което живеем, се объркват и ролите на мъжете и жените. НаЗапад живота си е нормален и хората са нормални.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6b4ac82720
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ако твоя дъщеря или сестра бъде изнасилена едва ли ще говориш така.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 06111c2636
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Кога смятате да одобрите коментарите? След 2, 3 или 5 години? А може би 10?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 80877aa324
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Авторе, доста си попресолил манджата! Няма как да се съглася с теб, че всички изнасилени жени са си го търсели. Има такива жени. Но актът на насилие е напълно недопустим от християнска гледна точка. Често дори най-невинните и неуверени жени стават жертва на сексуално насилие. Според тебе курва ли е омъжената жена, която е отвлечена и изнасилена от мъже?

"к*рвата се умива от Христа чрез нейното разкаяние, покаяние и смирение, но грехът и вината тегнат на нейните рамене, а не на тези на мъжете спали с нея." Познанията ти по теология са доста мракобесни, а християнството ти е примесено с мизогиния. Подобна глупост е напълно несъвестима с християнството. Твоето разбиране е присъщо за исляма. Господ Иисус Христос презира всяка форма на насилие. Към жените той е особено снизходителен, дори към курвите. достатъчно случки има описани в Евангелието. Ако си православен, виж какви са каноните и какви са епитимиите за греха на блудството (безбрачния секс) и как съгласно канона са отлъчени от църковно общение блудниците и от двата пола.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 80877aa324
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Авторе, като теолог само да ти кажа, че Библия не е свещена християнска книга, която е абсолют, както си мислят протестантите. Ако си протестант е друг въпрос. Но Библия значи КНИГИ. Това са 27 новозаветни и 50 старозаветни, съгласно православното издание. Някои старозаветни книги не са канонични, но са включени, като полезни четива. Доктрината "сола фиде" е на Мартин Лутер и няма нищо общо с древното църковно предание. Както знаеш канона на новия завет е съставен през 4 век и е особена заслуга на свети Атанасий велики. По твоята логика нима не е имало църква и християнство преди това? Не пиши глупости, редом до верните неща, които си изброил, защото така тезите ти доста олекват. Вярно е, че жените постхристиянския свят са покварени с феминизъм, но въпреки това никоя жена, дори най-големата палавница не заслужава изнасилване. Иначе си прав, западните мъже са като скопени и неспособни да бранят жените. Това е истинска катастрофа. Жените на потомците на викинги в Швеция например, са безпощадно ебани от араби и негри. Изнасилванията там са ежедневие.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 52bc6abbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

33.   Авторе предлагам да те хвана в някоя тъмна уличка, да ти вкарам два-три тупаника така за респект, след тва да ти го набутам в гърлото до топките, после да ти сцепа г*за без вазелин, и накрая да ти обясня как си си го търсил като пишеш щуротии из нета. Как ти се струва, кефи ли те идеята?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1a5164ff0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   мен ме изнасилиха а 8, не знам с кво го бях провокирала по-точно, ама айдеее. Ле ку вай се, пич! Такива като тебе са най-долното дъно на обществото.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8dae0998b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   Авторе, изчетох коментарите и съмненията ми се потвърдиха. Рядко просташки женски изказвания, но какво да се очаква, това са жени. И по-лошо е, че са бесни феминистки, дето нямат задръжки. Не схващат какво искаш да им кажеш. Обясняваш им, че в арабския-ислямския свят, почти няма изнасилени жени, защото там имат закони и заявилата жена че е изнасилена, бива осъдена на смърт. А ако мъж от родът и разбере, отива и я убива на място. Там мъжката чест не може да се позори от жена. Какво търси жената на място, където може да бъде изнасилена. Мъжкият полов нагон е гарант за продължаването на човешкия род. Разголгъзената жена предизвиква у мъжа ерекция и задейства мъжката му природа. По тази логика, не мъжът, а жената е насилникът и за това такива жени по закон се убиват. Жената е собственост на мъжа и е неприкосновена. Всеки се грижи за собствеността си и ако друг мъж посегне на нея го чака отмъщение от собственика на жената. Но, ако жената е дала повод за изнасилване, тогава следва смъртно наказание за нея. Когато жената знае, че ще я убият за такова престъпление, озлочестяващо мъжа, никога няма да го извърши. За това в исляма жената не смее да проявява неподчинение и женски произвол, както при нас това е насърчено от женските закони. Ето защо при нас изнасилените жени са прекалено много, защото предизвикват мъжете с чувство за безнаказаност. Не напразно мъжете бият и убиват жени, които са си позволили да тормозят психически мъжете, с надежда, че никой не може да ги накаже. Тук даже една потребителка ЗАПЛАШВА автора!!! Трябвало да бъде следен и може би наказан за изказването и мнението си! Къде тогава е свободата на словото? И, ако мъж погледа жена-феминистка в супермаркет или на улицата повече от 2 минути, това западната феминистична простотия намира за изнасилване. Рано или късно такива противни жени, мислещи се за всесилни винаги си намират майстора и отпътуват в отвъдното. Другата измишльотина с момичето, дето избягало от в къщи заради баща си! Ами асо е истина, пак сама си е виновна. Ако ще излиза от къщи, къде и е придружителя с нея? Тя да не е мъж? Днес женският произвол получава мъжко правосъдие, заради липса на такова за мъжа в съда. Всичко това се корени в женското право на глас и по-големите женски права, от тези на мъжете. Жените не трябваше да бъдат еманципирани, и да са равни по конституция. Това е основната грешка на Християнския свят. По природа върховенството е за мъжа, а жената го следва. Когато се върви срещу природата резултатът е на лице! В останалия свят, кадето жената не може да се гаври с мъжа с просташки женски закони, обществото е съобразено с природните закони. За коментарите-глупости, където хората били бедни и умирали от глад и болести в ислямските страни е смешно дори да се коментира. Сигурно Саудитска Арабия или Емирствата, които са най-богати в света хората умират от глад и болести, а ние с най-много жени на управленчески постове сме цъфнали и завързали? Там където в обществото командват и жени, обществото загива бавно, но сигурно. Авторе, чест ти прави казаното в статията. Жалко че няма повече коментиращи от по-умния пол, за да се разкрие истината за упадъка на "цивилизования свят", причината за което са правата на жените!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04a3a37c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   35, да не би да е автора? Хора?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cdf9e7a9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Хора , и аз съм жертва на Хипергамията , ама тука автора както и 35 са си направо за лудницата.
Авторе трябва да кажеш че "БИ МОГЛА" да бъде виновна за собственото си изнасилване. Факт е . Но в много редки случаи се случва. На английски се нарича " байтинг " и го правят жени , които наистина искат да бъдат изнасилени. И не само , обикновено тия жени имат склонност към садо-мазохизъм , харесва им грубия секс и тн. Въпреки това обаче пак казвам , такива жени са голяма рядкост. Например 1-2%.
В повечето случаи обаче изнасилени са тези , които най малко го заслужават или очакват. Ето виж но.1 за пример..
Изнасилвачите , в повечето случаи хора, които са сексуално фрустрирани и за тях наистина няма значение върху кого се нахвърлят . А това е вече психично отклонение.
Ако жената се е държала провокативно. Разговаряли са. Това вече е друго. Но не можем да кажем, че едно дете , облечено с дънки трябвало да ходи вечер с придружител. Ти искаш ли да живееш в страх че на всеки ъгъл може да ти се случи нещо? Че да вземем да наемем бодигардове, като слизаме до магазина , а?

Хайде стига с глупостите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8dae0998b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   Не 36, аз съм 35, и не съм автора. Тук една феминистка позната от друг форум ме нарече "Чичо"! Авторът е интелигентен мъж и е обяснил подробно, защо в свят, където жените не могат да гъкнат за женски права, убийствата на жени са рядкост, освен когато е засегната мъжката чест от жена, отровена от феминизма! Дори и в Норвегия, най-феминистката държава, ратифицирала истанбулската конвенция отдавна, мъжете убиват над два пъти повече жени, от колкото в България и има тенденция убийствата там се увеличават, заради женската безнаказаност и гавра с мъжкия облик!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 64b4d7c74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Аве само да попитам как по-точно мюсюлманите ще завладеят запада, като в Америка например са хипер толерантни към жени, гейове, лесбийки и т. н. Ако някой прояви сексизъм, хомофобия, расизъм и др. той бива отритван от обществото. А и самите американски власти забрани използването на думите "жена" и "мъж" в правителството. Западните държави не се различават много много. Така че тези мюсюлмани ще бъдат само и единствено отритвани.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5ba02c785c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

42.   41, никой не може да предвиди бъдещето. Брадатите бежанци, заедно с останалите мюсюлмани родени в Европа нарастват значително, като численост, за разлика от немюсюлманите, които намаляват значително. В Германия, в Белгия, във Франция и др. страни вече има мюсюлмански общности, които са въдворили свои си закони. Там жените не могат да вършат престъпления спрямо мъжката чест и биват убивани на място най-безцеремонно от мъжете в рода, ... брат, баща, вуйчо, чичо или братовчед. В Хамбург турците отдавна си имат турско радио и проповядват исляма и ценностите му. Ердоган унизи Урсула, при посещението и в Турция, като и посочи канапе вместо стол, за да и покаже къде е мястото на жената, докато на мъжа посочи стол до него, за по-голямо уважение. Председателката на ЕС остана изненадана и измънка през зъби, че съжалявала за дето Турция изцяло се оттеглила от истанбулската конвенция. В САЩ, където се вихри бесен феминизъм мъжете омерзени често трепят феминистки. Виж в нета колко много женомразци в САЩ избиват жени, заради нагло женско поведение. Дори има и полу-скрит фемицид, където женските фетуси не виждат бял свят. Повечето мъже искат родът им да бъде продължен, а това става само с мъжки наследник. Дъртият пърцолник с измама на "демократите" стана президент и сложи вицепрезинент жена, и то полу-черна. Мислиш ли, че ще изкара мандата си? А, и Тръмп няма да им прости на демократите-бандити. Обществото там е разделено и семето на омразата е посято. Една гражданска война ще отрезви народа, а феминистките скъпо ще си платят, заради мръсотията която сътвориха и за извращенията спрямо мъжкия пол. Ще видим какво ще стане, още нищо не се знае. Не съм казвал, че мюсюлманите ще завладяват запада, само казвам, че ако западните мъже не ликвидират феминизма, тогава те ще го направят!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 18a139c34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   И според авторът какво излезе? Че е напълно приемливо жените да бъдат бити и насилвани само защото са имали "нахалството" да излязат сами от дома си? !
Това ли се опитвате да ни втълпите? Че щом една жена работи и иска да е нещо повече от домакиня, всеки мъж има право да си прави с нея каквото поиска? !

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 73c152a57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

45.   44, жената не трябва да има право да иска неща, които мъжът не и разрешава. Дори и да работи пак стои по-долу от мъжа. Жената няма как да е повече от домакиня. Или е добра домакиня, или пет пари не струва за мъжа. Колкото до изнасилването и, то това е доста относително нещо. Има страни, където жените осъждат мъжете за изнасилване само заради мъжки поглед. После цял живот живеят в страх от мъжко отмъщение, защото знаят, че са извършири престъпление, а понякога някои отмъстителни мъже ги пращат в отвъдното. Дори и у нас статистиката го доказва, което е показателно. Автора говори за страни като Дубай, Кувейт и други арабски страни, много по-развити икономически от нас и с по-висок жизнен стандарт. Там жените не работят, ако мъжете не им разрешат. Когато жена бъде изнасилена от мъж, това се води голямо женско престъпление и за жената по някога освен затвор е предвидено и смъртно наказание. Законите са шериат и феминизмът е безсилен срещу тях. Доста информация има в нета за убийствата на жени с камъни или по друг начин, озлочестили мъж. Когато жените знаят какво ще последва когато не спазват закони и порядки, утвърдени от обичаите на обществото, просто не вършат престъпления срещу мъжете. Ето защо в арабския или ислямския свят изнасилване на жените много рядко се случват. Това иска да каже авторът, но феминистките тук все го извъртат. Права имали жените, и незнам си какви глупости. В 3/4 от света, че и повече вече женските права зависят от благоволението на мъжа. Там феминизъм не вирее и семействата са здрави, като човешкият фактор расте в геометрична прогресия, докато във феминистичните общества е точно обратното и се наблюдава демографска криза!

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: f41cba3d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

46.   Поредна женомразка тема и куп безмислици написани от човек който явно подлежи на психиатрична оценка. Не занм как изобщо модераторите са я допуснали. Езика на омразата ясно си лИчи а това за криминалистите направо ме потресе;

Друг пример: в криминалистиката се прокрадва теория, която уж е доказана от специалисти, заети да изследват тези въпроси, която твърди, че изнасилването е единственото престъпление, при което жертвата е сама виновна за случилото се! Разбира се, отстрани звучи налудничаво, но ако се занимавате с някоя точна наука и след като впрегнете аналитичния си потенциал, ще започнете да намирате потвърждения.

Аз съм учила криминална психология и това никога, ама никога не ни се е преподавало обсъждало или даже предполагало. Това си е чиста проба измислица написана набързо от женомразец, недовелен от това че е отхвърлян от другия пол прекалено много пъти.
Ефекта Дънинг -Крюгер ясно се личи в лишените от всякаква логика писания на този субект.
Ако реално имате мозък в главата си никой от коментиращите не би се съгласил и с половината от тези безумици. Проверете случая на Анита Косби и после си правете изводи. Истината е че такъв като този бе свършил точно като убийците и, ако се осмели да изпълни извратените си фантазии. Няма да издаам много от историята но става въпрос за зверство непровокирано с нищо. Един от извършителите се е напикал по време на ареста, защото е ясно колко го е било страх какво го чака. Друг не можел да седи цяла седмица на задника си сещайте се сами защо. В затвора най-добе се оправят с такива гадове и никога един мъж не би се позволил даже да си помисли че да изнаасилиш жена и нормално Само болуците без никака мозъчна дейност биха извършили това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: f41cba3d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   Обясняваш им, че в арабския-ислямския свят, почти няма изнасилени жени, защото там имат закони и заявилата жена че е изнасилена, бива осъдена на смърт. А ако мъж от родът и разбере, отива и я убива на място. Там мъжката чест не може да се позори от жена. Какво търси жената на място, където може да бъде изнасилена.


Тоест на чист български език:
Авторът и този заблуден сатанист негов фен ви обесняват.
Там има много изнасилвания, но жената не може да си оплаче защото ще бъде убита с камъни. Вместо насилникът и да бъде вкаран в затовра както се прави в цивилизованият свят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 3ad6706400
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

48.   Аз те разбрах. Който е по-голям и е имал баба родена преди комунизма може да се сети как е била облечена и какви порядки е имала. Ако наистина дойдат такива времена със араби нашественици аз съм сигурен, че защитният механизъм на европейските жени ще се включи и те леко по-леко от улицата ще се приберат вкъщи за добро. Авторе личи си, че си чел и е жалко, че хората не могат да схванат какво им говориш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: a39e1de323
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Преди време попаднах на нещо и откакто започнах да го прилагам, животът ми се подобри. Идеята е, че каквото и да ни се случи в живота, влиза в една от трите категории:
- Предизвикали сме го.
- Допринесли сме за него.
- Не сме се отдръпнали навреме от ситуацията.
Учудих се и зададох въпрос с доста краен пример "А ако загубим дома си при земетресение?" И дори тогава човек може да избере да не живее в земетръсен регион или да си направи застраховка на дома, с което да намали щетите.

Относно изнасилванията, беше правен научен експеримент. На определен брой изнасилвачи им бяха показани снимки на жени и им е казано да си изберат жертва. Почти всички избират жена, която е била наистина жертва на изнасилване.
Знам. че звучи абсурдно, но когато сме с нагласата и мисленето на жертва, ние привличаме злото. Което не оправдава престъпника, но пак е добре да знаем. че имаме контрол над ситуацията и от нас си зависи в голяма степен. Например ако нощем отида в циганската махала, няма на кого да се сърдя, ако ме пребият и оберат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: 0df28e3f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

50.   Дано авторът и такива като него никога нямат дъщери. Защото не знам как ще се чувстват тези момичета ако знаят, че собствените им бащи не биха ги защитили ако някой изверг се опита да ги изнасили. И даже ще ги убеждават, че те са виновни и са си го търсили! Обяснете го на някое изнасилена 10 годишно дете, чието единствено престъпление е, че на път за училище е срещнало изверг.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 73c152a57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

51.   46 и 47, ти кого заплашваш? Криминална психология била учила. За какви извратени фантазии говориш? Някой се бил напикал по време на ареста защото знаел какво го чака, друг пък не можел да седне на задника си и прочее. Явно те е обхванала еуфорията на феминизма и дрънкаш мъжемразки глупости. Разбира се че жената ще е виновна ако бъде изнасилена. Какво търси на такова място, след като знае какво би могло да и се случи. И не ми говори за "цивилизования свят". Там са по-диваци и от африканците. Педерастия и феминизъм са днес критериите за цивилизованост. Няма невинна жена, дори и в библията е подчертано и обяснено защо! Авторът ти обяснява защо в 3/4 от света жените не нарушават законите и изнасилвания там почти няма, тя пак.....не било цивилизовано?!? А цивилизовано ли е чрез закон жената да отнема имуществото на мъжа, да го изгони от собственото му жилище и да го осъди да и плаща издръжка до живот? И после олелееее нас мъжете ни колят, убиват и наказват. Медиите гърмят за насилието над жените. Чак и истанбулска конвенция сътвориха феминистките, но пак удариха на камък. Било феномен на 21 век? Никакъв феномен не е а природна реакция и мъжко правосъдие. Аз бих казал че ви е малко и заслужавате много повече! Все някога ще дойде краят на тая извратения с по-големите женски права и феминизма. Бог забавя, но не забравя.

P.S. Ако визираш мен, знай, че аз от жена не съм отхвърлян, напротив, аз съм ги отхвърлял. Повечето грозни, целулитни и зле миришещи бяха, а аз съм си гнуслив по рождение, докато не се появи една, която ми хареса, свали ме и не я отхвърлих. Вече повече от 27 години сме женени и отгледахме две отдавна пълнолетни деца!

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: afa9b5b739
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

52.   49 – Браво за изказването ти. Ето един разумен и смислен коментар.

51 - Голяма част от жените биха те разбрали, само когато са поставени натясно в ъгъла и ти стоиш със сопата в ръка, надвиснала над главите им.
За съжаление това е средностатистическото женско равнище и до днес. В противен случай думите, изречени от мъж, колкото добронамерени и логични да са, никога няма да бъдат взети на сериозно и да отекнат на правилното място - в кратунките им! Справка - номер 50.

Автора

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 5a760ca3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Аз не искам да повярвам хора с какво мислене има това е ужасяващо! Такива като автора и някой от коментиращите трябва да бъдат наблюдавани от полиция и хора в бели престилки! За изнасилвача изрод никой не му е виновен че е изрод и такива изроди, които изнасилват, ако имаше справедливост наказанието би трябвало да бъде КАСТРИРАНЕ! Не аз не мога да повярвам какъв поток от човешки боклук има и изказва мъжествени, интелектуални мнения излагате собственото си съсловие! Много ми интересно фанатиците задълбочени в библията и не спират да я използват за да оправдаят болните си разсъждения какво евентуално ще кажат на бога когато някой ден го срещнат? И има карма, която макар много да го отричат съществува и ще ви намери да знаете!

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: cc1fb8e08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

54.   51 разбира се че съм учила не съм като теб вероятно без образование и без морален компас
Питаш мe аз кого заплашвам, това доказва че сам подсъзнатилно осъзнаваш че простотиите които пишеш не са нормални и изпитваш страх да не попднеш в такава ситуация. Никога не би посмял да ги изречеш публично. Вместо да четеш библията и да се вманиячаваш те съветвам да прочетеш Престъпление и наказание, защото явно ти нямаш съвест поне да разбереш какво е.


Някой се бил напикал по време на ареста защото знаел какво го чака, друг пък не можел да седне на задника си и прочее. Явно те е обхванала еуфорията на феминизма


Хаха оо, напротив снимките са из целия нет. И да извергите замесени в случая на Анита Коби са пребивани редовно от другите затворници и насилвани досещаш се как. В заатвора както казах вече няма къде да се скрие един такъв си намира майстора иска или не.

Напиши в youtube KIDNAPPED AND TORTURED - ANITA COBBY'S STORY ако занеш английски в което далбоко се съмнявам изгледай го
видеото е от 2 части във втората показват напиканите гащи на изрода.

Същите мъже които посягат на жени посягат и насилват и мъже сигурно и това много ти харесва. Прочети случая на Боб Бардела но едва ли ще понесеш това което ще прочетеш с тази слаба психика.

Много странен човек си 51, надявам се да успееш по някакъв начин да превъзмогнеш демоните си и да спреш да мразиш безпричинно хората.


А цивилизовано ли е чрез закон жената да отнема имуществото на мъжа, да го изгони от собственото му жилище и да го осъди да и плаща издръжка до живот?

Ами не не е ето затова сме на едно мнение не е нормално, обаче и да насилваш и биеш жени
. Но защо се палиш толкова затова щом си
щастливо женен както твърдиш странно.



53 респект към коментара ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker