Хванаха ни на калъп - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хванаха ни на калъп
преди: 3 години, 18 дни, прочетена 5854 пъти
Бяхме се разгорешили с жена ми и по едно време тя изненадващо каза "а", гледайки зад мен. Обърах се и видях дъщеря ни да стои до нас и да ни гледа втренчено. Не знам колко време е била там, но ни е наблюдавала. Ядосано издърпа майка си от мен и започна да задава въпроси от сорта защо се цункаме и то по устата и защо след като сме ѝ обяснявали, че не трябва различните по пол да се виждат едни други голи, ние се гледаме голи. Обясних ѝ, че се цункаме, защото се обичаме и че ако двама души са мъж и жена, могат да се виждат голи. Казах ѝ, че трябва да се радва, че родителите ѝ се обичат, че не са се разделили като много други семейства и ние като родители обичаме и нея. Тя разбра, зарадва се, че сме хубаво семейство, успокои се и сякаш всичко приключи.

Обаче тя има талант да рисува и обича да изразява впечатленията си на лист хартия, след което много ревностно си пази рисунките и не дава да се хвърлят. На другия ден с ентусиазъм ми сподели, че е направила нещо сама и чакаше да я похваля. Аз първо не разбрах за какво става въпрос, след което тя радвайки се за хубавото семейство, което има, ми показа доста сполучлива и реалистична рисунка, на която аз и жена ми сме на калъп. Доста се шокирах в първия момент и не знаех какво да кажа. Тя чакаше мнението ми за рисунката дали е сполучлива. Истината е, че беше даже прекалено сполучлива. Аз бях върху майка ѝ и имах коса, която иначе нямам. Не посмях да ѝ кажа, че не бива да рисува такива работи, щом предния ден ѝ обясних, че това е нормално и е повод за радост.

Сега остава да ѝ обясня, че не трябва да показва тази рисунка на никого и особено на баба си, защото са лични, че ще станем за резил.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 18 дни
hash: 81c3823071
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   На колко годиники е? Ако е под 10 не би трябвало да има проблем, а след 15 вече и да ви види...тя вече ще знае за какво става на въпрос.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: b5aaa34351
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Смях се с глас от сърце на тази история. Сами виждате колко е абсурден този срам от голотата и идеята, че сексът не трябва да се обсъжда. Когато изчезнат предразсъдъците, ще живеем в един по-свободен свят. На колко години е дъщеря ти? Може би е добре да и обясниш подробно нещата. С тези недоизказвания само я обърквате. От улицата ли да научи и после да пита в сайта дали е бременна, ако преди нея на тоалетната чиния е седял мъж, както четох наскоро?!

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 946e473b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Много точно си обяснил и много добре си подходил.. Детето се е впечатлило и е изразило това, което е видяло с рисунка. Ние също внимаваме( да не се получи както при вас с нахлуването
в стаите), но сме обяснили, че целувките с език са разрешени само между мама и татко или между момче и момиче, когато са повече от приятели, а не при роднини. Сега следва точно това, да кажете, че тази рисунка не трябва да се показва на всеки. За резил не бих казала, че ще станете, ако бабата я види, в крайна сметка случката е нормална част от живота на сексуално активните хора. Подхоът ви в ситуацията е правилен

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 70fe96b5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На колко е, заключвайте, кофти е с деца няма осъмотение, за децата е странно.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: d2f61e3a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   "а след 15 вече и да ви види...тя вече ще знае за какво става на въпрос."

Ти... сериозно ли? 15? Връзка с реалността НЯКАКВА имаш ли?
По–скоро на 5 вече ще знае за какво става „на“ въпрос.
На 15 най–вероятно вече ще е ПРАВИЛА това, за което става „на“ въпрос, а ще го е гледала в интернет от години!


–––––––––––––––––
„осАмотение“, „сАмота“

 
  ...


...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 7633f84756
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Яка история. Хем си представям шока и страха от резил после, хем ми става приятно, че дъщеря ви така се е зарадвала, че мама и тате толкова се обичат.

Не искам да давам акъл през интернета, ама не е ли редно да я научите на граници малко? Да не се влиза в стая без първо да се почука на вратата, и да се пита дали може да влезе. Естествено, това ще е правило което ще трябва да следвате и вие (бабата също.. може би особено), защото децата имат силно изразено чувство какво е честно и какво не. В крайна сметка, защо само тя да следва някое правило, ако никой друг не го следва, а? :)

И да добавя, че с това правило един ден ще ви благодари, особено когато я удари пубертета. Тийнейджърите пък развиват силно желание за самостоятелност/независимост, и тогава ТЯ ще се дразни, ако просто й се нахлува в стаята.

В крайна сметка, колкото и да е малка... не я подценявайте. Давайте й откровени отговори, защото за момента ти и жена ти сте й най-големите й авторитети, има ви доверие, и именно чрез вас научава повече за заобикалящия я свят. Измислите ли си отговор на неудобен въпрос, рано или късно ЩЕ ви хване в противоречие (както е станало донякъде тук), а ако сте я даже излъгали за да си спестите резила, тогава ще се разклати доверието й и няма да ви има за достоверни източници.

Конкретно за рисунката, имам следните идеи:
1. Обяснете й, че не сте й разрешили да ви рисува по такъв начин. Само мама може да вижда тате гол и обратното. Ако всеки можеше да ги види голи, дори и на рисунка, ами... това нарушава правилото, на което сте я учили! Може да се пробваш да използваш този аргумент като причина да вземеш рисунката, и да й кажеш, че ще я сложиш на тайно място във вашата спалня, където само мама и тате ще могат да я виждат, и да й се радват. Някое "тайно" място, което може да се заключва. Обаче... наистина го сложи там. И бъди готов да й доказваш, че наистина е все още там.

2. Съществува ли начин рисунката да бъде редактирана? Да нарисува дрехи в нея, например, да не е въобще очевидно какво се случва в нея, във всички случаи да се приведе във вид, който да е приемлив дори на бабата? Ако да... То тогава аргументът ти може да е как рисунката й подвежда, защото излиза че мама и тати се обичат само когато са "на калъп'. А това не е вярно! Защото те се обичат през цялото време, а най-много време прекарват облечени, затова най-хубавата рисунка показваща тази обич би била такава, в която сте и двамата облечени (и по-важното, НЕ на калъп :D ). Ако не, то тогава рисунката да се нарисува наново и да бъде по-вярна.

Във всички случаи, жива и здрава да ви е дъщеричката, и да си развива таланта!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: e8ebc4ce9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Трябвало е да и вкараш два шамара.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: bebd048c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съжалявам авторе, но умрях от смях. Сигурно детенцето е по-малко от 10г. Ама вие не се ли заключвате като правите секс? Ваша си е вината. Хем знаете че имате дете, хем не се заключвате.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 7785ff46f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 5

Не всички сме боклуци ...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: e4efbbe1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, вече ни изтипоса още сутринта преди да се събудим и на двете си баби в стремежа си да си получи похвалата за рисунката, която е изключително сполучлива и очудващо детайлна. Само дето аз съм доста по-красив там, а майка ѝ е доста реалистична. С тая рисунка надмина нивото си, явно се е впечатлила доста, за да получи толкова голямо вдъхновение. Е, ако не друго, поне знам, че определено има талант да рисува. Докато се усетим и си я снимала и им я пратила. Май направихме грешка, че си признахме, че е сполучлива, понеже тя се възгордя и започна да я разнася с гордост насам-натам. Ще трябва да я скрием някъде, преди да я е показала на останалите роднини и комшиите.

На всичкото отгоре започна да влиза внезапно в стаята ни, без да чука (по принцип чукаше, нищо че тогава не сме я чули, понеже сме били прекалено вглъбени в мига) и казва "да не се цункате пак" с подозрителен поглед. Започна и да ревнува майка си и да я "спасява" от мен.

Обикновено се заключваме, но този път стана много спонтанно и на никой не му беше до заключване в това отдаване на момента, за да не изчезне страстта и магията. Внезапно много ме възбуди и я награбих здраво и на момента.

до 2 естествено, че ще я учим да не се показва гола пред всеки, че голотата е интимно нещо. Да я учим, че няма проблем всеки да я вижда гола ли? Че тя се разхождаше гола пред мен, а вече е на 9 и започва да има интимни мъхчета. Аз от къде да знам, че някой педофил няма да я примами и да иска да се съблече? Обяснили сме, че може само мама, доктор и мъжът, с който някой ден ще се обичат да я вижда гола.

 
  ...

...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 8aabccace5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Напоследък съм запленена от нападките срещу модератора и нефелните му опити да се защити.Да те питам господин модератор коментар под номер 7 с какво е по -ценен от много други не видели бял свят?Някакъв идиот съведва автора да набие шамари на навръстното си дете.Ако нямаш време и възможност просто спри да си играеш на модератор!Пускаш на килограм пошлост и гнусотии .Смятам че дори изпитваш наслада от това.И смятам че , ако някои прави соц.експерименти тук, то това си ти.За секунда ти съчуствах и написах коментар в друга тема , че сганта тук не заслужава вниманието на модератора.Но сега си взимам думите назад .Явно и твоя акъл е колкото на повечето тук !Не ми пуща дали ще го публикуваш впрочем .

Мод: съгласен съм с всяко изречение без 5-то, 6-то, 7-мо и предпоследното.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: c2f4665d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здрасти. Изобщо не е срамно и няма да станете за резил. Това, че сте нарисувани актово, показва любов. Не ограничанай детето и не му забранявай. Моят син също рисуваше много като малък и си пазеше рисунките. Беше нарисувал вуйна си гола.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: 946e473b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Радвам се, че споделихте историята до край. Много ме усмихнахме, от сърце. Номер 3 съм. Както казах подходът ви е правилен. Благодаря, че споделихте историята. Бъдете здрави!

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 10617013eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз смях :) случвало ми се е, при нас обаче са двама с две години разлика. Бяха тогава на 4 и 2 години. Големият също рисува, почти от бебе изобразяваше геометрични фигури, а тогава беше ужасен и това което се опита да рисува беше как "тати изяжда мама" (не, не ни хванаха по този начин, беше си нормален, мисионерски). Трябваше си време и да доказваме че, няма такава опасност. Вие сте реагирали много по- добре, ние се държахме като виновни, хванати на местопрестъплението и децата това го усещаха и станаха подозрителни. Искаха да спят между нас, та се наложи няколко дни да спим в една стая въпреки че, на тях им сложихме дюшек долу до нас. Проблема беше когато и двамата казали на майка ми че, ме пазят баща им да не ме ухапе или изяде през ноща. Майка ми ми сипа яко тогава, но поне помогна да се разберем с децата и да не се настройват негативно и със страх към баща си.
Рисунката- поискайте я с аргумента че, много ви харесва и искате да си я запазите "За цял живот" но тъй като е нещо толкова лично колкото е обичта между мама и тате, искате да си остане само ваша, лична картина. Може би така ще приеме че, и случилото се е нещо толкова лично че, няма защо да коментира с други. Нейният фокус сега е да се похвали и с рисунката повече. Дайте и друга възможност. На разходка в парк например, вие с мама седнали, единият целува другият по бузата, а малката художничка да ви нарисува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker