Приложения за запознанства! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приложения за запознанства!
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2858 пъти
Здравейте, бихте ли ми препоръчали приложения или сайтове за запознанства, които сте ползвали и сте били доволни! Мъж съм, търся си приятелка, нямам време да излизам по дискотеки и барове, затова разчитам предимно на запознанства в интернет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: a8b02bd3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Няма да имаш успех в приложение. Жените в тях са неадекватни, недорасли и къртят стеретипа. Познавам само един, който е излизал с две жени от там, но той е пълен въздухар. Работи ИТ и взима блага кинта, около две хилки. Живее сам, бил е и няколко годони в Щатите, пътува нон-стоп, качулка с пухена периферия и цялостно поведение на западняк.
Мъжко излъчване - никаво!!! Страхлив и неориентиран филмар, който сам се хваши, че ако се държиш по определен начин, жените ще връзват повече. Всички знаем, че да си себе си е грешната стратегия с Ганьова щерка, на мухльовците им е по-лесно да играят театри. Общо-взето.. Трудно ще е за мъжкари да си намерят жена в приложение, много трудно. Да не говорим, че ако си симпатичен(каквито са няколко от познатите ми, а профилите им висят там от години без реализация) няма изобщо да ти се случи среща, тъй като е твърде очевидно, че ганьова щерка търси само балъчета и се срамува от хубавци, защото е невзрачница. Факти от БГ. :)
Да, определено те съветвам - Не си губи времето. Най-успешен по света е тиндър, тъй като се използва главно за секс, но тук не е така. Тук се използва за чатене и вдигане на акции.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7982f4f55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Сайтовете за запознанства са пълни с обяви от руски проститутки,около 30г.,които се представят за Българки и търсят будали с пари,защото вече са пенсионирани от пиацата,а глада и мизерията в русия са отчайващи !

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 11aa5b6740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   По-скоро аз бих ти препоръчала групи във фейсбук, които са на някаква тематика. Било то програмиране, графичен дизайн, маркетинг, автомобили, планинарство, психология, някакъв спорт и т.н. нещо, което ти е интересно. Влез в тези групи и се опитай там да завържеш някакъв разговор с някоя дама. Тъкмо и ще знаеш, че имате общ интерес.

В приложенията.... аз лично не ги препоръчвам. Мое мнение.

Ж22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ac4b039005
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тиндер

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d589d3b0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз мисля, че вече Б.Б. трябва да изземе и тази функция на соц. мрежи и да започне да сватосва хората!

- Ти с този, ти с оназа...

Иначе положението е плачевно така. Хората вече изгубихме способността да се чифтосваме.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e722e2ba2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   аз ти препоръчавам да не се занимаваш с подобни приложения, там е малко вероятно да откриеш любовта на живота си. Ако знаеше какви хора се регистрират по подобни сайтове, може би нямаше да искаш да си част от тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 66b4164720
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не ти трябват приложения за запознанства, а ти трябват филтри за отсяване на качествени хора!
А приложенията за запознанства са точно обратното...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: afbb13321e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Много ми е смешно, честно!

Някой спал десетки години, и карал на чекии и порно, пропуснал да развие каквито и да било социални умения и общуване с другия пол, и в един момент си повярвал и тръгнал да търси "приложения", които ще му решат проблема! Как ли пък не!

За да отидеш на Луната ти трябва да вложиш доста време, труд, технологии, пари и какво ли не, и пак няма гаранция, че ще стигнеш... А това с приложенията е все едно да повярваш, че някой с каруца ще те закара до Луната, само трябва да намериш подходящата каруца...

Много на грешна пътека си, пич, повярвай ми! Съвсем друга нива трябва да копаш, за да стане това, което искаш!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a90875f7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щом иначе прототипа ти се намира в дискотеки и барове... Какво очакваш?! Да намериш из сайтовете някоя на няколко питиета и да и предложиш да я почерпиш още едно?!
Оле боже... или аз съм твърде старомодна или светът съвсем изтрещя

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 329f57e3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С каккво чаак толкова си зает, че не излизаш? Дете ли ти реве вкъщи, готвиш ли? Като свършиш работа какво правиш? Нямаш ли компания?

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 32f252fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Съгласен съм с коментиращите. Тези приложение са пълна нула и загуба на време. Всичките ми уговорки за срещи там са тенекия, защото дамите изведнъж изчезват и не отговарят или започват да лъжат или да мотаят.

Не забравяй, че ако една жена ти се струва на снимки 7 от 10 в Тиндер реално е 5 от 10. Разбрах го при двете ми единствени реализирани срещи в Тиндер за няколко месеца ползване.

Ако не вярваш влез сам в Тиндер и се убеди.

Има и някакъв много малък процент шанс да ти излезе късмета.

Онлайн запознанствата са пълна загуба на време. Пълна. Даже съм разочарован.

Със сигурност там има и точни жени, но моят опит е лош.

М32

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: da6194ac1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, верно е! Друга са си автентичните мъжкари. Помня го сякаш беше вчера. Първо почваш да заничаш под полите на учителки и ученички. Когато станеш студент, почваш с лафа за кафето, докато намериш някоя, която не пие кафе, но пък се съгласява с такива покани, ако ме разбираш. След това правиш секс с всичко, което носи пола /оф, за малко да отнеса и един шотландец, но добре, че не се беше бръснал и нямаше вятър.../ Е, кофти е, че трябва да ходиш на лекар, когато започне да ти се зачервява или да те сърби, но пък по-добре ли е да си протъркаш кожата от чикии? Кажи им го на тия тъпанари, дето цял живот лъскат! ние сме бъдещето! А сега отивам да напомпам още социалните си умения, че имам уговорена среща с една девойка. То тя е толкова девойка, колкото аз съм арабин, ама карай! Сигурно е минала повече мъже, отколкото букви има в целия текст, който написах. Мъжемелачка, братле! Чака ме цял маратон. Ехааааааааа, кеф! Долу чикиджиите и да живее свободният секс!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0653e9c29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Към 8,

Оки, няма проблем. Аз съм на 29, и съм имал 3 дълги връзки и около 20тина бройки общо. Демек, не съм дремал и не ми липсват качествата, явно. Е па мога да ти кажа, че аз също искам връзка, и за последните 2. 5 години, освен бройки, и то спорадично, друго не се появява! Просто момичетата/жените НЕ ИСКАТ ВРЪЗКА!

Или ако се хванат във връка, то е с някой наркоман/пропадняк/олигофрен, дето после ги травмира до живот. Еваларка на женската интуиция и радар.... Имат интуиция, ама тя работи според както им изнася. Ако излезе кофти, нямало е как да знае, че така ще стане, той в началото НЕ БИЛ ТАКЪВ (лол). Ако излязат прави, че някой е инсел или нещо такова, то щот много силна интуиция имат. Ай сиктир, евтини манипулациики.

8, все още говоря на теб.
А да те питам, защо това да наебеш някое джофри или да се обвържеш с някое момиче го сравняваш с отиване на Луната? !? !? ! Смисъл, това ли трябва да е? ! Аз си мислех, че просто се харесваме и пробваме да видим дали ще се напаснем. То и така беше, ама до един момент. И явно, последните 3-5 години (то аз бях във връзка до преди почти 3), нещо се е променило и в момента положението е тотален шит. Не знам на какво се дължи. На онлайн апповете и социалните мрежи ли, на това че просто порастнахме, на света, на феминизма, на това, на онова, не знам. Но е абсурдно да сравняваме това да имаш връзка с хуманоид от обратния пол с това да летиш в космоса (или каквото и да е подобно подвизание).

Човек, аз виждам зор. Изглеждам добре, тренирам, имам доста атлетично тяло, живея сам в 100кв апартамент на центъра супер обзаведен, имам кола, обичам животни, забавен съм, образован съм, имам страшно богата обща култура, живял съм и в чужбина 5 години (в две различни държави), от добро семейство съм, семейно ориентиран съм, пишката ми е 16см и е дебела, с високо либидо и широко скроен съм, обичам да си говоря с всеки, навсякъде, по всяко време, на всякаква тема, имам опит в дългите връзки, мога да правя компромиси... абе всичките от нещата, дето обикновено гледаме, че хората се жалват, абсолютно смятам, че ги покривам.
И аз изпитвам големи трудности.
Е пък представи си какво им е на многото пичове, дето нямат всички тези плюсове?
И в същото време, някак си, масово жените УСПЯВАТ да се натресат на най-големите наркомани, побойници, кви ли не изроди. Еваларка!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eea096deef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   по принцип аз нямам игра там, не умея освен на живо и не ме кефи, обаче едно аверче си включи новото приложение на фейсбука, даже не знаех че има такова, и вече 5 месеца има щастливи отношения с много хубава мацка

та... отново не е черно и бяло и не е за всеки, но примерно пичът за който говоря си е стъпил на краката, докато в моята глава още е вятър... та опитай, защо пък не

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eea096deef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   абе и много хейтъри в коментарите, не е така, и там става и то да си намериш сериозна жена, но трябва да си сериозен мъж, а не коцкар, коцкарите си оставаме такива до края, за жалост

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5b6bf21151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към 3. На теб случвало ли ти се е така някой да те "заговаря" в такива групи и имало ли е развръзка?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aa664710f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Към 15. Кое е това приложение във фейса?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a3f8151a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз се запознах със приятеля ми в баду(badoo).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c09fad1d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Жените били такива и онакива. Жена съм имам регистрация в такъв сайт, книга мога да напиша за това колко са лъжливи мъжете. 99 % са с фалшиви профили от снимката, през името та до семеейно положение. Последният лъжльо му открих чия снимка ползва, от неженен без деца се оказа с две.

Така че не са само жените мамещи по тези приложения!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker