Незадоволена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Незадоволена
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 4199 пъти
Здравейте! Аз и приятелят ми сме на 23 години, заедно от година и половина. Всичко между нас е страхотно, освен секса.Той просто не ме задоволява. Любовна игра почти няма (според него 1 минута целувки са достатъчни) и нормално след като не съм особено възбудена в началото леко ме да боли. Който проблем той решава като му правя орална любов, за да не е толкова сухо. Отделно където почти няма полов акт в който да не е получил френска любов (секс правим почти всеки ден) , а същата дава максимум веднъж в месеца. Даже няколко пъти докато правим секс просто спира и иска да го довърша с орална. В доста от случаите пък докато го правим и усещам как оргазма наближава той или спира, или свършва преди мен. Като след това и при всеки един полов акт след като той е свършил става и се облича. Даже не се и замисля да ми помогне да свърша и аз. Обичам го и не искам да се разделям с него само заради това, но на моменти ми действа доста изнервящо и депресиращо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 93b22389e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Че усти да говорите нямате ли, аз си казвам всичко на партньорката ми без задръжки в секса и тя на мен също, да не говорим за задоволяване това ни е честа тема аз всячески я питам и разпитвам гледам я по време на секс как реагира това ми е мания да и доставя удоволствие иначе акта е безмислен, не съм ит най издръжливите но си има методи всякакви, твоя човек е егоист.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 67e25cb5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Авторке сексът е за да му е хубаво и кеф на мъжа!!! Запомни го това!

Природата така го е измислила, че въобще за да може да зачене жената, МЪЖЪТ (не друг, а мъжът! ) трябва да се възбуди, да достигне кулминация и да свърши, нали така?

Следователно в половия акт е важно МЪЖЪТ ДА СВЪРШИ!

Питай безбройните поколения мъже назад в миналото. А и в днешно време дали нещо се е променило? - ОЧЕБИЙНО НЕ!

Те, огромната част от жените в миналото въобще не са и изживявали такова нещо като оргазъм. И сега е така, но има подобрение в тая посока и то преди всичко заради нас мъжете!

Честно казано не знам защо се оплакваш!?

Свирките сме говорили, че се предпочитат от почти 100% от хетеро мъжете и не само!

Трябва да обърнеш СЕРИОЗНО внимание и на факта, че вулвата ти е с кисел вкус като следствие от вагиналните ти сокове! А тези "напитки" понякога са толкова кисели, че е абсудно да искаш някой да ги консумира! Не само това, но тези КИСЕЛИНИ СЛУЖАТ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ВЛАГАЛИЩЕТО И В ТЯХ СЕ СЪДЪРЖАТ БАКТЕРИИ, УМРЕЛИ БАКТЕРИИ И КЛЕТКИ. Ти би ли пила от подобем коктейл, а?

Виж, спермата е алкална на вкус и като вземем предвид съдържание й, което е изключително богато на витамини, минерали... , то тя е много полезна за чревната флора и организма!

Няма как да излъжеш природата, мацка!

Общо взето тепърва откриваш предназначението си на жена, а то е да създадеш семейство, да заченеш, да родиш здрави деца, да ги отгледаш и възпиташ, а не да си чешаш шунтата и да сменяш само стъргалата...

Опичай си акъла!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6c2deacade
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Поговорете споделяйте си проблемите с разговори всичко става, а не да се оплакваш тука, гаранция ако си поговорите всичко че се оправи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: aa1621f355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Каза ли му го или той "сам трябва да се сеща"?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 32302e1fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Доста егоистично от негова страна. За съжаление, когато мъжете са по-незрели е точно така. Напъва и каквото стане, важното е на него да му е добре!!! Трябва да говориш с него за това открито, директно. Всеки ден секс, сигурно ти идва в повече. Това не е маратон, започни да му отказваш. Твоята оргазъм и твоето удоволствие също са важни Имаш чувства, а правенето на любов не е удовлетворяващо за теб. Ако нещата не се променят, ще стане още по-трудно. Този младеж трябва да е наясно, че за да задържи жена до себе си за напред, трябва да се отнася отговорно и към нейното удоволствие и да и го дава. Не си длъжна да има френска, когато все той гледа да е добре. Не си длъжна да му даваш нищо. Тръгни си, ако държи на теб, няма да те остави и ще се постарае и на теб да ти е добре. Ако не справиш сега с този проблем сега и не отстояваш своето удоволствие, тепърва ще има проблем със секса, Мъжете трябва да бъдат научени как да ни доставят удоволствие, както ние се стараем за тяхното. По-зрелите и чувствени мъже го правят и не биха оставили приятелките си незадоволени!!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0c59dead07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Тия неща дето си написала с него коментира ли ги? жените често мрънкате и чакате мъжа да се сети сам. Ми мъжете не се сещат сами, особено младите! Вземи поговори с него!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 71d0948ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Заради такива смотльовци се случват изневерите от страна на жените. Хем смотан, хем пък и егоист. Сигурен съм, че и в други отношения е такъв, не само в интимните.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cfb67554cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А тези неща сподели ли ги с него? И какъв е отговорът му? Ако не си му казала как се чувстваш, непознати хора няма как да ти помогнат да си изгладите отношенията.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 69127bf9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първото трябваше да разговаряш с него по въпроса, вместо да пишеш тук. Даже и да имаш нужда да споделиш и да получиш съвет е на практика безсмисленно, ако преди това не си говорила, споделила с него проблема си. Живеете година и половина заедно и ти не си му казала какво искаш и какво се случва, когато сте си самички? !? ! Странно ми се струва, та чак и нереално. Та за какво си говорите като става въпрос за секс, като изключим различните желания и прищавки. Нали трябва да има и подобрение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9025ad37e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   " Даже не се и замисля да ми помогне да свърша и аз. " А ти замисляш ли се това, което си написала тук да му го кажеш на него? Този е един егоист и като любовник е нула, според мен. Като поиска орална за да свърши просто му откажи и му кажи, че този път ти искаш да свършиш преди него и нека той да ти направи френска на теб. Ако не иска, стани и се облечи- дръж се с него както той с теб. Изобщо не си длъжна да се стараеш за неговия кеф след като той не прави същото за теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4bbc85d2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абсолютно същия секс правя, чувствам се по същия начин..

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 47fd90a9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   И ти година и половина търпиш този кофти и егоистичен партньор? ! Че той те ползва като проститутка, или още по-вярното- надуваема кукла. Просто надуваема кукла.
Кое ви е страхотното? ! Че става и се облича веднага? ! Че претупва работите? ! Че е кофти любовник? ! Че не се интересува от твоя кеф, а само от неговия си? ! Че редовно иска свирки? !
Щях да напиша да му кажеш колко е зле и егоист, но щом не му иде на акъла изобщо дали ти си свършила, боли ли те, значи смятай за какво те има.
Ако това е любов....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 50cf661487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не те обича и е краен егоист. Казвам го от опит!
С бившата бях така - гледаше само тя да е задоволена, а грам не ми обръщаше внимание на мен, всичко трябваше да си искам, докато аз винаги мислех първо за нейното удоволствие и очаквах реципрочност, която не получих.
Отношението в секса е доста издайническо, помисли наистина дали е за теб, човек, който го е грижа само да те бодне и да си обуе гащите :)

М35

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b290ee584a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Според мен това са си сериозни проблеми и загатват за по-нататъшни такива. Но все пак не обричам връзката на провал... има само един адекватен съвет - говори с него. Просто му обясни, че ще ти е приятно да свършиш, защото и да пишеш тук той няма как да разбере какво те мъчи. Трябва комуникация. Ако след това няма промяна вече ще си решиш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 00eaf05b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ужас, съжалявам! Нали ти в ясно, че това няма как да продължи безкрайно и ще става по-зле за теб. Просто не си пасвате. Или го обучи, за което се иска и голямо желание и старание от негова страна, или връзката ви е обречена. Независимо дали ще се разселите или не.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5c8f587395
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Вие имате странни виждания по отношение на интимните взаимоотношения. Тези хора са разминаващи се, те не са един за друг. Или още по-лошо, този е пълна скръб! Усещайте се. Как е възможно, не познавате ли мъжете с качества и изразена сексуалност. Правете секс с тестостеронен тип, не с естрогенен :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b983cc7c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 2, Не знам на колко си години, и от кое поколение идваш.. звучиш ужасно егоистично, и глупаво. Значи, на мъжа да е кеф, а жената... няма значение. До кога с този начин на мислене до кога? После не се чудете, защо жените отказват семейство-деца и в краен случай, отиват на другия бряг. Ако ти в момента си сам, не се чуди защо.

Соня

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b457961337
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аее тоя но. 2 и той май за лудницата..
Приятелю, ако беше така както казваш защо тогава природата е направила жената така, че и тя да получава оргазми? Айде като си такъв мъжки философ.
И аз съм мъж, ама вашите глупости понякога ми идват в повече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: fadcd5c4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Като се замислих и аз май съм като теб. При нас всеки акт започва ссъс свирка, а аз мнооого рядко получавам орална любов. Не мога да кажа, че не свършвам, но винаги аз съм от горе, и аз се старая повече. Той лежи и чака аз да му доставя удоволствие, не поема инициатива за нищо. Тези които ти казват, че трябвало да по говорите, ами аз съм му казвала много пъти на шега, че не може така, че трябва да мисли и за мен. Обикновено след разговора няколко пъти гледа да се постарае, но така е изпросено, и после караме по старо му. Може би ако беше друга, щеше да се старае повече, аз търся вината в себе си и това ми скапва самочувствието. Не знам какво да те посъветван, знай че и други жена има като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d3ddd4bc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ето заради такива мъже, с какъвто е авторката, жените изневеряват и търсят други. И не казвайте, че такива жени после са еди какви си... Такива мъже не заслужават нищо добро откъм жена.
Момиче, зарязвай го тоя и си потърси друг. Не си губи времето с такъв. Годините си вървят, животът си върви, не си заслужава да стоиш с него.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dd97b19f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторке я помисли, щом не му пука как се чувстваш в леглото, колко всъщност му пука за теб като цяло ? Сама ще се сетиш за отговора, пък оттам нататък решавай дали ще търпиш подобна връзка или ще постъпиш с достойнство към себе си, вместо да се унижаваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 32302e1fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 21, защо се обвиняваш заради друг? Мъже с такова неотношение не го заслужават.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1f84f7dda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ще го напуснеш този и ще си намериш друг, който да те задоволява в леглото и това обаче няма да е достатъчно, ще ти липсва нещо друго. Тогава ще пишеш: "Приятелят ми не е предприемчив и не печели достатъчно как да създадем семейство"?
Винаги нещо не достига....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 46c8bbd1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Я питай баба ти дали знае какво е оргазъм и дали е получавала изобщо, както 2 спомена. Тея женски списания ви скапаха и без това калпавата психика.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker