Нямам желание за секс. Здравословен/психоемоционален проблем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нямам желание за секс. Здравословен/психоемоционален проблем?
преди: 3 години, 25 дни, прочетена 1273 пъти
Здравейте! Не за първи път пиша в сайта. Мъж съм на 30г. Не ми върви с жените. По този въпрос съм писал тема. Но както и да е. Сещате се, че за мъж, който няма особен опит с жените е доста характерно да си е загорял. Ами да и аз до съвсем скоро си бях такъв. Мастурбирах, както и в годината няколко пъти ползвах и платени услуги. Порно много не съм гледал, не съм му голям фен. От известно време се наблюдавам, че някак си желанието ми за секс драстично е спаднало. Може би мастурбирам 1-2 пъти на 2 седмици и то го правя в някакъв момент, когато просто имам много свободно време и става по инерция. Гледах снимки в сайт за компаньонки и си набелязах няколко момичета. Исках да ги посетя, но просто не изпитвах желание да правя секс. Няклоко пъти гледам и порно, но някак си не изпитвам възбуда. На скоро привечер бях излязал, да се срещна с едни познати. Бях с колата и като си тръгвах, не ми се прибираше и реших да звънна на една компаньонка. Свързах се, каза ми къде се намира и реших да отида. Стигнах адреса и защото беше по-рано от уговорения час, се поразходих наоколо. Отново усещах, че нямам желание за секс и че просто съм звъннал на това момиче по инерция. Обадих и се да и кажа, че ми е възникнал ангажимент и се прибрах. Наистина такова нещо никога не ми се е случвало в живота. Струва ми се, че се дължи на един негативен емоционален момент за мен. Бях писал преди време тема, че не ми върви с жените,. Аз съм активен човек. От 18 годишен живея сам и с всичко се оправям сам. Контактувам с много хора, работя с хора. Просто от пубертета си изпитва някакво притеснение от момичетата. Някои хора ми дадоха хубави съвети и осъзнах, че всъщност няма от какво и защо да се притеснявам. И реших лека полека да действам, да се опитвам да се отпусна в по-интимното общуване с жените. Бях писал на една колежка, с която рядко се засичаме на работното място. За съжаление след кратко време станах обект на майтапи и подигравки основно от няколко колеги-мъже. Явно беше разправяла насам натам. Това доста ме притесни и се почувствах и гузен. Сякаш от тогава настъпи моя проблем. Не смятам, че е нещо здравословно, защото съм здрав човек. Нито пия, нито пуша, спортувам от дете, наспивам се и т.н. и т.н. Пък и да отчетем срамния факт - посещението на компаньонки. Не съм ходил при такава от поне 4-5 месеца, та изключвам някаква полово предавана инфекция.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 23 дни
hash: 806ea294d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Човек,каквото сам си направи и Господ не може да му го направи !

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: a50dd7eedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз съм на 28 и още лъскам постоянно, отделно от сексът. Когато съм по-зает естествено е по-рядко.

Виж на проститутки не съм ходил. Според мен в сексът трябва да има емоция и страст - не виждам как ще стане това на платено, освен ако момичето наистина не те хареса, което е слабо вероятно.

Огледай се, има много независими жени, които просто си търсят секс дружка - стига да си строен и да ти работи инструмента, даже и до пари не опира. И сексът си е нормален, дори и да няма обвързване, ако няма емоция, ако не се стараеш да задоволиш човека насреща, по-добре на ръчна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker