Връзка с доминантна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Връзка с доминантна жена
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 6288 пъти
Мъж на 23 съм,поддържам връзка със зряла жена на 45. Неомъжена е,без деца,живеем заедно от 3 години в нейното жилище. Тя е много разкрепостена попринцип,въпреки възрастта си и обича да експериментира,правила е много неща с предишните си партньори,за които тя ми е казвала и съм оставал в шок. От всичките й разкази,които тя ми разказва,оставам с впечатлението че тя обича да доминира над мъжете и да им показва че тя е "шефа" във леглото,а често и извън него. Във секса досега ме е връзвала с белезници,била ме е с камшик по дупето и гърба,карала ме е да я лижа,дори ми е правила pissing. Извън секса ме кара да мия чиниите,да готвя,да чистя пода,да изхвърлям боклука,т.е,да върша домакинската работа (и това за компенсация че аз не работя). Тя ме издържа,ръководи голяма бизнес компания,където е шефка на близо 50 човека на което предполагам,се дължи и желанието й да доминира вкъщи и навсякъде другаде. И казва,че трябва да й се отплащам с нещо за това,че ме храни и ме държи в нейния дом,не можело така да живея на аванта и безплатно на нейния гръб и да се разминавам леката,без и аз да й връщам нещо в отплата. И тук не мога да не призная,че тя има известно право,все пак тя вади парите,но това,което иска от мен сега е прекалено за мен. Иска да ме изчука отзад със страп-он. Купила си го е съвсем отскоро и си го държи в нощното шкафче,тя лично ми го показа. На всичко съм се съгласявал досега и съм бил толерантен с нея и нейните желания,пък и наистина я обичам,сексът с нея е божествен,знае хиляди пози.. знае как да ме предразположи и винаги съм свършвал с нея, действа ми пристрастяващо като наркотик,наистина я обичам.. но чак пък да предам мъжкото си достойнство в името на любовта,не мисля че си струва.. Как да постъпя,да се съглася ли на това,което възнамерява да ми направи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: f634310f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Ами вече си приел ролята на наложницата - хранят те, живееш в нейната къща, нямаш работа , защо да не те чука? Достойнството на мъж отдавна те е подминало. Ако искаш да е друго - знаеш пътечката - намираш си работа и се изнасяш, ако искаш секс с нея - да идва у вас. Голяма компания не се състои от 50 души, от мен за знаеш. Както и това ,че жена в зрелите си години гледа на човек на твоите години единствено като на секс играчка. Като гледам - в тая “връзка“ мадамата си ти...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e4bf2049ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Не се притеснявай , много ще ти хареса и после сам ще искаш .

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3d1139003c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И без това си мъжка държанка, така че ще изпълняваш и даже ще лаеш като послушно кученце. Иначе навън в студения свят, където ще трябва да работиш!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3c5a4ca422
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Великолепният век последен епизод.Ти мъж ли си ,или путьо?????Я един здрав бой на дъртата курва и после бегай бързо.Ебах ви у мъжете дето сте се навън или напоследък.Ж 56 г.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 38ba8d72c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дупе се дава веднъж, но кефът после е за цял живот. Срамът минава рано или късно, братчед.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 277fb732e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ами щом е "зряла жена на 45. Неомъжена е, без деца, " червената лампичка трябва не просто да ти мига, ами направо да те рита в челото!
Защо мислиш е останала неомъжена и без деца до тази възраст?
Нещо сериозно ѝ скърца...
Обикновено шефовете на големи компании, полковниците и прочее властови фигури, вкъщи го играят много минорно, да не кажа под чехъл.. точно за да компенсират и да балансират упражняването и поддаването на власт.
Твоята обаче е доста "хеви метъл", щом и вкъщи се опитва да юрка, освен на работа.
Аз не мога да си представя как жена ми ще тръгне да ми нарежда нещо, особено когато не съм на кеф? ! Директно ще изхвръкне от къщи!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5d75b09862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хахах, ами като искаш ти да си мъжа, почваш да вадиш ти парите и да поемаш всички други отговорности, а ако това не ти стиска - стой си и си свиркай, че има много безработни мъже и ухажори, дето мечтаят да са на твое място.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c0cf7257ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ми то си е точно така: трябва да си заслужиш това, че живееш при нея и те издържа. Кое не ти е ясно?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bd2debf02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Като чистиш и хвърляш боклука, все едно си и синчето, което мама учи как да се справя само. Явно майка ти не го е сторила, и това ти е втора мама.
Иначе поредната стара чанта, която се е хванала с прекалил с порното келеш. Гнусна работа. После жените били златотърсачки, мъжете са също толкова продажни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3cb327e9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Момче ти вече си продал мъжкото си достойнство. Не го усещаш защото имаш чувства км нея. Но на практика правиш секс за облаги. Жената не е просто доминантна, тя има определено отклонение. Но не него коментираме, а и видимо то и помага да се справя в живота. Ти имаш проблем. Когато излезеш от тая връзка ще си като здъвкан и изплют. Дали ще дадеш да ти го сложат в дупето или ще те накажат без джобни можем само да гадаем. Това което със сигурност знам е, че задължително!!! трябва да почнеш работа. Да си финансово независими от друг човек е задължително за всеки. Иначе си все надупен. Няма да усетиш и някои ден хоп -събудил се момиче :).

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04237bc3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Брат, закъсал си го здраво!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5c4fecea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   То това нещо не е и мъжка държанка, сексуален роб и слуга, ами някаква амеба. Едно разбрах от писанието- вземе ли някой да деградира като мъж, като човек и личност- предел и дъно няма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 45950293bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Тевана е фейк- от всякъде. Някоя "истинска домашна прислужница" трепе време в яда си и никаквите переспективи. Мечти и опит за моментно удовлетворение межде две перални и рейд с прахосмукачката. Иска й се някак да "накаже" и виновника за нейното "щастие" със страп- колан но това и е само в садо- мазо фантазиите с камшик в ръка. Мечтателка!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e62cf87dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не знам дали трябва да слушаш обидни коментари. Предполагам че сам трябва да решиш. Ако си ок и държиш на жената, няма лошо. Ако нещо не ти харесва можеш да й кажеш. Можеш и да си тръгнеш, ако не се разберете. От толкова малко инфо няма как да изградим цялата картина. Но 22 г. разлика не е малко. Намери си човек на твоята възраст.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f2df2f152c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Твоето е прекалено. Като студент, за да се издържам, ходех редовно да тъпча една богата вдовица, но когато започна да настоява да ме води на оргии, веднага си бих чукалата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f2df2f152c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Това с тази жена не е нормално. Ще се поболее. Имах такава шефка. Всички пищяха от нея, но в леглото беше послушно котенце. Компенсираше с послушание. Само за да илюстрирам: най-лекото и послушание беше да я надупя и насиля отзад, дърпане на косата и празнено по лицето

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bc40fd7180
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Отватен съм от тава, и ако е истина тая е за убиване. 18 е с правилно предположение и аз съм на същото мнение. Това е някоя женска отрепка, дето са и разпрали задника от еван и сега си фантазира измислени отмъщения, като изкарва мъжа роб. Вързвала те и те е биела с камшик? !? !? Е, как си го допускал бе момче? Да не би да е по-силна от теб? Хайде да я опъваш редовно и да и чешеш оная работа с любовния мускул да, ама да и лижеш умирисаната "мекица" е гнусна работа, че и имала мераци да те опъне отзад с изкуствен пенис. Това вече е прекалено и такова унижение за мъж е недопустимо. Ако си ми син, никога няма това да ти се случи, а тая ще я намеря и ще и направя мексиканска вратовръзка, и повече няма да се гаври с момчета. Бизнес дама била, шефка на 50 човека и сигурно все мъже! Бизнеса и ще и излезе през носа, че и през гъ*а!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 91e074fd63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   след страп он/а следва кожения споко срама минава. Първо страпонЯ и после ще ти доведе и кожен да погледа как ще те опънат. Минал съм по този път и подобна връзка и от неа ми остана... че съм би пасивен мъж макар сега и със семейство и нормална работа и т. н.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bc40fd7180
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   26, ти чуваш ли се какви ги дрънкаш бе? Как така жена ще опъва мъж с изкусвен пенис, че и ще го бие с камшик? Това да не е кон? Само мъжът може да бие, оножда или изнасилва жената, защото е по-силен от нея. Какво от това, че тази била шефка на 50 човека? Лошото е, че момчето сигурно няма къде да отиде и няма никакви доходи. Сигурно изедницата се е погрижила да е така. За това търпи тая да го бие с камшик , да го кара да и лиже мидата и да го изнасилва с изкуствен пенис.
Все пак се съмнявам във всичко това, и мисля че някоя извратена разпоретина си го е съчинила и си фантазира подобни неща!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bfdab8410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Автора съм:Направихме го в крайна сметка ,тя ме изчука със страп-она си. Намаза ми дупето с лубрикант,за да ми влиза плавно и гладко,и усещането беше хубаво,всъщност страшно ми хареса и бих искал пак. Тя успя да ме убеди,каза ми че анусът е ерогенна зона и при двата пола,и няма нищо гейско и срамно в това жена да стимулира простатата на мъжа,и всичко е ок,докато ти го прави жена. И до голяма степен тя ме успокои с тази мисъл и ми помогна да се отпусна. Подготви ме първо с пръстче,извито малко като кука. После постепенно ми вкара всичките си пръсти и най-накрая цялата ръка до китката,докато свикна. Беше много нежна и внимателна и прояви разбиране,постара се да не ме боли докато ме чукаше,правеше го бавно,дълбоко и нежно,като през цялото време ме гледаше в очите. Беше страхотно,наистина страхотно.. не очаквах това но много ми хареса и бих искал да опитам пак,признавам си. Знам,че може да ви прозвучи налудничаво но аз наистина обичам тази жена и не искам да се разделям с нея.. Тази жена ме приюти във нейния дом от улицата,майка ми ме изгони от вкъщи с идеята да стана самостоятелен,тя направи много благородна човешка постъпка за мен, каквато малко други хора биха направили и то точно когато имах най голяма нужда,за което я уважавам и ценя чисто като човек,и ще съм ѝ задължен за това което направи за мен за цял живот,дори и това не стига за да ѝ се издължа. Общо взето живота ми никак не е бил розов,майка ми и баща ми са разведени,от както се помня и живеехме досега сами с майка ми,тя също беше доста властна и доминираща,така че ситуацията е много сложна.. Вярно е че малко прекалява понякога в сексуално отношение,но извън това тя е изключително мила и сензитивна,винаги ми е давала от каквото съм имал нужда,никога не ме е лишавала от нищо. Тя ме познава по-добре от самия мен,знае най-съкровените ми тайни и желания,знае какво искам и знае какво точно ме прави щастлив,сякаш сме се познавали цял живот .. не мога да ви го обясня,но с нея сякаш мислим по един и същ начин,тя чете мислите ми. Извън секса тя е изключително лоялна и честна,зодия Лъв е,ако има значение. Държи на честните отношения,да няма никакви тайни между нас и да не крием нищо един от друг,да си споделяме открито всичко,което искаме другия да знае. В секса ми дава и аз да я чукам,но държи на взаимност,както и във всичко друго и казва,че щом тя дава е справедливо и аз да давам както в секса,така и във всичко друго. Не знам,понякога връзката ми с нея наистина ми тежи,но с нея изпитвам сигурност,емоционална сигурност и стабилност,каквато не съм имал никога като дете,не мога да се откъсна от нея,зависим съм от нея..

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e481a526b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Щом ти харесва да си държанка продължавай може да почне да те пуска на бизнес партньори да си центроват к.... Те на теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c6362e3a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Тази история изобщо, не е вярна! Но ако е вярна напълно си, си го заслужил! Защо млад и здрав и прав МЪЖ не работи? Каква е причината? Напълно е нормално, да те кара домакинска работа, ти какво искаш? Да стоиш у тях, да гледаш мачове/филми за възрастни / политици и да пиеш? Така няма ли да ти е неудобно? Права е, да те кара да вършиш домакинска работа! За другото прекалява, но в крайна сметка си в нейния дом. Вие като искате да ни го вкарате отзад може, но жена като иска да ви го вкара отзад не може? Какви са тези двойни стандарти? Значи жената да дава отзад, а вие да не давате? Така не може. След като искаш задник, трябва да дадеш задник.... няма значение пола.
Ако искаш това да се промени, просто я напусни и започни работа. Ако млад здрав, прав човек и да не работиш това е грях.. ;/


Ж24

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 028a54f988
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   18 съм. Бях убеден, че е кънтри- фентъзи, оказа се гей реклама. В следващата серия ще се появи и личния шофьор- охранител на строгата господарка с тенекия лубрикант с аромат на ягоди!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c88ca8bd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   (1) Има резон да имаш тези (домакинските и подобни) задължения, при положение, че тя работи и тн.

(2) Ако ти ги поставя ултимативно, а не се договаряте доброволно и в разбирателство за това, е много зле работата.

(3) Да пробвате страпон не е „предаване на мъжкото достойнство“. Това е мъжка комплексарщнина. Мъже, които нямат истински качества, с които да се гордеят, нямат постижения, нямат принципи, никой не може да разчита на тях и на думата, си им мислят, че „не ми харесва допир по гъза“ ги прави големи мъже. Баси посмешището.

(4) Предаване на мъжкото достойнство е, обаче, да те принуждава да го направите. Доминирането в секса е игра. То е „дай да приемем тези роли и да се кефим“. Като казваш, че е доминантна не само в леглото, ако имаш предвид само, че има характер, готовност да взима решения и т.н. добре, но ми се струва, че нямаш предвид само това. А че не те зачита за равноправен човек във връзката. Което е отвратително и обрича връзката.

И накрая, ЗА КАКВО ТИ Е ЖЕНА НА 45, БЕ, АЛАКОЛУ 23-годишно? Горе ползвах думата „връзка“, но каква връзка с 22 години разлика. Единият тъкмо излязъл от мазето на мама, няма понятие за света, другият успешен бизнес човек. Дори и с най-добрите ангелски намерения, как би могла да те възприема теб и мнението ти като равноправни и равностойни?

„Мъжкото ти достойнство“ е премазано отвсякъде, но нито един процент от това не, че сте си играли със страпон.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 02aaeb40d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Дано темата да някаква шега иначе...
Тази не е случила на някой лъв да и разкаже играта.
Аз щях да издевателствам по безцеремонен начин над тази дърта пачавра. Какво значение има че е шефка. Това е някаква обикновена женица. Бързо щеше да се види кой е доминантния тигър!
Сега ти сам си се поставил в това положение. В днешно време много мъжки путки се навъдиха и ти си в челната класация.
Поне не се излагай да разгласяваш, какво си мекотело.

Така и така си си продал гъза за жълти стотинки, поне се възползвай:
Направи скрито видео на вашите изпълнения и после я шантажирай за пари, като я заплашил че ще го разпристраниш в работата и.
Поне да не си валат. Хахаха

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 71a3128b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Ами, щом на автора му харесват тези по-нестандартни сексуални преживявания, не виждам защо е тази злоба към него.
Всеки прави някакъв избор и си носи последствията.
Ж 45

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 98d9231b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Честно казано не разбирам тази злоба към жената в коментарите - "дърта курва", "дърта пачавра", казват на автора да я бие, да я шантажира...Вярно че да го удря с камшик по дупето е прекалено, но оставам с впечатлението, че всичко е ставало с пълното съгласие на автора, който по всяко време е можел да си тръгне ако иска и тя е нямало да го спре.
Автора, единственият вариант за някакви равноправни отношения с тази жена е да имаш собствен доход, да живееш отделно и да се виждате един път в нейното жилище, един път в твоето - друг е въпросът, че ако това стане на нея може да спреш да си й интересен, защото вече няма да те доминира. В момента наистина си един вид нейно жиголо, според мен е време да промениш това, иначе ще стане все по-лошо с времето - помисли за бъдещето си, потърси възможности за работа и образование, промени живота си, очевидно ситуацията в момента е вредна за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 2527280fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Тази история е напълно измислена.
Казвам го като човек, който е бил чукан от жена с пенис колан!!!

НЯМА КАК още първият път да си вкара ръката си в ануса ти.
Жената която ме отвори имаше огромо желание да направи точно същото и след като ме беше чукала 6-7 път решихме да пробваме, но дори след 3-4 часа игра не се получи за съжаление. Аз също много исхах тя да успее да си вкара нежната си ръчичка в дупето ми, но Уви.

Ето защо тази изстория е напълно измислена.


М 45

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker