Тревожа се за сина ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тревожа се за сина ми.
преди: 3 години, 18 дни, прочетена 19847 пъти
Трудно се пише за подобно нещо и ще съм много благодарна да получа смислени съвети и коментари. Моля, запазете си циничността и подигравките за вас самите! На хората, които влязат в моето положение и ми окажат помощ чрез мнение - благодаря ви предварително!
Най-точно казано съм объркана и притеснена. Аз съм жена на 41 г. и работя като учителка. Имам син, който е на 16 г. Детето ми е кротко и добро, но и доста затворено. От ранна възраст споделя всичко с мен и когато навърши 11-12 г. с него започнахме да си говорим на по-сериозни теми.
Проблемът е следният. Миналата година детето ми сподели, че има силно влечение към женско бельо. Говорих с него, попитах го дали не усеща влечение към момчета или към други женски предмети, но той отрече да има подобно нещо. Само влечение към женско бельо. От няколко месеца насам носи тайничко женски прашки, когато е вкъщи. От мен не се крие и аз знам за това. Той спи с тях и е с тях винаги, когато може. Има няколко чифта, които аз съм му ги купувала, за да не му хрумне да пипа моето бельо. Сигурна съм, че не мастурбира в него, защото досега не съм откривала следи от семенна течност. Попитах го и той също отрече да го "цапа". Не мога да споделя с мъжа ми, защото той е доста буен и краен в някой разбирания, военен е. Нямам и толкова близка приятелка, с която да мога да споделя проблема си. Синът ми си няма гадже и не излиза много с приятели. Вероятно ще отида да се посъветвам и с психолог, но искам първо да прочета вашите мнения.
ПС: Не си измислям и не фантазирам, история и притеснението ми са напълно реални. За грубите и заяждащите се ще напиша предварително, че нямаме интимна връзка помежду си (и пази боже). Не съжалявам, че му купувам бельо, защото може и той да си купи. Не го подкрепям в това, което прави, но и не го критикувам. Искам само да разбера как да му помогна и какво да направя, за да се разреши този проблем. И моля, нека хората с умствени изкривявания и тези, които пишат само глупости да не коментират. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 75

преди: 3 години, 18 дни
hash: db9ca0c143
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Ако няма баща или друга мъжка фигура в живота на това момче, значи картинката е ясна и последствията - неизбежни.
Няма как ти да му помогнеш да се откаже от това, защото ти си му помогнала да се зариби по него.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: cfef1f4304
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Обърнете се към психолог, психотерапевт, на първо четене ми изглежда като неспособност да се разкрие влечението към жените/или страх/ като се замества то с предмет-олицетворение на жените. Но не чакайте за консултация, няма време за губене.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: b2101cdbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Развил е странен фетиш от ранна възраст. Вероятно като малък се е възбудил много силно от жена в такова бельо и това е оставило отпечатък. Според мен трябва да говорите с него дали иска така да си живее живота. Вероятно няма да иска и това трябва да е движещата сила в начинанието му да спре да ги носи. Това е първа стъпка.

Втората стъпка е вие да се дистанцирате от емоционалния му живот. Майки, които прекалено много се вмешават с живота на синовете си (mother-son enmeshment, на английски) не им помагат да развият мъжката си страна.

Трета стъпка е да реабилитирате бащата, доколкото е възможно. Отчуждението между баща и син понякога води до такива странни поведения в синовете, особено ако майката е прекалено силна, както във вашия случай. Явно бащата като военен е прекалено строг и дистанциран и може да се наложи да говорите и с него (без да споменавате за бельото, просто говорете, че синът се нуждае от позитивен мъжки пример).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 9491fe924d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   То е ясно, какво ще помогне. Да си хване гадже! Но предвид, че не чувства влечение към момичета или бих казал - има потиснато такова чувство, няма да се размине без ваша (на родителите) помощ.

Силно не одобрявам намесата ти в сексуалния му живот със съучастието ти с него, което се изразява в купуване на прашки! Това е абсурдно. Преди да си предприела тази стъпка е трябвало да се допиташ до психолог. Сега с тези сигнали и тази обърканост майка-прашки-еротика кой ще му търси гадже? Ти ли?

Преди време тук имаше една майка, която казваше, че детето й се празнило редовно по нейното бельо (прашки, бикини). Писах й надълго, как да подходи - с много внимание и с примери от живота да започне да го възпитава сексуално (най-общо казано).

На първо време обясни му как протича пубертета и кое е нормално, и кое не е! Трябва да го сблъскаш с реалността, а тя е една - ТРЯБВА МУ ГАДЖЕ ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ, която меко казано да започне да го точи! И при мъжете и при жените в тийнейджърска възраст, когато сексуалната енергия бъде подпушена и не намери отдушник, човек към когото да бъде насочена, може да предизвика всевъзможни изкривявания, включително и проблеми в развитието.

Съветът ми е да действаш отговорно, конструктивно, систематично и да намесиш в процеса и таткото. Той би следвало да има водещата роля. Не чакай да стане късно, защото сега е на 16, но утре ще е на 19-20 г. и тогава може да е избило поведението му в асексуалност, интровертност, която да е застрашаваща, или извращения.

Майката е майка не за да купува прашки на сина си (Господи, докъде го докарахме!), а да отгледа и възпита детето.

Детето е твое отражение. Създай ред в дома си! Кажи му в прав текст, какво е позволено да се прави и какво не (но по определен начин - ти най-добре познаваш сина си). Има много начини, подходи и решения на проблема.

Съветът ми е най-тактично да споделиш с мъжа си и да намерите общ начин за справяне с него. Потърсете и психолог, с когото да преминете през този етап.

Ти вече си отворила една недопустима врата при възпитанието на сина си. По-сложно е. Но пак казвам, не чакай да стане късно!

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 220c84e404
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Обясни му, че това влечение всъщност е към жени, носещи това бельо. Мисля, че не е трябвало да стимулираш този фетиш като му купуваш прашки. По-скоро трябва да разбере, че женското бельо е за жени. Има и мъжки прашки, които на мен не ми харесват, но са по-добрият вариант пред женски. Обясни му, че не е хигиенично парче плат да ти се завира цял ден в гъза, както и не е полезно за мъжките полови органи да бъдат притискани от подобен вид бельо. Хубаво е, че синът ти ти споделя интимни неща, но не е казано, че трябва да му изпълняваш всички прищевки. Според мен тази мания ще отмине. Тийнейджърите обичат да експериментират, някои особено странни неща, но с времето всичко си идва на мястото.

 
  ...


...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 6039f5a826
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Здравей, аз съм мъж на 37 години, когато бях 13-14 годишен обувах на майка ми дългите чорапите с така мастурбирах. За мен няма нищо не ненормално, тъй като няма досег с други жени, първата жена която е в близост, си ти, подсъзнателно те възприема като жена, не като майка. Аз като бях на споменатите години, съм гледал майка ми гола като се къпе в банята, проста нямаше коя друга жена да гледам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: a5c8538bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Вие сте майка, която го обича! Много може да са причините, зависи от коя посока подходите. От психологическа гледна точка, ще ви кажат, че любовта ви може да вреди ако е прекалено голяма, да не му остави възможност да се развие като отделна личност. През тази възраст той вече трябва да започне да се идентифицира с баща си, не с вас. Ако баща му е отделен от него, няма да има ка това да стане, и хомосексуализмът е реално развитие на нещата. Знам го от собствения си опит (Мъж, 30 г.) , от опита на мои познати, както и от експерт по темата в психологията - това е типичната история как се придобиват тези влечения - идентификация с майката.
Може да подходите и от друга страна обаче - на вярата. Това е някакво лошо влияние, идея която той е приел за своя.

Възможно ли е да сте твърде близки, да упражнявате “смазваща” любов върху него, неволно? Тук бащата трябва да го припознае и да се намеси. Но и детето да поиска... Сложна работа!

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 65d21b5e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз не мисля, че има кой знае каква драма...
1., и как му е "помогнала"?! Ако не споделяше с родител изобщо, по-добре ли щеше да е?

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 0a2a5c8517
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Щом и "учителите" започнаха да пишат "някоЙ разбирания", работата е много зле.
Престанете с глупостите вече, нямате ли си смислени занимания?!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: 83d9ce9b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Консервативните ценности и култура (учител) и реда и дисциплината на родитела военен са довели до капсулиране на сина Ви в собствен свят. Растящите деца, тинейджъри и младежи трябва да бъдат оставяни да се развиват и самостоятелно като личности. Контролирани и протектирани те не развиват основни човешки инстинкти необходими за израстването им като мъже. Не поддържайте и не толерирайте фетиши, не създавайте илюзии и тайни. Майчината роля е важна но е време съпруга Ви да се заеме и да поработи със сина Ви.

 
  ...

...
преди: 3 години, 17 дни
hash: aede912487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте, бащата намесва ли се в неговото ежедневие? Защото аз отраснах без баща и ми е било ужасно трудно. Когато съм имала нужда от него, той не беше до мен. Според мен опитайте се лека по лека да поговорите с мъжа си на тази тема. Все пак децата са най-важното нещо на този свят, а и синът Ви все пак е тинейджър и е нормало в този период да му бушуват хормоните. В тази възраст според мен най-важното нещо са разговорите и доверието между детето и родителите му. Директно давам пример. Когато за първи път го направих с приятеля си веднага отидох при майка ми за разговор, защото знам, че на нея мога да й се доверя. Пак Ви казвам, опитайте се да поговорите с мъжа си. Колкото и да е трудно пробвайте. Става въпрос за вашето дете, не за някое друго. Стистам ви палци и успех.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 783161277b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Да отидете при психолог, според мен, е добра идея. Но направете проучване за добър професионалист, защото не всички са такива.
Не мога да дам мнение за причината синът Ви да има подобно влечение, но според мен е добре, че не го съдите. Продължете да сте до него, независимо от всичко.
Подгответе се и за възможността (не твърдя, че е така), това да е влечение, което ще остане.
При всички положения, не мисля, че е нещо страшно или нещо, което ще му пречи да има пълноценен живот.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: ac0f7cd38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   На първо място - поздравления за честността помежду ви и за това, че си имате доверие и си споделяте. Това е най-важното! Нямаш си на представа колко голям процент от децата не споделят абсолютно нищо с родителите си. Отсега нататък можеш само да го подкрепяш и да изчакаш да видиш накъде ще тръгнат нещата, защото според мен е НОРМАЛНО. Всички като малки сме имали странни мисли и чувства, но почти никой не си ги е признавал. Самите отношения помежду ви означават, че си на прав път с комуникацията. Може наистина да има просто влечение към женско бельо - има такива хора и на повечето им минава. Може да не осъзнава, че харесва момчета, но дори и да е това - абсолютно в реда на нещата е. Радвайте се, че ви е жив и здрав и не допускайте да се затвори в себе си и да не може да споделя чувствата си. Да го изслушвате е най-доброто, което можете да направите. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторката: благодаря за коментарите, искрено съм ви признателна!!! До номер:10 - това е печатна грешка, не ме оправдава нищо за допуснатата такава, но и ми е все едно, имам си по-важни проблеми. И въпреки това - нищо не ме оправдава за грешката, но както написах, тя е печатна, а не правописна. До номер 4: има ли начин да ми изпратите линк с поста на въпросната майка? Благодаря Ви предварително!!!

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 81a9ce040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Тук няма никакъв хомосексуализъм. Затворен е, няма контакти. Намери му жена.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 29f4911b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Според мен е добре да говорите със сексолог. Само вие, без момчето да знае. Но, както са писали и другите в коментарите, е добре баща му да си влезе в роля на мъжа в селмейството, да обръща внимание на момчето. Може заедно да ходят на някакви мъжки занимания - примерно да играят бокс или да ходят на риболов. Или да ходят да стрелят на стрелбище... Изобщо е нужно бащата да стане по-активен в общуването със сина си, тактично, внимателно и по мъжки.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От авторката: номер 7, вярно е че сме много близки, но да упражнявам такава любов - по-скоро не.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: e73da7ed9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Според мене му се прави секс с жена. Как може да му купувате женски прашки???? Спрете!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: 32a185a4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Проблема е колкото в него, толкова и във вас. Хубаво, купили сте му прашки. Но сте подходили като че той е част от вас, докато тъкмо сега е моментът той да се отдели от вас, за да може да има пълноценна връзка по-късно с някого. Отделяне значи точно отделяне това - колкото и да вие тъжно, колкото и да го мислите ! Заюото като му купихте прашки му казахте - “ето, мама е мама дори и в интимните ти отношения”, един вид - няма интимност, любовта ви и искреността помежду ви я е смазала, смазала е възможността той да развие такава интимност. Това е все едно да се поканите в леглото му с негово гадже, да бъдете посредник между тях - това ли искате? Защото това сте направили. И не, изражението на проблема в отношенията ви много ясно лъсва в самто описание... Добротата не е достатъчна, тя не е оправдание, любовта, добротата е вид насилие, което те заставя да бъдеш задължен някому. Дали той е също толкова интимен с баща си? И как си позволявате да криете проблема от него, като тъкмо споделянето с баща му може да започне да го решава - баща му ще рабере, че синът му има нужда от близост с него... действайте бързо докато не е късно! ( м 30, с хомосексуални наклонности заради смазваща любов на майка и липсващ бащал

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e902dbbe4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Според мен не трябва да се тревожите! Аз сък като синът Ви. Вече съм на 30г. Имам си жена(Тя го приема и дори го споделя до някаква степен, макар че в началото беше малко драма.), хетеросексуален съм, работим за дете. По-добре Вие му взимайте, че иначе ще го направи по други начини(Както аз правих). Вярвайте ми, хората като нас са страшно изобретателни.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0b9914bd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Оставете жената и сина й. И аз постоянно нося дамско бельо от години. Прашки и бикини, боксерки, дантелени. От Джъмбо си купувам и нося еротично бельо. Жена ми знае и дори я възбужда, когато се фръцкам пред нея. Нося и поли, но вкъщи само и не пред жена ми. Тя знае за това мое увлечение, но не иска да ме гледа с пола. Когато я няма дори се разхождам из
квартала с пола. Реакцията на жените, които ме се решат да е различна. Някои се възбуждат, идват при ме заговарят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   До номер 30: не съм склонна да вярвам, че се разкарваш из квартала с пола. Мисля, че тук силно преувеличаваш. Може и да греша, но по-скоро не ти вярвам за това, което си написал.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6ae3cb6ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ахъ... Притесняваш се а го поощряваш като му купуваш женско бельо. Доста странно бих казал. Иначе и на мен ми харесваше да... използвам бельото на майка ми и да излизам с него. Когато ме... хвана да се галя докато съм с бикините й. просто ми обясни, че трябва да внимавам да не се получават повече такива засечки. След няколко дни имахме разговор по темата. Доста кураж ми трябваше, за да й призная, че ми харесва да нося бельо, което вече е употребявала и... просто започна да ми оставя нейните. Доста спокойно прие нещата. Е понякога ме водеше по магазините, за да ми купува нови, но ннейните си ми харесаха. Хомосексуалните ми контакти... дойдоха по-късно - бисексуален съм. Сега имам семейство, но все още честичко използвам женско бельо. Така че успех и не се притеснявай толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1fd42fa948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Здравейте. Искрено се надявам да сте намирили или да намерите решение на ситуацията. Лично според мен, нещата се оправят само с практика, тоест: нека първо да осъзнае какво се случва и как може да промени нещата при психолог. След това ключово е да се запознава с момичета и да осъзнава позицията си в една връзка. Той е изгубен и не осъзнава кое как стои според мен. Запознавайте го с хора, без да разбере го тласкайте към нови преживявания, нови места, нови хора, по добронамерен, чист и ненатрапчив начин. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 81a9ce040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   нищо му няма
просто силен нагон
трябва да започне да прави секс или да мастурбира

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a696f4668d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Обличай се пред него да те види така и как ще процедира и какво ще иска. Ако те иска теб така дайте му позволете му и до къде ще стигне. Отдайте му се и ще помогнете много .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 87c66c7d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Навремето като бях на долу-горе неговата възраст и аз обличах рокли на майка ми. Купувах си чорапогащници от втора ръка, за да не ме заподозрят. После се преобличах като жена и мастурбирах пред огледалото. Беше някакъв период от 2-3 години, за който сега като се сетя ми става смешно :) После си хванах гадже и нещата си дойдоха на мястото.
Може би го правех, точно защото ми нарастваше сексуалноста, а тогава нямаше порно. Гледах се в огледалото и си представях че съм някой друг. По точна друга.
Има много голяма разлика от това да ИСКАМ ДА БЪДА ХАРЕСВАН в тези дрехи.
За мен "това" в огледалото беше друг човек - жена, от която се възбуждах. А като се оглеждах себе си, в тези дрехи, без огледалото даже малко ме хващаше гнус. Моля авторката да разбере тази гледна точка.

За да бъда по-конкретен задай въпроса на сина си, дали харесва тялото си в това бельо или просто асоциира бельото с някаква ДРУГА, ВЪОБРАЖАЕМА фигура.
Напълно е възможно да те е виждал някъде по бельо и от тогава да му е останал фетиш.

Моля ви не слагайте каруцата пред коня.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От авторката: благодаря, че все още давате коментари след толкова време! До №35 - за нищо не света не бих имала каквато и да е интимна връзка със собственото си дете. До №36 - разбира се, когато беше по-малък ме виждаше по бельо. Все пак го къпах и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 74c46ce369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   До автора
Здравейте аз съм на 20 години (не съм обратен)и от 13-14 годишен обувах на моята кака чорапогашниците, клиновете , роклите и още куп дрехи.Това си беше мой фетиш постоянно го правих същевременно тогава се интерасувах от момичета ,но все не ми се получаваше просто исках женски допир.На 19год се запознах с едно момиче и престанах да се обличам така ,но с нея се разделихме и сега отново започвах да се обличам в женски дрехи ,но не го правя всеки ден.Днес на обяд като се прибрах от работа реших да си обуя едни червени дантелени прашки от онези с тръгълника и един черен кожен клин и го направих.Мн е удобно с тези клинчета в тези студени дни ,но все пак са дамски.За синът ви не се тревожете някой ден ще му писне и сам ще се откаже.

 
  ...
преди: 2 години, 26 дни
hash: f13f5306e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Авторке, може да е малък (непълнолетен), но все пак е в късните си юношески години и мисля, че едно уреждане с компаньонка не би му се отразило зле. Ако искате не му казвайте, че е жрица, да не му стане неудобно, а просто му кажете, че ще го оставите за един час при една позната, докато вие уж имате някаква работа, която ви излязла докато сте в квартала, където се помещава дамата. Може да изглежда долно и аморално, но мисля, че ще му помогне повече от купуването на бельо. Дори, ако трябва говорете с жената, да разиграе някакъв сценарии от типа на - "Митко, да ми кажеш кои прашки ми стоят по-добре - розовите или лилавите? Я, ела и виж тези ли са по-приятни на допир или другите? " Естествено, момчето ще се възбуди веднага и тогава тя ще влезе в действие :) Мисля, че това най-би му помогнало. Ще следя темата с интерес!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6104a5f52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   В пубертета също... развих този фетиш към дамско то бельо. Много ми харесваше да общувам бикините на майка ми и да се галя докато съм с тях, дори понякога излизах с тях.
Майка ми естествено разбра, все пак видя, че са нещата са й пипани, пък и няколко пъти оставих спермата си по тях.
Последва разговор по темата, който беше доста притеснителен за мен, но тя прояви разбиране. В началото също ми купуваше дамско бельо, но... усещането вече не беше същото като с тези, които ТЯ беше носило. Трябваше ми малко време да събера кураж, за да й го кажа и... започна да ми дава нейните. Разбира се с уговорката, че вече си остават за мен иняма да ги ползваме и двамата.
Е... през годините имах и хомосексуални контакти, но вече се ожених и все още ползвам само дамско бельо.
Не мисля че трябва да се притесняваш чак толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1a34f3f742
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Прочетете повече за crossdressing, това не е нещо кой знае какво само по себе си. Не вреди и няма лоши последствия. Не го разглеждайте като проблем. Няма непременно по-дълбоко значение. Всеки в даден период развива фетиш към нещо, просто при повечето хора това са по-общоприети неща: гърди, дупе, дълги крака и подобни, докато при други кросдресинг, както при сина Ви. Сигурно и Вие и съпруга Ви имате фетиши, просто може би не говорите открито за това или дори не се замисляте, че дадено Ваше действие/желание е породено от фетиш. Виждам, че всички много са се филмирали и всеки в своя посока, но няма повод. Хората, които ги влекат такива неща, са като всички останали и това не ги спира да имат връзки, семейства и т.н., просто търсят за тези цели хора като тях самите, с които да практикуват тези неща заедно, както е с всичко. Мъж алкохолик едва ли ще си хване приятелка, която е въздържателка и се отвращава от алкохола. Единственото, което мисля, че в никакъв случай не трябва да се допуска, е съпругът Ви да разбира, защото може нещата много да ескалират, а не си струва, синът Ви на никого не пречи с това, което прави, и не виждам защо да се травмира излишно от скандали в семейството за нещо безвредно.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Благодаря на всички за мненията! Наложи се да се разделя с мъжа си. Избрах да остана с детето си, което все още си няма приятелка и продължава да има влечение към дамско бельо. Консултирах се с психолог и сексолог. Поздрави на всички, авторката!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6c40192db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Няма нищо лошо в това да ползвате едно бельо .

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 500ed84289
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Питай го дали има мокри сънища, ако ти каже, че сънува голи жени това е добре и просто трябва да увеличи социалните контакти и да си намери гадже. Обаче...ако сънува голи мъже и цапа прашките...знате за какво става дума.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 09ad7213d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   44. . Неосъзнато те влече към Edible mother complex - много тъжно състояние, в което се свързвате много силно емоционално със сина ти, и той апочва да се идентифира с теб. Ако не усмириш любовта си към него и страха ти от мъжете и не го събереш отново с баща му, едно че - забрави за внуци - друго, чака ви тежък живот, в който ще гаснете един върху друг, в който той ще те намрази след няколкопдесетилетия на безспирна и безразсъдна любов отптвоя страна, а ти няма да може са го пуснеш. Много тъжно, че има толкова много майки с вилнееща любов. Подсъзнателно се чувстваш заплашена от мъжете, може да си имала прекалено строг или лош баща. И без да искаш, инвалидизираш сина си и отказваш естественото му развитие, което се случва във връзката със баща му. За съжаление всекиппроблем в децата се корени в родителите. Дано намериш сили и желание дапвидиш проблема. Пише ти мъж, който е преживял подобно нещо с майка си. Не го пожелавам на никого.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1af4e6dc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Сега разбрах, че момчетата са женски предмети, лелеле смях.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4f4fb28162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   До авторката: аз съм момче на 27 години, ХЕТЕРОсексуално.

Вече около 10-12 години имам фетиш към дамските дрехи и бельо.
В началото просто ми беше интересно да разбера какво е чувството да носиш прашки, но в последствие започнах да обличам бикини, боксери, чорапогащници, рокли, бодита и т.н. и т.н.
Просто ме кефеше (особено ми харесваше чувството да нося чорапогащник и върху него дънки) и до някаква степен ме възбуждаше.

Сега........мога да кажа че си мислех че съм обратен.
И.........срам ме е от себе си.............но дори съм преспал няколко пъти с мъж..............но не.
Не усещах влечение към мъжете.
Останах си и с емоционално и със сексуално влечение към женския пол.

По-тази причина - ако е само това с дрехите - не смятам че сина ти е хомосексуален.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 96af5c9550
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Здравей авторке,
Аз също съм майка на 4 деца. Разбирам проблемът ти! Би трябвало като професионалист- учителка да си наясно с педагогиката и дори детската психология. Все пак, приказките за едипов комплекс са в случая неприложими.
Създала си силна връзка между теб и него, което води до някои нежелателни прояви от негова страна. Не е странно, че той се стреми към странни явления за момче. Той няма мъжки примери, за него ти си идола, ти си модела. С теб споделя и се стреми да прилича на теб. Не схванах на колко е, но след 10та година започват да се оглеждат(както се казва). За него пример си ти, което би трябвало да те наведе на мисълта не дали е гей, а как да го увлечеш към женски интереси, но като мъж. Забелязах забележката ти "За грубите и заяждащите се ще напиша предварително, че нямаме интимна връзка помежду си (и пази боже). " Бих те посъветвала да използваш израза като - Пази Боже, големи думи да не казвам!
Някога имах такъв проблем с големият ни син. На въпросът ми, какво те кефи в това женско бельо, отвърна:
- Харесва ми как се приготвяш и ме кефи да го правя. Дословно. Тогава го попитах:
- Ами ако видиш как ме любят и ти ли ще подадеш на някого дупето си да ти го вкара? Обърка се доста, накрая каза:
- Ми аз не знам какво да правя като мъж.
Опитах се да му обясня. Макар че си говорехме в прав текст, не схващаше, което ме принуди да му покажа, физическата разлика между мен и него, т.е. между мъжът и жената и да му обяснявам кое, как къде и защо влиза. Беше доста заинтригуван и ми каза:
- Мамо, аз като обличам женско бельо, не ми става члена.
Беше тогава на 10-11 години. Разговорите ни продължаваха да бъдат отворени, свободни, дори използвахме, както и днес мръсни думички. Но един след обед, бяхме на басейна(вкъщи), беше вече на около 13, ми каза:
- Искам нещо да те питам. Искам да ми покажеш как става връзката между мъжа и жената, физически и емоционално.
Бях седнала на ръба на басейна, просто се свлякох във водата, осъзнах какво всъщност иска. Изпаднах в състояние на несъстоятелност. Обля вряла вода и дори се уплаших. Не знам как прие реакцията ми, но не бе нормално. Вероятно е помислил, че съм готова да му дам и ме прегърна, почна с едни целувки, които не очаквах от него. Загубих представа къде съм с кого съм, какво правя. Осъзнах се едва, когато се по успокоих. Оказа се, че сме в леглото двамата, голи. Превъртях и бях готова да го убия, но допирът му ме възпря, беше много мил и нежен.
Днес си има семейство, деца. Споделя всичко с мен, знам с кого е бил и кого желае. Всъщност не съжалявам и за секунда станалото.
Обмисли внимателно, кое е по- важно, да е мъж или просто от сбъркан морал да го наредиш до себе си, като сестричка.
Ан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6d192aa85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Оставете детето на мира да си живее живота както иска.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6db5c7f293
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Здравейте! Тази ситуация е доста сходна с други деца на неговата възраст. Може би е притеснен от женското присъствие или не знае как да изрази емоцията си към женския пол. Може би това е временно увлечение , което ще отмине и нещата ще се наредят. Следете поведението му и се обърнете или към психолог или проведете сериозен разговор с детето си!
Поздрави! :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Към номер 50: при публикуването на историята момчето е на 16 години, пише го много ясно. За последната част - басейна, голи в леглото и прочее, всичко това звучи доста преувеличено. Може и да е истина, което ще е доста жалко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9bcc0d912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   От авторката: сърдечно благодаря на всички за коментарите и мнението ви! Днес синът ми поиска от мен пари, за да си купи вибратор... Още съм в потрес, макар да го допусках като бъдещ вариант. За жалост се случи! Провалих се като майка. Ще подам и предизвестие за напускане от работа. Не заслужавам професията си. Пожелавам на всички ви здраве, щастие и хармония в живота!!!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7e38f2aef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   Ще помоля, модераторът да не одобрява теми със сексуални фантасмагории, които да объркват още повече вече достатъчно объркани хора. Имам предвид поста с басейна. Дори да не е измислица, такива отношения не трябва да се представят като норма.
Но какво прави впечатление при авторката и измисления пост- прекалено близки отношения син-майка, които съдържат сексуален елемент. Между другото, има такива отношения и между майка и дъщеря. Всичко си казват, споделят и резултатът един объркан, несамостоятелен индивид, който накрая може да е " женен" само за майка си. Майката с басейна казва" сега е женен и всичко ми споделя". Не, не трябва да ти споделя всичко, това е ужасно, всеки трябва да има собствено, лично пространство. Неговият живот е с жена му и децата му, а не с мама. Мама трябва да остане по-назад и да даде път на новото поколение, Той трябва да взима решения самостоятелно със семейството си, а не да се топли в скута на мама! Това е емоционален инцест.
Другият на 16 споделя с майка си да му купи вибратор. Ами, да си купи. Иска да си бута неща отзад, но мама да му го донесе.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c05978ca97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   М на 34г.. И аз имам същия фетиш, още от 12-13г, обличам бикини и прашки. Е през годините не постоянно, но като цяло ми харесва. Да уточня, харесвам жени. Имал съм хомосексуални контакти, но не много. Като цяло до ден днешен, нося женско бельо и си имам нормални връзки, тъй, че не се притеснявайте много...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dcc3841943
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

62.   До 61. Здравей приятелю аз също съм мъж, но на почти 22 год и от малък някъде 13-15 годишен се обличам в дамски дрехи, които бяха на сестрами то не бяха прашки, клинове, рокли, поли, чорапогашници и още много други. Аз също не съм обратен, но много ми е хубаво когато си сложа тънки прашки, сутиен, къса рокля и високи тънки токчета и да се разхождам из квартала мммм страхотно е защото роклята държи доста хладно както и прашките все пак не спарват като боксерките. Едва сутрин си сложи черен кожен клин и една дамска тениска с паети и доста хора ми се присмиваха и подиграваха, ама ми е все тая не ми пука. Когато бях ученик под дънките носих черен или бежов чорапогашник от тези на сестрами носих ги тайно, но един ден прибирайки се от даскало и незнаейки, че тя е вкъщи си събувам аз дънките тениската и останах само по прашки и чорапогашник, които са нейни и точно тогава тя ме хвана и потънах от срам….

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 5ae3dfc0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

63.   До 31: Жена ми знае че нося женско бельо. Редовно си купувам и вече нямам мъжко. Една продавачка ми обясни, че НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕН И МНОГО МЪЖЕ СИ КУПУВАТ И НОСЯТ ЖЕНСКИ ГАЩИ. В началото жена ми малко трудно го приемаше, но като й казах това, се успокои и вече откровено се възбужда като ме види с еротични прашки от Джъмбо. ВЪПРОС НА ПРИЕМАНЕ. А разходките с пола редовно ги правя през лятото. Срещам жени, които ме заглеждат и дори идват при мен и ме заговарят. Попитах една, също с пола, има ли гащи. Тя ми отговори, че има, но аз трябва да съм без гащи. Друг път на Витоша цял ден ходих с къса пола и така слязох в Бистрица. Пих кафе, ядох сладолед и накрая се качих на рейса. Седнах и веднага 2 явно възбудени млади момичета седнаха около мен. Поглеждаха ме все по-откровени и дишаха тежко. ТОВА Е ПЪЛНА ИСТИНА!

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: aa2bbdd7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

64.   До авторката и коментар №57.

Не знам дали още следиш темата. Не приемай сексуалната ориентация на сина си като "провал" в родителските ти задължения. Прочети колко объркани тинейджъри има в сайта, чиито родители не ги разбират. Съвсем наскоро годеницата на един мой близък приятел го изостави, защото осъзна, че е лесбийка. Знаеш ли колко провалени бракове има, защото хората късно разбират за ориентацията си? Ще те шокирам, но са ужасно много. В днешно време хомосексуалността даже се толерира, натрапва ни се и няма как да предпазиш детето си да не го вижда. Не си виновна. Децата са объркани, не знаят какво им доставя удоволстие, хормоните бошуват. Има и не еднократни случаи на момчета, които се задоволяват едно друго в училищните тоалетни. Ужасно много примери за объркани деца. Не си виновна и не е ясно как ще се стече живота на детето ти. Може да е само временно влечение, любопитство, може и това да си го влече до живот. Каквото и да е, ти си направила много проявявайки разбиране и помагайки му да мине през този период. Да не говорим, че когато си писала темата, всички бяхме затворени по къщите си. Това още повече обърква децата. Не напускай работа, не си се провалила, продължавай да го обичаш и подкрепяш.

Ж29

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: 7b4216b3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

65.   Момчето ти е ФЕМБОЙ - наеш ли къф е проблем? Не толкова дали иска с момче или с момиче а че държанието на т акива е като путьо... реално не можеш никога нищо мъжко и сериозно да очакваш

А иначе тва е фетиш който аз не разбирам... обикновено е присъщ за гейове, които искат да си покажа дупето и някой да ги подкара отзад, та може да отрича че е АМА Е GAAYYYYYYYYY!

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 091c395afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Момчето не е обратно. Това е проява на сексуалност. Ще отмине за няколко месеца.

 
  ...

1-50 от 75
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker