Работа като жиголо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Работа като жиголо?
преди: 3 години, 29 дни, прочетена 6729 пъти
Здравейте, млад, хубав, и интелигентен мъж съм, искам да работя като жиголо (мъжка проститутка), заради удоволствието и заради парите. Интересувам се, мъже които работят този занаят, как си намират точно клиентки, чрез обяви в даден сайта, кой например, или по друг начин, чрез клуб за такива услуги, или по друг начин?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 29 дни
hash: 360739548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Клиентки не знам дали ще си намериш, но клиенти - със сигурност.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 8455575372
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ще печелиш доста пари, на ден може да си докарваш до 500 лв, но, има едно НО, не си мисли, че клиентките ти ще са като проститутките по обявите, хубавите жени и момичета не търсят жиголо, избора им е голям и е голяма рядкост да те потърси такава, по-скоро се надявай на жени на 50 години, които са я дебели, я грозни, я увиснали и удоволствието за което говориш ще се изпари много бързо

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a542c2c690
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Рано или късно, тръгналите по този път, обслужват клиенти, а не клиентки :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: bebc92cb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Бъди реалист и се стреми към нещо по добро,намери си нормална истинска работа или прави това което обичаш и ако имаш талан или нямаш все още можеш да намериш нещо което ти приляга и можеш да изкарваш пари,например мен аз съм художник и пиша стихове аз съм на 19 години момче и се опитвах да изкарвам пари чрез моите картини,но самия период когато искаш да ги продавам времето вече беше лошо, валеше дъжт и беше студено и затова не можах да ги продам, не почнах латото, към декенври и спрях за сега,но ръзликата е,че се опитвах нещо да направя което умея най добре, и то това го правих в Германия.

Та това е примера които исках да ти кажа.

Можеш да работиш над себе си като портуваш и станеш силен и си намери хубава работа и ако трябва за да имаш по голям шанс за просперитед можеш да заминеш да работиш извън България защото извън границите на България има повече пари.

Ти трябва да намериш към което да се стремиш и да имаш ясна цел в живота си,а не да мислиш за такива глупости защото това което казваш изобщо не е добре и ако го кажеш на някой за това което милсиш ще те помилят за луд или голям идиот.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 1e8ac9acf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще обслужваш само гадни жени - дебели, грозни, дърти... просто защото красивите могат лесно да си намерят партньор дори само за секс. В даден момент, тъй като трябва да се яде и да се плащат сметки, ще склониш да го правиш и с мъже.

Но всъщност важи и обратното. На един готин мъж никога няма да му се налага да ходи на проститутка, защото ако е примерно 8/10 винаги може да пише на момиче 5 или 6/10 и да прави секс без да плаща. А като вземем предвид и факта, че не всяка проститутка е красива и 10/10, се обезсмисля.

От лековатия ти начин на мислене, предполагам си на не повече от 22-23 и не се замисляш за много важни неща, които в даден напреднал момент ще ти изиграят много лоша шега.

 
  ...


...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a82dad9dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не знам защо си взел това решение, но хубаво си помисли за живота. Няма да си вечно млад, ще дойде време да имаш деца и семейство. Пресен случай, наскоро се разведох с вече бившия ми мъж. Оказа се, че е бил мъжка проститутка и го е правел с мъже за пари. Внимавай много какви ги вършиш на младини.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 08df05522b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   На Халите, Лъвов Мост и Площад Македония ще намериш много клиенти!!!

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: e67da88197
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Няма такъв филм. Ще те надушат големите риби. Ще те изнудват и ще те набият. И ще работиш без пари. И клиентите ти ще са баби на 60 по 100 кг. Почни фитнес, купи си хубави дрехи. Все ще те забележи някоя жена.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: b0052598a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Човека ви пита как се търсят клиенти, а вие му четете морал. То че е кофти, кофти е, ама човека пита друго. И на мен ми стана интересно как едно жиголо би си търсило клиент(к)и освен с обяви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: 47386596e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Завръщам се от едно пътуване с кораб на което се запознах с травестит проститутка- роден мъж, облича се и се държи като жена, оперирарала си е гърди, но не члена.
Говорихме с нея доста, пътувахме 9 часа заедно. Тя казва че, постоянното и място на "работа" е лоби бар в един тузарски хотел на острова на който живеем. Но от време на време хваща пътя накъде си реши в момента, от Венецуела е иначе, но живее в Европа, обиколила е почти всички цивилизовани страни. Та, хваща нанякъде и отсяда в най- скъпият хотел. Съответно прекарва време в бара, ресторанта и ако не е хванала достатъчно клиенто от там, тръгва да чука по стаите уж се била объркала. Подава им ясен сигнал че, е на разположение и им оставя визитна картичка.
Много интересна беше за мен като човек. Другият месец се жени за постоянния си партньор. Казва че, той е любовта на живота и. Питах не е ли проблем работата и. Отговорът беше че, тя е лоялна и открита с него. Казва "той знае че, никога не бих ги излъгала, нито предала, знае всичко за мен, както и аз за него, нямаме дори типични "гнусни" тайни които повечето от нормалните двойки имат". И малко ме втрещи, но май е права.
Въпросът беше за работата, обикаля си също из острова на който живеем, по- богаташки туристически зони- ресторантите наоколо, частни плажове и басейни.
Питах я затова ли си е запазила и члена, за клиентки жени, тя падна от смях. Ама много се смя наистина. Казва че, сред мъжете може да си избира приятни за нея клиенти, но сред жените нуждаещи се от такива услуги няма такъв избор...
Жена съм и в никакъв случай не ми е намерение да обиждам жени, но е факт че, ние наистина имаме голям избор и просто нямаме нужда от жиголота. Трябва наистина да няма избор жена за да ползва такива услуги.

 
  ...

...
преди: 3 години, 28 дни
hash: cc6dd0c71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Има си сайтове моето момче... за ескорти... аз работих 7 години..от 1 година съм чист... не живея в Бг... клиентките ми бяха Гъркини, англичанки, шведки и куп други... плащаха м билет и отивах на адрес, плаща ли са ми да ги придружавам за море... Но горе са ти написали самата истина тези жени бяха богати и даваха пари, но бяха грозни, дебели и извратени... На една предсмъртното желание беше д ай правя стриптиз.. тя беше на 94... престави си какте опипва и без зъби ти го ... смуче...
Идват депресии, намразваш се.. и прочие... пари ще имаш много... но ще се чувстваш празен, ограбен , самотен и нещастен...

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: d6a01c0ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   О, скъпи. Идеален си за мен. Давай координати, веднага те наемам. Плащам в брой.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 8027310a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   виж номер 13 какво ти казва, имам познат беше жиголо, твърди че не е обслужвал мъже, даже се ожени и има дете, но по негови думи психиката му много е пострадала, и въпреки че прави секс с жена си, не му доставя удоволствие и не можа да изпита любов или страст

жените имат по-здрава психика и това може да им понесе, има много бивши проститутки, които са щастливо женени

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker