Въпроси към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпроси към мъжете
преди: 3 години, 19 дни, прочетена 3299 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22г и винаги ми е било интересно да разбера и мъжката гледна точка относно привличането между двама души и евентуална връзка.
Какво забелязват мъжете, когато видят жена, която им харесва ?
Как разбирате дали искате да имате само интимни отношения с жена или връзка ?
Какво ви грабва вниманието още в първата секунда ?
Ще се радвам да споделите мнението си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 19 дни
hash: 60ff0c0f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Грабва ме излъчването и като човек и фигурата ѝ. Ако изглежда лека/лигава, не искам да имам нищо сериозно с нея. Ако има излъчване на отговорна и вярна жена, тогава се замислям за евентуална сериозна връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 149a5c875a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ако си набележа някоя колкото за секс гледам цици, дупе и колко е перверзна и разкрепостена.

Иначе за сериозна приятелка на външен вид трябва да има красива усмивка, хубаво излъчване, хубава стойка, външния вид естествено е важен, но не ме вълнуват толкова цици и задници, по-скоро лицето. Сериозно взимам под внимание това как говори и как мисли, ако е някоя разглезена миекаща и лигава кифла минава в графата просто секс. Държа също да е амбициозна и да има цели, не просто да се носи по течението и да мрънка за всичко. Като характер трябва да не е лигла, но и да не е някоя монахиня. Естествено държа и да е перверзна и да не е дърво в леглото. Останалите неща вече са екстри.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 4509c65ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз го усещам, усещам кога едно момиче е специално и кога не. По това си вадя повод дали да я на*ба в колата или у дома, или да я заведа на вечеря или поканя на вечеря у дома и без да се правя на идиот, да бъда по сериозен да разбере че неискам от нея само да я вкарам в леглото а съм готов за нещо повече и затова я изслушвам до край без да я прекъсвам и ако се наложи и давам съвети и тя започва да ми има доверие, да вижда че с мен може да говори, да споделя и така едно по едно нещата се напасват, но когато трябва само да я е*ба някъде, гледам да съм по забавен и интересен, да загуби представа за времето с мен и да може да се отпусне и предразположи и тогава ги почвам без да ги питам, и досега никоя неми е отказвала но е важно и външния вид естествено.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 2518f9886a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здравей, аз също съм на 22 (момче). До сега съм нямал сериозна връзка защото не съм намерил все още подходящият човек. Мен ме привличат жените които имам ясно изградено мнение и знаят какво искат. За мен външния вид е без значение, колкото и изтъркано да звучи. Ако си търсим наистина свестен приятел отиди в някоя библиотека, вземи си книжка и седни в читалнята. Разликата между тези които ще намериш в библиотеката и тези в дискотека е огромна.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: b4ac0e37e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Малко мъже ще ти кажат това, но истината е че почти всички искат да спят с натокани мадами, но искат за съпруга жена която е скромна и вярна. Това е защото самите те не ги осъзнават тези неща много често.

Ако искаш да привличаш мъже и да ги задържаш, трябва да държиш на себе си на първо място и да не правиш Излишни компромиси. Ако се съобразяваш с мъжете, те няма да се съобразяват с теб. На в

Мъж съм между другото.

 
  ...


...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 05196b98f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Има три вида жени: проститутки, прости путки и просто путки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 7b86ce1c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Основно гледам излъчването и погледа - ако търся само секс гледам да има по-наивно изражение. Ако си търся връзка гледам да има интелигентен поглед, но без да губи женствеността си. За връзка още търся да няма нарисувани вежди, да няма корекция по устните. Ако има татуировки да са изпипани и с вкус, но най-добре да няма. Да е с нормално телосложение - твърде дебелите не са оферта, както и твърде слабите дето са като клечки и сигурно имат анорексия.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: a4fa3c9d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте, много е специфично и индивидуално, не може да се опише с думи. При мен, често се случва силно да се възбуждам от жени, които да кажем не се красавици, не ме привличат някак сексуално, това е някаква химия. Имам една колежка, която е три години по голяма от мен, не е красива, дори не е хубава, но някак си ме възбужда сексуално и ме прилича, само като я видя и си мисля за секс с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 23b6f4ef54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ако душата и започне да свети като ме види това ще ми грабне вниманието.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4f85d99ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 5 го каза най-точно.
Не се ли самоуважаваш и правиш компромиси след 5-10 години ще пуснеш тема защо мъжете искат само да ме чукат.
В допълнение - и сериозно обвързаната жена може да е натокана ;)

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ff15d71a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Нас ни привлича външния вид в началото, но ако една жена ми се изцепи с някакви селски изказвания и постъпки, то тоя външен вид ще е последното нещо, което ще гледам.
Най-мразя откровено тъпи жени, това ме отлъсква тотално.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 18494c6ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Цици, гъз, крака, фигура като цяло, коса, прическа, маникюр, лъскави и провокативни дрешки, перверзен поглед. Всички мъже гледат първо тези неща и държат на тях, а какъв човек си, е на последно място за господата. Важно и да си дашна, но да не си лека (което според мъжката (липса на) логика някак си съществува) и да можеш да готвиш. Иначе, ако жена се интересува от това колко са високи или каква кола карат, почват да циврят, че "личността била най- важната". Не че за тях самите по отношение на жените е. Това е "тайната".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3bf22062a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   "Има три вида жени: проститутки, прости путки и просто путки."

Адмирации номер 6.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3540c68879
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Първоначално всичко е инстинкт и мерак за секс. Така го е направила Природата Майка. Чак в последствие гледам умствен багаж, поведение и т. н. , но това не значи че ги подценявам и са маловажни, просто първоначално оценявам външността, излъчването и чак на втори план интелекта и поведението, но пак повтарям, в никакъв случай не ги подценявам, просто те са на втори план в опашката.
Относно външността - всеки мъж си има различен вкус и предпочитания. Аз жените ги разсъбличам с поглед, почвам от дупето, слизам надолу през бедрата, крачетата чак до стъпалата, после пак поемам нагоре колена, бедра, ханш, дупе, междукрачие, талия, цици, рамена, шия, лице то е на последно място. Лично аз за мен - не харесвам едри или пълни, пухкави жени, предпочитам слабички или нормални, да не е с огромни провиснали цици, може и да са по-малки, не е проблем, да няма огромен провиснал задник, малко стегнато дупе си е супер, може и да не е толкова малко, но да е стегнато. Много държа и на хигиената - просто да си личи че жената поддържа необходимата хигиена и лъха на чистота и свежест. Ако е с косъмчета по интимните части лично за мен още по-добре.
А ако не е тъпа, злобна, заядлива това си е направо бонус 6 плюс.
Надявам се да съм ти бил полезен.

м на средна възраст, ама се чувствам на 20

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f7299216e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Мен лично ме привлича жената да е красива и поддържана, както и добре облечена, а не като торба. Красивата жена с хубаво лице и тяло, веднага хваща окото. Циците не са чак толкова важни.

Само интимни отношения мъжете искат от жени, които са курви, които не стават за семейство. Мъжете не търсим у жените фамозен интелект. В крайна сметка и двата пола търсим у другия пол, това което си нямаме (мъжете търсим всички физически привлекателности на женския пол половия орган на жената. Просто тия неща си ги нямаме и ни привличат). Не търсим интелектуализъм. Търсим възпитани в обноски и семеен морал жени, а неразпасани и разюздани простакеси, кифли или кариеристки, еманципатки и феминистки.

За сериозна връзка е важно да е добра, мила и грижовна, но също страстна. Ако обичате секса сте супер, ако го правите по задължение не сте. Ако отказвате секс с лъжерагументи като главоболие, не струвате, защото просто не обичате. В секса е важно да се раздавате, дори да не сте професионалистка. Важно е мъжа да усеща, че му се отдавате. Инициирайте секс поне от време на време, закачайте мъжете си, предизвиквайте ги на тая тема, а не стойте като пънове.

Изключително отблъскващо е жената да се държи като мъж, да се облича с панталони, да е обсебваща, да е манипулативна. Външният вид е важен, за това момичета поддържайте се за вашите мъже. Парадокса е, че жените се гласят за работа, университета, срещи с приятелки, излизания навън, а вкъщи с мъжете си ходят като чуми. Това действа на мъжа подтискащо. Обувайте хубаво бельо момичета, секси дрешки (но не прекалено). Слагайте си грим, червило, маникюр, прически и т. н., но не прекалявайте. Прекалено късата пола и облекло като на уличница е неприятно усещане за мъжа. Когато съм излизал с жена, която се е облякла като уличница никак не ми е било приятно всички мъже да я зяпат.

Не е нужно да сте фамозна готвачка, просто се старайте от време на време.

Не бъдете мързеливи, бъдете грижовни къщовници. Когато имате нужда от помощ, кажете на мъжете си, а не чакайте те сами да се сетят (доста е вероятно да не се сетят).

Уважавайте неговите роднини! Ако не можете да сте приятелка с майка му, просто я уважавайте. Също с баща му, брат му, сестра му и т. н. Дръжте се любезно и мило с тях, а не студено, дръпнато и резервирано.

Давайте свобода на вашите половинки, не бъдете обсебващи. Нужно е за всеки мъж да излиза и прекарва по някое време в мъжка компания за да си говори за секс, жени, коли, политика, философия, спорт. Иначе мъжа ще се чувства задушен. Разбира се, имайте и вие приятелки с, които да можете да излизате. Ако сте с един мъж 24/7 ще влезнете в рутина, която убива връзките.

Още първите мигове грабва излъчването и цялостната визия – лице, тяло, крака. Ако има студено излъчване лично мен ме отблъсква.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker