За обезкосмяването там долу! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За обезкосмяването там долу!
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2873 пъти
Провокира ме 11-ти коментар в темата „Към момичетата -За обезкосмяването отдолу?“

За мен е нормално жена да иска да се обезкосмява, да е гладка, да се стреми да е максимално привлекателна и нежна. НО МЪЖ?
Къде отидохме и докъде стигнахме в изкривените си представи за света? Как стана и какво го провокира?

Как за по-малко от 30 години вече мъжът не е това, което беше? В днешно време мъжът възприема вторичните си полови белези така:
„Лазерното обезкосмяване е твоят начин. Аз съм мъж, но се минах отдолу с лазер и вече ги няма гадните косми и възпаленията след бръсненето им.” – мъж дава съвет на жена, как да се бръсне там долу!

Забележете – „гадните косми“! Илл! Мъже, вие не се ли къпете ве?
Да кажеш, че силното окосмяване по гърба е гадно – разбирам, не сме маймуни. Но естественото полово окосмяване по какъв по точно начин ви се струва ГАДНО?

По-натам:
„Дългите косми дразнят с гъделичкането си, спарват през лятото и не са приятни за жените при любенето. Аз започнах да се обезкосмявам още в училище в края на 90-те по мое желание, много преди да започне да става разпространена модата за обезкосмяването.“

„Модата“ – много правилно! Мода, а не друго! А дали е правилно, не уточнява пича. Но го прави, защото:

1) „Дългите косми дразнят с гъделичкането си“ – чудно него ли го гъделичкат или гаджето му я гаделичкат? Какъв смях!
2) “спарват през лятото” – е, и? А когато ти набождат целогодишно, по-добре ли е?
3) „не са приятни за жените при любенето“ – п*ткопоклонник, чехльо и слабохарактерен женствен тип – бъдещ джендър! Чудно жена ти как ти благодари – „Мъжо, много ти благодаря, че беше толкова НЕЖЕН спрямо мене!“. – Отново смях!
4) " Аз започнах да се обезкосмявам още в училище в края на 90-те по мое желание, много преди да започне да става разпространена модата за обезкосмяването." - искаш да кажеш, че ти си един от първопроходците във въвеждането на джендърската идеология и практика в страната? Медал искаш ли?


Ето го моя отговор в другата тема:
«То и на мен ми е гадно да гледам ощавена кокошка между женското междукрачие. Въпрос на предпочитания и вкусове.

Един въпрос към тебе! - КАКВО НЕ ПРИЕХМЕ ЗА ПРАВИЛНО И ЗА ДАДЕНОСТ, КОЕТО АМЕРИКАНСКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ НИ НАТИКВАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ НАТИКВАТ ПРЕД ОЧИТЕ?
Утре ще ти кажат да се обличаш като джендър и повярвай, много по-лесно ще го приемеш.
Ако в 1990 година на някой мъж от България и на изток от нас имаше възможност да му кажеш, как с лазер си обезкосмяваш топките как ли щеше да те възприеме, а? Ако на един иранец му покажеш, как си махаш космите под мишниците и на к*ра какво ли ще си помисли за теб?
Не минавай с номера, че иранците са забутани, неуки, изостанали, некултурни - всеки, който твърди това, въобще не е запознат със страната Иран и иранския народ.
Ти въобще замислял ли си се дали това, което правиш е нормално?
Има ли нещо мъжко в това, мъж да си бръсне топките?

"Дългите косми дразнят с гъделичкането си, спарват през лятото и не са приятни за жените при любенето. " - Знаеш ли колко си смешен с това си изказване? Много мъжко, няма що!

Но какво ли да очаквам от хора, които масово са отгледани от майките си, не са се откъсвали от майчината пола и едно от основните им притеснения е как да не паднат в очите на жената и да не бъдат отхвърлени от някоя поради естественото мъжко окосмяване!?
Знаеш ли как се вика на такива "мъже"?
-Не се напъвай, аз ще ти кажа!
ДЖЕНДЪРИ»

Аз не се притеснявам от плиткоумието на някоя женска пача, която щяла да ме отхвърли с мозъчния си потенциал от клетка и половина сиво вещество. Такива не са ми коректив!

Обърнете внимание на себе си и разсъдете, че мъж да има такива огромни комплекси от ингвиналното си окосмяване и страх да не бъде отхвърлен от жените, е нищо друго освен показател за психично разстройство.

Лично мнение: Като чета тука, колко мъже са се изпедерастили, колко чехльовчета виреят от мъжки пол, как майка купува на 16-годишния си син женски прашки и той ги носи, и други, и в реалния живот, когато виждам какво се случва и говори, то разбрам, че американците са много, много умни и с право настояват да приемем Истанбулската конвенция. Те просто знаят нещата в цялост, как стоят. Нещата, описани в нея, малко по малко се превръщат в тенденция сред населението, обхващайки все повече хора.

Тогава, защо е целият този шум и недоволство относно ратифицирането ѝ на държавно ниво, когато съвсем скоро същите тези, които си епилират ташаците с лазер, ще си избелват ануса, фитнес химията ще ви прави зависими от приемането на тестостерон до живот, защото в момента, в който спрете анаболите и изкуствения тестостерон, няма да имате никакъв, защото организмът ви отдавна е преустановил производството на свой и ще заприличате на 40-годишни жени?

От тази гледна точка аз не виждам драма в приемането на тази конвенция - джендърско поколение, какво да искам от такива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: bcf3750ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Боже-господи, вие жените сте все недоволни лол...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7fbd56036e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз съм 11-ти номер от въпросната тема, вдъхновила автора на настоящата тема да изкаже мнението си по този цветущ начин.

Къпането, колкото и да е редовно, не може да пребори изпотяването по начина, по който го прави обезкосмяването. Отделно, че основната причина за моето решение е друга - удобството да не ме гъделичкат някакви косми там, където има повишено триене между съседни части от тялото при спортуване - интимната зона и мишниците.

Дава се горе пример за окосмяването на гърба и се прави сравнение между него и това в интимната зона. Двете нямат нищо общо. Спарването в интимната зона поради по-високите температури там многократно причинява повече неудобство и потене, отколкото едно окосмяване на гърба. Има коренно различни нива на температура, приток на въздух, потене, подвижност на съседни мускули (особено при тичане) и прочее. Поради същата причина още към 6-7 клас започнах да се бръсна и там, и под мишниците. Няма нищо общо с така натъртваното от автора на тази тема "родово поколение" (той е предпочел да използва не българското название, а английския му превод "gender generation").

За сведение, имам малко над средното окосмяване на ръцете и краката, но не съм се обезкосмявал там, защото едва би ми допаднало да имам гладки крака.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ad721cb1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Много гняв в тази тема, много!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 298e1b4700
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много мислих дали да не отговоря доста подробно на това, но няма абсолютно никакъв смисъл да споря с жена като теб. Само няколко неща
1)научи повече за трансджендърите, защото очевидно нищо не знаеш и е доста забавно как употребяваш дума, чието значение не знаеш
2) хората имат право на личен избор, ако някой си някъде иска да си маха космите, теб какво те бърка? Животът си е негов
3) това да казваш кои неща са педалски само защото нещо е определено от обществото за повече женско нещо, отколкото мъжко е доста сексистко и няма да е зле да поработиш върху това
4) никой мъж не ти е виновен, че ти не си попаднала на свестни и сега всички мъже са ти виновни. Или може би ти не си ги махаш (в което няма лошо и това е личен избор споменато в 2)).
5) не е нужно нещо да не ти е наред, че да си махаш космите
6) ако на партньорката ти не и е приятно един мъж да има косми няма нищо лошо да го помоли да ги махне както и обратното.
Всеки има предпочитания и не смятам, че трябва да си трансексуален(още познат като джендър), педел и други нарицателни
Момиче съм

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b61eca0218
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От епилирането на топките витиевато стигна до Истанбулската конвенция. Не разбрахте ли, че няма да се приеме в България!

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 40ab367264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ходи да правиш свирка на някой с гора от косми, да имаш косми в устата и тогава ще те питам. Цитираните от теб Иранци не са ли мюсюлмани? Мюсюлманите се бръснат или поне постригват долу.
Интимните части и подмишниците е напълно нормално да се обезкосмяват, но обезкосмяване на крака, ръце, гърди от мъже не е много нормално, но такава е модата.

От няколко години силно се засили модата с пускането на брада.
На 95% от мъжете не им отива брада и им лепва едно 5 години отгоре, но пуста мода.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0e49a23fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен пък НЕ Е нормално жена да иска да се обезкосмява! Ако беше "нормално", то Природата или Господ щяха да направят така, че там да няма косми...

Някой може да смята, че е нормално човек да иска да си извади здравите зъби, понеже така било "по-красиво и по-хигиенично"! Не мислите ли? Няма зъби - няма миене на зъби, няма лош дъх... Много по-хигиенично е! :)
И по-красиво! Няма криви зъби, няма зъболекари, избелвания, козметики...

Абе вие сте много зле бе! Като онези с рязаните кожички, дето тръгнали да ми обясняват колко хигиенично било и колко големи ебачи били станали в резултат на това осакатяване...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f3871dacec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много "интересна" тема сигурен съм, че ще получиш така желаното внимание което ще предизвикаш с подобни разсъждения. За космите там долу съм съгласен, ама ти сега какво, ще ми кажеш, че лятото ходиш с храстите под мишниците? Ти си луд, поне за мен, не виждам нищо мъжко в това да си се изпотил като свиня и да ходиш насам-натам с петна от пот на тениската

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d868ecd029
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отвратен съм от мисленето Ви. Що за токсична мъжественост е това? Вие коя сте, че да казвате на хората как да живеят? Вие коя сте, че да казвате кой се е „изпед*растил" и кой не? В кой век живеете?

Приемете го, светът НЕ се върти около Вас. Има всякакви хора на този свят. Някои мъже искат да се грижат за себе си... това не е Ваша работа!

И що за сексизъм е това? "Мъжете трябва да правят това, жените онова... ", я стига! Не живеем в социалистическа държава, живеем в ДЕМОКРАТИЧНА България, където всеки може да прави каквото си поиска. Не знам за коя се мислите, че да учите хората на морални ценности.

"Ако в 1990 година на някой мъж от България и на изток от нас имаше възможност да му кажеш, как с лазер си обезкосмяваш топките как ли щеше да те възприеме, а? " - на коя земя се намирате? Какъв е смисълът да правите сравнение между 20-ти и 21-ви век? Защото Вие не можете да приемете нещо - дадено! Но моля, поне се дръжте възпитано! Хората няма да живеят според очаквания Ви, така че си знайте мястото!

Много здраве и лек ден!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 2294e8e3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм мъж и смятам че е грозно мъжа да е гол като охлюв. Особено да си бръсне краката и ръцете и да е с тънки веждички. Аз само подстригвам моите косми там, където има нужда. Ме бръсна. Скъсявам с машинката.

 
  ...

...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a5ea4fc314
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Приемете вече, че всеки си има право на личен избор, кое ще си обезкосмява и как. От друга гледна точка пък някои жени харесват окосмени, други не. А и стига с тези "джендъри". Джендър (gender) означава пол и всеки с поне една гънка в мозъка би могъл да си го преведе поне с гугъл преводач.. :)

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a4e0881580
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   На истинския мъж не му пука дали некъв дъртак от 90-те ще му прави проблем дали си ОБЕЗКОСМЯВА ТОПКИТЕ ИЛИ НЕ. Камо ли на некъв арапин от близкия Изток. Айде моля ти се.

Мъж ли си, жена ли си, автор(к)е... честно казано не ми пука. Ограничен(а) си. Що не си признаеш каква е истината? Че всъщност имаш фетиш към окомосмени мъжки гениталии? Ми завирай си мутрата в тях бе, кой ти пречи, ако те кефи - кефи те, ама кво си навираш глупавото МНЕНИЕ непоканен(а)? Ходи се дави в космарлаци, като те кефи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 118703499c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Това пиян ли го писа? Мъж, 33г, започнах да се обезкосмявам преди 7-8 години в интимната област и подмишниците. По-хигиенично и свежо ми е, особено лятото не ми се запотяват. На други места нямам нужда. По краката и ръцете имам къси рехави косми, с които съм напълно ОК и се харесвам.
Жена ми поддържа лека прическа там долу. Всички доволни. Ти?

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 2ce810467d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз си ги махам под мишниците и около оная работа поради една причина - като се изпоти - смърди. И не ми обяснявайте, кое било нормално и кое не.

От друга страна много ми харесва на вид небръсната катерица и гледам такова порно. Но на живо не ми се е случвало, освен малка лентичка. Сигурен съм обаче, въпреки, че визуално ме кефи, като си завреш лицето, ще смърди.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 082a6de0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Епиломанията е пълна идиотия и за двата пола! Американска извратеност от 90-те години на 20 век.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 2ef15ce1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ако ще е путка, рунтава да е, с добре оформен триъгълник на Венериния хълм, бръсненето е като гол охлюв и пълна изгъзица!

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 7fbd56036e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не зная защо за някои е чак такава драма това, че някои хора са решили да поддръжат определени части от тялото си гладки и по-приятни за допир. Който иска, нека си остава космат(а) където му(ѝ) е пригодно. Всеки може да прави с тялото си, каквото счете за удачно. Аз искам жената до мен да не лапа косми, нито аз искам да лижа косми, съответно се събираме такива мъже и жени, които си подхождаме като вкусове и разбирания. Който пък иска да лапа косми, си избира някой, предлагащ съответните рунтави зони, и готово. Така няма недоволни.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 89591270a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Въобще не ми дреме или както казват сърбите баш ме брига кой ще се бръсне/епилира отдолу или отгоре и кой какво харесвал! Аз ходя така както ми харесва и ми е по-леко и хубаво на мен, особено през лятото! И на мъжа ми му харесва така. Не живея в Иран, нямам и намерение и не се интересувам какво правят там. Както и от Истанбулската конвенция, от която се отказаха и в Истанбул. Кой бил като охлюв, кой като горила, живот негов, тяло негово, да прави каквото ще! Спрете с тези глупави безсмислени теми! Няма как да давате наклон на хората!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker