Шумен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Шумен секс
преди: 3 години, 24 дни, прочетена 6027 пъти
Ще се радвам да се включите в темата. Тук ще коментираме и всеки може да сподели своя подобна случка, а именно : случвало ли ви се е да чуете ваши съседи, приятели, родители да правят секс? Беше ли ви неудобно или смешно.
Миналата седмица бях с моя приятел на почивка. Вечерта след като правихме секс, легнахме и той направо си заспа. Да обаче аз не успях да заспя и се въртят. По едно време започнах да чувам една жена как крещи, ах-ох... Бяха до нашата стая и на всичкото отгоре спалните и на двете стаи бяха залепени гръб до гръб и буквално ни делеше само една стена.. Всичко се чуваше и блъскаше. Почувствах се доста странно, по едно време даже се изнервих, не знам защо хаха.
Това продължи около 15мин, после се чуваха как се къпят.
За радост след това не съм ги чувала, но не мога да си обясня това гадно чувство и изнервеност когато ги чувах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 24 дни
hash: 2da5e21acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Чувал съм лятно време на отворен прозорец една двойка от отсрещния блок да правят див секс (няколко пъти). Късно вечер, но по-скоро през нощта.

АКО ЗНАЕШ КАКЪВ ОРГАЗЪМ ПОЛУЧАВА МАЦКАТА...
Де да бяхте всички жени такива! Феромоните се усещаха в моята стая.

Определено е яко! Но квартала е пълен със стари и застаряващи, разведени, сингъл лелички и чичковци - което си е типично за БГ. Такива неща не се случват често.

Сега си спомних, че съм чувал на последния етаж на моя блок - вероятно го правеха на балкона. Отново беше яко да чуваш шляпането на женско дупе, докато някой мъжки си вършеше работата и леките ѝ стонове....

Мисля си, че мене също са ме чували няколко пъти на различни места.

НА плажа също съм го правил. В единия от случаите в двете посоки имаше хора и сигурно все някой се е досетил.

И други случки сред природата е имало. Общо взето всякакви неща.

Но хората се срамуват, страх ги е, комплексирани са, не са сексуално освободени, задръстени с предразсъдъци, не умеят да изразят сексуалното си удоволствие, даже не го постигат лесно, съответно и не получават оргазъм.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8e34460bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Страшен кеф е да чуваш през стената как някоя хубавица я ебат здраво!
На една Нова Година бяхме с един пич в курорт и след шумният купон си легнахме,но той не ме еба,а се обърна на другата страна и смело захърка .
В това време в съседната стая започна супер секс маратон,с викове,охкане и дори крясъци,а пъшкането беше като от парен локомотив.
Това продължи доста време и съм заспала преди края му !
На сутринта със смях разказах всичко на приятеля ми.
Това го подсети,че не се е отчел и започна такова екстремно ебане,че със сигурност сме разбудили съседите,но не се чу да са последвали примера ни !!!
Така че ебете се шумно,до откат и неспирайте да викате и охкате,защото е голям кеф !

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: feb064a629
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Глупости. Тва колко крещи жената не е критерий за това дали е разкрепостена. Голяма част са актриси и преувеличават с децибелите, за да галят егото на мъжа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: c51e936ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Чисто театралничане. Дразни това дране, все едно я убиват.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: f96723fd18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката : хахаха. Не знам хора, аз лично също не съм една от най-тихите но често гледам да се съобразявам,щото и на мен не би ми било приятно да ме събудят късно вечер с такива викове хаха.
Имах една случка, след купон трябваше да спя на едно легло с една приятелка и гаджето й. Е през нощта се събудих и познайте - до мен го правеха но май не ме усетиха че съм будна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 22f0590cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   3 - Точно. Порното изпържи и много женски мозъци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: e7fe3cd5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Млади хора , всичко на този свят си има граници , дори и любенето. Някои хора са тихи , други шумни , но , моля Ви...за Бога ,млади хора, имайте мярка и малко прилично държание,особено когато стане въпрос за любовен сеанс , ама така както пишете, май за вас е само задоволяване на отвратителните ви сексуални потребности,нужди и нагон. Разбирам да е просто секс- като животни сте , нали?Само животинщината си показвате-в леглото , а след това я избивате и в живота. Но ако е нещо повече от това, едва ли ще посмеете да му викате ,,ебане" и така нататък. Ех, млади и стари. Не държите вече на красивото и достойно за уважение. Сексът не е кой знае какво , но не е и просто сливане на две полови клетки и органи. Съсипаха я тая държава! Най-вече... не знам защо , но българите просто станахме една отвратителна нация ... Замислете се защо. Поне възрастните с акъл в главите и тези със разум и мисли , чувства и най-вече...човещина в сърцето.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 66805bd995
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Неприятно. Отблъскващо.
И да, недоебана съм. Но това не извинява всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: f1571aaa4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Случвало ми се е на студентско общежитие, комшийката от съседната стая на Свети Валентин да стене и пъшка.......Ами момче съм и предвид, че бях и съм девствен, доста ме възбуди! :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: a5d506aafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не съм див в леглото, но подматрачната ни рамка не ляга плътно на леглото и се удря в таблата. Какво ли не пробвах, гледам да съм деликатен, но много се чува, особено като свършваме. Но докато свършвам, няма как да спра, че да не се чувам. Отдолу живеят възрастни хора, кой знае какво си казват хората.

Веднъж бабата под нас ми каза: абе ние с дядото спим в отделни стаи, че много хърка и не мога да го трая, ама много му скърца леглото. Колко пъти му казвам да го оправи да не си помислят комшиите, че се любим. Да сме млади, няма проблеми, ама не ни отива на тези години. Ставаме за резил заради него.

Умрях да ѝ се смея, голяма сладурана е бабата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 23 дни
hash: b94b4f44a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На мен не ми пречи, а и аз също съм ставал причина за шум :)

Но по едно време, съсед и съседката започнаха твърде много да викат по време на секс, като това беше редувано и със скандали, като можеше да се чуе за какво става въпрос и то другите съседи. Мислех си, че става въпрос за съседите от горният етаж, оказа се че да съседите отсреща. Беше досадно, когато от долният етаж си помислиха, че аз вдигам шум и мин бяха оставили заплашителна и възмутен бележка, която веднага дадох на домоуправителят. Живях сам тогава и проблемът се реши, говорих и със съседите, вдигали шум - на тях пък им лаело куче от горният етаж.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 61504f7f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Мисля, че раздразнението ти се дължи на това, че твоят не те е наебал като хората, и затова си будувала. :)

Пичове, съвет. Когато мацката иска да се гушка, това означава, че просто не сте си свършили работата. Ако я бяхте свършили, щеше да се врътне и да заспи моментално. Желанието за гушкане не е лигавщина. She's just still horny! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: a1cfa4659e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Любим - колко хубава е тази българска дума! А “правим секс” звучи чиновнически, нещо от сорта на “в сесия сме” , “правим ревизия” , “правим салдото” ... Безглаголна дума.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: a5d506aafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   13, да, "любим" е изпълнена със съдържанние и стойност. А "правим секс" на мен ми звучи, сякаш две утайки са се срещнали случайно и са решили еднократно да утолят инстинктите си с нотка на принизяване на отсрещния. Извинявам се, ако обиждам някого. И да, знам, че съм задръстен. Няма нужда да ми го казвате.

Като чух тази дума от бабата от долния етаж, първо ми се стори доста смешна, защото не бях свикнал да я чувам и започнахме да си я казваме с жена ми на майтап да се посмеем. Но после като свикнахме с нея и като се замислихме за смисъла ѝ, сега ни е доста по-приятна от "правим секс", което винаги ми е звучало грозно, но просто не можех да намеря по-подходящ израз.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: d9ee8a391f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Под мен дойде нова квартирантка и много пъшкаше. В апартамента до нея живее сама бабичка. Първият път като запъшка, бабичката помислила, че й е станало лошо и отишла да й звъни на вратата, но тя не отворила и се досетила бабата, че пъшкането е от секс.
Преди нея имаше квартирант, който си водеше разни мадами и едната беше доста шумна. Те правили секс на светнато и прозорците му нямат пердета. Хора от отсрещнатия блок са казали, че гледат нещо повече от цирк.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 23 дни
hash: a1cfa4659e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   14, да, да не говорим че “правим секс” е просто небългарска езикова конструкция, или както се казва там... Подобно на много такива от английския, няпример от няколко години започна да навлиза “това ми направи деня” ... ужас! Вместо това ме озари/зарадва/вдъхнови, т.н. ... Правим ден... ;D

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 4594c6f61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Случвало ми се е: Като студент, съседката по квартира /тавански помещения/ и тя студентка, не особено привлекателна, на няколко пъти по нощите не се прибираше сама и се почваха веднага след като тръшнат вратата. Скърца легло, тя охка и пъшка... Случвало ми се е и в една тетевенска хижа, общо спално помещение, едни познати два часа се въртяха в разни пози. Не ми е било нито смешно, нито нервно - напротив, да слушаш как стене някоя докато го поема си е чисто възбуждащо.
Последно, преди няколко години с приятелската компания бяхме наели една къща за гости, едната от жените бе малко крива на вечеря, било и дошло. В ранни зори се събудихме с жената от виковете и, бяха в стаята под нас. Моята рече, че не можело чак толкова да вика, преструвки са. Казвам и, предвид че е в период, познай къде я работи мъж и. И за минута-две така ми подейства, че оправих жената, докато слушахме виковете на познатата. На сутринта на закуска това беше закачливата тема, всички я бяха чули, а и тя си призна че са я боцкали отзад, не е от свенливите. Толкова от мене.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: c4e4c1fdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Имах едно гадже едно време, много обичаше докато свършва, да ми крещи името: Петрее, Петьоо (името е измислено за историята). Една сутрин се засичаме с някакъв съсед в асансьора, докато си тръгвам от тях, за пръв път го виждам, а той: Как е Петьо ...! И доста недоспал изглеждаше, чак ми стана съвестно :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: a5d506aafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Като студент бях на бригада в Англия и там в общежитието в стаята бяхме 7 пръча - 4-ма българи и 3-ма поляци на общо 4 двуетажни легла. Моето легло и леглото на единия поляк бяха едно до друго и на буквата Г. Моята глава беше буквално на педя от неговото легло. И една вечер българите си лягаме рано, понеже на другия ден в 4 сутринта трябваше да сме на работа, а поляците ги нямаше, понеже имаха дей оф на другия ден, т.е. не бяха на работа. Явно са решили да запият. И по едно време през нощта се влиза с гръм и трясък, ние всички поскачаме, както си спим. Аз разбрах, че се събудиха, но никой нищо не каза и си мълчим. Влиза този поляк с една полякиня от хостела и лягат на леглото му буквално на педя от главата ми. Полякът беше кьор кютюк пиян, защото успяваше да каже по само 1-2 думи и то напълно нечленоразделно, не знаеше къде се намира, а полякинята започна нещо там да го натиска, съблича, беше яко загоряла. Всички слушаме и си мълчим в тъмното. Тя го натиска, натиска, опита се да му го вдигне, нещо да направи онзи, обаче той горкия едва стоеше буден. Аз съм виждал как пият поляци, значи страшна работа, буквално ходят на 4 крака, ако изобщо могат да си вдигнат главата. И както онази го натискаше и се опитваше да го свести, че да я опъне и той повърна върху нея. Тя подскочи и си тръгна естествено, онзи си захърка, а ние само се кискахме в тъмното.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 21eef2330e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   1, какво значи "де да бяхте всички жени такива"?? Ами, накарай я да свърши така, предразположи я. Или просто не можеш и затова само искаш. :D

 
  ...

...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 2280f0dd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Преди много време бях отседнал в един хотел за една нощувка само, в който имаше група руски ученици на зелено училище.
През нощта такива охкания и стенания имаше над стаята ми от руска девочка, не издържах, станах и запалих цигара на терасата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: 2da5e21acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   23, явно не разбра, за какво ти говоря. Това не е въпрос на желание и техника от моя страна. Такъв оргазъм, който се носи по въздуха и може да го усетиш от едно 50 метра, повярвай, не всяка го може и не всеки е такъв късметлия с такава жена до себе си.

1

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: fac34fd3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Бъркаш. Това не е изнервеност, а най-обикновена женска завист.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 724e065413
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   № 24-Ама ти учудваш ли се на руските блядки,та те на 30г.са вече пенсионирани проститутки,идват в България и стават,,сексоложки",като шлюхата Кобилкина !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: 8ce8e1d57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Преди 10-тина години, жената си беше хванала любовник и не искаше да прави секс с мен, та летните вечери аз си седях на терасата и тихо и кротко си пушех и пиех. Всяка вечер, към 11 вечерта съседите от съседния вход почваха дивашки секс на отворен прозорец, защото нямаха климатик. То не бяха викове, то не бяха стенания, охкания, пъшкания, крясъци, плясъци - по 2;3 часа, как издържаха толкова и аз не знам - всеки ден. Пича явно я оправяше грубо и анално, защото се чуваше "Ох, по леко в дупето бе!", ама на оня явно не му пукаше, може би даже се възбуждаше и повече от това, защото почваха още по-големи охкания. Това беше почти всяка вечер цяло лято с часове, беше много възбуждащо за мен, понеже бях загорял, даже съм свършвал няколко пъти. След няколко месеца май се скараха и пича се изнесе.

 
  ...

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: f3646a338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   В студентските общежития имах една съседка такава. То не бе викане, крякане, пъшкане. Все едно й вадят зъб без упойка.

На мен, като мъж, честно казано подобни театрални изпълнения ме дразнят. Много по-приятен е естественият стон, който и мъжете понякога го правим (доста по-рядко).

За съжаление порното много измени сексуалната култура в близките 15-20 години, основно към по-лошо.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 9e9080c547
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   25, според мен не са и толкова малко жените, които свършват така, ама то как да стане, като повечето мъже сте егоисти? ! Искате свирки, а не лижете, искате жената да е разкрепостена, а не я предразполагате, искате да свърши силно, ама да не тече много, да не вика много.... Еми, не става така. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 67cd9f7766
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Ходя два пъти в годината на море при чичо ми, който има голяма къща. Стаята му е точно над моята и често се е случвало да го чувам като е с някоя приятелка, защото е много шумен като свършва. Приятелките му също понякога съм ги чувал. В началото ми беше доста неудобно, но се правя че нищо не е станало и така. Сега такива случки са ми смешни. Понякога съм се притеснявал и мен някой да не ме чуе като съм с гаджето. Не сме шумни, но не би ми било приятно да ме разнасят после. Отстрани такива истории винаги са ми по-скоро смешни, но ги разбирам хората като се обичат. По-добре така, отколкото караници!

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: b0ffed5132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Който е живял в панелка няма начин да не е чувал как се прави секс. Всичко си се чува през тънките стени, особено нощем. За пръв път бях в такава ситуация преди има-няма 40 години в средните класове. Бяхме на двудневна екскурзия и като ни настаниха в станцията се оказа, че за един ученик няма стая и ми сложиха допълнително легло в стаята на двамата даскали, които бяха мъж и жена. Беше станало много късно и са си мислели, че съм заспал отдавна и по едно време започнаха да се заиграват. Аз бях на по-ниско и почти нищо не виждах, но пък се чуваха ясно. Не бяха никак шумни и въпреки това леко стенеха и двамата докато не стана време той да се изпразни, което стана изключително шумно, едва ли не извика. Аз продължих да се правя на заспал и само долових как тя се закикоти. Тогава докато ги слушах се възбудих доколкото помня, сега се сещам с усмивка за тяхната лудория. Не бих могъл да си представя как има някой друг в стаята и аз хващам жената да я оправям пред него дори и да си мисля, че спи. Но хората са различни. За мен това си е доста личен акт и не би трябвало да става достояние на всеки наоколо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker