Не мога да правя секс на живо. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да правя секс на живо.
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 2297 пъти
Аз съм на 20г и имам нужда да споделя това което изживявам. От както се помня мастурбирам, буквално почти не помня живота си преди това.. И то на унижения. От съученички, госпожи, актриси, анимационни герои.
Ставах все по извратен и все по извратен, самозадоволявах се все повече и повече пъти на ден. Но преди няколко дни си извиках компаньонка, много ме възбуждаше как изглежда (на мен и без друго не ми трябва много) исках да правя с нея това което ми харесва (то включва секс), просто исках да я целувам отзад.
Възбудих се веднага щом се съблече започнах да си върша работата и по едно време реших, че ще правя секс за първи път. Казах си, че няма за кога или за коя да се пазя и помолих момичето да свърши цялата работа. Но в мига в който ми сложи презерватива с уста, всичко приключи. Веднага щом усетих щипештото чувство от уголената ми кожа ми стана неприятно и ми спадна ерекцията(потресен съм). Не знам какво ще правя, преди 2 години едно момиче ми предложи да правим секс и аз минах с номера, че съм влюбен в друга, но истината беше, че се уплаших.. Пробвал съм също да използвам заместител на вагина, но не успях да си го натикам.
Като цяло проблема е чисто физически. Боли ме!!! Какво да правя???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 дни
hash: 56c02339e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако ти е допаднало същото момиче извикай я отново.Така и така е видяла всичко,говори с нея и опитайте отново.Това е,с опит стават нещата и не се страхувай.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 39b2423d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И мен едно време ме болеше, като се опитвах да го забеля надървен. Просто тренирай. Забелвай го докато е надървен и с времето ще свикнеш. Никога няма да забравя първата си чекия със забелен член. Когато свършвах изпръсках на невероятно разстояние. Лъсках на Цеца Великчович на циците, та успях да ги напръскам хахахаха макар и само на снимка на монитора.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: bb7cf87447
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спри порното и мастурбирането. След някой друг месец ще се оправиш, но в момента следствие от горните няма как да ти се получи с жена, дори и мис Вселена да е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 0fef4b88bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Пич, извинявай, ама момче на 20 години да не може да си го "натика" в "заместител на вагина" (за флешлайт ли иде реч тук? ) ме кара да си мисля, че... всъщност не знаеш как се използва тази секс играчка.

Първо я накисваш в топла вода за 10-ина минути, за да достигне телесна температура. След това използваш лубрикант. Чак след това го "натикваш". :D Че нали се сещаш, да си го пъхаш в сух латекс на стайна температура... Много ясно че няма да ти е комфортно хич, и съответно ще ти спадне.

За презервативите - просто не си свикнал с тях и отделно на това, главичката на пениса ти може да е прекалено чувствителна. Също така е възможно да не си си взел правилния размер. Така че отиваш в аптеката/секс шопа, и си избери по няколко различни - като размери, като тънкост на латекса, има и едни полиизопренови. Мастурбирай с тях, и експериментирай. Използвай и ъъъ, "заместителя", барем ти свикне главата на пениса със странните усещания, и когато друга ти предложи или пак отидеш на компаньонка, да няма изцепки.

Имай предвид, че презервативът се слага когато си ама адски надървен.

И също така спри да се филмираш излишно. :)

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 7ca2ae832e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е чакай са. Ти от първия път искаш да стане секса и айде. То като няма човек опит е нормално. Пробвай с някоя нормална, проститутките са много изкуствени. Но не го мисли много. В началото е по така, за по минутка, две и после ще свикнеш и ще почнеш дълго. Ж31

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1755d00852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелю, при тези проблеми проститутка трудно ще те възбуди така както дългосрочна приятелка, която те обгрижва с много ласки. Ако те обича и е интелигентна, вероятно ще те подкрепи в това да посетиш сексолог.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker