Момиче на 16. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момиче на 16.
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 4714 пъти
Здравейте. Момиче на 16 съм. Досега никога не съм имала гадже. Родителите ми са разведени и живея само с мама. Имам си собствена стая, но спим двете заедно в спалнята, защото там е по удобно и по широко. Проблемът ми е, че изпитвам чувства и мисли към мама, които са с еротичен характер. Искам да и кажа обаче не смея. Не знам как ще реагира. Искам и други неща да правя с нея... Може ли съвет как да постъпя. Моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 2759ea341c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Кажи й да се разкара от стаята ти и се заключвай да не те притеснява.

Такива неща се случват, когато родителите са достатъчно тъпи, че да не разберат, че тийнейджърите имат нужда от самостоятелност, която включва лично пространство и гадже, което да каниш там!

Втора стъпка - НАМЕРИ СИ ГАДЖЕ!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7cc8dda068
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Затова човек не трябва да спие с родител/родителите. Аз от малка си спя сама и никога не съм мислила такива неща. За какво ти е другата стая, като не спиш там. Аз през деня като си бях в къщи почти постоянно бях с майка ми, но вечерта всеки по стаята си.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: fac714cfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Съвета ми към теб е както сте си легнали и си говорите, вмъкни темата за секса или нещо свързано с него, мисля че ако започнеш да й говориш и да я разпитваш нещо по тази тема, тя се досети че вече е време да не спи до теб, а пробвала ли си да се пипаш й мастурбираш докато тя е в леглото?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a20a7aa1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   До номер 4: не съм пробвала. Понякога се чувствам доста напрегната и мама ме пита какво ми е, но мисля че едва ли се досеща за проблема. Няма развитие по темата. Още спим в спалнята и нищо не съм и казала.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1435aec01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ее това не може да е истина просто.. как от спане една до друга ще ти се зародят такива мисли към собствената ти майка.. ощв повече, че си момиче, а не някой загорял тийнейджър.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a20a7aa1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   До номер 1: не бих казала, че не искам да имам гадже, но никое момче досега не ми е допадало. Мислила съм дали не съм минала от другата страна, но и по други жени не съм се заглеждала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0039683cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Модератори, тази тема е очевадна измислица и пълна простотия. Защо изобщо сте я пуснали?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c700110b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ми те модераторчетата тотално изтрещяха, сума теми и коментари замитат, а тотални простащини пускат .... да им се начуди човек!?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 61e398d38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е толкова брутално, даже на един турбо психо извратеняк, трудно би му минало през главата такова предположение за развратени майчица и дъщеричка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 24aae35335
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Темата, номер 8, говори зле не само за модераторите, но най-вече за потребителите, защото и тук действа правилото, че търсенето определя предлагането. Това искат да четат, това им се дава. Пък било то и измислица.

Мод: защо решихте, че темата е фейк? Врачки ли сте? И защо мислите, че няма такива хора? Най-лесно е да обвиняваме модератора. Аз няма как да бъда сигурен, че е измислена. И не би ми правило чест да откажа историята само заради бегли съмнения. Ако не е измислица, как би се почувствал автора да му откажат историята? Ако за вас е измислица, не коментирайте, но не обвинявайте без доказателства. Аз търсих из коментари и теми и не открих такъв адрес, така че нямам доказателства, нито е невъзможно да има такива хора. Ако пък започна да отказвам теми само по подозрения, ще ревете, че има цензура, нали? Като ги одобрявам, видиш ли модератора е тъп. Няма угодия и започна много да ми писва от такива вечно съмняващи си. Ами като ви е толкова съмнително, подминете, вместо да спамите на всяка втора тема. Не виждам смисъл всеки трети коментар във всяка тема да е "темата е измислена".

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2759ea341c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   от 1

Не разбирам. Хем имаш собствена стая, хем спите с майка ти в спалнята? Как става това? Като имаш собствена стая защо не отидеш да спиш в нея?

Ето че не се връзва!

Друго, напълно нормално е на 16-годишно момиче да ѝ се мастурбира, да иска да гледа малко порно и тн. Това няма как да стане в стаята с майка ѝ!
Казваш, че не си намерила подходящо момче досега. Ами не бързай. Никой не е казал, че трябва да започнеш половия си живот отрано. Това може да се случи и на 20 и дори след това. Не се води по това, че другите вече имат гаджета. Правилно си се ориентирала да си търсиш момче, което да ти подхожда и да имаш чувства към него.

Най-добрият вариант е да говориш с майка си и да ѝ кажеш, че вече си голяма и че не е редно да спите в една стая. Кажи ѝ, че твоите съученички всички си имат отделни стаи и не спат в едно легло с родителите си. Накарай я да ти приготви легло в "твоята" стая! И готово.
Заключвай се в нея, прави каквото искаш, самозадоволявай се и така.

Пиши по-подробно какъв е проблемът, че не можеш да уредиш този толкова прост въпрос с майка си?
Да предположим, че живеете в едностаен апартамент, но ти казваш друго... Значи имате повече от една стая?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a20a7aa1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Към 13: имам си собствена стая, но спалнята си е спалня. Широка и удобна е. Не може да се сравнява с моето легло.
Към останалите - вярвайте в каквото искате.
Към модератора - сърдечно ви благодаря!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 91cce23470
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз ще ти дам съвет как да постъпиш <какво аз бих направила на твое място> но се страхувам че всички ще започнат да ме плюят.
Когато вече лежите на широкото легло започни да я разпитваш за нейните срещи с баща ти преди да се оженят как са прекарвали времето заедно, къде са ходили, кога са се целунали за първи път, кога са правили секс за първи път и все неща от този род. В същото време когато ти сметнеш че е дошъл точния момент от нейните разкази прегърни я през гърдите и се сгуши в нея все едно си въодушевена и разчувствана от това което тя ти говори и почни да дишаш по-дълбоко. Моли и се да ти говори повече за техните срещи и преживявания. В същото време уж неволно-несъзнателно постави си ръката върху гърдата й и я моли да продължава да ти говори за техните срещи. Ако тя не ти избута ръката настрани след малко време започни да й галиш гърдата. Слушай нейните истории и в определен момент целуни й гърдата. Предполагам че този момент ще й хареса. Трябва правилно да отгатваш момента за всяко твое действие. Ако видиш че тя приема всичко това без съпротивление, ти в един момент сложи нейната ръка върху твоите гърди и започни да дишаш по-тежко и по-тежко. Може да я целунеш по бузата а след малко и по устните. Когато усетиш че на нея също и е приятно премести си ръката от гърдите й и я сложи върху вагината й и продължавай да я галиш като повече концентрирай върху клитора й. Дойдите ли до този момент от там нататък вече всичко е наред. Не трябва да избързваш за нищо, но не трябва и да закъсняваш. Ако тя няма приятел-любовник със сигурност ще приеме поведението ти защото и тя има нужда да бъде прегърната и целуната. Пожелавам ти късмет и успех.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a20a7aa1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Благодаря за съвета номер 15. Не мина добре и сега съм наказана. Разбира се ти не си виновна. Послушах те и поне получих отговори.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e2d5d7f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Според мен си объркана.
Явно сте много привързани една към друга и в нейните очи си все още малкото ѝ бебенце и сладкото ѝ момиченце......и не се е усетила навреме, че си съзряла.
Аз съм майка на 7-годишно момиченце, което отгледах сама.
Да, доскоро спяхме заедно......хем парно да се пести, а и тя предпочита, аз пък се чувствах виновна че я оставям сама в стаята ѝ. Приятно ми е да държа ръчичката ѝ, да си казваме лека нощ и ''обичам те''.
Обаче, си давам сметка, че расте и затова от пролетта насам я карам да спи сама.
Виж, не знам защо се е стигнало до тук, но по-добре се отдели в твоята си стая. Няма смисъл да скачаш на момче, което не харесваш. Има толкова много неща, които да правиш на тази възраст. Разбери, че за майка си ти си просто малкото, обично момиченце, което е отгледала. Вероятно означава много за теб, след като я асоциираш със сексуален обект. Излишно е да ти казвам, че си сбъркала като си последвала идиотския съвет на номер 15. По-добре се извини на майка си, обясни ѝ че си объркана и се отдели в своята стая. Според мен нещата ще се нормализират.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker