Приятелката ми има странни желания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми има странни желания
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 5178 пъти
Здравейте. Млад мъж съм, учител, от ромски произход, но съм образован и възпитан. В училището ни се залюбихме с една доста по-възрастна колежка (чиста българка), тя е разведена с 2 деца. В началото започна всичко така: Понеже съм винаги готов да помогна и съм всеотдаен отначало помагах на колежката във всичко. Знаех, че има деца и изпитва трудности и и предложих да и помагам и в семейните работи с децата, каквото мога разбира се. Тя беше много впечатлена от това, каза ми, че мъжът и никога не е бил такъв и започна да изпитва симпатии към мен. Понеже съм по-притеснителен, тя беше активната страна и така лека полека се сближихме по-интимно и тя ме покани да заживеем заедно в тях. Разбира се, много и помагам и тя винаги казва, че такъв мъж е искала, въпреки разликата във възрастта.
Питам се обаче дали това е нормално, което правя, т.е. имам ли бъдеще с жена 17 год. по-възрастна и с деца. Иначе е много секси жена - с големи гърди, хубаво голямо дупе и много красиви крака, много зряла жена. С нея секса е наистина неописуем. Като ги няма децата винаги се любиме яко, а тя се раздава на макс. Доста по-опитна е от мен, разбира се, и прави всичко в секса, включително и дълбоко гърло. Казвала ми е, че с мъжа са имали доста разкрепостен и бурен сексуален живот. Аз съм направо очарован и много доволен от секса с нея. Проблема е, че тя има някои странни желания. Например веднъж бяхме подпийнали и тя ми каза "би ли ми избръснал п.....а, щото мъжа ми редовно я бръснеше". Останах изненадан и реших, че е от пиенето. Но на следващия ден ми каза "миличко, снощи не ми отговори на едно въпросче, да ти припомням ли за него?". Никога не съм бръснал жена и намирам това за доста екстравагантно. Какво са правили с мъжа и преди това?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 769d8c3c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не знам какво бъдеще имаш, дали е готова да ти роди деца? Съмнявам се. Желанието и не е чак толкова странно,

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0b96837e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А тя дали е готова да ти обръсне кура, след като го лапа с такъв голям кеф

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: be45d782ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Какво те притеснява повече ...че е доста по голяма от тебе или че иска да и бръснеш пичето?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 145209ed10
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Имах друго мнение за ромите, но ако темата е реална, и ако всички роми станат такива като автора, България наистина ще стане Швейцария на Балканите. Млади момко, този кеф никога няма да го изпиташ с някоя кифла на твоята възраст. Сега имаш всичко, спокойствие, жена за кеф, която се грижи за тебе, а какво странно намираш, да я избръснеш!? Странно за мене е, да иска да сере в устата ти, и такива откачалки има, но това с бръсненето е нищо. Чудя се, какво им харесва на жените, да се окепазяват и да превръщат путките си в кокоши трътки? Щом Господ ги е направил така, значи там трябва да има вълна, голата трътка е противна гледка. Авторе, взех да ти завиждам благородно! Авторе радвай се на живота, и не мисли дали е редно или не, важно е, че те кефи!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a7973bfa32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз се чудих. Имах гадже, с която всичко беше страхотно! Имаше само една интимна особеност. Тя се възбуждаше повече от секса отзад (в дупето), от колкото отпред. Е, това гадже ми е съпруга от 17 години, имаме две деца. Изобщо не съжалявам! В сексуално отношение тя не се промени, но на мен това не ми пречи.
М46

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fc87c5c7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   При положение, че прави дълбоко гърло и някои екстравагантни неща, не е за изпускане. Тя е уникална и едва ли можеш да го намериш у друга жена. Не му мисли, изобщо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8b17eb20b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ако темата е истинска, не те ли притеснява какво ще правиш с нея след 10-15 години като се сбабичоса и големите гърди и увиснат до пъпа? А хубавото дупе стане увиснал дебел г з? Ти ще си още сравнително млад, а нея ще я тресе критическата с всичките ѝ проблеми. Не те ли притеснява, че ще храниш и гледаш чужди деца, които няма да те имат за нищо, най-вероятно? И че тази секс-майсторка са я минали доста пичове, докато намери един млад балама да ѝ доставя продоволствие и удоволствие, че и да ѝ бръсне дъртата слива? Прати я на лазерна епилация, че от много бръснене ще стане като таралеж, космите стават като мъжка брада и след два дни бодат.
Съвсем сериозно си помисли, животът не е само секс, дълбоко гърло и всякакви порно изпълнения. Никакво бъдеще не те чака с увяхваща разгонена леля на годините на майка ти.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0ba4821f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И ти наричаш това странно? Душичка златна...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 37bab0652b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На мен ми би ми било доста възбуждащо. Жалко че моята приятелка не ме кара да го направя, иначе бих се изкефил много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6e4a22dc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако ще търсиш жена за семейство, не е това жената. Иначе за секс изпълнения става.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f0dcbfeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Бъдеще нямате никакво, наиграй си и дай заден ход. Тази разпоретина не е жена за семейство, както сам виждаш, пък и надали тепърва ще ражда. На практика, тя те използва.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 469bcf8c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Имаш бъдеще, но само ако си президент на Франция!
An Ji

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 60b65b4b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз бръсна мъжа си там долу, той бръсне мен... Нищо страшно. Обичаме френската любов и понеже държим много на хигиената сме превърнали бръсненето в едва ли не интимно занимание и като част от любовната игра.
А колкото до това дали връзката ви има бъдеще, е само времето ще покаже.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 469bcf8c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Само мога да поздравя n 17!
В едно семейство или тандем е много важно всяко действие да бъде превърнато в игра- забавление, което носи удоволствие, емоция, адреналин и освобождаване.
Тук автора макар и образован си личи, че е доста обременен от традициите си. Макар и по; възрастна приятелката му го превъзхожда във всяко отношение.
Мен преди ме бръснеше мъжът ми, но минах на лазер. Това обаче не ме спира да си играя с прическата на мъжлето ми. Дори скоро коафирах и синът. Това е доста забавно, приятно и емоционално.
An Ji

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker