Възможно ли е да ме е заразила? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е да ме е заразила?
преди: 3 години, 24 дни, прочетена 2304 пъти
Имам колежка, с която бяхме правили секс някоко пъти преди да роди. От месец е отново на работа, след отпуската по майчинство и пак се сближихме. Вчера я понатиснах пак, но тя предложи само да ми направи свирка. Съгласих се, защото и без това доста е понаедряла след раждането, но пък циците и нагоре е супер страхотна. Сигурно 10-на мин ми лапа и си игра, докато ме изпразни в устата си. Седнахме да пушим и си говорим и я заразпитвах какво и е, струваше ми се отпаднала. Каза ми, че сутринта е ходила да я "чипират", както се изрази, тоест ходила е да се ваксинира.
Възможно ли е през устата да ми е предала някакви ковид вируси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 24 дни
hash: 31781f2235
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Хаха, ваксината не означава вирус.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: b71e7b6fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не. Тя не е заразна след ваксинация; щеше да е заразна, ако се беше заразила по стандартния начин т.е. с директна челна среща с вируса.

При ваксинирането процесът е съвсем различен от този при стандартно прекарване на вируса — тя не носи в случая реален вирусен товар, който да има възможност да разпространява на всеки около нея, а обработена част от такъв, който действа индивидуално единствено в нейното тяло, за да се изработи имунна реакция и защита под формата на различни антитела и други.

Виж, ако преди самата ваксинация е била в контакт с болен и се е заразила, това, че 2 дни след самия контакт се е ваксинирала няма да я „спаси“, няма да „спаси“ и околните, които са били в непосредствена близост. Просто са нужни 3 седмици след първата доза, за да може организмът да си създаде защитата, процесът изобщо не е бърз.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 9c43e77d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   1 хахаха,точно това значи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: 9e2d17fc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Мед. сестра съм и забелязвам, че след ваксина масово се разболяват и са най-заразни. Онази работа няма как да ти зарази, но след като е близо до теб може да те е заразила по въздушно-капков път.

Между другото тази колежка, щом е родила наскоро, мъж няма ли си, че едва е изчакала да роди, че да тръгне да палува?

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 715e4106d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Встрани от темата е , ама тая да бръмчи по чуждо, че и след раждане...Авторе, не е много мъжко от твоя страна! Има си граници дори и в изневярата. И на мен една бивша скоро след раждане ми се предлагаше така, ама ми беше съвестно за мъжа и.

 
  ...


...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 67adbe1de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Само ще кажа, че ваксинираните носят заразата в себе си, и ако не се преборят умират. Няма да коментирам, че жена с бебенце, прави такива ужасни неща...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: b71e7b6fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, не зная дали наистина сте медицинска сестра, както твърдите, но си съществува ясно обяснение за тази тенденция — липса на обща култура, липса на информираност.

Забелязвам, че на пациентите масово или не им е обяснено, или не са чули и разбрали, че непосредствено след първата доза НЕ придобиват веднага имунитет, а чак седмици след това. Съответно именно това незнание води до лекомислено поведение — липса на хигиена, липса на спазване на мерки => и до реално заразяване. Другояче казано, те си мислят, че веднага след първо ниво на ваксинация са „безсмъртни“ и „нищо няма да ги хване“, но биологично и медицински тялото им е неспособно да изгради защита за 5 минути или за 5 дни. Това е по-дълъг процес. Би трябвало да сте запозната с тези факти.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: fc47388092
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До 7, не забравяй че Ковид ваксините идват с втора доза след няколко месеца, чак след това можем да говорим за пълна защита срещу Ковид!

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 354cf55bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 3 и номер 10 са най-вероятно лекари, които пеят една и съща песен. Ама е факт, че ваксинираните ни колеги, които идваха с температура от ваксината, изпозаразиха онези, които не бяха изкарали още Ковид. И не, не са били болни преди това, защото се тестваха.
Същото се случва и на други места. Не ме вълнува теоретична част за съставките и принципът на действие на ваксините, защото виждам в реалност какво се случва. Затова и в цяла Европа се покачи нивото на заразените.
Няма да го признаят, щото ваксините трябва да се пласират. Нали са платени вече.

До автора - да, ако не си карал Ковид, може да те е заразила, щом е прясно ваксинирана.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8aa8ee1d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   10, приятелю, аз пък ще ти кажа, че наличните ваксини към момента не струват пет пари, но затова пък реално струват прекалено скъпо на човечеството... Познавам вече няколко човека, които след ваксинация, при това един и след втора игла, се разболяха, при това съвсем не леко. И не тава дума за 2-3 дена след първа игла, а за над 3 седмици, т.е. би трябвало да имат някакъв имунитет, но не би.
Нормално е векторните ваксини да дават повече видими проблеми в по-къс срок от прилагането им, това естествено им изяде главата и на практика ЕС се отказа от АЗ и Джонсън и Джонсън, което не означава че иРНК ваксините са по-безопасни, прото там ще берем плодовете на експеримента след месеци, а може би и години. Принципно всеки медицински продукт има противопоказания за накакъв процент от потребителите, но не е добре за изтеглилите късата клечка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8f708d41b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Какъв ти имунитет, каква информираност, кви пет лева. Фейса е пълен с некролозите и историите на ваксинирани и техните близки. Оня нали беше казал, че яко ще се мре...е, дойде това време.
Няма да пипна ваксинирана жена, не толкова че е заразна, а че е била толкова тъпа да се остави на пропагандата на бялата мафия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker