Правих глупости и се срамувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правих глупости и се срамувам
преди: 3 години, 25 дни, прочетена 3729 пъти
Добър вечер. Ще ви разкажа накратко за едни тъмни страници от живота си, от които се срамувам. Няма да разказвам причините, които ме подтикнаха към тези ми действия. Но в един некратък период от време, бях се отдал на тотален разврат. Правих секс с всякакви хора, от двата пола...включително с хора с по-нестандартни желания...в много случаи дори без използване на предпазни средства...Намирах ги в сайтове, приложения...понякога ми идваха на гости или аз на тях...или навън, което понякога си беше доста рисковано...Правил съм какви ли не неща...цяло чудо е че не ме хвана някоя венерическа болест. Чуках се с какви ли не боклуци. Сега това е минало, но аз много се срамувам от този период от живота си. Това ме преследва, дори в сънищата ми, а минаха почти 5 години от този период.
А и мисля че вече тотално се отвратих от секса. Нямам никакво желание и сексуално влечение. Това ми пречи да имам нормална връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 25 дни
hash: 6c83d558f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Е, щом не са проститутки не е проблем. Тук жените обожават такива като теб, защото според тях това означава, че си желан, респ. вървежен и имаш опит. Ако ще и с най-долните сигнаки да си се чукал, ако е било безплатно, значи си бил желан. Виж, ако е било с проститутки, тогава проблем, понеже излиза, че си закъсал, че си опрял до проститутка и въответна ня тях ми под нивото да са с теб и не искат да си снижават статуса.

Набийте ми единичките, но това точно подобни тези, проакрани от жени съм виждал доста в този сайт. Сега ще ме изкарате злобар, но това са думи на жени тук, без да обобщавам. Да, не всички жени са така, но тук явно е утайката на обществото.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 119a6c9fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Жената с която живея ми сподели, че е имала такъв период. Отдавна е останал зад гърба и, но и е останал един навик, да се чука отзад. Казва, че от тогава е свикнала и не може да спре. Иначе е много свястна и точна като човек.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: ae4d0fe0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всеки има неща от които се срамува.Затваярш страницата, без да се връшташ,само и единствено за да ти всиси като обица на ухото,къде Нетрябва да си. новите хора които ще дойдат в живоата ти, гледай да не разбират за това. Грешките учат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: fd6d189081
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Болести със сигурност имаш, но от по-съвременните - HPV вирусите и хламидиите например могат да не се проявят много дълго време, така че най-малкото поне HPV си лепнал. Да не говорим, че може да си приносител на СПИН и сифилис. Пусни си едни пълни изследвания за да разбереш какво е реалното положение. Ако ще се хващаш във връзка си намери жена, която е минала през същото като теб, иначе няма да получиш разбиране. "Чуках се с какви ли не боклуци. " - ако визираш сексуалното поведение, то ти си бил със същото, така че малко странно се изказваш, сам осъзнаваш, че ако те са такива, то по тези критерии и ти си боклук. С две думи е глупаво да хвърляш кал по себе си. Благодарение на поведението си преди свързваш секса с низки страсти и падение. Липсата на либидо може да се дължи освен на психофактори и на съвсем реални физични причини - заболяла жлеза или нервна система, и куп още причини. С две думи, направи си пълни изследвания, вкл. и за половопредавани болести и ако всичко е наред работи с психолог. На този етап ще е грешка да правиш опити за връзка, правилно си усетил, не се знае дали и кога ще можеш да свържеш секса с любовта, а не с нещо гнусно и мръсно.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: e02cf8ef66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Задължително изследвания - за хламидия, микоплазма, кандида... Често са без симптоми при мъжете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker