Мъж съм, но не съм обсебен от секса... просто не съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъж съм, но не съм обсебен от секса... просто не съм
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 2015 пъти
Сега ще ми скочат всички по-перверзни, защото мога да обидя някого, но просто питам има ли хора като мен и как се намираме? Не се имам за асексуален - тоест изпитвам привличане към жени, но явно съм малко фригиден. Нека споделя какво имам предвид.
Първо, аз само и още един приятел сме девствени в цялата компания (като той би изчукал всяко мърдащо нещо и едвам смогва, ама той много нахалства на момичетата и затова е и девствен още), а всички други като че ли сексът ги води, вкарват се във връзки с грешни хора само за да спят с някоя и само мръсен секс им е в главата. Като цяло се чувствам ненормален, защото мен това сексуализирано общество ме отблъсква. Не се имам за нещо повече, просто не ги разбирам.
Мен задник и цици сами по себе си не ми правят впечатление. Да, върху жена, която ми харесва ще погледна и ще се възхитя, но само задник какво има да ме привлича? Част от тялото за изхождане. Виж да кажеш лице - в лице мога да се влюбя, а тялото е ОК всякакво стига да не е в нездравословна крайност. А дали е дъска или няма задник, или има голям с целулит мен не ме интересува, няма да правя секс със задника й, а с нея. Затова лицето ме привлича в даден човек, защото обичам да гледам в очите, които са прозорец на душата и забелязвам малките детайли. Това популярното порно ми е адски гнусно и механично, гледам други жанрове, но тези свирки, анални, мърляния със семенна течност. Идват ми в повече. Бих желал жената до мен да не прави свирки, да не иска да прави свирки и да не ме кара да я лижа! Искам да има чист морал, не девственица, просто не перверзна. Освен нормален секс, друго не зачитам. Със смяна на пози, ама не роботизирано, а някак естествено съм съгласен, ама акробатики и гнусотии - не, мерси. Трудно ли е да намеря свестна читава жена с такива ценности? Единственото по-перверзно нещо е, ще имам фетиш към стъпала и ръце, чисти без нокти и голям маникюр, нежни и красиви ръце са ми.
Искам като го направя да е с жена, към която имам чувства, а не просто така. Имал съм възможности, желание не съм имал да правя секс. Искам да правя романтична любов, не твърде лигава, но красива и естетична. Не все едно к*рва и к*рвар с извинение. Не се имам за животно.
И не, не съм гей, не приемам гейовете, без омраза го казвам. Аз съм мъж с друго възприятие, явно несъвместимо с 21 век. Мастурбирам да, на нещата, които казах. Не съм и религиозен, уважавам религиите и до там. Човек на науката съм и умът не ми побира как повечето хора са като животни. Пак го казвам - какво ще ме привлече задник в една жена? Дай ми приятно лице и най-вече интелект и сърце, щото с тъпа жена до никъде не се върви. И в това не вярвам, но съм чел, че мъжете зодия дева, какъвто съм аз не се водим от импулси и можем с години да чакаме нашия идеал, какъвто и да е и аз явно съм така. Не искам гаджето ми да е свиркаджийка, гнусно ми е. Много ясно, че и двамата ще поддържаме хигиена, но има неща, които не са ми уместни просто. И имам чувството, че заради това ще си остана девствен и самотен. А аз просто имам различно либидо. От други неща се привличам. Има ли момичета, които са като мен? Момче на 20 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 дни
hash: 7f8104649b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имам влечение към секса мъж на 27 години съм и ми се иска да нямах.Когато бях на твоята възраст и аз бях девствен и гледах повече лицето но след като правих секс това промени всичко.Имаи впредвит че като след като правиш секс това променя всичко! Надявам се да не стане така при тебе!

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 03eb183a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   И аз подобно на теб имам нормални разбирания за секса и търся нормална жена, а не порно магьосница. Да е балансирана - да не е фригидна, но и да не е разпоретина. Трудно е да намериш такава жена, повечето вече са порно кралици - перверзни и развалени. Да си пожелаем успех в намирането на подходящи за нас жени!

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: bfe0e24daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Фригиден мъж?
"Едно от най-честите сексуални затруднения при жените е намаленото сексуално желание известно още като фригидност ".
Имаш ниско либидо, не си фригиден. Може би и нисък тестостерон.
Струва ми се, че доста ще си стоиш сам и ще праскаш ч.кии, чакайки достойната за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: d9fc6027f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей!
Аз също съм на 20, жена, която е на 100% съгласна с всичко, което си написал. Радвам се, че все още се срещат хора, които мислят като мен, защото ми е все по-трудно да намирам такива. Браво! Ако е от значение, аз съм телец. :) Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 0e0086cec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Апетита идва с яденето :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 837121bfd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Радвам се да прочета подобна тема, аз съм момиче на 21 и съм напълно съгласна с теб. Секса за мен е допълнение към връзката. У едно момче биха ме впечатлили освен външен вид ами и характера и излъчването му като цяло. Предпочитам един мъж да обича самата мен, а не п..ката ми. Писнало ми е от нахалници които искат само да си им поредната бройка, а реално не изпитват нищо към теб. Секса е важен, но определено не бих тръгнала с някой само заради него, предпочитам да ми показват обич и по други начини, а не да се чувствам като нечия вещ.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 14144fab2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не се променяй, ти си ДАР в този сексуализиран, мръсен и изгоднически свят. В днешно време всеки търси как да извлече ползите от другия, да задоволи себе си. Хората са егоисти. Не бъди и ти.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 5e720dc58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всичко ти е наред!Чудесно свестно момче си.Ако бях по-млада и те познавах и си говорехме за това,щях да избера да бъда с теб. Има момичета точно такива каквито си ги представяш,не се отказвай. Момчетата около теб са тотално филмирани. Правенето на любов е наслада за двама,красота,спокойствие,удоволствие ,удовлетворение, сексът след това е добавка към всичко изброено

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: f80822ce55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Казаното от теб щеше да има стойност, ако се крепеше поне малко на емпиричен опит, а не само на теоретични предположения. И какво значение има в случая, че си човек на науката (на 20 години), това е по-скоро оправдание за празнословието. И грешиш напълно - секс правиш със задника й, а общуваш с ума й (ако си намерил такава). Карай така и когато станеш на 60 може и да забележиш, че продължаваш да чакаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: 57583cccd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мисля, че си доста одухотворен. Първичните мъже по-лесно правят секс. Отдават се на инстинкта. Ти сам си слагаш спирачки. Мисля, че прекалено много извисяваш секса. Не е като по филмите, пак може да има чувства, ама като почнеш с някой да правиш дълго време ще видиш, че сте по скоро като животните, а романтиката е извън леглото.

 
  ...

...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 0d71ef0d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Според мен си с висок интелект, което пречи на нагонът да вземе връх. При липса на такъв, борба няма и съответно нагонът винаги успява. Ти си от хората, които дори да видят гола жена пред себе си, няма да ѝ налетят, ако не искат наистина да правят нещо с нея. Това си е хубаво - вече си мислех, че наоколо са само от примат по-надолу. Напълни се с животни, без извинение!

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: f69a18423b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Де да можехме да се запознаем, точно такива хора като теб си търся. Аз съм млада жена и също като с твоето мислене.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: a756dfb9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Отвръщава се от секаса, ама праска ч.кии. Не знам какъв "висок интелект" долови номер 15, но к.рвите и к.рварите са класи пред теб(за съжаление). Ти си просто самозадоволяващ се боклук - това е проблема.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: cd1615bd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Можеш да даваш лично мнение за нещо, само ако си го пробвал. Четено, слушано и гледано не важи! Така че разсъжденията ти са само теоретични и далеч от истината. Като правиш секс се активират хормони и оттам започва промяна в поведението и тази обсебеност от секса - апетита наистина идва с яденето, а желанието за секс - с правенето. Така че по-малко мисли, по-добре действай. Иначе ще си останеш сам потънал в погрешни мисли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker