Секса на работно място? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секса на работно място?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 8210 пъти
Здравейте, правили ли сте секс на работно си място? разкажете някоя интересна история...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: e751bd011b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Да, но само със себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7da019298f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Преди години ме изпратиха с една колежка, по-стара от мен да приведем в ред една зала с електронно оборудване, защото щеше да идва някаква комисия. Ние си имахме закачка още от преди, но само лек флирт. Ами помайтапих се какво би станало ако я натисна тук, както сме сами и тя отвърна на майтапа. Понатиснах я, тя не се дърпаше, само ми викаше, че съм откачен и така. Огледах се и видях до мен една маса с документи. Съборих ги набързо на пода и качих колежката на масата. Махнах и панталона, повдигнах блузата, събух гащичките и направо вътре без целувки, без нищо. Не трая много дълго, защото се бях много превъзбудил. Извадих го и хвърлих върху блузата и. След това почистихме заедно блузата, оправихме оборудването и нищо повече не се случи. Колежката ме канеше в нейния кабинет, когато бяхме нощна смяна, но аз отказвах, защото ми беше съвестно, понеже съм женен. Но беше много яко изпълнение, като на филм.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 32990fef43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   дъщерята на шефа ме хареса и дойде на нощната бувално си ме изнасили на камерите ахха - после шефът нещо не ме харесваше май май, понеже беше бензиностанция от време на време дигах гащите да заредя някоя кола и след това продължавах

Иначе като рецепционист много пъти с клиентки, но то там си е в реда на нещата.

От няколко години не правя такива неща на работа, а и средата е друга - да знаете винаги води до интриги и проблеми - струва ли си - да естествено

Също най-голямата тесла - колежка за приятелка - не го правете

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a5370a5a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не съм и не бих искала точно на работа да правя секс, но имам 4 готини колеги, които ме карат да си фантазирам разни неща с тях.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 898925c179
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Работехме в една голяма зала, която бяхме разделили с мебели на няколко полу-затворени помещения. С една колежка - по-възрастна от мен и омъжена имахме още от преди закачка. Веднъж бяха дошли някакви шефове и нашия шеф беше седнал с тях в едно от помещенията да обсъждат нещо.
Тя ме викна до секцията, която разделяше помещението, клекна, извади го и ми го лапна :)
После се обърна и се подпря на секцията, а аз я опънах отзад. Само внимавах да не се чува пляскане и да не изпусна някой звук :)
Свърших доста бързо в нея - знаех, че е на противозачатъчни, а ситуацията ме беше превъзбудила :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ec5cbacd51
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   6, за предните коментиращи имам съмнения дали не послъгват, ама ти съвсем ни взе за мезе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d3bac36003
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   3 ужас, дано не случва е на такива мъже. Нямам такива истории, само фантазии, мъж си имам вкъщи, на работа съм за да работя.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 651bf01efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Случи се с една нова колежка,тъкмо беше дошла в нашата фирма и за да навлезе по бързо в нещата я пратиха с мене на една командировка да и покажа как става това онова,командировката беше за 2 дни и трябваше да преспим в хотел.Работата я свършихме още до обяд,после седнахме да хапнем и решихме да вземем двойна стая за да остане някой лев от командировката и за нас,поразпитахме се малко за личния си живот,тя каза че имала приятел но нищо сериозно не е било и даже не живеели заедно.Вечерта излязохме да вечеряме нещо и от лав на лав захванахме и темата за секса и по лични неща,стана ми ясно че е доста разкрепостена но не очаквах какво ще се случи по късно вечерта.Още докато бяхме в ресторанта попита какъв секс харесвам и има ли някой неща които не съм правил но искам,казах и че харесвам всичко важно е жената да ме привлича.Когато влязохме в хотела вече знаех че ще правим луд секс,още от вратата започна да ме съблича,аз нея също,оставих я само по прашки,леко ги дръпнах на страни и започнах да я лижа,беше доста мокра,гладко бръсната,сливата и беше подута от възбуда,докато я лижех стенеше и по едно време каза че и се пикае но не иска да спирам,в следващия момент осетих как започна да пикае,да пръска по лицето ми

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 91efec9445
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Абе вие само за секс ли мислите? На работното място за това ли са ви наели и ви плащат? Единствените които трябва да правят секс на работното си мястно са проститутките, до колкото знам. Останалите да престанат с порното за малко защото превъртат. Дайте си почивка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: dae60b6941
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сексът на работното място е опасна игра. Трябва наистина да го правиш умно и без рискове.
Аз примерно съм спал с 4 от моите вече бивши колежки, за над 10 години работа в тази фирма. Всяка една от тях беше в различен период.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d35950b11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9-Мечтай си!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 18e3e2fb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Няма ли тук някой екс-Директор или екс-Партиен Секретар,за да споделят
как са правили секс по предприятията по времето на Правешкият Циганин
Яшар ???

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 363fdbf2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На работното място не, но с колежка, да. По-голяма, омъжена, аз още ерген. Помня го, защото с нея ми беше първия анален секс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7dcdb4fbf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   интересна тема. харесал съм си една колежка, даже имам интерес за повече от просто секс, но се прецаках като й намекнах, че си фантазирам за нея и сега се държи студено с мен..

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 529f5cf6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Сексът на работа е тръпка. Правил съм го неведнъж. Изчакваме колегите да си заминат в края на деня и се заключваме с колежката.. За по кратко време с риск да те хванат.. На бюрото на шефа който допреди час ти е чел конско.. Работата спори, флирт задължително преди това. Навеждам се да взема химикалката от земята, а колежката разтваря бедра за видя бикините и. Или палавото и езиче, което прокарва по устните си уж случайно.. Или излизаме всички и колежката пред мен и задължително я погалвам по задника... Или се уговаряме да отидем в събота да свършим някоя работа до офиса... Имало е и доста комични ситуации. Обаждам и се по телефона, че трябва към обяд да дойде в офиса за да свършим нещо уж.. Но мъжът и предлага да я закара и да я изчака... Е от вратата се награбваме секс на бюрото или на стола, а мъжът и долу чака пред колата и пуши нервно.. Гледаме го отгоре да не реши да се качи случайно.. Друга ситуация, шефа се обажда, че наистина ще трябва да дойдем в събота да свършим нещо за 2-3 часа.... Е така и става, но след това отиваме на хотел и до "края на работното време''.... Или в обедната почивка отиваме да ядем някъде с нея с колата и след това свирка в колата.. Действа ободряващо.. Колко пъти сме пропускали обяда и после на фъстъци и бонбонки... Вече по рядко действам по този начин. Сложиха камери, но дали работят не знам. Колежката напусна, но има друга в момента.. Тръпка е. Всички го правят или са го правили..

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3d43382274
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Всичките по- горе сте бетер тираджии. Правите го веднъж, а го пишете три пъти. Е, заради това разтоянието София- Варна по пътен лист е 1500 км. Посмалете малко, освен ако не работите в порно- индустрията. Да, там се прави секс на работното място.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 77d5a26858
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз не съм го правил на работното място, но пак беше с колежка. Имахме в нашата фирма една нова колежка - беше дошла от друг град и беше си взела квартира в моя град. Чакахме служебния автобус за работа на една и съща спирка. Още от първите дни като се запознахме Тя взе да флиртува с мен, но Аз не й обръщах внимание, защото не беше мой тип - беше много пълна. Само едното й бедро беше по голямо от моите два крака. Но тя не спря да ме търси - намери ме във фейсбук, прати ми покана и аз просто ей така от учтивост приех. Една вечер към 21ч ми писа - искаше да отида в тях. Каза ми че била сама. Щели сме да гледаме филм, да пием по питие, можело дори да остана вечерта да преспя при нея. Веднага ми стана ясно какво иска..
Взех една голяма бутилка ракия и 2 пакета ядки от един магазин и отидох в тях. Тя беше запалила печката и в тях беше доста топло. Беше пуснала телевизора на някакъв чалга канал. Сложихме ядките, наляхме чашите и почнахме да пием и да си говорим. По едно време тя дойде и седна до мен на дивана. В първия момент беше малко неловко, седяхме и се гледахме в очите и се чудехме кой да направи първата крачка. Накрая сложих ръка на едното й бедро и се приближих към нея за целувка. А тя явно това е чакала защото ме прегърна и отвърна на целувката ми. Започнахме да се натискаме, да се обарваме, да си разсъбличаме дрехите. Освен че тя самата беше много пълна - имаше и огромни, тежки гърди. Едната й гърда беше колкото главата ми сигурно. Правихме секс - всичко беше много хубаво. Свърших няколко пъти, тя май също успя и накрая легнахме на едно голямо легло вечерта да спим. Аз не можах да спя хубаво - бях неспокоен и често се будих, пък и тя беше много голяма и леко да се завъртеше - ме затискаше. Имах чувството, че ще ме смачка. Едва дочаках сутринта да стане поне 7 часа и да си ходя. Но тя не ме пусна толкова лесно. Сутринта като станах ме молеше да се върна в леглото, аз леко се дърпах, но все пак се върнах - направихме го още веднъж. С триста зора си тръгнах от там и повече не пожелах да й отида на гости. Тя ме покани още няколко пъти, но все си намирах "причина" да не отида.
И двамата бяхме свободни (необвързани), но след въпросната вечер се чувствах омърсен...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: adca5471cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   №13, тъпанарино прост, тогава имаше работа за всички и българите бяха щастливи, секс също имаше много. Ама сега бедност и мизерия, тъпак прост)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2b5af97795
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   12 години работя на място, където 90% са жени. Избор и шансове много. Първите години се въздържах, но после му отпуснах края. Само някоя да прояви интерес и си го получава между бедрата по бързата процедура независимо от възрастта и семейния статус. Случвало се е в командировка, в офиса, на фирмено парти.
Един от най-вълнуващите случаи беше на фирмено парти с преспиване в хотел. Музика, алкохол, готино настроение. Прилепна ми една готина 37г брюнетка, с която дотогава бяхме само на здравей-здрасти. Започнаха едни дълги танци и черпене. Останахме последни и я изпратих до апартамента и, в който беше с нейната колежка по стая в работата. Колежката и беше заспала в спалнята, а ние се награбихме в хола почти веднага. Оказа се хем готина, хем огнена, направо пълна програма. Обаче много беше пила и след първия оргазъм заспа на дивана в хола и аз също. Посред нощта се събудих, гол и надървен, а те не реагира, спеше като мъртва и тогава реших да се пробвам с колежката и - 52г семейна блондинка с големи поувиснали цици, коремче и стегнато дупе. Отидох натопорчен в спалнята и и засмуках цомбите. Тя се поразбуди и стресна отначало, но започна да ме гали и даде зелена светлина. Отдавна ми се искаше да и изчукам циците и го направих, а после дълго на задна до изпразване.
М38

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2b5af97795
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   В работата ми се е случвало само веднъж, преди 4 години, на 35г. Бяхме се събрали да празнуваме рожден ден, пийнахме, повиши се настроението и до една 50г колежка, с която си имахме приказката се долепи до мен. Беше пийнала и се държеше доста различно. Преди винаги е пазела дистанция и го даваше сериозно, а сега се държеше, като тинейджърка. Подхилкваше се и се понатискаше в мен. Празненството приключи и трябваше да върна два стола в моята стая. Те предложи да ми помогне и се оказахме сами в стаята ми. Започна да ми разказва разни неща и ме облъчваше с желание. Целунах я, поиска ключовете, заключи и загаси лампите, и се почнахме. Тя има необичайно тяло, симпатична със слабо лице и тяло до кръста, а ханша и дупето голямо. Искаше ме гол, а тя не се съблече. Започна едно дълго обарване и възбуждане. Първо ме възседна на стола, а после чукане на задна, тя подпряна на бърото ми. Няма да забравя мекотата на сочното и дупе. Изпразних се в нея и искаше да остана така в нея дълго. Трягнах да се обличам, но ме спря. Седна на стола и ми го налапа, докато не ме изпразни в устата си и всичко изгълта с желание. Това ми се случваше за втори път в живота. Първия път беше още, като студент на един купон, набързо с някакво момиче.
Така и не я видях гола, и си тръгна, облякох се и се прибрах. Беше петък, а петък жена ми по график иска секс. Едвам го вдихнах, за да си свърша работата.
Следващата седмица колежката дойде да ми каже, че било грешка, случайност и всичко приключи. И досега работим заедно, но спомена вече е далечен и отношенията нормални.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 66c0e1279e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Работя в едно магазинче за кафе напитки и ппиятелят ми дойде да пие кафе и да ме види, но то беше съвсем скоро отворило и все още не бяха монтирани камери. Той знаеше за това влезе в тоалетната и ми каза да заключа и да отида при него. Тоалетната беше тясна, но ме надупу на мивката, много възбуждащо беше и за 5 мин успяхме да свършим работа. Гадното беше, че бързахме да не ни хване някой, но се изкефих че го направи, готино е на по нестандартно място

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b5af97795
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   В работата съм правил секс само 4 пъти и при това само с шефките си. Оказва се, че и с кур може да се просперира, не само с путка.
Първият път беше в командировка, лято, много горещо. Вечерта по хладно ме покани в нейната стая и си лафехме и пийвахме на балкона. Много приятна и доброжелателна жена за цялата година съвместна работа. В лице сладка и чаровна, а като тяло нищо особено - малки цици и отпуснато дупе. Започнахме с танц, притисна се и ми стана. Обичаше да я чукат, но пасивно лежеше и само стенеше. Най-възбуждащо ми беше лицето и, докато се кефеше.
После продължихме, рядко секс в работата, по-често по командировки, 1-2 пъти месечно. След 2 години се пенсионира и аз заех нейното място по нейна препоръка.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b5af97795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   За 5 години на сегашната си работа съм правил секс с 2 колежки, и двете младички, на 23 и 25г. Едната пълничка с големи цици - това ме привлече, а другата не много красива в лице, плоски гърди, върлинеста висока, но с доста стегнато дупе. За 2-3 месеца секс и всичко приключи, а и те напуснаха.
М45

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 43bd76f666
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Правил съм секс в офиса с гаджета, след като колегите си тръгнат, когато още живеех с родители. С колежка не съм си позволявал, макар че съм харесвал някои. Сега работя в коуъркинг и има секси мадами, но нямаме много общо с тях и нищо не се е случвало.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker