Тревожа се за сина ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (110166)
 Любов и изневяра (26544)
 Секс и интимност (12924)
 Тинейджърски (21212)
 Семейство (5669)
 Здраве (8757)
 Спорт и красота (4487)
 На работното място (2666)
 Образование (6816)
 В чужбина (1460)
 Наркотици и алкохол (1020)
 Измислени истории (779)
 Проза, литература (1625)
 Други (16046)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тревожа се за сина ми.
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 7911 пъти
Трудно се пише за подобно нещо и ще съм много благодарна да получа смислени съвети и коментари. Моля, запазете си циничността и подигравките за вас самите! На хората, които влязат в моето положение и ми окажат помощ чрез мнение - благодаря ви предварително!
Най-точно казано съм объркана и притеснена. Аз съм жена на 41 г. и работя като учителка. Имам син, който е на 16 г. Детето ми е кротко и добро, но и доста затворено. От ранна възраст споделя всичко с мен и когато навърши 11-12 г. с него започнахме да си говорим на по-сериозни теми.
Проблемът е следният. Миналата година детето ми сподели, че има силно влечение към женско бельо. Говорих с него, попитах го дали не усеща влечение към момчета или към други женски предмети, но той отрече да има подобно нещо. Само влечение към женско бельо. От няколко месеца насам носи тайничко женски прашки, когато е вкъщи. От мен не се крие и аз знам за това. Той спи с тях и е с тях винаги, когато може. Има няколко чифта, които аз съм му ги купувала, за да не му хрумне да пипа моето бельо. Сигурна съм, че не мастурбира в него, защото досега не съм откривала следи от семенна течност. Попитах го и той също отрече да го "цапа". Не мога да споделя с мъжа ми, защото той е доста буен и краен в някой разбирания, военен е. Нямам и толкова близка приятелка, с която да мога да споделя проблема си. Синът ми си няма гадже и не излиза много с приятели. Вероятно ще отида да се посъветвам и с психолог, но искам първо да прочета вашите мнения.
ПС: Не си измислям и не фантазирам, история и притеснението ми са напълно реални. За грубите и заяждащите се ще напиша предварително, че нямаме интимна връзка помежду си (и пази боже). Не съжалявам, че му купувам бельо, защото може и той да си купи. Не го подкрепям в това, което прави, но и не го критикувам. Искам само да разбера как да му помогна и какво да направя, за да се разреши този проблем. И моля, нека хората с умствени изкривявания и тези, които пишат само глупости да не коментират. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: db9ca0c143
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ако няма баща или друга мъжка фигура в живота на това момче, значи картинката е ясна и последствията - неизбежни.
Няма как ти да му помогнеш да се откаже от това, защото ти си му помогнала да се зариби по него.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cfef1f4304
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Обърнете се към психолог, психотерапевт, на първо четене ми изглежда като неспособност да се разкрие влечението към жените/или страх/ като се замества то с предмет-олицетворение на жените. Но не чакайте за консултация, няма време за губене.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b2101cdbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Развил е странен фетиш от ранна възраст. Вероятно като малък се е възбудил много силно от жена в такова бельо и това е оставило отпечатък. Според мен трябва да говорите с него дали иска така да си живее живота. Вероятно няма да иска и това трябва да е движещата сила в начинанието му да спре да ги носи. Това е първа стъпка.

Втората стъпка е вие да се дистанцирате от емоционалния му живот. Майки, които прекалено много се вмешават с живота на синовете си (mother-son enmeshment, на английски) не им помагат да развият мъжката си страна.

Трета стъпка е да реабилитирате бащата, доколкото е възможно. Отчуждението между баща и син понякога води до такива странни поведения в синовете, особено ако майката е прекалено силна, както във вашия случай. Явно бащата като военен е прекалено строг и дистанциран и може да се наложи да говорите и с него (без да споменавате за бельото, просто говорете, че синът се нуждае от позитивен мъжки пример).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9491fe924d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   То е ясно, какво ще помогне. Да си хване гадже! Но предвид, че не чувства влечение към момичета или бих казал - има потиснато такова чувство, няма да се размине без ваша (на родителите) помощ.

Силно не одобрявам намесата ти в сексуалния му живот със съучастието ти с него, което се изразява в купуване на прашки! Това е абсурдно. Преди да си предприела тази стъпка е трябвало да се допиташ до психолог. Сега с тези сигнали и тази обърканост майка-прашки-еротика кой ще му търси гадже? Ти ли?

Преди време тук имаше една майка, която казваше, че детето й се празнило редовно по нейното бельо (прашки, бикини). Писах й надълго, как да подходи - с много внимание и с примери от живота да започне да го възпитава сексуално (най-общо казано).

На първо време обясни му как протича пубертета и кое е нормално, и кое не е! Трябва да го сблъскаш с реалността, а тя е една - ТРЯБВА МУ ГАДЖЕ ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ, която меко казано да започне да го точи! И при мъжете и при жените в тийнейджърска възраст, когато сексуалната енергия бъде подпушена и не намери отдушник, човек към когото да бъде насочена, може да предизвика всевъзможни изкривявания, включително и проблеми в развитието.

Съветът ми е да действаш отговорно, конструктивно, систематично и да намесиш в процеса и таткото. Той би следвало да има водещата роля. Не чакай да стане късно, защото сега е на 16, но утре ще е на 19-20 г. и тогава може да е избило поведението му в асексуалност, интровертност, която да е застрашаваща, или извращения.

Майката е майка не за да купува прашки на сина си (Господи, докъде го докарахме!), а да отгледа и възпита детето.

Детето е твое отражение. Създай ред в дома си! Кажи му в прав текст, какво е позволено да се прави и какво не (но по определен начин - ти най-добре познаваш сина си). Има много начини, подходи и решения на проблема.

Съветът ми е най-тактично да споделиш с мъжа си и да намерите общ начин за справяне с него. Потърсете и психолог, с когото да преминете през този етап.

Ти вече си отворила една недопустима врата при възпитанието на сина си. По-сложно е. Но пак казвам, не чакай да стане късно!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 220c84e404
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Обясни му, че това влечение всъщност е към жени, носещи това бельо. Мисля, че не е трябвало да стимулираш този фетиш като му купуваш прашки. По-скоро трябва да разбере, че женското бельо е за жени. Има и мъжки прашки, които на мен не ми харесват, но са по-добрият вариант пред женски. Обясни му, че не е хигиенично парче плат да ти се завира цял ден в гъза, както и не е полезно за мъжките полови органи да бъдат притискани от подобен вид бельо. Хубаво е, че синът ти ти споделя интимни неща, но не е казано, че трябва да му изпълняваш всички прищевки. Според мен тази мания ще отмине. Тийнейджърите обичат да експериментират, някои особено странни неща, но с времето всичко си идва на мястото.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6039f5a826
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравей, аз съм мъж на 37 години, когато бях 13-14 годишен обувах на майка ми дългите чорапите с така мастурбирах. За мен няма нищо не ненормално, тъй като няма досег с други жени, първата жена която е в близост, си ти, подсъзнателно те възприема като жена, не като майка. Аз като бях на споменатите години, съм гледал майка ми гола като се къпе в банята, проста нямаше коя друга жена да гледам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a5c8538bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Вие сте майка, която го обича! Много може да са причините, зависи от коя посока подходите. От психологическа гледна точка, ще ви кажат, че любовта ви може да вреди ако е прекалено голяма, да не му остави възможност да се развие като отделна личност. През тази възраст той вече трябва да започне да се идентифицира с баща си, не с вас. Ако баща му е отделен от него, няма да има ка това да стане, и хомосексуализмът е реално развитие на нещата. Знам го от собствения си опит (Мъж, 30 г.) , от опита на мои познати, както и от експерт по темата в психологията - това е типичната история как се придобиват тези влечения - идентификация с майката.
Може да подходите и от друга страна обаче - на вярата. Това е някакво лошо влияние, идея която той е приел за своя.

Възможно ли е да сте твърде близки, да упражнявате “смазваща” любов върху него, неволно? Тук бащата трябва да го припознае и да се намеси. Но и детето да поиска... Сложна работа!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65d21b5e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз не мисля, че има кой знае каква драма...
1., и как му е "помогнала"?! Ако не споделяше с родител изобщо, по-добре ли щеше да е?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0a2a5c8517
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом и "учителите" започнаха да пишат "някоЙ разбирания", работата е много зле.
Престанете с глупостите вече, нямате ли си смислени занимания?!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 83d9ce9b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Консервативните ценности и култура (учител) и реда и дисциплината на родитела военен са довели до капсулиране на сина Ви в собствен свят. Растящите деца, тинейджъри и младежи трябва да бъдат оставяни да се развиват и самостоятелно като личности. Контролирани и протектирани те не развиват основни човешки инстинкти необходими за израстването им като мъже. Не поддържайте и не толерирайте фетиши, не създавайте илюзии и тайни. Майчината роля е важна но е време съпруга Ви да се заеме и да поработи със сина Ви.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: aede912487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте, бащата намесва ли се в неговото ежедневие? Защото аз отраснах без баща и ми е било ужасно трудно. Когато съм имала нужда от него, той не беше до мен. Според мен опитайте се лека по лека да поговорите с мъжа си на тази тема. Все пак децата са най-важното нещо на този свят, а и синът Ви все пак е тинейджър и е нормало в този период да му бушуват хормоните. В тази възраст според мен най-важното нещо са разговорите и доверието между детето и родителите му. Директно давам пример. Когато за първи път го направих с приятеля си веднага отидох при майка ми за разговор, защото знам, че на нея мога да й се доверя. Пак Ви казвам, опитайте се да поговорите с мъжа си. Колкото и да е трудно пробвайте. Става въпрос за вашето дете, не за някое друго. Стистам ви палци и успех.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 783161277b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Да отидете при психолог, според мен, е добра идея. Но направете проучване за добър професионалист, защото не всички са такива.
Не мога да дам мнение за причината синът Ви да има подобно влечение, но според мен е добре, че не го съдите. Продължете да сте до него, независимо от всичко.
Подгответе се и за възможността (не твърдя, че е така), това да е влечение, което ще остане.
При всички положения, не мисля, че е нещо страшно или нещо, което ще му пречи да има пълноценен живот.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ac0f7cd38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   На първо място - поздравления за честността помежду ви и за това, че си имате доверие и си споделяте. Това е най-важното! Нямаш си на представа колко голям процент от децата не споделят абсолютно нищо с родителите си. Отсега нататък можеш само да го подкрепяш и да изчакаш да видиш накъде ще тръгнат нещата, защото според мен е НОРМАЛНО. Всички като малки сме имали странни мисли и чувства, но почти никой не си ги е признавал. Самите отношения помежду ви означават, че си на прав път с комуникацията. Може наистина да има просто влечение към женско бельо - има такива хора и на повечето им минава. Може да не осъзнава, че харесва момчета, но дори и да е това - абсолютно в реда на нещата е. Радвайте се, че ви е жив и здрав и не допускайте да се затвори в себе си и да не може да споделя чувствата си. Да го изслушвате е най-доброто, което можете да направите. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторката: благодаря за коментарите, искрено съм ви признателна!!! До номер:10 - това е печатна грешка, не ме оправдава нищо за допуснатата такава, но и ми е все едно, имам си по-важни проблеми. И въпреки това - нищо не ме оправдава за грешката, но както написах, тя е печатна, а не правописна. До номер 4: има ли начин да ми изпратите линк с поста на въпросната майка? Благодаря Ви предварително!!!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 81a9ce040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Тук няма никакъв хомосексуализъм. Затворен е, няма контакти. Намери му жена.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 29f4911b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Според мен е добре да говорите със сексолог. Само вие, без момчето да знае. Но, както са писали и другите в коментарите, е добре баща му да си влезе в роля на мъжа в селмейството, да обръща внимание на момчето. Може заедно да ходят на някакви мъжки занимания - примерно да играят бокс или да ходят на риболов. Или да ходят да стрелят на стрелбище... Изобщо е нужно бащата да стане по-активен в общуването със сина си, тактично, внимателно и по мъжки.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От авторката: номер 7, вярно е че сме много близки, но да упражнявам такава любов - по-скоро не.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e73da7ed9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Според мене му се прави секс с жена. Как може да му купувате женски прашки???? Спрете!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32a185a4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Проблема е колкото в него, толкова и във вас. Хубаво, купили сте му прашки. Но сте подходили като че той е част от вас, докато тъкмо сега е моментът той да се отдели от вас, за да може да има пълноценна връзка по-късно с някого. Отделяне значи точно отделяне това - колкото и да вие тъжно, колкото и да го мислите ! Заюото като му купихте прашки му казахте - “ето, мама е мама дори и в интимните ти отношения”, един вид - няма интимност, любовта ви и искреността помежду ви я е смазала, смазала е възможността той да развие такава интимност. Това е все едно да се поканите в леглото му с негово гадже, да бъдете посредник между тях - това ли искате? Защото това сте направили. И не, изражението на проблема в отношенията ви много ясно лъсва в самто описание... Добротата не е достатъчна, тя не е оправдание, любовта, добротата е вид насилие, което те заставя да бъдеш задължен някому. Дали той е също толкова интимен с баща си? И как си позволявате да криете проблема от него, като тъкмо споделянето с баща му може да започне да го решава - баща му ще рабере, че синът му има нужда от близост с него... действайте бързо докато не е късно! ( м 30, с хомосексуални наклонности заради смазваща любов на майка и липсващ бащал

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: e902dbbe4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Според мен не трябва да се тревожите! Аз сък като синът Ви. Вече съм на 30г. Имам си жена(Тя го приема и дори го споделя до някаква степен, макар че в началото беше малко драма.), хетеросексуален съм, работим за дете. По-добре Вие му взимайте, че иначе ще го направи по други начини(Както аз правих). Вярвайте ми, хората като нас са страшно изобретателни.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 0b9914bd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Оставете жената и сина й. И аз постоянно нося дамско бельо от години. Прашки и бикини, боксерки, дантелени. От Джъмбо си купувам и нося еротично бельо. Жена ми знае и дори я възбужда, когато се фръцкам пред нея. Нося и поли, но вкъщи само и не пред жена ми. Тя знае за това мое увлечение, но не иска да ме гледа с пола. Когато я няма дори се разхождам из
квартала с пола. Реакцията на жените, които ме се решат да е различна. Някои се възбуждат, идват при ме заговарят.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До номер 30: не съм склонна да вярвам, че се разкарваш из квартала с пола. Мисля, че тук силно преувеличаваш. Може и да греша, но по-скоро не ти вярвам за това, което си написал.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 6ae3cb6ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ахъ... Притесняваш се а го поощряваш като му купуваш женско бельо. Доста странно бих казал. Иначе и на мен ми харесваше да... използвам бельото на майка ми и да излизам с него. Когато ме... хвана да се галя докато съм с бикините й. просто ми обясни, че трябва да внимавам да не се получават повече такива засечки. След няколко дни имахме разговор по темата. Доста кураж ми трябваше, за да й призная, че ми харесва да нося бельо, което вече е употребявала и... просто започна да ми оставя нейните. Доста спокойно прие нещата. Е понякога ме водеше по магазините, за да ми купува нови, но ннейните си ми харесаха. Хомосексуалните ми контакти... дойдоха по-късно - бисексуален съм. Сега имам семейство, но все още честичко използвам женско бельо. Така че успех и не се притеснявай толкова.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 1fd42fa948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Здравейте. Искрено се надявам да сте намирили или да намерите решение на ситуацията. Лично според мен, нещата се оправят само с практика, тоест: нека първо да осъзнае какво се случва и как може да промени нещата при психолог. След това ключово е да се запознава с момичета и да осъзнава позицията си в една връзка. Той е изгубен и не осъзнава кое как стои според мен. Запознавайте го с хора, без да разбере го тласкайте към нови преживявания, нови места, нови хора, по добронамерен, чист и ненатрапчив начин. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 81a9ce040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   нищо му няма
просто силен нагон
трябва да започне да прави секс или да мастурбира

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: a696f4668d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Обличай се пред него да те види така и как ще процедира и какво ще иска. Ако те иска теб така дайте му позволете му и до къде ще стигне. Отдайте му се и ще помогнете много .

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 87c66c7d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Навремето като бях на долу-горе неговата възраст и аз обличах рокли на майка ми. Купувах си чорапогащници от втора ръка, за да не ме заподозрят. После се преобличах като жена и мастурбирах пред огледалото. Беше някакъв период от 2-3 години, за който сега като се сетя ми става смешно :) После си хванах гадже и нещата си дойдоха на мястото.
Може би го правех, точно защото ми нарастваше сексуалноста, а тогава нямаше порно. Гледах се в огледалото и си представях че съм някой друг. По точна друга.
Има много голяма разлика от това да ИСКАМ ДА БЪДА ХАРЕСВАН в тези дрехи.
За мен "това" в огледалото беше друг човек - жена, от която се възбуждах. А като се оглеждах себе си, в тези дрехи, без огледалото даже малко ме хващаше гнус. Моля авторката да разбере тази гледна точка.

За да бъда по-конкретен задай въпроса на сина си, дали харесва тялото си в това бельо или просто асоциира бельото с някаква ДРУГА, ВЪОБРАЖАЕМА фигура.
Напълно е възможно да те е виждал някъде по бельо и от тогава да му е останал фетиш.

Моля ви не слагайте каруцата пред коня.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 часа
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От авторката: благодаря, че все още давате коментари след толкова време! До №35 - за нищо не света не бих имала каквато и да е интимна връзка със собственото си дете. До №36 - разбира се, когато беше по-малък ме виждаше по бельо. Все пак го къпах и т.н.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 74c46ce369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До автора
Здравейте аз съм на 20 години (не съм обратен)и от 13-14 годишен обувах на моята кака чорапогашниците, клиновете , роклите и още куп дрехи.Това си беше мой фетиш постоянно го правих същевременно тогава се интерасувах от момичета ,но все не ми се получаваше просто исках женски допир.На 19год се запознах с едно момиче и престанах да се обличам така ,но с нея се разделихме и сега отново започвах да се обличам в женски дрехи ,но не го правя всеки ден.Днес на обяд като се прибрах от работа реших да си обуя едни червени дантелени прашки от онези с тръгълника и един черен кожен клин и го направих.Мн е удобно с тези клинчета в тези студени дни ,но все пак са дамски.За синът ви не се тревожете някой ден ще му писне и сам ще се откаже.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: f13f5306e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Авторке, може да е малък (непълнолетен), но все пак е в късните си юношески години и мисля, че едно уреждане с компаньонка не би му се отразило зле. Ако искате не му казвайте, че е жрица, да не му стане неудобно, а просто му кажете, че ще го оставите за един час при една позната, докато вие уж имате някаква работа, която ви излязла докато сте в квартала, където се помещава дамата. Може да изглежда долно и аморално, но мисля, че ще му помогне повече от купуването на бельо. Дори, ако трябва говорете с жената, да разиграе някакъв сценарии от типа на - "Митко, да ми кажеш кои прашки ми стоят по-добре - розовите или лилавите? Я, ела и виж тези ли са по-приятни на допир или другите? " Естествено, момчето ще се възбуди веднага и тогава тя ще влезе в действие :) Мисля, че това най-би му помогнало. Ще следя темата с интерес!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker