Как да стана по-разкрепостена с партньора си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да стана по-разкрепостена с партньора си?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1973 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 години, партньорът ми е малко по-голям и сме заедно от 8 години. Той е първият и единствен човек, с когото съм била интимна. В началото имаше голямо привличане и химия между нас, на мен ми беше по-леко и по-свободно, защото не очаквах, че ще имаме сериозна връзка. И двамата искахме да останем заедно, беше ни интересно. Впоследствие чувствата ми към него се засилиха и го приех като единствен в живота си. Започнах да губя тази лекота и по-свободно поведение. Лоялна съм към него, както и той към мен. Станах по-скромна и се стремях да се обличам по-"обикновенно" в сравнение с преди, за да не привличам толкова мъжко внимание (защото попринцип съм привлекателна). ​Не желая да имам връзки с други мъже. Живеем заедно от няколко години.
След като мина "влюбения период" усетих, че когато се натискаме вече не се чувствам по-същия начин, не усещах нищо, не можех да се възбуждам както преди и следователно удоволствието от секса намаля. Понякога съм много възбудена, но не знам как да му покажа, нито какво да направя, като пълен пън съм! Страхувам се, че ще направя нещо грешно, че той ще ми откаже, че ще изглеждам глупаво, че ще се изложа. И какво толкова, ще си кажат някои. Ами защото след това пак ще го видя, пак ще е моят човек и... малко ме е срам от това да ме види в такава светлина. Но пък усещам, че имаме нужда от нещо ново и знам че и той много ще се зарадва, ако секса между нас стане по-готин и разкрепостен. Когато дойде време за секс и например за любовна игра седна върху него, направо се парализирам, паникьосвам се и се чудя какво трябва да напрвя, какво трябва да кажа, притеснявам се. Прекалено много ми пука как ще изглеждам, не толкова за външен вид, колкото дали ще мога да се отпусна напълно, за да не изглеждам като "опитваща се" или да изглеждам смешно. Такива неща си мисля. Как да се потопя в тази енергия на страст, която изгаря всички бариери, как да бъда в сегашния момент и да не ми пука? Как да си позволя да се отпусна и да се забавлявам с него? Много ли е страшно? И в живота съм така, страх ме е. Как да бъда разкрепостена и готина жена, която умее да се наслаждава на секса? Защото чувствам, че съм намерила своя човек и освен, че сме изградили голямо доверие, приятелство и уважение, искам и да ни е готино и да се забавляваме. Благодаря ви за съветите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 6354fa9045
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако ставаше само със съвети от сайтовете, нямаше да има толкова дървета в леглото. Това е въпрос на темперамент, него или го имаш или не. И на ниво на хормоните. Ти си човек с ниско самочувствие и комплексирана, работи върху това, потърси психолог или сексолог, но ще ти трябва време.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 842f010290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спазвай правилото на 3-те дупки;ако са запълнени, то щастието е пълно!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9ac5f0c52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не се чуди и не се колебай. Просто направи това, което усещаш, докосвай го, гали го. И махни притеснението при изказването на нещата. Няма да се получи, ако си мълчите. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 37f493572c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Струва ми се, че чуваш доста критики в ежедневието, за да не смееш да се отпуснеш пред гаджето си, с което заедно от 8 години. Подозирам, че приятелят ти е взискателен в живота, вероятно и мрънкащ и се страхуваш пак да не объркаш нещо.
Не вярвам на последното ги изречение, в което описваш как имате доверие и уважение между вас. Противоречиш си или не си даваш сметка за реалната ситуация.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 68a109e4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Запопни да спортуваш. Може и някакви танци. Като се почувстваш секси, сама ще му го покажеш. И няма да се притесняваш и да си поискаш, а и ти да си инициатор на любовната игра. Ако не приемаш този съвет, може да опиташ да му обясниш в подходящ момент, какво чувстваш и искаш, когато се разгониш. Ако той е твоят човек, сам ще те предразположи да се отпуснеш. И тогава удоволствието ще е на друго ниво!

 
  ...


...
преди: 3 години, 29 дни
hash: ae370a3bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Просто не се притеснявай, заедно сте от 8 години, няма как да изглеждаш глупаво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker