Нямам интерес към момичетата около моята възраст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нямам интерес към момичетата около моята възраст
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2851 пъти
Здравейте, пише ви един объркан младеж на 23. Наскоро бях с една вече бивша колежка на 33-34, не съм сигурен за точната възраст и си прекарах страхотно с нея, в тяло беше топ с големи цици и дупе, не беше нито много слабичка, нито някоя дебела. Това което забелязах от тогава обаче е, че загубих всякакъв интерес към момичетата около моята възраст, които са по-слабички. Някак ми се струват лигави и не ме възбуждат толкова, не че не бих се пуснал с някоя, но предпочитам някоя по-сочна и страстна какичка пред тези масово неосъзнатите. Аз това го възприемам като проблем, тъй като би трябвало да си търся някоя сериозна около моите години. Да добавя и че не съм много по връзките, тоест не харесвам да съм обвързан и предпочитам свободата. Има ли някой като мен и какво направихте за да се нормализирате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: aa1be4c133
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Направо си кажи, че си пропаднал порно манияк. Защото това което казваш, говори точно това за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d680be04ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Още един, който си пада по тлъстуши.....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1b570046b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нормални е приятелю , много мъже си падаме по какички да го кажем ,разбирам те преминал съм през това ще премине . Един съвет оглеждай се за свясно момиче за семейство , въпреки че ти е рано ще се убедиш колко много боклук има.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: adfa1e6e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хванал си е кака, да го отрака, а от квачките на неговата възраст, какво...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3664cc34bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Така е, жените на около 33-38 се ебат най-яко и по много. Трикът, браточка е сега да си хванеш младо момиче и да го обработиш, та като стане на 30 и нещо хем ще ти е яко, че си с готина MILF-ка, хем ще ебеш на поразия.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 814e900af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Връзката с по голяма жена, винаги има и негативи, казвам ти го от опит.Аз има връзка 3 години с по голяма от мен с 10 години, като почнахме бях на 30 някъде. Като започнем от секса, първо че знае какво иска и вече е научена, щото тия на по 20 години дори и курвите не могат да правят секс, просто ти освобождават напрежение, няма страст няма живец няма нищо в тях с някви изключения. Освен секса, който не е за подценяване връзката с по голяма жена, ти носи и голямо спокойствие, няма ги вече лигавщините, които мене много са ме напрягали винаги, но са част от играта.Няма го телефоония тормоз(що не ми отговаряш веднага), от делно не се вълнува кой ти пише или кой не, ясно и е че ако искаш да си с нея щс и или ако искаш да си тръгнеш ще си тръгнеш.
Вече повече от 2 години не сме заедно, така се случи, но останахме приятели, имал съм няколко връзки кратки, а сега уж вече съм в сериозна връзка с момиче по малко от мене на 28/29 - еми няма общо с каката, нито в секса, нито в отношение, нито в държание, същото се отнасяше и за предните, само някви капризи без покритие, само някво мрънкане и лигавщини.УЖАС!!! И хората, които обясняват че си порно маняк са в голяма заблуда, явно не са има ли кака около тях.
Така че моето мнение виж мини някви бройки, да позабравиш каката и повече не си хващай, щото после няма да можеш със сигурност да имаш нормална връзка, а такава изградена с компромиси от твоя страна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 53de43eb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Защо трябва ад се "нормализираш" ако не се чувстваш комфортно? Бъди спокоен, ще ти дам пример, може би неточен, но....
Ако 10 човека носят едни и същи обувки, а ти не ги харесваш, но си ги купиш ще се чувстваш некомфортно. Не се притеснявай и не бягай от себе си :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 68964cbbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Така е, авторе! Тези в диапазона от 20 до 25 максимум не стават, защото след 25 вече мислят за деца и вече може да се говори, че вече са подходящи за семейство! Обаче тези под 25 просто не са сериозни! Както Номер 7 каза-пъхат си носа, където не трябва, държат се като властни майки-къде си, защо не се прибираш и т. н., все едно си тийнейджър и трябва да спазваш вечерния час! Смешки! То и затова много връзки се разпадат, създават се нови и т. н., текучеството е доста голямо! А и нерядко мъже като мен още нямат партньор до себе си, защото не са намерили подходящия! Жените в днешно време трябва да се избират, а не да се взима първата срещната! Иначе всички виждаме как младите двойки са се хванали за ръце по улиците, но каква е гаранцията, че ще останат заедно завинаги? Всичко е въпрос на късмет!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 850768db5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, всеки трябва да порасне... дай шанс. Може в очите на някоя жена и ти в определен момент, да си изглеждал недорасъл. Жената дава спокойствие на мъжа, обратното също е вярно. Както по -зрелия и опитен мъж привлича погледите на младите жените, така и по-големите жени с излъчането и секса който правят привличат по-млади мъже

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9f8dc2e2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   едно е да си харесваш милфки, друго е да харесваш "тлъстуши", ама и така да е, негова си работа лол хора всякакви, пък и жената е на 30, не на 60

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6ee02e7936
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз преди да се оженя имах връзка с кака семейна на 33г. (много сериозен и рядко добър човек )а аз бях на 23. До тогава само си мислех, че съм правил секс, прав е номер 7. Всичко кристално чисто и ясно, няма лигавщини и детинщини, не бърбори много и т. н. Освен това знае какво иска от теб и как да си го вземе абе идилия.... Но всичко има начало и край, за семейство не става. Позанимавай се с разни може да си намериш твоето момиче. А за каката пази топлите спомени;-).
М37г.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 93d9d24a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Поредната фантазия на дъртата мечтателка, а други дърти мечтателки и пригласят в коментарите. Жалка работа.
Всеки да си знае гьола - младите с млади, старите със стари. Тъкмо няма да си усещате миризмата на дърто, защото и двамата ще миришете, особено жените как вонят... Отврат. Всеки нормален, психично здрав мъж харесва само и единствено младички, това е положението.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 069fdfb89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 13, спри се с тия "дърти мечтателки", бе дърт чекиджия!!
Трява ли пък всички теми за млади мъже, харесващи по-големи от тях жени да са писани ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от "дърти мечтателки", само защото на теб не ти се вярва, или поне ти се ИСКА да не ти се вярва, че наистина има такива? Очевидно ТИ си дърт мечтател и самотен чекиджия никога НЕпомирисвал жена, след като бълваш огън и жупел, злоба и омраза към зрелите жени и ги обиждаш и си във всяка такава тема, явно съвсем си го закъсал и нямаш с коя да те огрее и си самотен и си биеш чекии постоянно, та си тръгнал да лееш злоба по жените тук. Не жените, а ти си жалка работа и отврат. За да имаш право на претенции, трябва ти самия да ги покриваш на поне 1 процент. А ти си толкова дърт, прост, грозен и дебел, че за теб ще е цял късмет ако изобщо някога те огрее дори и с 90-годишна жена, камо ли пък с по-млада - мечтай си, дърт мечтателю, мечтай си. Цял живот ще си останеш самотен, девствен, тъп, грозен, дебел и нежелан от жените, и такъв ще си умреш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 5a3f04ccb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   9, то и мъжете под 30- 35, понякога и под 40 не става нищо от тях. Ама нищо. Мислят само за секс, възползват се от жените, а после искат сериозни жени, които обикновено не са заслужили.
А ти няма ли да се държиш като "властен баща", ако твоята не се прибира, не ти вдига и не ти казва къде ходи? Никоя свястна не иска мъж, който кой знае къде ходи и не й казва.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c0b174f2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хей №14, много си зла бе, а и сигурно си много дърта и дебела с целулит и бричове! Възможно е и ти да си автора на темата. И защо така обиждаш №13? От къде знаеш, че е чикиджия? Всички нормални и здрави мъже правят чикии и дори е по-добре по някога, вместо да си завират пениса в гнусна миризлива дупка пълна с болести. Като деца още в седми клас правехме чикии и се състезавахме, кой ще хвърли по надалеч. Дъртите жени не са желани от мъжете и за това тук се самоласкаят и си въобразяват, че са нещо особено, ама не са, и за това №13, правилно е подчертал що за стока са, и наистина миришат много лошо.

15, ти пък какви ги дъфчеш? Мъжете използвали жените за секс и после искали сериозни жени, дето не били заслужили? !? Я пак си помисли, кой кого заслужава? Никоя свястна не искала мъж, който кой-знае къде ходи и не и каезва? Хей №15! Ти правиш ли разлика между мъж и жена? Разбирасе, че мъжът може да ходи където си иска и да не казва къде е бил на жена си. Това е мъж, не е жена. Ако пък жената вземе да кръшка без да знае мъжът и, и той я хване не знаеш ли какво ще последва? Ще и дръпне един хубав бой и ще я бие цяла седмица, за да не си помисли повече за такива простотии. Едно не разбрахте вие жените, че мъж жена не пита, а жената трябва да иска разрешение от мъжа, защото той е много по-силен от нея и тя не може да го набие, докаго той може и често го прави. Това е положението.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 35dfd73489
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм дама на 52 г. и имам младо гадже на 32 г. Стремя се да не му липсва нищо и вече сме заедно няколко години. Той казва, че съм най-добрата му любовница до момента.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e6626ab73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   18, на 52 отдавна си пецъфтяла и си с пресъхнал кладенец. 32 годишният момък ще те мандръса де с кеф де за изгода от теб и като му омръзнеш ще те изрита и ще си хване някоя 20 годишна, за да усети удоволствието от секса. С теб сигурно използва лубрикант за да не претрие оная си работа. Много сте ми интересни дъртите жени как само ви се прияжда "агнешко". Да, ама на угаснала печка агне не се пече!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker