Искам аз да доминирам, а не мен да ме доминират! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам аз да доминирам, а не мен да ме доминират!
преди: 3 години, 14 дни, прочетена 5965 пъти
Винаги съм мислела колко по-лесно е щяло да бъде ако съм се родила мъж. Защото в 85% от случаите най-малко...жените се приемат за пасивни, мъжете за активните. Защото в повечето случаи наистина е така, но не искам да бъда причислявана като другите жени, защото не споделям желанията им.
Чисто сексуално и природно искам да чукам, не мен да ме чукат, разбирайте го, както искате. Външно съм женствена, НЕ съм хомосексуална, признавам си мъжките теми като спортове и коли са ми по-интересни от гримове, дрехи и маникюри, но все пак си се поддържам и нямам никакъв вид на мъж освен спортна фигура (с гърди и дупе на място, разбира се, като жена). Жените не ме привличат колкото мъжете, но все си мислех, че ако бях мъж щях да чукам яко с извинение, щеше да ми харесва да доминирам нежно създание като жената. Като жена не им се пробвам, както казах, дори не се имам за БИ. Не мога да си се представя във връзка с жена и да я обичам, но бих доминирала. С мъжете е още по-сложно. Привличат ме, влюбвам се и искам семейство с такъв един ден, но искам аз да ги доминирам сексуално, не те мен, затова и не им давам. Яздя ги отгоре, обичам да душа и пляскам, игрите на господарка и подчинен ми харесват, да връзвам. Но разбирате, че малко мъже са склонни да го позволят. За пози като задна - те са табу за мен, защото не искам да съм кучето, а собственикът ако ме разбирате. Никога не съм я правила. Да не говорим за други неща. Само свирки съм, защото по такъв начин контролирам свършването на мъжа. И най-доминиращото нещо, което мъж ми е правил е мисионерската. Просто искам да съм само от доминиращата страна, от другата не ми е ОК. Хормоните са ми добре. Не съм психопатка, срам ме е да дрънкам тия неща пред психолог, но така се чувствам. Не съм транс. Няма и да стана. Но смятам, че щях да се чувствам по-пълноценно ако бях мъж, който да чука, да се наложи в живота, да бъде главата. А не представител на слабия пол. Особено в сексуално отношение. Имам жажда за контрол и лидерство. Моля ви, публикувайте темата макар с пикантни изрази, защото е истина и не искам да си остана сама. Дали мога да намеря човек за мен, защото като всеки почти искам половинка и да бъда щастлива. Но не се чувствам така в ролята на жена. А и отделно винаги съм искала да проникна на мъжете до мен в ануса, направо това ще да е блян. Просто аз съм тотален мъж в тялото на жена. А съм момиче на 22.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 дни
hash: 724bf80977
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ей такава огнена мацка ми трябва.
Радвам се , че все още има фурий като теб!
Супер си не се променяи.
На мене ми е писнало от лигави жени,
който не энаят какво искат.
Аэ обичам жената да дойде и да ми каже пич искам те.
Не е эадължително по - баналните "обичай" ние да эме ловците.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 57d3fc7143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   https://m.youtube.com/watch?v=fSKQfATa-1I


Много модерен проблем имаш!
Тук става дума за Америка, където нещата са отишли доста напред, и много млади момичета не искат да живеят, благодарение на тази пропаганда.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 378f9300ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Посети психолог. Срам, не срам - налага се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: bc42a6761b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Защо да не си намериш мъж, има много мъже, които искат да ги доминират, даже си плащат да ги бият.Може да го превърнеш.в професия дори, въпрос на гледна точка :)

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 96b60af12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Много хубаво написана тема. Не споменаваш възраст, а тя е доста ключова. Хормоните беше добре да конретизираш колко точно са ти "наред", ако не е от тях наистина, по-лесно ще се оправят нещата.
Имаш два основни варианта - да си намериш някой смотльо - латентен педал или да излезнеш от зоната си на комфорт оставиш някой мъж да те оправи, как си му е реда и да си изведеш изводите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 801f0dbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ако го кажеш на психолог, вероятно ще ти обясни, че това желание за доминация и жаждата ти за контрол се дължи на вътрешно усещане за загуба на контрол над живота ти. И като не можеш да си възвърнеш контрола над живота ти, се "примиряваш" с това да контролираш партньора си. Всеки човек има нужда да контролира поне част от живота си - онази, която подлежи на някакъв контрол /има и друга, която няма как да контролираме дори при цялата мотивация на този свят. Ако чувства, че тя му се изплъзва, никога не знаеш накъде ще го избие.

Някои биха допълнили, че е възможно да имаш проблем с конкретен човек и това да е вид подсъзнателно желание да контролираш този човек или поне да пречиш на него да контролира теб, ако си се чувствала контролирана от същия в миналото. Т. е. мъжете са заместител на същия, който е вероятно да е също мъж.

Спокойно, не те смятам за бисексуална или даже за психопатка /цитирам твои разсъждения по-горе/! По-скоро мисля, че си имала тежък живот и нещо в него те е оставила така. Ти си знаеш дали е така и какво е било. А ако желанието ти за контрол не стига до желание да унижаваш и до някаква омраза към партньора, тогава какво лошо има? Все някой трябва да контролира другия по време на акт /да е по-активния/, двамата си решават кой да бъде. Та всеки път, когато намериш желаещ да бъде контролиран, нещата са ОК. Стига да не принуждаваш хората да ти играят по свирката, няма нищо нередно в това! Не го забравяй - ако е доброволно и не си служиш с манипулации за постигане на целта, не е забранено.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: ed4be9b47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Това ще е така, докато намериш мъж, който истински да обикнеш, силен и властен, и който сама ще се оставиш да те доминира!

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: e07a8ab469
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз харесвам точно такива нахакани, бих казал дори леко агресивни жени където доминацията се редува. Обаче тва че искаш да чукаш мъжете отзад ми идва в повече :D

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 6fea6470cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Абе ти не си в ред. Отиди на психиатът. Доста интелигентно обясняваш за психическите ти отклонения, но манията то за контрол не е нормална. Такива мъжкарани са рядкост. Жените обичат да бъдат подчинявани.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: 0dcb58a09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В някои сайтчета има доста жени, които доминират и доста "мъже", които обичат да са в ролята на подчинени. Номер 4 е прав. Наистина може да пробваш да привлечеш мъже, които харесваш по този начин.

 
  ...

...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 5ec2e30734
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всъщност желанието ти е напълно постижимо. Дооста лесно можеш да намериш мъж, който би правил всичко описано за теб. Дори в България е възможно, казвам ти го като жена на 35г, на всеки 4 мъже един се съгласява, да бъде доминиран, аз съм галила простатата на трима.
В момента в България има най-много мъже отгледани от самотни майки, доста от тях са свикнали жена да ги командва и бленуват за доминираща съпруга. Късмет.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 1bf53f35da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И аз съм си хетеро мъж и искам доминантна жена. Виж, че имало и такива каквито ти искаш. И на мен ми е омръзнало да го играя ролята на лидер нон-стоп, но всеки с късмета си. Надявам се да създам семейство с жена като теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: 3b4d6d9dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Прочети какво е „психопатия“, за да не се излагаш повече така.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: a7ea5c5cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Бе и мен ме кефи мацката да ме доминира, даже ми е по-интересно отколкото аз да я доминирам просто защото е по-яко на теб да ти правят неща, а не ти да правиш други му.

Исках да попитам иначе, какви са ти отношенията с родителите ти? Дали тези желания (както обикновено се случва) не идват от там?

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 475ea3e46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Номер 10, Защо си сигурен, че жените обичат да са подчинявани? Ако си от арабските страни, ти прощавам.

Авторке, проблема ти е според мен духовен, това което ще ти напиша много малко хора ще го разберат. Аз смятам, че ти си мъжка душа в женско тяло, и затова се чувстваш по-този начин, повярвай ми стават и такива грешки. Съвет не знам, какъв да ти дам, освен да приемеш себе си...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 12 дни
hash: cc58c1904f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Споко, и аз съм като авторката. Не се притеснявай, и аз обичам да ме доминирам, не да ме доминират. Мразя кучешката, аналния и свирките (и това не те прави психопат, защото за мъжете - може, за жените - не? ), и не мисля, че свирките са контрол, точно обратно, противни са и унизителни.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: c4ddc19cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   На н 10 опита му е с мъже като той се опитва да бъде жена... И очевидно не успява.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: ed16ea868f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Сексуалната доминация, няма нищо общо с желанието за конторл и доминацията в живота. Само, че ми се струва, че при теб има по -дълбоки корени. Просто търси такъв партньор, който да е submissive в сексуално отношение. Не мисля, че е невъзможно да намериш. Самата аз съм с такъв партньор, но имаме други проблеми, като цяло. Не ми хареса, че се правеше на доминантен, а в последствие се оказа, че си търси строга господарка. Влязох в ролята, взе че ми хареса, но пак казвам - имаме други серизони проблеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: ce52c0f4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Авторке, чуваш ли се какви простотии ръсиш? Как така ще доминираш мъж? Как и с какво ще го чукаш бе? С 2-3 см. клитор ли, или ще му бръкнеш с пръст отзад? И как ще го вържеш, ако не е съгласен, би ли ми обяснила? Разбирам да си отгоре, и той да не може да го извади при еякулация, а по този начин да се забремениш без негоно желание, но да изнасилваш мъж, за жена практически е невъзможно. Мъжът ако не е педал, ще те пребие и ще те оноди, като използва физическата си сила. Не вярвам да си силна, че и по-силна от който и да е статистически здрав хетеро-мъж. Щом си в тяло на жена, значи че, ще си физически по-слаба от мъж, и ако не искаш мъж да те изнасили, ще трябва да си съгласна доброволно на секс, нищо че си въобразяваш, че си с мъжки способности и физическа сила. Казвал съм го и пак ще го кажа! Мъжът решава какво иска, а жената е длъжна да се подчинява, ако не иска да бъде бита и изнасилена! Точка по въпроса. Няма такова нещо, жената = на мъжа, за това и не трябва да е равноправна, както е по закон и законите ще трябва все някога да се променят, за да се нормализират нещата! Днешното положение е безобразие и извратения спрямо мъжете. Я я виж ти нея, прищяло и се мъж да изнасилва? ! А-аааамма-ха

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 706c272cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторке, това, за което ти говориш, се нарича femdom и много мъже си падаме по него. Tайно си мислим за него, защото не е социално приетото от обществото. Аз съм хетеросексуален мъж на 24 години и от доста години вече имам фантазии, в които жена или различни жени ме доминират. Не виждам нишо лошо, много е възбуждащо когато жената е активната и доминираща. Разбира се бих искал да правя и нормален секс с бъдешата си жена. Аз си мислех, че жените като тебе са малко, защото това не е разпространено тук. Единствено не ми хареса - "мъж в женско тяло'' :D.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 часа
hash: 475ea3e46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Сега се питам, защо коментари като номер 23 е одобрен? Този коментар говори за насилие, и за контрол и за неуважение към жените.

Н23, Ако си българин и така разсъждаш това е много тъжен факт. Значи жените трябва да се съгласяват на всичко, само и само да не бъдат бити и изнасилени така ли? От кой век писа ти? Заради такъв начин на мислене както вещиците, така и мъжете трябва да отиват на кладата! Това, че сме в женско тяло, не ви дава право да ни малтретирате. Там където мъжът контролира, нещата не вървят и това ми е доказано с години! Трябва да има равенство, и обич между двата пола! А тази сила, дето ви е дадена и я използване за зло, . един ден ще ви се търси отговорност от горе, за какво сте я използвали тази сила! Такива като тебе, с такъв начин на мислене трябва да бъдат наказани!

...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 335f6881b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Фантазиите ме измъчват до краен предел. Те са свързани с това което ти искаш - да ме доминират и подчиняват. Ти си жена мечта! Искам те единствено са сбъдва нето им...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ce52c0f4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   №25, питаш се защо коментарът ми е одобрен, а не се питаш каква е темата и какво иска авторката? Самата авторка иска да насилва мъже и да доминира над тях! Щом темата е за насилие, как тогава да отговорим на авторката? Или ти, като феминистка искаш закони само за вербално насилие и дискриминация само за мъжете. Законова репресия срещу мъжете няма да спаси жените от мъжко отмъщение. Българин съм и разсъждавам, както сама виждаш! Щом искат жените могат да не се съгласяват с всичко, но никой не може да ги спаси от мъжкото наказание. Както виждаш доста жени предадоха Богу дух, заради наглост и гавра с мъжкия авторитет. Няма значение в кой век живеем или ще живеем, ако доживеем. Вещиците (днешните феминистки) някога са ги изгаряли на клада и е имало защо. Днес се вижда резултатът от премеахването на тези предпазни мерки. Феминизмът вилнее и руши традиционното семейство. Патриархатът е доказал своето съвършенство над лигавата "демокрация", където гейове и феминистки завзеха властта. Там, където мъжът определя правилата, обществото е в сигурни ръце. Светът е изграден от мъжете, които са създали всички условия за живот до сега. Не трябва жената да стои над мъжа, или да му е равна. Просто няма никакви заслуги за това, а и природата е определила върховенството да бъде ммъжко. За това и мъжете са физически много по-силни и по-умни от жените. А ти, чуй се само!!!

"А тази сила, дето ви е дадена и я използване за зло, . един ден ще ви се търси отговорност от горе, за какво сте я използвали тази сила! Такива като тебе, с такъв начин на мислене трябва да бъдат наказани! "

Добре, да речем, че такива дето мислят като мен според теб трябва да бъдат наказани! Кой, защо и как ще ни накаже? Такива като теб ли? Или си мислиш, че чрез истанбулската конвенция ще бъде позволено на жените да се гаврят с мъжкия облик? Я я виж авторката за какво си мечтае?

"А и отделно винаги съм искала да проникна на мъжете до мен в ануса, направо това ще да е блян. "

Как го намираш това, нормално ли е жена да проникне в ануса на мъж? И пак питам, с какво ще проникне там, с 2-3 сантиметровия си клитор ли? Хайде холан, ще му четем некролога в скоро време на феминизма. Все повече мъже наказват по подобаващ начин такива жени, мислещи се за равни с мъжете! Да, по закон жените са равни с мъжете, но това не е правилно и все някога ще трябва да се промени!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 26760466f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   25, мъж съм и мисля точно като н. 23! Нещо да ми кажеш?
Очевидно е, че интерпретираш казаното от 23 в ущърб на мъжете, изхождайки от презумцията, че ние един вид своеволничим постоянно, налагайки със сила волята си върху вас - нещо, което въобще не се разчита от думите на н23! Това да изопачавате нашите думи и да ги превръщате в оръжие срещу нас мъжете се е превърнало в основно за вас забавление, КОЕТО Е И ГАВРА СПРЯМО НАС!

Знаеш ли какво? Мисля, че ТАКИВА ПАСИВНО-АГРЕСИВНИ, ИЗОПАЧАВАЩИ ГЛЕДНАТА ТОЧНА НА ДРУГИТЕ СЪБЕСЕДНИЦИ КОМЕНТАРИ КАТО ТВОЯ, НЕ ИМ Е МЯСТОТО ТУК!

23 много ясно каза, че в живота има йерархия. И когато женският пол започне да не се съобразява с по-силния - мъжкия, да се гаври с него, както ти правиш, да изопачава истината, за да трупа изгода за сметка на другия, то тогава мъжкият пол трябва да си влезне в правомощията дадени му от ГОСПОД-БОГ и да въдвори отново реда и справедливостта! Ясно ли е?

А това, че сме ПРИНУДЕНИ да използваме физическа сила, по никакъв начин не е желан от нас метод, но вие сте си го изпросили. И преди да ти потекан женските слюнчести отровни сокове повярвай, никой мъж не иска да се поти излишно и да бие някой по-слаб от него - никой не се кефи на такова нещо. Мъжете се доказваме помежду си, а на простите същества от твоя вид само може да им натрием тимберицата.

Хайде със здраве и повече акъл в главата - не че си правя някакви илюзии, че са възможни чудеса...

Авторке, както ти казаха по-горе, пълно е с отгледани от майките си мъже, някои от които със сигурност са мекотели и/или латентни гейове. Потруди се малко повече и ще ги намериш. Даже се чудя, толкова ли си неориентирана, че досега не си се уредила с такъв чехльо? Че аз познавам такива, които ще ги правиш на две стотинки и ще си правиш с тях, какво си пожелаеш. Даже ще им бъркаш в г*за - нали това искаш? И на учицата се срещат.
Повече въображене, мила!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3d7a9a7618
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Да, 23 един от суровите, но точни в този сайт. Истината звучи гадно...

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cfebda0129
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Жената на никой не е длъжна да прави секс. Жената е напълно равна на мъжа , защото тя не е по-малко човек от него. Ви мъже , които казвате, че жените са по низши,така ли мислите за майките Ви,родили Ви? Нима мислите,че и майките Ви са низши и не са равни на мъжете , защото и майките Ви са жени? Какво ще кажете , мъжлета мамини? Един истински мъж винаги ще уважава жената. От къде го знам това ли? За разлика от повечето мъже и момчета днес, аз бях отгледана от истински жени и истински мъже,достойни за уважение. Уважението си го имаше взаимно,мъжлета. И го има днес. Един истински мъж ще го признае не на думи само , но най-вече на действия за разлика от слабите мъже с проклета и шибана като вашата психика. Единствената разлика между мъжа и жената е в биологията , всичко друго е еднакво-чувство,преживявания и емоции. И докато мъжете не го научат това... ще имат и ще имат да се сърдят като малки момченца на феменистките-жените , които С ПРАВО се борят за права. Истинският мъж само ще се се възхите на такива жени , докато от жените , които се покланят някому , само ще има да им се хили...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c273bc125e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Според мен си за психолог. Не, не заради че обичаш да доминираш и това те възбужда, това даже бих казал че е банално. По-скоро на това ме навеждад някои твои изрази:
"...не искам да бъда причислявана като другите жени,..."
"За пози като задна - те са табу за мен, защото не искам да съм кучето,..."
Имаш някакви комплекси, предразсъдъци или травми които пренасяш и в секса в допълнение на твоята натура и склонности.
М47

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 711ef98630
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Аз имам чувството, че някои тук не са чували за пенис колан... Комплекси и засегнато достойнство - ето какво се получава. Чувствате се лично обидени, че има мъже, на които им харесва да ги доминират. Няма как всички да са еднакви, би било скучно най-малкото. Към авторката - който търси, намира, така че дерзай! И аз съм малко от тоя сой, получавала съм подобни оферти и се е съгласявала отсрещната страна с предложен от мен подобен сценарий, та нищо не е невъзможно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cc884c7d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33, я обясни, че нещо не ми е ясно? Тоя пенис колан не е ли само за жените, да се опъват с него една друга? Какво искаш да кажеш, мъжът искал да бъде доминиран от жена? Доброволно ли? Нищо не разбирам.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 919aa9c612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Има една поза на амазонките. Много искам да я пробвам даже съм си намерил достатъчно силна жена. Мисля че много ще ти допадне.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a16343b536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Влез в някой БДСМ форум. Пълно е с мъже, които си търсят "строга господарка". Няма начин да не намериш подходящ секс партньор.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 73e2ff0c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Момиче, всичко ти е наред. Има духовно- спиритуално/езотерично/ обяснение, но няма да се спирам.
Даже си висока топка. Браво! Много жени обичат доминацията, но не са смели като теб да си кажат. Понеже в социален аспект и от патриархални предразсъдъци е отредено на жената да се подчинява /силно казано/, затова смяната на ролята поставя жената на пиедестал и тя се чувства уважена и силна. Това я прави Богиня.
Това е ролева игра и е част от силни еротични фантазии. Има пък много мъже със високи и властови позици/ и не само/ които искат да бъдат доминирани. Даже са много. Това са техни фантазии. Истината е, че при тези фантазии на доминация и подчинение се постига по висока степен на оргазъм. Удоволствието е по-голямо. То идва преди всичко на ментално ниво. Искам да кажа, че Ти предполагам с доминация изпитваш доста по -голямо удоволствие отколкото без. Така ли е? Аз съм лекар и ти казвам, че ти няма нищо. Просто си търси такъв партньор и ще се учудиш колко са много. Но той пред мъженяма да си признае, защото ще го смятат непросветените за по малко мъжкар. А той в живота ще си е нормален мъжкар, просто в секса ще се подчинява. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d392f5cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Аз обичам да се подчинявам на мъжа. Един път мъжът ми разказа за една негова случка с една англичанка. Тя искала да доминира и той обаче не се дал да го бие по време на секс и все трябвало да ѝ хваща ръцете. Един път и аз опитах така с него и пак ми хареса това, че той е по- силен. Била съм му леки шамари, но като цяло повече ми харесва когато той доминира. Представяла съм си обаче какво ли ще е да бъда с жена. Ако тя е също много женствена дали някоя от нас ще доминира? Мога да си го представя само нежно като по филмите.
А жени, които доминират над мъжете си съм срещала не веднъж. Доста грозно ми се вижда жена да унижава мъжа си. Ти нали не искаш това? Според мен има голямо значение какви са били отношенията на родителите ти и другите двойки, които си срещала като дете. Имаш ли братя и сестри, какво си преживяла като малка.... Ти ще намериш своя човек, но не трябва да се фокусираш върху предпочитанията си. Т. е. като се влюбиш в един мъж, всичко ще стане автоматично без да му обясняваш, че искаш да доминираш. Може би има мъже, които подсъзнателно търсят силна жена, която да ги допълва. Не го мисли много, всичко само ще се нареди!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 509cc18781
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Ужас!!! Жена да доминира мъж и да го кара да и се подчинява в секса? Това не мога да го възприема. Виж да е отгоре и да го язди я разбирам, ама да и се иска да го опъне отзад с някакъв пенис колан или с нещо друго това ми идва в повече. Авторке, да речем че някак си с теб се срещнем и решим да правим секс. Ако е нормален ще е прекрасно, аз съм хетеросексуален и ми харесва да изплющя жена, ако е с красиво тяло. Не ми е ясно обаче, ако ти решиш да ме опънеш отзад с разните му там пособия как ще го направиш? Физически съм силен много и нямаш никакъв шанс да ми направиш такова нещо, освен с измама да ме упоиш и после да ме вържеш за да извършиш пъкления си замисъл. Нямаш представа обаче, какво ще ти се случи после. Такова унижение за мъж е кръвоносна обида и ако мъжът е като мен, няма да ти се размине!

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 часа
hash: 7cbd0fdf1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До Аватарката
Да знаеш колко много желая да имам момиче като теб. Повечето мъже го желаят.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: a3ec3a4a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Напровао да купувам един пръстен и да те взимам, или ти мен, иделана жена си ти, определено нямаш проблем.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: 43c2100207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Мъжете не душат жените в леглото, така че не си тотален мъж в леглото, а имаш психически проблем.
Била си насилвана в ранна детска възраст.
Имаш и проблем с оргазмите, не свършваш с партньор., а само сама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker