Мъжа ми ме обича много но не ме желае сексуално.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжа ми ме обича много но не ме желае сексуално..
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2509 пъти
Жена на 43 г. съм и с мъжа ми който е на 48 г. сме заедно от около 5 г.. Секса ни беше прекрасен и редовен до преди около 1 година когато изведнъж желанието му за секс се изпари. В началото си мислех, че си е хванал любовница, вижда се с други жени, проститутки и т. н. но в момента съм 100 % сигурна, че нито има любовница, нито прави секс с друга жена - проверена информация във времето. Мога спокойно да твърдя, че много ме обича, мил и внимателен е с мен, интересува се от мен и работата ми / имам собствено козметично студио което е изцяло финансирано от него /, чувствам се харесвана и желана до момента в който стане време за сън, легнем, обърнесе се на другата страна, заспива и изобщо секса с мен все едно му е забранен. Единствените чести ласки получавам по някое време през ноща които се изразяват единствено в целуване на врата, раменете, гърба и галене на гърдите, дупето и интимната зона само за няколко минути и всичко приключва до тук. Не мога да преценя да ли го прави несъзнателно по време на сън или с някаква цел. Пипала съм му пениса в такива нощни ситуации и не виждам проблем свързан с ерекцията. Не съм говорила с него на тази тема, защото съм от типа жени които не споделят много неща и не смеят да задават неудобни въпроси в очите на хората още повече на мъжа с когото сме всеки ден заедно и това е причината да го напиша тук. И поради същата причина искам да попитам всички жени и мъже които посещават сайта да ли са изпадали в подобна ситуация с човека до тях? Открили ли са причината? Как са разрешили проблема?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: ce185f2a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Хвани си млад тъпкач и не плачи .. . ако искаш дай кординати тук.. ще те прецакват по 4 пъти на ден... и ще си щастлива сексуално като водно конче...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: aea67848d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Нещо неприятности в работата да има?Или да е изморен от работа?Или нещо неприятности и ти да не знаеш?Поне това са причини при които и аз съм забелязвал промяна в мен но и в настроението.Ако смяташ че е напълно спокоен и всичко му е наред,значи може да има нужда от почивка или само на орална любов?Но ако имаш предвит че от една година няма желание значи може и просто да си му омрузнала.Което значи че трябва да се промениш,за да му привлечеш вниманието.Това не е трудно,можеш просто да започнеш с друг вид бельо,друг грим или прическа.Може да се държиш по секси,дори и на лека жена да приличаш,просто за да го накараш да те желае и иска.Но е най добре да поговориш с него,смятам че това е задължително защото хората когато говорят на всякакви теми,се отпускат повече и така могат да разчитат един на друг,смятам че той разчита щом е инвестирал в твой си бизнес,и затова той ти има доверие и ще сподели какво се случва,също така аз съм на 31години и може да са му проблем вече и годините,и да искат да почиват повече а в същото време да гледат порно.Успех ти желая

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c697c0bf11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А казваш ли му, инициатива, бельо?
Иначе аз предпочитам мъжа да е инициатор, когато съм аз не бързо му спада желанието и вече не проявявам желания, щото и откази получавам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 311afa0c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами той си е старичък вече. Намалява му тестостеронът и либидото все повече. Явно ти още си във форма и си по-сексуална от него....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 41bb2263d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може да има много причини. Най-добре е да говориш с него открито, а не да правиш догадки. Може да се дължи на както на омръзване, така и на някой здравословен проблем. Знаеш ли дали мастурбира? Ако и това не прави, значи вероятно има физически проблем. Казваш, че той не инициира секс. А ти правиш ли го или само стоиш и чакаш той когато се сети? Нападни го с целувки, направи му намек, че искаш секс, започни да го галиш и възбуждаш. Или когато се случва да те опипва през нощта, направо го събличай и го яхвай. Мисля, че си малко пасивна, а на него може да му е омръзнало да бъде все активният. Може да тества дали наистина го желаеш. Така че не мисли, а действай.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 605bd5e032
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пишете с какво и кога вечеряте? Взима ли някакви медикаменти?
В действителност тестостерона при мъжете е най-много сутрин преди разсъмване. Възможно е да приемате храни и напитки снижаващи нивата на тестостерона и от там на либидото. Другото обикновено е вледствие хроничен стрес и кортизол.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 60d476973a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Трябва да разговаряш в мъжа си. Не че е задължително, той да ти сподели реалната причина. Да правиш анкета сред публиката, а да не си говорите с него, не е продуктивно.
Освен това, не даваш никакви други данни, за да си съставим мнение за ситуацията. Може да не му става вече или временно. В такъв случай, няма мъж, който да търчи да си споделя. Как е с предишни връзки, имал ли брак , ако да -по какви причини е завършил, здравословни проблеми, други проблеми? Къде живеете , можете ли да се усамотявате?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: de924c901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Вече не си му интересна, атрактивна и желана, това е грозната истнина!!!
Българките не знаят как да поддържат интереса на мъжа към себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e8b17b1f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вероятно либидото намалява. При други мъже започва преди 45г. Защо не си говорите? Това е много ценно. Опитай, попитай има ли причина да не те желае, това че е нежен дори и за кратко е показател, че има отношение към теб. Сама казваш, че е мил и вимателен, поговори с него за това.
.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f8e5d9d223
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ми то вие сте взели на една солидна възраст ти очакваш порно изпълнения, а като минимум секс маратони. Да не те плаша, ама по-зле ще става.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6cea250e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Влюбен е в друга, може би в мен или в някоя си там. Мисли, дърпа ти се явно. А и с годинките го има това. Намалява интереса към вече познатото. Чуждите са си чужди, към тях винаги ще го влече. Ама патката ще увисне скоро.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2095abae4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "Аз съм от тея жени дето не говорят открито, камо ли с партньора си" - еми шматка си! При това дърта шматка!
Поредната жена дето си изтипосва недостатъците в характера БЕЗ ГРАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГИ ПРОМЕНИ! Даже не ти минава през акъла да работиш над себе си. То не става само с едно отваряне на крака. Ми съблазни го бе! Нали си жена! Нали уж ви се отдава да го правите??? Играй си с ума му, прояви инициатива.
Баси неуверените същества дето сте. Толкова да ви е страх да не ви резнат, че от мъжете си секс не можете да поискате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 55b531d17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Като допълнение към мнението на номер 9... Не само българките, а въобще има много жени, които си въобразяват, че притежанието на вагина между краката им е необходимо и достатъчно условие за мъжки интерес. Нека да напомним, че мъжете, въпреки общоприетото мнение, са СЪЩО хора със своите тревоги, слабости и проблеми (здравословни и психически). Дразни ме това абсолютизиране на секса в днешно време, сякаш няма друго какво да събере един мъж и една жена. Пък и не всички хора са сексуални в еднаква степен. Интимността, проявявана по-друг начин: целувки, прегръдки, грижа един за друг, разходки заедно, може да е също толкова секси и изпълваща, или дори повече, отколкото чисто механичния секс. Учудващо е, че именно някои жени (заради линейния си начин на мислене! ) не успяват да схванат това, би трябвало те да го разбират по-добре. Но колкото хора, толкова и истини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker