Защо??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо???
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 4846 пъти
Защо хората масово имат разбирането, че след като мъжа свърши един път секса приключва. Да речем, че средно мъжете издържат 15 минути на 1 път (може да се спори, за мен е силно пресилено). Аз примерно като правя секс понякога дори гледам да свърша колкото мога по-рано да не се тормозя после, след което лягаме няколко минути и после пак съм като нов готов за бой, и го правим докато тя не свърши или аз не реша. Някой път дори изобщо не спираме като свърша, зависи. Чудя се, защото много хора (предимно жени) мрънкат, че правели секс по 5-10 минути с мъжете си и нещо не мога да го разбера. Тези мъже имат забрана за 2ри рунд или просто не знаят, че може така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 дни
hash: 4eb3d73662
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Защото масово мъжете не знаят какво е клитор, камо ли къде се намира и следователно не знаят как да накарат жената да свърши, или на кратко - изобщо не знаят кво правят. Такива хора не могат и секс да правят, после имат големи претенции

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: fed0ae623f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Виж, нормално да не знаеш, но не всеки мъж може да направи втори рунд. Освен това, ако един секс е хубав, жената няма проблем той да трае 10 минути, защото тя накрая пак е получила оргазъм и се чувства задоволена. Поначало малко жени обичат да ги лашкат по 2 часа, дори да е много готино, омръзва. Идеята е да си направите взаимно кефа, а не да засичате с хронометъра.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 1e3bd7b4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ха то и ако и секс имаше, пак щеше да е добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 3eee71db5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   А защо всички трябва да мислят и да правят като теб?

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: afd15f786a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към 1 Ами покажи им и ги научи че да знаят следващия път па тогава да се оплакват

 
  ...


...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 3d07e0fd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Защото така е наложено, общоприето.. Сексът е за мъжете. Жените сме раята...И номер едно е доста права. Онзи ден един познат мъж подхвърли темата за тампони. Той попита как пикаели жените с тампони... Жените си плеснахме челата, бива ли такава простотия. Те уретра не знаят, че имаме, ти за какво говориш друго...Да не говорим колко необразован сексуално за женската част беше бившия ми, а беше мъж на години. Срамота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: e5f5b161cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   А защо като свърши един път жената приемате че, сексът е свършил? За някои от нас първото свършване е само започване

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 893bf871ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никога не съм чувал подобна глупост, че чак пък и хората масово били смятали така! Авторе, хората отдавна са сексуално грамотни, вземи и ти да прочетеш това-онова!

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 3052bb19ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, принципно сексът не е нещо, което трае дълго. Всеки нормален мъж е готов да свърши след 2-3 до 5 минути от началото на акта. Разбира се, тук зависи, колко често еякулира, колко е възбуден, колко се възбужда от вида на жената и такива... Не бих казал, че е нормално да правиш секс един път за 5-6 минути, след това почивка и отново, но неограничено време, примерно 30 мин. до 1 час. Говоря за секс в смисъл на постоянни и сравнително бързи прониквания във вагината, а не включвам любовната игра, която може да е наистина дълга. Ако правиш секс повече от 20-25 минути и не си свършил, ще започне да ти пада желанието и удоволствието, колкото и да си загорял. Ако правиш секс повече от 30 минути (т. е. самото ръгъне! ), пенисът ти ще започне да прегрява и ще си го чувстваш леко „износен“, протрит. Според моят опит добро и много добро удоволствие може да изпиташ от секса максимум до 20/25-та минута. Върховно удоволствие, доста по-рано. Примерно (съвсем на око го казвам) както може да е на 2-та минута от започването, така и на 8-та, 13-та – зависи! Има много хубави моменти при нас мъжете, когато (примерно) сме във връзка, в която не живеем с партньорката си и сескът не е нонстоп, когато си поискаш. И като си загорял, при среща с мацката един бърз и спонтанен, но изпепеляващ и влудяващ секс на затънтено местенце може да се окаже най-хубавият секс, който някога си правил. А той е бил с продължителност не повече от 2-3 минути. Примерно: съблекалня, обществена тоалетна, офис, някъде около работното място, кино, плаж, горичка.

Погледни коментара на н. 35 от темата „18 cm“. За пореден път попадам на такъв женски коментар. Тя била тясна, но никога до сега с предните си партньори не изпитвала удоволствие и чак сега намерила подходящия, който я разтегнал странично и успял да ѝ удари дъното! Че кой ѝ е виновен, че в дълбочина е 18 плюс сантиметра? И други жени казват същото – тясна съм, но искам голям... Хем тясна, хем шпеков търси! Няма угодия братче.

Сега виж н. 7, какво ти е написала! Хем свършвала, което повечето жени дори не го могат, а някои въобще не са го изпитвали нито един път в живота си, хем не ѝ стигало и това за нея било само началото... Няма угодия, братче!

Сексът е, за да му е добре на мъжа. Той започва тогава, когато мъжът поиска и когато е достатъчно възбуден от женската, и свършва, когато мъжът еякулира. Така го е измислила природата. Т. е. въобще за да започне половият акт, МЪЖЪТ трябва да е възбуден и приключва, когато МЪЖЪТ се изпразни.

Сексът МОЖЕ да започне и без жената да е подгизнала, и свършва, не когато жената свърши (ако въобще може), а когато изгърми пушката на мъжа.

Нали си учил биология? Да си прочел нещо такова, че „ЗА ДА ЗАЧЕНЕ ЖЕНАТА, ТЯ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СВЪРШИ! “? Хахахха... ;D

Проблемът стои в това, че наборите след ’85 година не минаха през казарма и голяма част от тях бяха отгледани от майките си. На някои бащите им емигрираха, за да изхранват семействата си, започна бумът на разводите в България и една маса момчета бяха отгледани и възпитани от маминка. Е, сега виждаш чежльовчета по улицата, девственици по на 30 и кусур години, момчета! на по 20-30 години, които си гълтат езика при първите разговори с момиче и прочее, и прочее. На какво ги научиха майките им? Да подг@зуват на момиченцата! Да са слабохарактерни! Да си плащат за услугите на по-разюздените момиченца, а на другите вкъщи да не им повишават тон! Еле пък нещо повече, защото инак ще бъдат съдени за домашно насилие и ще останат отхвърлени от всички жени во веки веков. Олеле, ужас!

Струва ми се, че и ти си същият. Мъжът не се съобразява с жената, кога да започне половият акт и кога да свърши. Мъжът е този, който взима нещата в свои ръце и движи работите да вървят.

С двата примера по-горе ти показах нагледно, че с жените въобще няма никакъв смисъл да се събразяваш! Хем Природата ги е създала да са тесни и да свършват, хем искат най-големите к*рове и да ги блъскаш 2 часа до изхабяване. А на широките кофи, които са твърде много в БГ, никой не им е виновен! Нито пък има какъвто и да е смисъл да ги питаш за „женското“ им мнение. Може би си още малък и ще видиш, че българката няма възможност да те изгради като мъж, че да ѝ искаш мнения! Българката не е жена от такъв калибър.

Айде със здраве, момко, и по-малко се съобразявай с женското скудоумие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 232987aa92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Бил съм с жена, която свършваше по няколко пъти и 2 часа секс не й стигаше понякога, но това е т. нар. еблива жена, а такива са си рядкост!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 12 дни
hash: afd15f786a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така към всички тъпи недоебани курви сайта.
Къде е написано, че при секс трябва жената да се свършва.!?
Нормален полов акт приключва със свършването на мъжа!
Вие сте длъжни да се съобразявате с мъжа до вас ако искате да бъдете редовно ебани. Пениса не ви е вибратора да си го въртите както си искате.
Като не сте доволни, защо просто не поговорите открито и не обясните за G точките си та да ви ръчкат в тази зона.
Към 6 ако наричаш мъжа ти невеж а той те е тъпкал като пълнена пуйка смятай ти къде се намираш.
Всички жени се плеснали по челата, защото се подигравали на някой че не знаел. А вие тъпите кокошки сигурни сте отлично запознати с човешката анатомия. Получили сте по няколко кура между краката и си мислете че знаете всичко а защо ли сте цял живот много от вас се лутат, като объркани кокошки търсещи мечтаната любов?
Много мъже се превърнаха в едни лъжливи, жалки и объркани путки, заради такива като вас. Чудейки се как да угодяд и свалят някоя куха овца, която живее по списания и статии и планува живота си по хороскоп.
Такива като вас и секс не заслужават!!!

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 3052bb19ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   12 - ЕВАЛАТА ПИЧ!

"Къде е написано, че при секс трябва жената да се свършва.!?
Нормален полов акт приключва със свършването на мъжа! "

- Това и аз казвам!

"Много мъже се превърнаха в едни лъжливи, жалки и объркани путки, заради такива като вас. Чудейки се как да угодяд и свалят някоя куха овца, която живее по списания и статии и планува живота си по хороскоп.
Такива като вас и секс не заслужават!!! "

- Много точно казано!

Де да имаше повече хора тука като тебе, които така добре да назовават нещата!

БЪДИ ЗДРАВ, ПРАВ И КОРАВ!

От 10

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 276e4800b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Н 12 и 13, обърнахте сайта на пенсионерски клуб...
Разбирам, че вашето поколение е трябвало да крие хомосексуалността си и сега сигурно ви е много гадно, че вече може открито, но вие пък вече не можете, ама не си изкарвате злобата на жените. Нито ще станете по- млади, нито пък вече можете да бъдете нечии жени, минало ви е времето- примирете се вече!
То бива старчески бълнувания, ама..

 
  ...
преди: 3 години, 2 часа
hash: 7c05ef6f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   То много неща не са "писани". Странно ми е как ще оставите жените си недоебани и незадоволени, нали веднага ще отидат при някой друг, или не ви пука? Може да съм странен (съмнявам се), ама за мен и на жената трябва да й е кеф, то по вашата логика сексът е блъскане 3-4 минути докато свършите, вдигате панталоните и до там, жената да се оправя?? После що ви изневерявали :D

 
  ...
преди: 3 години, 1 час
hash: e4d3d27c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Много е хубаво да имате сексуална култура, но тя включва и един много важен момент - Усещането! Не всички усещате сексуалните мъже, робувате на стереотипи. За мъже с нормална сексуалност говорим. Мислите си, че момчето, за което сте трета, пета или девета ще е много способно, а реално това е чисто залъгване! Просто играе роличка, с която е успял при предишните, така успява при вас. Да подмокриш момиче с целуване, докосване по гърба, краката, раменете.. това е сексуален усет. Ако правите секс с лубрикант, трагедия сте.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a670da925c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не вървете срещу природата. Лубриканти, силикони, хапчета и задържаки спрейове водят в последствие да психически и физически отклонения, мании и унижения. Половия акт е спонтанно усещане, без норми и продължителност. Ако не ви харесва- не сте един за друг и се спасявайте бързо. Ако не можете да си говорите на тема интимност- в манастир или метох и не заблуждавайте поотрасналата младеж.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8285876f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Номер 14 за щастие вашето джендърско поколение няма да започне за да свърши! Що се отнася за педерастия тя е много характерна за такива, като вас. Разбирам че си набутано(ще говоря в ср. род че не знам какво си да не се засегнеш) в жалката дупка на собствената си душевна нищета, но не си изкарвай злобата върху истинските мъже. Именно тези, който са създали света в които сега живееш за да може свободно да бълваш глупостите изсмукани насилствено от пръстите или Д-то ти.
Ти бива овцедушие и халюцинаци ама...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 699fad5aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Докато жената не свърши, аз не свършвам. За разлика от автора, мога да се контролирам кога да свърша. Рядко са тези жени, при които да ми липсва контрол, досега съм бил само с една такава. С нея свършвах на 5тата минута. Всички останали, които са били с мен са скуиртвали с мулти оргазми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f311b13ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ами да ви кажа бил съм с жени, с които и цяла нощ не ми стига, докато не съм абсолютно изцеден. Бил съм и с жени, с които съм гледал да свърша по-бързо един път и да бягам. Това се е случвало с тийнейджърки, които са фригидни, но си лягат с мен за да се похвалят после на приятелките си с какъв батко са били и как е било страхотно, а то пълна греда хаха

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 296efa5e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, на колко си? Това няма да го можеш дълго.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 238e03d615
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Номер 19 и 20 са истински мъже!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8d5d4eac19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Коментар 16 е точно в десетката на мишената.
Това е истински и узрял мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 20107c9d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Пази си силата, колкото повече свършваш, толкова повече ти се хаби жинюзнената енергия - китайска медицина, ала-бала ако си чувал. Мярката във всичко, modus in rebus, лат. поговорка, чувал си вероятно. Няма безплатен обяд на този свят. Това не значи, че не може да правиш дълго секс, просто да имаш едно на ум.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 412f0bccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   На номер 16 нищо не му е ясно. Тези процеси се случват в главата на жената, ако тя не изпитва привличане от пръв поглед, е суха.
Само жени, които прелитат от цвят на цвят, са сухи, а тези, които търсят търсят сериозен партньор, с който да са емоционално и интелектуално свързани, дори не могат да си представят какво е това сухота.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7b436f02ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Сестра ми е на 36 с две деца и казва че всичко над 15-20 минути е излишно търкане. За мен като мъж 15-20 минути е една нормална загрявка преди същинския акт. С жена ми се любим средно около час за един мой оргазъм и няколко нейни. В началото на връзката ни имахме традиция да се любим по 3-4 часа, когато ще пътуваме по отделно за няколко дни. След това не сме се разделяли за повече от няколко часа. Тя винаги е казвала че полов акт под 40 минути не го брои. При което приятелките и определно и завиждат. Всичко е доста индивидуално да тя може да ме източи за десет минути, да аз също мога да и докарам оргазъм за толкова, но е много по-хубаво за нас да се отдадем за колкото се може по-дълго и да се изцедим напълно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 24ca8f3b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Това е жалка подигравка. Добре, че никога не ми се е случвало подобно смешно мъжко изпълнение. Минимума ми за секс е 30 минути. По-малки би ми било краймо недостатъчно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker